Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Erről a kártyáról mi a véleményetek?
Palit GF 440GT 1GB DDR5 HDMI
Alkalmas játékra? Megéri 22k-ért, 2 év garanciával? -
Putyin90
senior tag
válasz Süni 1985 F #2815 üzenetére
És ez sem jobb a Palit-tól?
Dexter-2000: tudom, de a Palit csak 512MB-os, míg a másik 1GB-os, ebből gondoltam, hogy esetleg jobb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz Dexter-2000 #2819 üzenetére
Nem értek nagyon a VGA-khoz, eddig azt hittem, hogy minél több VRAM, annál jobb a kártya, de akkor ezek szerint nem így van.
A Palit-nál jobbat tudnátok ajánlani, ami árban nem üt el annyira tőle? 22-23K körül.Süni 1985 F: nem szeretnék használtat, mert majd az egész gép új lesz, de szívesen venném, ha ajánlanál használtakat is 22-23K körül, ami jobb a Palit-nál, de én szívem szerint az új kártya felé hajlok inkább.
A lényeg annyi lenne, hogy vigye majd az új játékokat is (CoD MW3, NFS: The Run stb...), mert egy db-ig nem szeretnék költeni a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz Süni 1985 F #2824 üzenetére
Köszönöm!
Hát azt nem mondanám, hogy én évente cserélem, mert jelenleg egy Geforce MX440-es van a gépben...
2003-ban lett vásárolva az első gépembe, azóta ez van.Dexter-2000: a táp egy 350W-os Chicony Hipro Bulk lesz, a felbontás monitoron 1280x1024, TV-n 1366x768 lesz.
Süni 1985 F: a jelenlegi gépben nem, de az újban természetes az lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
válasz csucsbicep #3158 üzenetére
Köszönöm!
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Melyik a jobb kártya?
Ati Radeon 4750 vagy PALIT GTS450 512MB
A Radeon 4750-ről mondanátok pár szót?
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Hy!
Ez a kártya alkalmas játékra?
-
Putyin90
senior tag
Ez a kártya jó?
MSI R6570-MD1GD3/LP 1GB DDR3 128bit DVI/HDMI
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Palit GTS450 VGA-m van, van rajta DVI és HDMI kimenet is. Lehetséges az, hogy a HDMI-t rádugom a tv-re és a gépről megy a játék a gépen, a monitoron pedig neteznek?
-
Putyin90
senior tag
Üdv!
HDMI kábellel van összekötve a gép a tv-vel, de nem úgy jelennek meg a tv-n a dolgok, ahogy azt én szeretném. Lehetséges, hogy azért, mert a monitorom 4:3-as a tv pedig 16:9-es képarányú? Ha megkettőzöm a megjelenítőt, akkor mindkét helyen ugyan az a kép, de a tv-n akkor nincs benne teljesen a kép, csak a játékoknál és a film is szélesvászonnal jelenik meg rajta, ha nem kettőzöm meg, akkor vagy a monitoron van kép vagy a tv-n. Hogy kell beállítani, hogy jó legyen?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
10K és 20K között használtan milyen VGA-t ajánlanátok a gépbe, amivel lehet játszani 1280x1024-es felbontáson?
-
Putyin90
senior tag
válasz Diplomata #5081 üzenetére
Nem nekem kellene, hanem egy ismerősömnek. A proci az Intel, 2 magos 2.6 GHz, 2GB RAM és PCI Express csatoló van az alaplapon, ennyit tudok. Használtan akar egy kártyát, 10K és 20K között. de legjobb lenne a 15K-es arany középút. Monitort biztosan nem fognak cserélni, van egy 107es hd ready plazma tvjük, tehát jó lenne egy olyan kártya, ami HDMI kimenetes.
-
Putyin90
senior tag
Az elsődleges és a másodlagos megjelenítőt hogyan tudom külön felbontásra állítani?
A monitor az elsődleges megjelenítőm, a tv a másodlagos, de a tv-n is 1280x1024-es felbontásban jelenik meg a kép. A tv felbontása 1366 x 768.
Szerk: megtaláltam már, de azt írja ki, hogy a megjelenítő nem támogatja az 1366x768-as felbontást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?