Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
válasz jozsi252 #34450 üzenetére
Én nagyon szeretem ezeket a préselt mikroszálas vileda kendőket és ajánlom még a NanoTech micro elnevezésűt is a fentiek mellett,
"- Végtelenített mikroszálas törlőkendő nano ezüst részecskékkel
- 99,9%-os hatékonysággal a felületről törlés során eltávolítja a baktériumokat, csírákat
- Megöli a mikroszállal érintkező baktériumokat, a baktériumok nem szaporodnak el a törlőkendőben
- 24 óráig nyirkosan is tárolható, anélkül hogy a baktériumok elszaporodnának
- Nincs kellemetlen szaga a kendőnek
- Több százszor is mosható, anélkül hogy a kendő elveszítené baktériumölő hatását" -
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani ceget, maganszemelyt, akarkit Szekesfehervaron (esetleg kornyeken) aki vallal komplett belso tisztitast, karpit tisztitassal és szépen, igenyesen dolgozik?
-
Qru
MODERÁTOR
Ez szerintetek jó? Lotus Cleaning kezdő csomag
Ismerősnek lenne ajándékba...
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Az Ultra Nano szerintem elég jó, viszont a kendők nem feltétlen ennek felviteléhez és visszatörléséhez vannak kitalálva szerntem, de lehet nincs igazam. Kapni náluk (azt hiszem) 5 darabos prémium mikroszálast is valami 2,5-3K ellenében. A Nano szintén ilyen árban mozoghat. Jobb ha te válogatod össze a pakkot.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
RBJ
addikt
-
veterán
Nagyon strapabírónak néznek ki, főleg hogy 95 fokon is lehet mosni. Bár annyin azért nem lesz szükséges. Na de majd az éles teszt alatt kiderül hogy mennyire. Amúgy zsír új frissen mosott mikroszálassal a tablet kijelzőjét áttörölve is maradnak szöszök. Viszont ezekkel semmi szösz nem maradt. Úgyhogy bizakodok hogy tényleg jók lesznek.
iPhone 13 Pro Max
-
Kleroo
veterán
Összefoglalóban csak egy cucc vam rá....
ti mivel kennétek le a kinti fényezetlen műanyag léceket?
Tökéletes állapotban van, csak a szalon szerű mélyebb selyemfényű színt adnám.vissza neki. Beltéri matt sonax műszerfalápolo hulyeseg lenne?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
pincer01
csendes tag
Srácok!Rupes Mille gép miben különbözik a Mark szériától?
Köszi a válaszokat.Betondzsungel
-
veterán
Szerdán megállok tankolni egyik kútnál, pisztolyt kiakasztom hogy menjen csak a nafta a kocsiba megállíthatatlanul. Nézelődök közben, erre látom hogy a kút mosó részénél csávó felnyitja a motorháztetőt, és egyszer csak elkezdi közelről veretni a motorteret a mosóprogrammal.
Eléggé WTF fejet vágtam, mert ilyet most láttam életemben először. Nem gondoltam hogy van olyan ember aki így minden előkészület nélkül elkezdi csapatni a forró motort nagy nyomással. De úgy látszik van!iPhone 13 Pro Max
-
-
Formaster
addikt
válasz pincer01 #34462 üzenetére
Teljesen más gép. A fő különbözőség ott van, mint a Rupes Mark vs Flex XFE között. A Flex egy forced rotation, míg a Rupes Mark egy free spinning gép. Ez annyit tesz, hogy ha a Rupes nem jól fekszik fel, akkor nem dolgozik rendesen, míg a Flexet akárhogy tarthatod. A Mille is ezen az elven megy, de elvileg valamivel csendesebben, rázkódás mentesebben, mint a flex, viszont technikai paraméterekben teljesen más. Orbitális mozgást az XFE 15mm körül mozog, a Mille csupán 3-5, ezzel szemben a 21-es bigfoot 21mm-t. Ha valaki DA-val akar durvázni, akkor elméleti síkon a Mille jobb választás, de nem próbáltam, szóval addig nem mondok semmi biztosat. Anno teszteltük a fórumtárssal a Rupes Mark vs Flex XFE kombót, elvileg a Rupes a 21mm-es mozgással több munkát végzett (ha jól emlékszem) szóval nem tudom a Mille a 3-5 mm-el hogyan is fog gyorsabban dolgozni, mint a Flex a 15mm-el. Ráadásul a Rupes gépek nem a megbízhatóságról híresek, ha már forced rota gépben gondolkodnék, akkor Flex vagy Makita, utóbbinak van egy nagyon érdekes gépe, de ezt sem próbáltam még.
-
veterán
válasz focvis #34464 üzenetére
De ő konkrétan közvetlen közelről nyomatta minden létező részre. Én nem merném attól függetlenül megcsinálni. Inkább elpöcsölök vele 1-2 órát, de kis kefével fogkefével akármivel dörzsölgetem és egyből törlöm is le. Bár mondjuk nagyon nem kell, mert az újabb autóknak azért elég jó a szigetelése a motortérben, így én idáig 2x töröltem csak át, de akkor is csak poros volt. Sehol semmi komolyabb dzsuva nem volt.
(#34465) Drughi
Valószínű ott is ahova én járok, de most futottam bele személyesen először.
(#34470) weres78
Tényleg azt találtam érdekesnek hogy semmit sem hagyott ki, ráadásul eléggé közelről csapatta. Nekem is itt ott van 1-2 vékonyabb vezeték, na most ha közelről adnék neki én tartanék tőle hogy a nagy nyomás nehogy kiszakítsa a helyéről. Ilyen vezeték pl. a világításnál van nálam elől.
Na mindegy csupán érdekesnek találtam. Attól függetlenül hogy esetleg valójában nem tesz kárt a kocsiban, én 100% hogy ezt a mosást nem próbálnám ki. Nem hogy a fél éves kocsimon, de a másik tizenéves kocsin sem.
Inkább marad a sok mikroszálas+törölgetés+pöcsölés.iPhone 13 Pro Max
-
weres78
senior tag
válasz jozsi252 #34472 üzenetére
Múltkor utána érdeklődtem ennek a mosás sztorinak, le is írtam ide mit mondott olyan ember akinek lehet adni a szavára.
Azóta letekerem a nagynyomású mosómatr 30 bar nyomásra, körbe fújom (spriccelem) a motorteret erre bekevert tisztítóval, hagyom kicsit hatni és letolom a mosóval, hideg vízzel. Ha kell ismétlem, majd megy egy ápoló rá és viszont látás. Az egész nincs 20 perc azzal együtt hogy szétpakolom a mosót és vissza, az eredmény pedig teljesen jó. Ha kicsit meleg a motor, jobban is működik a dolog.
Az új autódon érdemes egy jófajta kontakt spray segítségével lekezelni az összes csatlakozót, bemenetet! Illetve amikor tiszta egy erős impregnálóval telibe tolni az egész motorteret, onnantól évekig csak annyi problémád lesz, hogy kiszedd a faleveleket meg az esetlegesen beledöglött mókust, nyestet...[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Saját vásárlási tapasztalataim alapján ajánló:
Ez a kefe 770 Ft volt az OBI-ban (tapétalehúzó kefének árulják), és iszonyú jó a kárpit tisztításhoz.
Szép méretes, hatékonyan lehet vele dolgozni, a két végén lévő magasabb sáv pedig nagyszerűen kiszedi a koszt a hornyokból, ülés háttámla- és ülőfelület találkozásánál, stb.Ezt a vastag szárazoló törlőt az aliexpresszről rendeltem, spanyol raktárból ugyanannyi mint Kínából (USD 5,59), ingyenes a szállítás és 8 nap alatt itt volt.
Tényleg 800gsm sűrűségű, egy Opel Mokka szárazolása után. kb. félnedves tapintású csupán az egész - élvezet vele dolgozni.Ami nekem nem jött be:
Vettem az Összefoglalóban is említett Armorall márka termékét, egy csomag műszerfal törlő kendőt.
Na az nekem nagyon nem jött be, csúnya, öreg hatású lett tőle a műszerfal feletti nagy fekete felület, ami a szélvédőig terjed.
Szerintem egy forintot sem ér. -
Formaster
addikt
Valóban nem egy profi termék, viszont amin én próbáltam, illetve itt többen is, azon jól mutatott. A műanyagok között hatalmas a szórás, nincs olyan termék, ami mindenen jól mutat, illetve egyén függő is, valaki csillogósan szereti, valaki matton. Nekem csilló fóbiám van, de amúgy is utálom, ha erős napsütésben a szélvédőn tükröződik a műszerfal. Ha profi matt ápolót keresel, akkor pl Shiny Garage, ez még nincs benne az ÖF-ban, de a polirtech oldalán megtalálod.
lassan frissítve lesz az ÖF ha eljutok odáig és lehet h külön kéne bontani a hipermarketes és profi termékeket.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
AG UHD wax tényleg 27e ft? A Soft99 9e ft...
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz weres78 #34473 üzenetére
Na igen, cseppet túl van lihegve a dolog. A motortérben minden IP65-67 védelem alá tartozik. A messziről ráengedett víz tutira nem okozhat gondot, de múltkor egy srác szintén közvetlen közelről csapatta az RS7 motorterét, a turbóról gejzírként csapott fel a gőz, mégsem lett baja. Gond akkor lehet, ha valami nincs jól a helyére rakva, vagy már kissé megrágta egy nyest és a víztől zárlatot kap. Otthon nagyon nem divat a motormosás, míg nyugatabbon kötelező. Nekem hétfőn műszaki, épp tegnap volt esedékes a motor+alváz mosásom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz weres78 #34473 üzenetére
A gondom ezzel nem igazából a teljes mosással van feltétlen, hanem azzal hogy közelről ad neki 140baros nyomással. IP védelem meg úgy nem igazán a 140 baros nyomásra van kitalálva. Lehet hogy a motornak és a körülötte levő dolgoknak nem lesz semmi baja ettől, de ettől függetlenül sok esetben jót sem tesz szerintem ha valaki ész nélkül nekiáll mosni.
Más téma
De jó az ilyen igényes videókat nézni: High End Car Detailing Audi S8 Supreme Detail with Modesta BC-04 Coating
Kár hogy legalább nem 4-5 naponta rak fel videókat.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Formaster
addikt
válasz jozsi252 #34481 üzenetére
Persze, az IP védelem sem tökéletes, főleg nem 140bar-ra, ahol én mostam ott ráadásul 180-190 baros rendszer van.
A Ride & Shine Detailing srác a világon a top detailerek közé sorolható. Merem azt mondani, hogy az egyik, ha nem a legigényesebb detailer, stúdiójáról nem is beszélve. Mindig is felnéztem rá, főleg ahonnan indult, a kezdetektől követem a csatornáját. Szerencsére hollandiában meg is fizetik amit csinál
-
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz legionarcart #34485 üzenetére
Ő az egyetlen, akinek a videóit megnézem.
-
Petyyyyy
addikt
válasz legionarcart #34485 üzenetére
Egyik kedvencem az arc. A másik az AMMO-s Larry.
Másokat nem nézek.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
JHONNY 79
aktív tag
Kerestem Obiban 0000 finomságú acélgyapjút, de csak 000 volt. Autóüveg takarítására csak a 0000 finomságu használható?
-
Peti78
őstag
Ugyanez a mikroszálas kendő, persze más cimkével kapható a debreceni madaras tesco-ban 700 forintért. Én is aliról rendeltem tavaly vagy 8-at, kettőt még nem is bontottam ki, pedig két autót tartunk rendben. bírják a strapát.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tibbike01
őstag
Ki akarom próbálni ezt a 0000-ás acélgyapot tisztítást üvegen. Hol tudnám beszerezni? Auchan, Praktiker, Tesco van a környéken.
-
Acheron
őstag
válasz Petyyyyy #34497 üzenetére
Fentebb is írták, + saját tapasztalat, OBI -ban 000 a legfinomabb. Igaz. Ez már egész puhának tűnik, ahhoz képest, hogy fém.
(#34489) Formaster: Mik a tapasztalatok a 000 -val? Én alapvetoen kipufogóhoz vettem, de üvegen sem félnék kipróbálni (karcolnia nem kellene, az üveg keményebb anyag - a kipufogón inkább lehet problémás ez alapján)[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Sziasztok!
Melyiket vegyem ezek kozul?
- Sonax 296100 Polish & Wax Color NanoPro schwarz, 500 ml
- SOFT99 Fusso Coat Dark WachsKezzel vinnem fel.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest