Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34851) hurenzon válasza FeRRaR1 (#34849) üzenetére


hurenzon
senior tag

Köszönöm. Én nem találtam meg.
Kérdeztem több helyen 120-160 e Ft. Itt most akció van és ezért 80 e Ft amúgy 120 eft.
Nem tudom ez milyen minőséget képvisel.
Nasiol zr53 használnak.
Teljesen új autó. Tegnap hoztam ki a szalonból.
Szabad ég alatt panel előtt parkol. Szeretném tisztán tartani.

(#34852) Formaster válasza hurenzon (#34851) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Persze, ez általában csak a kerámia ára, a polír még ennyi szokott lenni. Tévedés, ha azt gondolnád az új autón nem kell fényezés korrekciót csinálni, biztos, hogy lemosták már szállítás után, vagy itt-ott, tehát van rajta mosó karc. Olyan meg nincs, hogy akcióban félár, mert rengeteg munka van egy ilyen kezeléssel.

Máskülönben a kerámia sem gondozás mentes, ennek az ellátását szinten nem fogod tudni megcsinálni panelből, marad a professzionális kézi mosó, ahol megint megnyírnak majd mosásonként annyi pénzre, hogy teszel majd az egészre magasról. Ha meg tudod oldani a tisztességes mosást valahol, akkor meg fel tudsz rakni egy fussot is, ugyanúgy dobja a vizet, karcállónak meg egyik sem karcálló, szóval maximum annyi a külömbség, hogy a fusso garantáltan fent marad fél évig, kerámiából meg ha szarul csinálják, annyit sem. De a 2-3 évet ígérő, esetleg tudó kerámiát meg nem fogod megkapni 80 ezerért és ez is igényli a gondozást, toppolást, védőrétegek ismétlését, ahogy azt lentebb leírták.

[ Szerkesztve ]

(#34853) Formaster válasza Formaster (#34852) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Élvezet nézni az oktató videójukat, legalább a mikroszálast fogná tisztességesen, szerintem a csajomnak több köze van az autóápoláshoz, mint ennek a tuskónak. Külön gratulálok a kesztyű nélküli felvitelhez, remélem látja ezen posztot és innen üzenem neki, hogy szép kort megélt már, nem kéne elpazarolni a maradékot. Máskülönben érdemes elolvasni az alatta levő kommentet, "do not waste your money with this product"

Ha értelmes kerámiát akarsz, akkor Servfaces, Gyeon, Nanolex, Carpro, az összes többi mehet a kukába.

(tuskó! Elnézést a kifejezésért, nem akarok senkit sem sértegetni, de ha valaki ekkora szaktudással ki mer rakni egy oktató videót, akkor nem tudom szebb nevezővel illetni, jobbára a rendes nevén nem tudom nevezni, azt nem adta hozzá) :U

[ Szerkesztve ]

(#34854) RP1980 válasza lacos001 (#34831) üzenetére


RP1980
tag

Nagyon kíváncsi vagyok, ha elviszed hozzájuk kérlek oszd meg a tapasztalataidat. Az autolack affen-es videóik alapján nekem az egyik legigényesebb és leg szimpatikusabb csapatnak tűnnek. A Nicko nevű srác durván beleásta magát a témába.

[ Szerkesztve ]

(#34855) WestBam válasza Formaster (#34842) üzenetére


WestBam
senior tag

Kollégámnak pont egy kormánybőröző haverja mondta, hogy sima natúr niveával kenje a kormányt évente 2 alkalommal, hogy ne tudjon a bőr "kiszáradni". Szerintem valahol 15 éves körül lehet az S40-ese, kevi vagy 12 éve mióta megvette, tökéletes állapotú a gyári bőrös kormány :)

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#34856) lacos001 válasza RP1980 (#34854) üzenetére


lacos001
senior tag

Először irok nekik, hogy mennyi idő és mekkora összeg az állapotfelmérés.
Nyilván arra irnak majd valamit és akkor visszük....

Más..

Bevonat, ami megfelelő a járgányra a totális tisztitás után spray formájában létezik?
Vagy érdemes a felkenős anyagnál megmaradni? bár most lehet rosszul és érthetetlenül fogalmazok..

Ma este rendelek cuccokat,max holnap mindent ami kell. vödrök, rongyok, anyagok
"Nevesebb" márkákból fogok vásárolni, gondolom jól cselekszem.

Megjönnek, megyek is ápolgatni.3 perc a mosó tűlünk, órákig ott lehetek mint eddig is a kutya nem fog szólni érte.

[ Szerkesztve ]

(#34857) KisBundi


KisBundi
őstag

Sziasztok Polirkirályok! Ezzel a problémával fordulok hozzátok. Polirozás közben vettem észre, hogy belefújtak a fényezésbe és nem túl jó lett az átmenet. Próbaltam 2500-al vizes csiszolással átmenetet csinálni, de sajnos csak egyre lejjebb hoztam így az átmenetet, de szebb nem lett. Mint ha nagyobb darabok szakadnának le az új lakkból, de elvékonyitani nem tudtam így. Tudtok rá valami megoldást?


(#34858) Formaster válasza WestBam (#34855) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Akkor bővül a lista:

-nivea
-wu2
-mogyoróvaj
-babaolaj
-jar
-wd40
-alollam krém ;]
-hőlégfúvó/disznóperzselő

Viccet félre téve, ezek közül több is van ami hellyel közzel működik (alollam krém univerzális) ;] mégis jobban szeretek erre dedikált dolgokkal kísérletezni, lehet h csak azért mert még nem került bontószökevény a kezeim közé.

Egyébként ha az S40 híresen szar volvo bőrjét megfogta a nivea, akkor vagy az illető tekergeti bébipopsival, vagy ennyire jó a nivea, de én az előbbire szavaznék.

Nagyon sok múlik a useren, mert kőműves jocó faék kezében a rozsdás zártszelvény is tisztára kopik.

(#34859) Formaster válasza KisBundi (#34857) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Amennyire a képen látszik jó vastagon lett fújva. Nem szívesen javaslom ezt, mert 2 pillanat alatt gallyra tudod vágni, de én amikor X6-ot fújtam nagyjából ilyesmit kellett eltüntetnem és 1000-es papírig mentem le. De a vastag részt kell nagy részt csiszolnod és csak néha beleérni a régibe, illetve sok kitartással a 2500-is eljuttat a célhoz.

Viszint ha elrontod ne szidj engem, én tényleg nem javaslom, csak leírtam, én hogy oldottam meg.

(#34860) KisBundi válasza Formaster (#34859) üzenetére


KisBundi
őstag

Igazából nem vastag. Sőt, ha a kezem végighúzom rajta, akkor nem is érezni. Eddig 2500-al próbaltam csak, de lejebb hoztam ezt az egész átmenetet vagy fél centivel, de nem lett jobb. Ezt a részt egyszerűen nem tudom fenyesre polírozni. :(

(#34861) RBJ


RBJ
addikt

Tanuló kérdés. Az mjjc felső tekerőjével a kinyomandó habot tudom szabályozni vagy a hozzáadott víz mennyiségét?
Minél jobban + szolom annál töményebb hab lesz vagy hígabb. Nem élőben akarom elpazarolni a dolgot. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#34862) Formaster válasza KisBundi (#34860) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Elég ramatyul néz ki :( igazából lakk fajtája is válogatja, hogy egy ilyen ködölés mennyire összehozható utána a régi lakkal. Engem is figyelmeztettek anno, hogy készüljek fel, valszeg látszani fog, illetve az új lakk törni fog a régiről. Tudatlanul, de szerencsémre egy lassú edzővel vettem a lakkot, talán ennek volt köszönhető, hogy nem töredezett be az összecsiszolásnál, de nem mondom, hogy egyszerű dolgom lett volna. Esetleg ha van kéznél 3000 vagy finomabb papírod még azzal nézd meg, lehet hogy ebben az esetben pont a puhább lesz a célra vezetőbb.

(#34863) KisBundi válasza Formaster (#34862) üzenetére


KisBundi
őstag

Van még 5000-es is. Azon gondolkodom, hogy megpróbálok még belefújni és ködölővel eligazítani az átmenetet. Hátha sikerül és az új lakk elfedi a régit. Sajnos most csak Spray Max 2k lakkom van itthon és egy DeBeer ködölőm. :F

(#34864) ReFleXx


ReFleXx
addikt

sonax protect and shine van a kocsin, itthon meg van sonax sampon fenyezo es sima is, elomosasnak meg yellow snow a wolftol. szerintetek ezeket hasznalhatom vagy bantamak a sonaxos vedelmet ami a kocsin van?

[ Szerkesztve ]

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#34865) Formaster válasza KisBundi (#34863) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Itt nehéz bármi okosat mondani, a gond az, hogy nem fogsz tudni a pólusokba becsiszolni, ott jó eséllyel az uj lakk sem tapad. Jó lenne azt a hitvány lakkot leszedni, de félő hogy alatta a bázis is sérül. Csak akkor kísérletezz, ha jobb híján már ugyis vinnéd fényezni, mert jó eséllyel ebből már nem tudsz sokat kihozni, csak rontani rajta.

[ Szerkesztve ]

(#34866) ReFleXx válasza MPowerPH (#34794) üzenetére


ReFleXx
addikt

Gyogyszertarak nem arulnak IPA-t hivatalosan, amugy van nekik, de drágább is náluk, mint ahol rendesen kapható.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#34867) Kleroo válasza Formaster (#34858) üzenetére


Kleroo
veterán

A fáma viszont arról szólt, hogy a Nivea eltömi a pórusokat, nem tud lélegezni a bőr, illetve csomókban összegyűjthetné az apró koszt. Ez a kéztől független; már rég a kukában kéne lennie ha ez teljesen igaz.

Ha nem lenne csere közeli állapotban a kormányom, akkor én sem mertem volna rákenni. De eddig minden téren jobbnak bizonyult mint egy ajánlott balzsam.

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#34868) pècsimunkás


pècsimunkás
addikt

Ilyen lett :

Kívűl belül szalon ... :D

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#34869) bandiie válasza ReFleXx (#34864) üzenetére


bandiie
aktív tag

A fényező samponjuk nem bántja, én azzal mosom.

(#34870) FeRRaR1 válasza WestBam (#34855) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Erről annyit hogy voltam a Colourlockosoknál és erősködtem hogy le akarom ápolni a kormányomat. Ők, maga a gyártó beszélt le róla. Azt mondta a kormányra vigyázni kell, nem gyűrűkkel, nagy műkörmökkel durván bánni vele, évente egyszer tisztítsam meg, ápolni nem kell. Ezt a bőrösök szájából...

Azt mondták hogy mivel folyton fogod, bőven elégséges zsiradékot kap a kézről hogy ne száradjon ki.
Illetve nekem is volt S40 kombi (V50) 13 évesen nyugdíjas pártól, soha az életben nem ápolták, még is makulátlan újszerű volt. Szóval ha a kormány nem ultra fos bőrből/műbőrből van, akkor csak is a felhasználás módja határozza meg az állapotát. Nem pedig az hogy használsz vagy nem kézkrémet... Ezt egy 2001-es V70-el is alá tudom támasztani, 4 éve adtam el, ki tudja hány tulajon ment át, kormány hibátlan volt. Ugyan akkor lehet olyan felső kategóriás mercedeseket látni, ahol pár évesen kifeslett az ülés, a kormány úgy néz ki mint ha csiszolópappírral tekerték volna... vannak ilyen tuskók. A kézkrém ezeken pont semmit nem változtat.

(#34871) weres78 válasza KisBundi (#34863) üzenetére


weres78
senior tag

Ha simán rá fújnak megfelelő lakkal nem megfelelő technikával, akkor ilyen.
Alá kellett volna csiszolni eendesebben, kellett volna a szélére maró a lakkba, megfelelő keménységű lakkot kellett volna választani, hogy ne legyen ilyen. Ilyenkor már nem sokat lehet tenni... Jó eséllyel romlani fog az egész.

Kormány kérdésében, a kosz koptat és a kemény kéz, gyűrű, kesztyű...
Ha tiszta a kormány és napi használatban van az autó nem kell rá semmi.
Ha munkás autó kell rá kormányvédő.
Ha hobbiautó bőr kormánnyal, és csak nagyon ritkán van használva akkor egy teljesen alternatíva koch chemie leather star, vagy hasonló állagú bőrápoló, ami kondicionálja a bőrt, nem csak bezsírozza, lezárja mint egy zsíros (nivea) krém. Ezek olyanok, mint a smink, el fedik a bőrt, szépen mutatnak de alatta a bőr akár tönkre is mehet...
Szerencsésebb ha az ápolt bőrt fogja és látja a felhasználó és nem a bőrápolót.

[ Szerkesztve ]

(#34872) j.bravo


j.bravo
addikt

Öntapadós fólia ragasztója+mosogatószer kombó bánthatja a fényezést?
Asszony Corsájának lökhárítójára tettem fel, ahol a kutyák beugranak a csomagtartóba, és a körmük gyakran éri a lökös fényezését. Ebayes cucc Portugáliából. Követtem az utasításokat, denaturált szesszel zsírtalanítottam, felspricceltem mosogatószeres vízzel, kisimogattam a buborékokat. Így néz ki :( ezek nem bubik már. Mintha a raganya és a mosogató nem szeretnék egymást. Esetleg túl tömény lett volna?

Végülis, a kérdés annyi, hogy hagyhatom-e fent amíg megjön az új (mindenesetre átlátszó helyett feketét fogok rendelni), vagy bánthatja a lakkot, és inkább szedjem le?

Whatever.

(#34873) weres78 válasza j.bravo (#34872) üzenetére


weres78
senior tag

Gyári vagy normális fényezést nem volna szabad bántania...

(#34874) molnarpeter válasza j.bravo (#34872) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Nedves felrakást folyékony szappannal szoktam csinálni, akkor most mosogatószerrel kéne?:B

(#34875) Gombinyó


Gombinyó
őstag

Rászáradt Fussot mivel érdemes leoldani fekete műanyag elemről? Tegnap mosás után vettem észre, hogy egy helyen véletlen rajta maradt.

(#34876) j.bravo válasza weres78 (#34873) üzenetére


j.bravo
addikt

Gyári, 6-8 hónapos. Tehát elvileg nem kezdheti ki, akkor se ha a napon parkol az autó? :R

molnarpeter: én ehhez nem értek, tessék engem visszaküldeni a gátra, csak követtem az utasításokat a csomagban kapott cetliről :) De ha a folyékony szappan (enyhébb zsíroldó a mosogatószernél, csúszósnak talán hasonlóan csúszós) jobb, legközelebb úgy csinálom :R

Whatever.

(#34877) weres78 válasza j.bravo (#34876) üzenetére


weres78
senior tag

Elvileg semmiképp sem. Elvileg... Jó lenne élőben látnom, de nem is tűnik marásnak. Inkább valami kicsapódásnak. Majd megnézem nagyban gépen.

(#34878) j.bravo válasza weres78 (#34877) üzenetére


j.bravo
addikt

Nekem is kicsapodasnak tunik, csak azon aggodom hogy - akar kicsapodas elott - a viszonylag tomeny mosogatoszer csinalhat-e valamit a napon.

Whatever.

(#34879) Formaster válasza j.bravo (#34878) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Első nekifutásra ez úgy tűnik, hogy maradt alatta mosogatószer, vagy feloldotta a fólia ragasztóját. Azt hogy érted, hogy tömény? A leírásban szerepel, hogy 2-3 csepp kell fél literhez. Ezt érdemes betartani.

Amit javasolnék, illetve profi fóliások ezzel dolgoznak az a Johnnson Babasampon (mégegy a listára ;] ) Viccet félre téve ez valamelyest ph semleges és kíméletes szer van benne.

A másik probléma lehet, hogy nem lett alóla kellően kinyomva a víz megfelelő szerszámok hiányában. Tapasztalatból mondom, hogy bankkártyával és egyéb okosságokkal nem lehet, fóliáztam már ablakot és amire azt hittem, hogy alatta már teljesen száraz, az pár napra rá kiderült, hogy nem volt. :R

(#34880) weres78 válasza j.bravo (#34878) üzenetére


weres78
senior tag

Nem volna szabad csináljon, de mindig vannak kivételek...
Szerintem ez egyszerűen a ragasztó lehet amit a nem megfelelő anyag vagy tecnika miatt feloldott a mosogatószer. Ez abszolút tipp, hába nézem nagyban, nem látok többet. Mondjuk én leszedném azt a fóliát és kitakarítanám alatta, biztos ami biztos.

(#34881) j.bravo válasza Formaster (#34879) üzenetére


j.bravo
addikt

Hát 2-3 cseppnél jóval több volt benne :DD ezért kérdeztem.
Pár órával korábban olvastam, és az adagolásról megfeledkeztem.

Whatever.

(#34882) Formaster válasza j.bravo (#34881) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Akkor problem solved, szerintem teljesen jó lett volna az a fólia, csak feloldottad a ragasztóját. :N

A cuccot tudnád linkelni esetleg? Amúgy mihamarabb leszedném, mielőtt teljesen odaég az a trutymák.

[ Szerkesztve ]

(#34883) j.bravo válasza Formaster (#34882) üzenetére


j.bravo
addikt

Persze, Vauxhall/Opel Corsa E 3/5 door - Clear film rear Bumper Protector

Akkor egy szavazat a leszedés mellett, egy amellett hogy elvileg mindegy :D

Jó sokára ért ide.
Ha idehaza nem csak tizensokezerért találtam volna, akkor vennék egy másikat rögvest, és asszony se aggódna hogy a megérkezésig is (még jobban) karcos lesz ahogy a kutyák beszállnak... (lehet futok még egy kört, hátha)

Leszedés hajszárítóval?

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#34884) weres78 válasza j.bravo (#34883) üzenetére


weres78
senior tag

Nem, ha elolvasod a hozzászólásom végét, két szavazat a leszedés mellett... :K

(#34885) j.bravo válasza weres78 (#34884) üzenetére


j.bravo
addikt

Oké-oké :B

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#34886) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Hát már ilyen is van? [link]
Fényszóró polírozásnak lőttek.

(#34887) Formaster válasza F_Zolee (#34886) üzenetére


Formaster
Topikgazda

bocs, de ezt most inkább offba tettem :DDD ugye te sem gondolod komolyan? :C

(#34888) athomi válasza Formaster (#34887) üzenetére


athomi
veterán

Néhány napig tényleg jó lesz. :DDD

(#34889) MPowerPH válasza Formaster (#34887) üzenetére


MPowerPH
félisten

Hang vagy kiprobalni? ;] Felsz, hogy mukodik? :DDD

Don't Tread On Me

(#34890) F_Zolee válasza Formaster (#34887) üzenetére


F_Zolee
veterán

Miért? Mindent ki kell próbálni. :D

[ Szerkesztve ]

(#34891) j.bravo válasza Formaster (#34879) üzenetére


j.bravo
addikt

Tenyleg maradhatott alatta cucc: mara javult a helyzet, csomo szurke folt alol kiszaradt es atlatszo lett. Persze meg maradt rossz resz boven...
Meg nem szedtem le. Hajszaritot vegyem elo hozza, gondolom?

Whatever.

(#34892) Formaster válasza MPowerPH (#34889) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Kesztyű nélkül? Hang :DD Ezt meghagyom a szakembereknek, akarom mondani szag-embereknek ;] Ezt is lehet minden mosás után reloadozni és akkor 9 év :DDD

(#34890) F_Zolee: Valami oldószerrel feloldja a koszt/vízkövet, majd újralakkozza. Két gond van, hogy a koszon kívül a búra a pórusaiban van a naptól roncsólódva, ebből szoktunk lecsiszolni, majd a lakkozás alapvetően bullshit, mert a lakk nem poliuretánra való, főleg nem így szokták használni, hanem alapozóval, megfelelő előkészítéssel. A helyes és hosszan tartó metódus a csiszolás, polírozás és megfelelő UV védelem. Ez annyira jó, hogy műszaki előtt megállsz a sarkon és átkened :N

(#34891) j.bravo megpróbálhatod hajszárító nélkül is, nem tudom mennyire égett rá, elvileg lejön, de biztos ami biztos legyen ott.

(#34893) szabi325


szabi325
tag

Mosás után nálam maradnak apróbb koszos részek mint pl ez itt a képen

Erre megoldás lehet hogy Valet Pro Citrus Pre wash (higítási arány?) befújom majd magasnyomásúval leveretem?

Illetve bogároldó használata mellett is marad ilyen "bogártakony" itt ott

Erre is jó lehet a VP Citrus vagy valami más szert tudnátok ajánlani?

(#34894) MPowerPH válasza szabi325 (#34893) üzenetére


MPowerPH
félisten

Neki kell menni olyan muszerrel, amivel a foton szereplo helyeket is megtudod pucolni. A modszer, amit irsz, az nem fog segiteni.

Formaster : Komolyan. Van itt egy roncs matuzsalem az utcank vegen, mar fa nott a belsejeben, de a lampai meg megvannak, es eleg mattok. Rendelek egy ilyet, es kiprobalom azon. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#34895) ReFleXx válasza MPowerPH (#34894) üzenetére


ReFleXx
addikt

hang vagy :DDD

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#34896) lacos001 válasza lacos001 (#34856) üzenetére


lacos001
senior tag

2 munkanap és mehetek suvickolni....

Gyeon Q2M Foam 1000ml 15,92 €
Gyeon Q2M Bathe Essence - ShampooKonzentrat 400ml 13,40 €
Gyeon Q2M Iron 500ml 12,56 €
Gyeon Q2 TIRE Reifenpflege 400ml 15,92 €
Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500ml 15,08 €
Gyeon Q2M Cure Lackreiniger Quick Detailer 400ml 23,10 €
Gyeon Q2M Glass 500ml 8,36 €
Gyeon Q2M Towel Wash Microfaser Waschmittel 500ml 11,72 €

120€ kb. Lehetett volna mást, többet, stb...

Nagyjából még ugyan ennyi a többi sallangra.. :DDD

Kérdés...hátha valaki ismeri.

Bevizsgálás után, nem tudom mi lesz, de ha ide kerülne a sor...akkor megérné e? Parasztvakitás?... Nem az ára a kérdésem lényege, az nem izgat.

1 2

(#34897) FeRRaR1 válasza szabi325 (#34893) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Erre nem megoldás amiket írtál. Én a kétvödrös mosás legvégén mindig végigmegyek a legalján egy mikroszálas kesztyűvel, hogy az ilyen helyeket kitakarítsam. Megoldás lehet még hogy habosítás (előmosás) felvitele után azonnal egy kis pohárba samponos vízzel, és detail brus-sal végig mész a nehezen hozzáférhető helyeken, emblémákon, éleken, tükör alatt, illesztéseknél stb leveretés és kétvödrös mosás előtt. Amenyiben nagyon koszos inkább az ecsetes (a tiéd annak számít nekem) ha nem vészes, mert rendszeresen takarítod mehet az első verzió. Ennek ellenére nyugodtan használhatsz prewasht, bogarakon segíteni fog, illetve a többi koszt is fellazítja.

Ezt megszoktam fejelni azzal hogy mosás után korábban 1-2 nagyobb fékezéssel kifolyatom a vizet, de mióta tavaly vettem, azóta csak kifújom légfúvóval ettől nehezebben vízkövesedik / koszolódik.

[ Szerkesztve ]

(#34898) RP1980 válasza lacos001 (#34896) üzenetére


RP1980
tag

Ha jól emlékszem te tudsz németül, nos a videó kb 2.felében pont erre kapsz választ:
https://youtu.be/bhrUF2OaEAo

Amúgy irígylésre méltó "kis" csomag amit öszeállítottál :)

[ Szerkesztve ]

(#34899) z123456789


z123456789
addikt

Sziasztok!

Munkatársam azt hitte, hogy Carpro Cquartzot fel tudja hordani a zsír új autójára. Természetesen nem sikerült, hiába mondtam neki, hogy az nem olyan egyszerű.
Nem volt előtte tisztítás, meg is kopott a cucc.
Most Soft99 Fusso Coat-ot szeretne rá, és azt kérdezi, hogy elég-e, ha gyurmával áttolja a felületet.
Szerintem nem, de érdekelne, hogy ti milyen megoldást látnátok jelen esetben?

Gondolom full polír, majd utána mehetne a wax, igaz? Mással nagyon nem fogja leszedni a kerámiát, ugye?

Tudom, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha elvinné szakihoz, de szerintem nem fogja, én meg sajnálom az autóját. :D Szóval igyekszem minimalizálni a hülyeségét, ha lehet. :D :R

(#34900) lacos001 válasza RP1980 (#34898) üzenetére


lacos001
senior tag

Sok mindenből kis flakonosat rendeltem elsőnek.
Mivel nem elhanyagolt az autó, pláne új és tiszta, igy nem rendeltem sok mindent.
Kb. még 4-5 flakonnyi cucc jöhetne, de majd később.
Sztem holnap ide is ér, éjszaka rendeltem, már fel is adták.

Este néztem rengeteg videót...szerintem megrendelem majd ezt is.
még 200€ :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.