Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13976) Speciali válasza thyeby (#13963) üzenetére


Speciali
tag

Ma megkérdeztem a szervizeseket, azt mondták kb 8 ezer lesz, és 4 db csapágy cseréről van szó. Aztán itthon megnéztem a gépet, leszedtem a dekniket meg a bordás szíjat, és úgy döntöttem, nem éri meg nekem egy napot elbakszni vele. Mellesleg a 4 db csapágy is kb 8 ezer körül lenne.
Az SKF boltban még sosem vertek át, ez valahogy nem az a bolt. Talán mert , nekem legalábbis úgy tűnik, nem alkalmazottak szolgálnak ki, hanem a tulajok. Olyan szarságokat is meghoznak, amire azt gondolnám, na ezt biztos nem tudják beszerezni. Nyáron odavittem egy bicikli olajos teleszkóp szimering szerűséget, hogy olyan kell. Természetesen először a jó nevű bicajboltokban kezdtem, aztán a Budapesti márkaforgalmazó nagykerrel folytattam , eredménytelenül.
És végül próba cseresznye, az SKF-ben biztos jól kiröhögnek, hogy ez meg mi. Ezzel szemben az eladó egyből lökte, hogy ez egy tökömtudja milen gyűrű, aztán egy gyors számgép katalógus nézés, és mondta hogy pár nap és itt lesz. Szóval csak ajánlani tudom őket. Komoly cégek is vásárolnak tőlük, nem engedhetik meg maguknak az óccsójánoskodást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.