Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jFox
addikt
Elvileg az (leírás szerint) enyém is tudja (Haipad M701), de szerintem válogatós. Rádugtam egy HP billentyűt és egy MS egeret is, de nem ment,. Az egérnél annyi történt, hogy kirakta a képernyőre az egeér kurzort, viszont mozogni már nem mozgott.
Lehet, hogy csak olcsó kínai cuccokkal működik.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
gban
Közösségépítő
Köszönöm.
Sokat segítettél.
Még egy elméleti kérdésvonal akkor a válaszod alapján.
Honnan tudom meg hogy egy adott modell, amin akár CE 6.0, akár Android 1.6 van, megeszi-e az Android 2.2-t? Kiírja hogy nem támogatott valami? (honnan frissítek egy ilyet? PC-ről USB-n?) És ha nem sikerül, egyszerű visszacsinálni, mint asztali gépnél, vagy úgy működik mint egy telefonnál pl. vagyis ha elrontom, otthon nem hozom vissza?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Nézegettem, 100$ környékén általában VIA chipesek, de 130$ környékén már van Rockchips RK2818, Telechip 8902 (ez 2.1-es Androiddal, de csak 154MB rammal), meg 667 MHz-es Samsung S3C6410 procis is.
De van VIA-s 2.2-es Androiddal is! Mindössze 102$. Szóval van mire odafigyelni.
Általában 256 mega rammal vannak, néhány 128 megával, ez elég ebben a viszonylatban, vagy 512 alatt kár próbálkozni?Postázást nem vállalok.
-
Chaser
legenda
Azt láttam rajta én is hogy nem egyszerű eset, de nagyon vastag, ormótlan valami az biztos elavult hw-rel. Más hasonlót még személyesen nem láttam, de egy olyat semmi pénzért
maiden8: Azt nem tudom mért nincs magyar nyelv. Talán az angol tanulást próbálják így megkönnyíteni? Mindenesetre az aug-ra ígért 2.3-ban már lesz. Az ára is egész szépen finomodott, pedig csak most jött ki. Már nem ritka a 42-43k-s ár sem. A 7020-at 1 helyen láttam 48k-ért, többinél 50, szóval már nem elhanyagolható azért ilyen kategóriában ennyi különbség. De ha lesz lehetőségem megnézek egy olyat is mindenképp.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Samott
addikt
Eddig kellett varni: Touchpad running Android
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
tvamos
nagyúr
Hat... a helyzet az, hogy a beszelgetopartnerem egyreszt irastudatlan, masreszt igenylem, hogy lassam. De az Atrixrol mar megy minden. Persze, egy nagyobb TV jol esne, de ne legyunk telhetetlenek! (Es igy nem hianyzik a billentyuzet sem.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Itt szar az ido, a csajok elbujtak, bicozas kozben szarraaztunk a gyerekkel. Most fazunk mint allat.
Persze, hogy lehet csinalni szar IPS-t is.
Meg persze a sima LCD-bol is igenyeset.
Mondjuk a plus kijelzoje nem csak egy sima LCD. Ehez mert az ara. Szerintem meg is eri minden forintjat, amivel tobb a Huawei-nel!Probaltam mar en is tollat a pulse-sal, meg az Atrixal. De nem mind jo... az ipen jo volt, amit a bay-en vettem 1usd-ert, az nem jo.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
z0d1AK
nagyúr
Hardverben talán lehet forma-forma egy olcsóbb kínaihoz képest, viszont anyaghasznalatban, osszeszerelesben és kijelző minőségben nem biztos hogy sok hozza a szintjét, arról nem beszélve, igy főzött rom is több van rá, mint a kinaiakra. Inkább egy Galaxy Tab nálam, mint egy kínai.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
-
Sanzaa
senior tag
Support, support, support:-)
A Concorde 7020-as volt az egyik delikvens amelyre rámókolták az ethernet csatlakozást.
Íme: http://pdaplus.hu/content/view/6523/73
A ConCorde 9.7 IPS is tartalmazza az ehhez szükséges kernelt.Néhány kínai ''bóvláj'' tableten meg van is Ethernet csati.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
őstag
Köszi, pont terveztem cserélni a HP M1212mfp cserét egy M1217 nfw-re. Azt hiszem csere lesz.
(#21346) keszo:
Köszi, utánanézek, azt hiszem beruházok akkor ebbe az Ipad 3-ba, más alternatívákat nem mondott senki[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest