Hirdetés
- Bambanő háza tája
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Az olcsó tabletek közül melyik az ami már használható Facebook és Messenger futtatására? Úgy, hogy ne fél napba teljen mire megnyitja. Szülőknek kell. Egy iLike nevű vackot használtak, szörnyű lassú volt, de legalább működött döcögve. Leesett és rögtön berogyott a kijelző, vettek egy picit drágábbat 17-ért, ez valami Allwinner nevű förtelem, egy órába telt mire az alap dolgokat beállítottam annyira lassú, sokkal rosszabb az előzőnél is. Nem fut semmi, újra is indítom és még így is a képernyőzár feloldásába beleakad fél percre meg ilyenek, a beállításokba fél percig várok egyetlen lépésre vagy a billentyűzet feljövetelére, a háttérben futó Messengert több perces fehér képbe telik mire megnyitja. Lite verziókat is. Szemét semmitérő vackok ezek, hogy mernek ilyet árulni egyáltalán? Mind a kettő. Használhatatlanok, az hogy a kamera festményeket készít és a kijelző a retinámat égeti szét az rendben van, ennyi pénzért ez van, de a második az konkrétan használhatatlan, az jobb helyeken selejt lenne nem 17 ezer Ft-os műszaki cikk....
Megy vissza elállási idővel, csak kérdés milyen ársávban van olyan ami már működik is? Tényleg csak ennyit kell tudnia: Facebook és Messenger, ez a kettő fut.
Nekem Samsung Tab4-em van az se mai darab már de jól megy, 60-ba került anno, de ők ennyit nem tudnak rászánni.
Csak új kell. 20 körül tényleg nincs semmi olyan ami meg is mozdul?[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #47205632 #77292 üzenetére
Évfordulójuk lesz ezért meglepik magukat egy használható tablettel, 55-60 ezer a max amit rá tudnak költeni. Nincs semmi elvárás, Facebook, Messenger működjön rendesen. Ezen kívül egy időjárás app, meg a böngésző, Youtube aztán ennyi, de ezeknek nem kötelező futnia folyamatosan.
Lenovo Tab4 2 Gigás verziója most 40 ezer. Van ennél jobb 55-60-ért vagy maradjon a 40 ezres Lenovo?Itt már azért lehetne nem szemgyilkos kijelző és egy használható kamera is, autófókusz, ledes villanó. Vagy ez már sok elvárás?
-
törölt tag
E kettő között gondolkodom. A Lenovo mellett szól, hogy 32 GB és a PH teszt szerint egy picit jobban megy, jobban optimalizált a rendszer az Asushoz képest. Úgy látom ezek szerint 60 ezerért még mindig alap gépeket dobálnak csak 2 éves hardverrel, de azért ezeken már lehet Facebookot és Messengert nyomkodni ugye?
Nekem egy ilyenem van, vagy elvileg hasonló. [link] Tökéletesen használható még ma is, szerintem ennél pedig jobb a Lenovo úgyhogy nem nyúlhatok mellé.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebből a háromból melyiket érdemes megvenni? Alapvetően egyformák, a prociban térnek el egymástól, meg futtatott Androidban.
Elvileg sorba raktam őket elavultsági sorrend szerint. Nekem az első szimpatikus, de ha szerintetek az Asusok jobbak akkor azt vennénk (bár szerintem azok jóval elavultabbak, csak nem tudom akkor miért drágább).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest