Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35851) japci válasza WebM (#35827) üzenetére


japci
csendes tag

Lófüle pénzekért van már akkus lombfúvó.

(#35852) MunezXBK válasza focvis (#35849) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

A hajmosás nálunk is cirkusz. :D

(#35853) WebM válasza japci (#35851) üzenetére


WebM
csendes tag

Van valakinek ezekkel tapasztalata? Mekkora légszállításra van szükség szárazoláshoz?

(#35854) julius75 válasza pjen (#35846) üzenetére


julius75
aktív tag

Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, de az egész hsz-ed butaság. Nem kicsit, nagyon..... Kezdve az Alföldtől egészen a trisóig.

Formaster: precízebb, nagyságrendekkel időtállóbb szerkezet/mechanika, élelmiszer ipari gyanta, kevesebb vízzel való regenerálás. Mellesleg valóban világhírű.

Focvis: majd legyen neki elég helyed, arra figyelj....

[ Szerkesztve ]

(#35855) pjen válasza julius75 (#35854) üzenetére


pjen
félisten

Lehet,de ha át néznél a háztartási gép topikba,lehet sok érdekes dolgot olvashatnál.

(#35856) Formaster válasza julius75 (#35854) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Élelmiszer ipari gyanta? ;] A BWT-ben (vagy bármiben) ipari van? Ami ivóvizet készít, szigorú bevizsgáláson esik át és mind élelmiszer ipari. Egyébként az egész olyan egyszerű, mint a faék. Hatalmas humbuk a víztisztÍtó piac. Minél drágábban, minél több marketingel veszel meg egy ilyen oszlopot, annál inkább palira vettek. Ha akarod 20 ezerből összerakok egyet és a végén nem mondod meg műszerrel sem, hogy melyikből jött melyik víz. A gyantán átfolyik a víz, lecseréli az ionokat és kész. A körítés, mint a tömítések, belső alkatrészek, elektronika mind csak extra. Minél komplikáltabb, annál többe fog kerülni, mikor gyantát (vagy bármit) kell benne cserélni, mert igen, nem tudod a végtelenségig sóval regenerálni, egyszer meghal a gyanta.

(#35850) i-sti nézted már azt a vizet, amit 8 év után produkál? Én már csak higiéniai okokból is kukáznám a beltartalmat, de abban sem vagyok biztos, hogy az a gyanta még működik.

[ Szerkesztve ]

(#35857) FeRRaR1 válasza lela (#35836) üzenetére


FeRRaR1
őstag

A korábbi a nagyobbik kefe, köszöni tökéletesen jól van, most a kisebbiket vettem meg.

Cleanyourcaron nem volt fusso spray mikor rendeltem. Viszont nem is abból a célból kell hogy felfrissítsem a réteget, évente 2x újra kenem így is úgy is. Szeretem a szárazolás utolsó lépését valamilyen spray-el befejezni. Ez egy ideje minden mosásnál így van. Illetve szeretek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni...

(#35858) FeRRaR1


FeRRaR1
őstag

Első mosás után.

(#35859) julius75 válasza pjen (#35855) üzenetére


julius75
aktív tag

Köszönöm a tanácsot, de most kihagynám.
16 éve ásványvíz gyártásban dolgozom, az egyik legnagyobb volument előállító cégnél. Mivel minden nap ebben élek (igen, hétvégén is), van már tapasztalatom vízminőség, szűrés, lágyítás területén. Szóval megvagyok oktatás nélkül. Itt is csak segíteni szerettem volna, de sajnálom ha ez rosszul jött ki.

Formaster: igen, szeretném ha összeraknál egy vízlágyítót 20ezerből.....🙃
Bullshit, marketing a vízkezelés....🤔
Már mikor az RO-t feszegetted gyanús volt valami, de most már biztos vagyok benne: nem biztos hogy erőltetni kéne a vízkezeléssel kapcsolatos tapasztalataidat.
Múltkor megszóltál egy fórumtársat, hogy az ő rangjával amit írt mekkora marhaság, szégyen. Ne haragudj, topikgazda létedre most sikerült őt lelöknöd a képzeletbeli dobogóról.

[ Szerkesztve ]

(#35860) legionarcart


legionarcart
újonc

A nagy ásványvizes palack :D :D

(#35861) ACAB95


ACAB95
tag

Üdv
Meguiars Gold Class Wash sampont használok. Keresek hozzá egy mosás utáni gyors waxot... szerintetek a Meguiars Gold Quik Wax megfelelő lenne hozzá? Valakinek van ezzel a termékkel tapasztalata?

"Ami nem öl meg, az megerősít."

(#35862) BigBlackDog válasza FeRRaR1 (#35858) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Jujj, de ronda (szerintem) és tiszta! :D

[ Szerkesztve ]

(#35863) Formaster válasza julius75 (#35859) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Arra a dobogóra még mindig nem tudtam felállni, ahol te azt állítod, hogy a BWT nem élelmiszeripari gyantával készít háztartási vízszűrőt. Talán tényleg jobb lenne, ha a kisgép osztályos topikban osztanád az észt. Igen, 20k-ból összerakok egy vízlágyítót, nyilván elektronika nélkül, de ha akkora ésszel jársz ezen a földön akkor tudod, hogy a gyantához nem kell kapcsolási rajz. És ennek itt a vége, folytatni lehet a témát a háztartási topikban.

(#35864) ReFleXx válasza ReFleXx (#35809) üzenetére


ReFleXx
addikt

tegnap este lemostam kocsit , bogaroldozas, felnitisztitas, habfurdo, nagynyomasuval le, majd 2 vodrossel mosas, ezutan gyurmazas. ez volt 2.5 ora, gyurmazni nem kellett sokat szerencsere, elotte vagy 4 honapja gyurmaztam 1x mar. vegen szarazolas.
ma reggel tetoszarazolas, harmatos volt, majd IPA-zas es ment ra a fusso, erre elment majdnem 5 ora es nagyon elfáradtam. sokkal rosszabbra szamitottam az itt irtak miatt, de egesz jol visszatorolheto a fusso, nem volt sokkalta macerasabb mint a sonax folyadekja, mondjuk sokat nem is hagytam fenn, felkentem 1 fel elemet es kb toroltem is vissza.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#35865) tibbike01 válasza ReFleXx (#35864) üzenetére


tibbike01
őstag

Milyen gyurmát használtál?

(#35866) julius75 válasza Formaster (#35863) üzenetére


julius75
aktív tag

Látom a szövegértés sem az erősséged. Sehol sem állítottam, hogy a BWT nem élelmiszer ipari gyantával töltött. Azt mondtam, hogy az Ecowater azzal készül.
Persze, csinálj 20 ezerért vízlágyítót, mert a gyantához nem kell elektronika és hirdesd tovább a hülyeséget. Te tudod, topikgazdaként a saját szemétdombodon úgy kukorékolsz ahogy akarsz, de azért csak el kéne fogadni, hogy van amihez nagyon nem értesz. (itt tessék értékelni az agyonlágyított megfogalmazást).

(#35867) Kleroo


Kleroo
veterán

Offtopic, de kompresszor témában jártas valaki?
VAn egy fasaz kompresszorom, és vettem hozzá egy kínai pisztolyt ami végre digitálisan mutatja a nyomást. (kereket fújok)
Csakhogy nem jó a csati, túl nagy. Nem tudok hogy rákeresni átalakítóra. Tipp h mi kéne nekem ami a picit nagyob kínai csatit EU-sra alakíta?

[link]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#35868) WebM válasza Fandango (#35813) üzenetére


WebM
csendes tag

Közben megvan a tanúsítvány, ebben is az van, hogy semmilyen waxolást nem igényel a kerámiázott felület, viszont ajánl valami sampont megvásárlásra, ami nincs nevesítve, de gondolom, hogy a Nanolex Reactivating sampon lehet az.

Itt egy látszólag nanolexes fazon ajánlja az SiFinish bevonatot kerámiára, bár ő is azt írja, hogy nincs rá nagy szükség, de növeli a tartósságot, ill. a gyári leírásban is az van, hogy csak az Si3D (HD) kezdeti védelmére szolgál, mert a végleges keménység eléréséhez 30 nap kell (ezt egyébként fel is rakták az autómra a kozmetikában).

Itt pedig szó van a Final Finishről is, ami előbbihez képest nem nyújt túl sok védelmet, viszont segíti a szárazolást, és az apróbb szennyeződések eltávolítását (ujjlenyomat, vízcsepp nyomok). Lehet, hogy meg fogom próbálni ezt használni lándzsás mosás utáni szárazoláshoz, bár gondolom, hogy egyszeri alkalommal nem fog feltűnni, hogy karcolódik-e a felület. Mindenesetre jó lenne tartani a fényezés mostani megjelenését, nagyon bejön ilyen makulátlanul, ezeket a napokban lőttem róla: [kép1] [kép2] [kép3]

Egyébként van itt valaki, akinek van/volt Nanolex kerámiája? Kíváncsi lennék, hogy hogy kezelte, és mik voltak a tapasztalatai hosszabb távon.

(#35869) julius75 válasza Kleroo (#35867) üzenetére


julius75
aktív tag

Tudnál mérni egy külső átmérőt a csonkon? Lehetőleg pontosan....

(#35870) lela válasza FeRRaR1 (#35857) üzenetére


lela
aktív tag

És hogy látod melyiknek van több létjogosultsága, a kicsinek, vagy a nagynak?
Nekem Wheel Woolies sett van, mellé talán egy kisebb kefének lenne értelme, ahová azokkal, vagy szivaccsal nem férek be.

#35860) legionarcart: Ez gyantaoszlop?

[ Szerkesztve ]

(#35871) ReFleXx válasza tibbike01 (#35865) üzenetére


ReFleXx
addikt

Wolfosat

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#35872) Formaster válasza julius75 (#35866) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Ha már szövegértés, akkor azt kérdeztem miben más az Ecowater a BWT-től, erre adtad válaszul, hogy abban élelmiszeripari gyanta van. Ez az szemétdombos kukorékolós megnyilvánulasod meg az utolsó volt itt, mert következő alkalommal akkora moderációt kapsz, hogy vízhordó lány sem szeretnél lenni ebben a topikban. Remélem értékeled az "agyonlágyított" megfogalmazást. Trollkodni itt nem szokás. :W

(#35873) Fandango válasza WebM (#35868) üzenetére


Fandango
veterán

Mondtam, hogy nem értek igazán hozzá. :))
Csak leírtam amit eddig olvastam, láttam kerámia témában, hogy kell az utógondozás.
De ha ehhez nem kell akkor nem kell.
Az autóhoz meg gratul, mert gyöngyörű járgány!

(#35874) WebM válasza Fandango (#35873) üzenetére


WebM
csendes tag

Kösz! :)

(#35875) FeRRaR1 válasza BigBlackDog (#35862) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Egyébként meglepően jól áll az úton élőben, néztem Leaf 1 és 2, I3, Zoet, Leaf 1 és I3 egyértelműen rondább/esetlenebb. Valahol a Leaf 2 környékére tenném. Ablakokat múlt héten sötétíttettem. Így meg a nagyobb gyári felnivel, ebben a kék színben, kívül belül passzoló kék betétekkel szerintem a legszebb Zoe, pont ilyet akartam. Eddig csak dicsérték élőben, elég sokan. (kivéve a Porschés haverom aki kiröhögött, de egy kivétel kell hogy erősítse a szabályt :DDD )

lela

Még nem használtam a kicsit, de azért vettem mert pl az S80 első fék nyergek hatalmasak, és a felni belsejének vagy 1/3-ad részét kitakarják, oda megérem befeszegetni a nagyot, meg nem akarom tönkre tenni. Illetve a Zoe felnije is sok szűk rést rejt, oda is jobb lesz.

Azt mondanám hogy felni és helyzet függő, nekem az S80-hoz tökéletes volt a nagy, kivéve ahol az első féknyergek takartak. A kicsi jól kiegészíti ahol kell majd...

[ Szerkesztve ]

(#35876) Formaster válasza FeRRaR1 (#35875) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Persze a porschés kinevetett, szerintem neked már görcsben vannak a rekeszizmaid azoktól a kiadásoktól, amiket felsoroltál szerencsétlen csávóról. De mindig az nevet, aki nemhogy ingyen jár, hanem még 6 fontot kap is érte pacsira tankolásonként :C Azért majd az első szerviz számlát tartsd a kocsiban és legközelebb ha nevet, mutasd már meg neki. Aztán számolj be, hogy milyen arcidegzsábát kapott tőle. ;]

(#35877) BigBlackDog válasza FeRRaR1 (#35875) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Ja, hogy ez saját? Akkor gyönyörű! ;] Egyébként szerintem egy autót sem lehet igazán rondának mondani, csak legfeljebb megszokást igényel a kinézet.

Nemrég egyik kolléga is ilyet vett talán 3-4 évesen. Árban is tűrhető volt (nem emlékszem a pontos számra) és városi használat mellett egyelőre nem mondott negatívumot róla.

[ Szerkesztve ]

(#35878) FeRRaR1 válasza Formaster (#35876) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Alap, úgy lesz ;]

Aki nem értené: Egy 996 911-ről van szó, az elmúlt egy évben: klíma csövek (széria hiba), klíma, nemrég a vízpumpa robbant darabokra (szintén széria hiba) és kellett aprólékosan átnézni a járatokat/furatokat. Illetve a hűtők is átrohadnak mert hibás a kialakításuk. Korábbi hogy a motor kenése elégtelen volt és szétment, ezért fel kellett újítani és módosítani a gyári kenési rendszeren. Mindezt úgy hogy havi 1x megy vele, akkor is 20 percig melegíti és úgy bánik vele mint kezdő buz! a f@sszal...

Mondtam neki hogy akkor vigyük el pályázni mint én az S80-at :DDD ha már végre tud mozogni önerőből... Válasz: persze persze majd egyszer :N

[ Szerkesztve ]

(#35879) jozsi252 válasza FeRRaR1 (#35858) üzenetére


jozsi252
veterán

Szép ebben a színben nagyon, gratula hozzá! Megkérdezhetem hogy kint mennyibe kerül egy ilyen? Itthon olyan 9m környéke az állami támogatással együtt. Persze függ attól hogy milyen felszereltséggel veszed, de 9 környéke az átlagár. Kíváncsi vagyok hogy kint van-e valamilyen kedvezmény ha valaki elektromos autót vesz. A 20-25 000 fontos árra gondoltam amúgy így elsőre hogy kint talán ennyi lehet?

Egy elektromossal beérném én is bőven, mert napi olyan 85-90km-t megyek kb, szóval ha 3 naponta kellene töltenem az nagyon frankó lenne, csak sajnos nálunk dupla tripla annyiba kerül mint egy kis kategóriás autó. Tavaly novemberben ezért maradt az új Yaris, de azzal is eljárok 5.3 környékén városban klímával. Gondolom számolgattál te is hogy mennyire jössz ki amennyit áram után fizetned kell, benzinben mérve ez olyan 2 liter környéke lehet?

:R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

(#35880) FeRRaR1 válasza BigBlackDog (#35877) üzenetére


FeRRaR1
őstag

:K

Már késő nem vonhatod vissza, és az internet nem felejt ;]

Hasonlóan gondolom, annyi kiegészítéssel hogy rohadt sok az autó amit csak vizuális környezetszennyezésnek neveznék, pl: [link] [link] [link] szerintem a juke is bűn ronda...

Még nagyobb részük semleges, illetve az utolsó kategória ami tényleg, igazán tetszik. Nálam a Zoe már már átcsúszott a tetszik kategóriába, így sötét üvegekkel nagyon egyben van. Sok kocsiról nem jön át teljesen hogy szép vagy nem képek alapján, mert a legtöbb fotót nézve a Zoe sem szép, élőben viszont az enyém az.

Városban tökéletes, sok helyen ingyen parkol, ingyen tölt, ikeában fizetnek is érte ha töltök :DDD

Nem veszik el a mozgási energia, mert vissza tölti az akksiba, nincs út adó, olcsó a biztosítás, nincs olaj csere csak átnézős "szerviz". Sorolhatnám nap estig, sok kétségem volt, de mióta használom, teljesen másképp látom. Nagyon jó, városba verhetetlen. Ez a 400km-es hatótávú. Mondjuk úgy hogy városba az S80 V8 olyan 12e volt 100km, mindent beleszámolva. Ezzel nincs 2000. De lehet hogy 1500-se.

[ Szerkesztve ]

(#35881) Formaster válasza jozsi252 (#35879) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Ugyan ez is off téma, de benzinben mérve ha fizetsz akkor 1 liter körül számolhatsz ebben a kategóriában. I3/leaf/zoé 1 kutya, talán még a nem performance teslak is. Aztán ingyen parkolsz, de talán a legfontosabb, hogy minimális a szervizdíj, nincsenek nem várt kiadások. 2 évente dobod a fékfolyadékot és ennyi, fékbetétet is kb 1/3-ad annyit koptatsz. Nálunk is tervben van, ha szükséges lesz egy második autó, de jelenleg olyan kényelmesen élünk, hogy ami van azt is 2 hetente kll beindítani.

(#35882) FeRRaR1 válasza jozsi252 (#35879) üzenetére


FeRRaR1
őstag

29.000 font ha akksival veszed, 23 ha bérled hozzá. Ez a lista ár, de októberig van állami támogatás 4500 font, a Renault is elenged ugyan ennyit 4500 fontot, illetve a szalon ahol vettem beszerzési áron adta, ők is elengedtek 2000 fontot, de mivel ez ex bemutató volt, 2000-el az órában még ennél is olcsóbban vettem. Nagy akksis 400-km-es.

Még 2 liter sincs, olyan 1,2 1,5 liter benzin ára / 100 km. Persze ez ha itthon töltöm, de mostanában rágyúrtam, össze néztem a környékeken amerre járok az ingyenes töltőket, és próbálok ott tölteni amennyiszer csak lehetséges. Így meg már le se merem írni hogy mennyire jön ki 100km :DDD

Nem beszélve hogy nemrég rájöttem hogy az ikea !fizet! ha ezzel megyek. Volt olyan hogy több pénzel meg több árammal jöttem vissza onnét mint amivel elindultam :D

[ Szerkesztve ]

(#35883) i-sti


i-sti
senior tag

Ezek közül melyik a jobb anyag?

[Motip Bitumen Based Undercoating]

[3M 08868]

Novum Forum Siculorum

(#35884) jozsi252 válasza Formaster (#35881) üzenetére


jozsi252
veterán

Igen nagyjából tudom a "költségeket" követem Handrás-t. Itt igazából a Zoe fogyasztására voltam kíváncsi hogy mennyit eszik, de ahogy elnézem 10kWh/100km környéke lehet, talán picit takarékosabb mint egy i3. Ha lenne annyi pénzem hogy tudjak venni egy 2. elektromos autót, akkor szerintem a Hyundai Kona lenne az. A 64kWh akkupakk azért elég jótékony hatással van a hatótávra meg úgy mindenre. Pakolni is lehet már bele rendesen, legalábbis egy kisebb méretű elektromos autóhoz képest jóval tágasabb. És igazából 64kWh akku ide oda, 10m környékén hozzá lehet jutni azért.

(#35882) FeRRaR1

Akkor tényleg nagyon jó áron jutottál hozzá, még itthoni mértékkel is mérve! Gondolom akkor a 41kWh akkupakkal vetted, ha jól tudom ez a legnagyobb. Nálunk az a baj hogy az elektromos autók számával együtt nem nő túlzottan a töltőállomások száma. Értsd úgy hogy hétvégén elég cumi töltőt találni. Viszont ezért is jó a nagy akkupakk, mert ha egyszer feltöltöd akkor 3-400km-t elszaladgálsz vele, nem úgy mint egy 22-33kwh akkupakkal rendelkezővel.
Amúgy heti/havi szinten mennyit jársz a kocsival?

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

(#35885) Kleroo válasza julius75 (#35869) üzenetére


Kleroo
veterán

Nincs most ott a tolomerom
. A kompresszoron standard gyorscsato van, minden belecuppant eddig, kiveve ez. Gondolom azsiai standard. 1mm-re nagyobb kb mint az eu. csak kulcsszavakra sincs lovesem, nincs semmi specifikus neve ennek a csatinak.

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#35886) Formaster válasza Kleroo (#35885) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Neked nem átalakító kell, hanem egy komplett csati. Gondolom a menetes része annak is 1/4.

(#35889) pjen válasza Kleroo (#35867) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem ha kitekernéd a pisztolyból a csatit,és elég vastag a fala,egy esztergályos 2 perc alatt leveszi azt a milimétert.Vagy tényleg vegyél bele egy szabványos csatlakozót.

(#35891) focvis


focvis
veterán

Ma kipróbáltam az Aliról rendelt 0-ás ecsetet, nagyon jó, köszönöm az ötletet. 👍 Eddig - bő 15 éve - hegyes fogpiszkálóval javítottam az apró kavicsnyomokat, de ez a 0-ás ecset a király megoldás.

Külső mosás, műanyag- és gumiápolás, belső takarítás 7 óra -> na ezért csinálom ritkán. :B Volt szélvédőtisztítás is, hááát... olyan szo-szo. :DDD

@Ferrari: Fasza, grat! E-autók között kimondottan pofás.

Ne hisztizzetek! 👹🤪🤡

[ Szerkesztve ]

(#35892) jozsi252 válasza focvis (#35891) üzenetére


jozsi252
veterán

1-2 kisebb kavicsnyomom nekem is van, amit 0-ás ecsettel tudnék én is javítani. Te csak simán megpöttyözted azt helo, vagy valamivel kitisztítottad a felületet előtte?
Novemberbe lesz 1 éves a kocsim, de a szélvédőn már vagy 6-7 pötty van amit kavicsfelverődés okozott. Szerencsére középtájon van nem előttem, így annyira nem zavaró csak mikor a szélvédőt takarítom akkor szembesülök vele hogy a számuk nagy rikán 1-el nő. :((( De hát ez van..
Tisztában vagyok vele hogy napi használatú kocsit nem lehet mindentől megóvni, de inkább a szélvédő kapjon mint a motorháztető.

iPhone 13 Pro Max

(#35893) FeRRaR1 válasza jozsi252 (#35884) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Még eléggé új a dolog kb 2 hetes. ZE 40 a típusa, így 40KWh használható, úgy tudom 44-ből. 400 km a gyári adat, 350 felett tud a valóságban is, télen fűtéssel, kisebb akksi hatásfokkal ez lemehet 300 környékére.

Ez már hibátlan, én a Leaf 2 néztem még, de nem találtam meg benne amit kerestem. Nagyon sok E autó tesztet olvastam, rengeteg van itt Angliában, én is néztem soul ev-t meg konat, ez a kettő volt mindenhol a legjobban lehúzva. Nem ok nélkül, nem a topik témája, de érdemes bele olvasni. Leaf 2 nagyságrendekkel jobb kb azonos áron.

Csak városon belül használom napi 40-80 km között heti 5-6 alkalommal általában. Eddig 2x töltöttem itthon lassú töltőről, mióta rájöttem hogy az ikeában fizetnek és lehet nyerészkedni :DDD kb 40% alatt szoktam elkezdeni foglalkozni a töltöttséggel, de még úgy is van benne legalább 1 nap tartalék. 4 nap gond nélkül megvolt mindig, de többször van lehetőségem töltő mellett parkolni, akkor nyilván rádugom, pláne ha ingyenes.

focvis

Köszönöm, jómagam is így gondolom. Illetve élőben még előnyösebb mint képről, jobban össze érik egyé az egész forma a vonalaival, törésekkel, élekkel. :R

Persze sok a ronda Zoe is, de pont ilyet akartam össze állítani mikor megtaláltam ezt az ex demót. Ez a szín, ezekkel a betétekkel, felnivel...

[ Szerkesztve ]

(#35894) focvis válasza jozsi252 (#35892) üzenetére


focvis
veterán

Mosás volt előtte, a lökösön (4-5 db apró*) "megpöttyöztem azt helo", a géptetőn (2 db apró*) azért megkapirgáltam előtte fogpiszkálóval, bár rozsdamentes volt.

Lehet persze tudományosabban is.

*Apró: gombostű fejének kb. az 1/4-1/1-e.

[ Szerkesztve ]

(#35895) Pardise


Pardise
senior tag

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de ha az IPA szavatossága lejár, utána még lehet/érdemes használni? Az áll rajta, hogy felbontás után 1 évig őrzi meg minőségét. Ez már letelt.

Your car, your life ;)

(#35896) h1mpi válasza FeRRaR1 (#35882) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Én ilyet is árulok újonnan, itthon max 2 000 000 Ft-ot kapnál. Durva, hogy kint ennyivel olcsóbb.... szoktam menni vele jó kis autó annyi hogy a LEAF a 150LE-s motorral sokkal dinamikusabb, az R110 az gyakorlatilag a kifutott LEAF motorját kapta meg. Nemsokára jön a 60-as akkuval, az lesz az igazi.

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#35897) Formaster válasza Pardise (#35895) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Az alkohol korral érik ;]

(#35896) h1mpi : Mármint Zoéből jön 60-as akksi? Na az elég brutális lesz, remélem picit lenyomja a 40-esek árát :B

(#35898) lela válasza focvis (#35891) üzenetére


lela
aktív tag

Milyen ez a "0" ecset, mert nekem is van az A oszlopon egy pár kavicsnyom?

(#35899) focvis válasza lela (#35898) üzenetére


focvis
veterán

10 db 1$ az Aliról. [link]
Nem kell rajta gondolkodni. :N

Szerk: a gyári fotón szebb, de mondom, nem kell rajta gondolkodni. Bordót rendeltem.

[ Szerkesztve ]

(#35900) troll81 válasza lela (#35898) üzenetére


troll81
addikt

pl :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.