Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Első hsz.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz kicsikoczka #27 üzenetére
A GTS450 gyorsabb.
Irvkhf: semmikor.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz ::Trunks:: #475 üzenetére
Ezek közül egyiket se érdemes megvenni. A 4890 aránylag gyors, csak találj hozzá megfelelő drivert. Az AMD az új drivereit nem épp arra fejleszti.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Én is belenyúltam egyszer egy ugyan ilyen 5670-esbe. Mivel boltban vettem, 2 nap múlva visszavittem és kicserélték. A másik már jó volt. Semmilyen driver csere nem oldotta meg, még alaplapot is cseréltem alatta. A vga volt a hibás.
dave93: ez teljesen normális, ezek a hűtők ilyenek. Idle nagyon le van véve, hogy ne legyen hangja, terhelve gondolom felhangosodik. Így vannak beállítva.
Ha használtan vetted, vagy már régóta így megy, szedd ki a kis csavarokat a takaró lemezből, és kompresszorral fújd ki az egész hűtőjét. Elég sűrű lamellás a hűtője, könnyen megáll benne a por és akkor az a hátsó kis venti nem bírja rendesen szellőztetni.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Újonnan egy AS Rock P31-est ajánlok, ebbe mennek a DDR2-es ramok és a VGA is.
A G41-el vigyázz, mert az újak DDR3-asok.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Milyen környezetben?
Dvai: semmi gond nincs az AS Rock lapokkal, ha a haverodnak baja volt vele, akkor a haveroddal van baj. Milyen procid van egyébként? Adatlapodat kitölthetnéd, úgy könnyebb válaszolni, mert nem kell találgatni.
gabo9201: a 478-as időszakban is a chipsettek voltak szarok, nem maga az alaplap. Olcsó kategóriáról lévén szó, minden szart ráraktak, VIA, SiS, gondolom ezeket nem kell bemutatni. Nekem egy 865-ös volt, 3.0-ás Prescott, 2giga DDR, Dual channel, úgy ment mint a szél.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Egy HD 4830-as kellett volna neked. Azon van Svideo is és az még működött volna a 945-ös lapodban. Próbáld meg elcserélni, szerinem 1:1-ben van rá esélyed. Vagy kérdezd meg a boltban ahol vetted, hátha tudnak még beszerezni.
A G41-es lapok újabbak, hogy jobbak lennének, azt kétlem, KB 1 kategória a kettő. Csak mondom arra figyelj, ha lapot cserélsz, és a G41 mellett döntesz, abból vannak DDR3-as ramot befogadók is. P31 mind DDR2-es.
v2: játékhoz elég, bencselni ezzel ne akarj.
gabo9201: alapfeszen biztos, hogy nem fog 400x8 felé menni. 400x9-hez kell neki 1.4 volt körül, amit egy TX3 lazán lehűt.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
4890: 16 - 17 ezer
GTX285: 18 - 20 ezer
kb ennyit érnek, többet 1 forinttal se. Ennyiért jónak mondható.Dvai: én egy G41-es Asus P5QPL-AM lapban használom az 5670-est.
v2: pont ezért mondtam, hogy hasznavehetetlen kategória, mert kitartják az árát, és a francnak se kell. 25-ért veszek boltban 5830-ast.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
1680x1050-ig elég a 768 megás GTX460 is. A valamivel kevesebb vram miatt a látványjavítókat nem érdemes annyira felvenni, mert akkor elkezd belassulni. 2xAA minden játékban használható, sok esetben 4x-es is. Af-et is érdemes 4x-es környékén tartani. Ebben az esetben alig 1-2%-al lesz lassabb az 1 gigástól.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz HolyFire #1380 üzenetére
Nekem Asus P5Q-E van, ez is P45-ös, szintén tud CF-et, jelenleg 6850 üzemel benne hibátlanul.
Én 2 db Jumiper magos VTX3D 5670-est akartam benne CF-be rakni, egyiket már meg is vettem, de végül visszavittem és elhoztam a 6850-est. VTX5670 Ez lezúzza a 6670-est is magasan.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Süni 1985 F #1396 üzenetére
Ez nem igaz. Ha normális hardver környezetben van a Radeon, semmi gondja nincs. én a GTS450-et azért tapostam majdnem szét, mert a Dirt2 úgy laggolt rajta mint a fene. Ellenben a másik gépemen az 5670-esen csodásan futott. A 6850-esre pláne nem mondhatsz semmi rosszat, azzal se volt még semmi gondom. Fura.
Joe.36: eszedbe ne jusson venni használt GTX280-ast. DX10 teljesen megszűnt, semmit nem adnak már úgy. Veszel egy olyan vga-t amin csak 9C-ben fpgsz majd játszani, a 11-nek az esélyt sem adod meg.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Süni 1985 F #1403 üzenetére
Kifejted, hogy mi ebben olyan meglepő? 4000-es szériát sem ajánlottam senkinek, mert ahhoz már megszűnt a driver támogatás. A GT200 topikba is azon tanakodnak, melyik drivert használják hozzá, mert ezzel ez a baj, azzal meg az.
Roli1988: barátod nem vagyok. Ha csak ilyeneket tudsz írni, akkor kár volt ide regisztrálnod. Semmi szükség nincs nVidia trollokra.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Süni 1985 F #1407 üzenetére
Mielőtt engem bármilyen trolkkodással vádolsz, olvass utána a vga topikokban, milyen vga-kat szoktam ajánlani.
1440x900-ban játszottam a Dirt2-vel, és az akkori nVidia driverek nem tették lehetővé, hogy lagg nélkül játsszak vele a GTS450-el. Mivel a gyerek gépébe 5670-es van, azzal kipróbáltam, azon nem volt lagg. átlag 40 fps-t az is hozott a játékba.Kicsit vannak azért mellébeszélések... légyszives ezt magyarázd meg, hogy hol?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz erikke17 #1415 üzenetére
Nálam sokkal lassabban töltött be minden. De ezt nem veszed észre, mert ha kezdettől fogva ilyen, azt hiszed így normális. Windows sokkal lassabban töltött be, játékokban a töltési idő 2, 4x-ese volt a normálisnak. P45-ös lapba ugyan ezek az idők, töredékei voltak.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Szia, esetleg még ez is szóba jöhet szerintem: Asus, nekem ehhez hasonló van, csak G41-es, még egy kis proci tuningot is lehet vele alkotni, , videokártyát ezt ajánlanám hozzá, igaz nem passzív, de nagyon is használható, még játékra is, és a hűtője olyan csendes, mintha passzív lenne.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Komplikato #1628 üzenetére
A pcie 1.0 ad 75 wattot és 1 tápcsati szintén 75 wattot. Én se értem minek arra a kártyára 2 tápcsati?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz brian1987 #1642 üzenetére
Ha fizikát számolni akarod benne hagyni az nV-t, ami szerintem a világ egyik legfeleslegesebb dolga, ahhoz nem kell összekötni a kártyákat.
Viszont moddolt drivereket kell feltenni, mert az AMD és az nVidia driver nem megy fel egymás mellé. klikk[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Komplikato #1651 üzenetére
Olvashattad, hogy neki pont a 4x-es sínben megy. A 16x-osban nem. Az az IL9pro amúgy sem ér semmit, a biosa teljesen fapados, semmi tuning nincs benne. Egy Gigabyte P31 már bőven jó a HD5000-ekhez, és abban elég jól lehet húzni a procit is.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz NixonHUN #1668 üzenetére
9800GT-nek 30 Amper? LOL szép lenne. Bőven elég lesz hozzá az a táp. A géped a 9800GT-vel sem fog többet fogyasztani, 200-220 wattól, a 300wattot folyamatosan tudó táp bőven bőven elég neki. Ha a vga-nak nincs külön tápkábel, akkor a V2-es erősebb ágra tedd az átalakítót, mást ne is rakj rá, a többi menjen a V1-ről.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs