Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
Sziasztok!
Cube iPlay 10 tabletet szeretnék usbs T-mobil stickel használni. Mit kellene beállítanom hogy működjön? Ha rádugom zölden villog a stick de a tabon semmi sem történik.
Előre is köszönöm a seítséget -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Tabletvásárláson gondolkodok. 9-10 col körül keresek 3-4 giga rammal. IPS kijelzővel, 6-7 Ah-ás akksival. Minél jobb háttértámogatással. 80e és 120e közt. Van ma ilyen a piacon?
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76859 üzenetére
Attól függ, mi a fontos az embernek. Kültéri üzemidőben még mindíg jobb a Tab A, viszont igaz, a mediapad-ban 3GB ram van.
A szoftvertámogatás kérdéses még, a samu ebben tudtommal jobb, viszont a Tab A kifut idén, úgyhogy előbb-utóbb csak a közösségi támogatásra lehet hagyatkozni (ami tény, nem rossz a samu cuccokra, ld LineageOS)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
keszo
őstag
válasz Bigmasterl #76854 üzenetére
Ha valami ilyesmi sticket akarsz használni androidos tabon akkor nem fog sikerülni mert az androidban nincs beforgatva a drivere.
Az android már rég nem követi ezeket a modemeket. Valamikor annál a nagy szappantartó méretűnél megálltak.
Jobban járnál egy mibil wifivelAttila
-
Game-over
aktív tag
válasz szoke12 #76858 üzenetére
Ha a Samsungnál a T580 lenne a kiszemelt, akkor én se ajánlom (most még megy minden rajta rendesen, de 2 év múlva már ez egyáltalán nem biztos).
Ha nem sürgős akkor megvárnám ennek az utódjának a bejelentését (remélhetőleg hamarosan [link])Az M3 10 lite-on kívül ott van a rendes M3 8.4 is (már majdnem 9"-os ), ez most 100k a rendes boltokban.
Dimaj: Örülök hogy neked bejött az új iPad, de kérlek ne ajánlgasd már ezt mindenkinek itt az Androidos topicban (főleg miután írta a fórumtárs hogy maradna a droidos vonalon )
-
t72killer
titán
válasz Game-over #76863 üzenetére
A Tab A-nál sztem egyedül a RAM mennyisége a necces. Ha a jövőben tovább hízik a net és az appok RAM-igénye (nálam a legnagyobb ram-zabáló a chrome...), akkor a 2GB-ból tényleg gond lehet. (ugyanez a kétségem az ipadekkel szemben is) A lassabb SoC max annyit jelent, hogy nem tolja az ember a legújabb játékokat - amit nem feltételezek olyasvalakiről, aki többéves közepes szintű tabletek közt keresgél.
A Tab A 10.1 (2016, T585)-t nálam eddig ezekben nem verte semmi értelmes alternatíva:
1. Kültéri akksiidő: 7 órát mértek a notebookcheck-es srácok a max, 500nites fényerőn(!)
2. Nincs semmilyen bagatel problémája (lásd: gyengusz wifi a mediapad m5-nél)
3. Kiváló közösségi szoftvertámogatás, ha majd a samu befejezte a supportot (egyelőre Oreo jönni fog rá)
4. Ár: 150EUR-ért kapnék másfél év garival alig használt LTE-képes példányt. Még ha gariidő lejárta után 0centért kukába is dobom, 1év alatt többet amortizálódik egy csúcstablet ...Ebben az árkategóriában (200EUR alatt) LTE-s tablet újonnan még kínából sincs tudtommal - arról nem is beszélve, hogy spyware-ekkel kitömött, széthullós, gagyi terméket nem veszünk.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dimaj
aktív tag
válasz t72killer #76865 üzenetére
A Tab A nál minden necces és kompromisszumos 2018 ban, ne legyél ennyire elfogult vele, mert azt tudod csak megvenni. Viszont annyi pénzért lehet jó vétel , de inkább huaweit vennék .. Már a TAB S2 tabom alatt is rezgett a léc funkciói ellátása tekintetében ,pedig az egy 2eves csúcs volt.. volt...
-
t72killer
titán
Nekem az a lényeg, hogy a backcountry navigator, oziexplorer, chrome, email, vlc-player fussanak, jó hosszú akksiidővel. Ja, és az LTE alapkövetelmény. Játszani se telefonon se tableten nem játszok.
Viszonylag új elvárás a friss szoftver, de úgy néz ki, hogy Oreo-t még kapni fog a Tab A, biztonsági frissítéseket meg még azután is potyogtathatnak, azaz 2020-ig simán kihúzhatja. Ha majd akkor csúcstabletre lesz szükségem, olyat veszek, ami az idén érkező s4-et 3x körbehugyozza, addig se aggódom, hogy egy 600EUR-s drágaságot lopnak el/török össze/stb...
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #76865 üzenetére
furcsa nekem a kültéri akksiidő kifejezést olvasnom. az akksinak semmi köze ahhoz, hogy kültéren vagy beltérben használom. ahhoz van köze, hogy milyen fényerőn használom a tabot, mert nyilván kültéren a napfény miatt erősebb fényerővel kell használnom, hogy lássam is. de ez nem feltétlenül jelenti azt hogy beltérben nem használhatom max fényerőn pl.
szóval inkább az "üzemidő max fényerőn" kifejezés írná le lepolkorrektebbül a kültéri akksiidő szóhasználatot.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76868 üzenetére
Valóban, nem találtam rá jobb kifejezést. Beltérben én minimum közeli fényerőn használom az akksis cuccaimat (telefon, laptop), kint viszont muszáj felhúzni. Jobb kijelzőknél elmegy a 60% körüli érték, de régen pl az sgs2-mnél maxra kellett húzni. És mivel nem tolok krájzisz 56-ot az eszközökön, nálam a kijelző a legnagyobb akksipusztító, tehát a leghatékonyabb kijelzőtechnológiát keresem.
A "max fényerős üzemidő" nem fedi le 100%-ban a problematikát, mert egy 520nit-es samut elég 70%-ra állítanod, hogy ugyanolyan láthatóságot érj el, mint a Huawei M5-öt maxra tépve (380nit).
Sajnos nagyon kevés a korrekt tablet-teszt, normális fogyasztás/akksiidő-méréseket a notebookcheck-en kívül még nem is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
ans1980
tag
Sziasztok!
Ma jött meg az Alldocube Iplay 10 tabletem. Tudom hogy van rajta pár malware. A leszedésükre Az ADB-s megoldás mennyire megbízható? Lehet belőle gáz, vagy tényleg olyan egyszerű mint ahogy így olvasva tűnik? A rootolásról olvastam hogy többeknél elcseszte a gépet, azt nagyon nem szeretném Mivel nagyon nem értek hozzá, ha elakadok segítenétek majd? -
t72killer
titán
válasz ans1980 #76870 üzenetére
Kínai taboknál sztem semmi sem biztos... Adb-vel tudtommal csak a már ismert és katalogizált férgeket kapod el, ha valami újat tesznek az eszközre, az ott marad. Nálam ez a fő érv a nagyonkínai márkák ellen.
-
prime77
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Segítségeteket kérném.
Van egy Samsung tabletem.
Fent vagyok a portfolion, és ha valamit belinkelnek a fórumba nem tudom azt megnyitni.
Azt az üzenetet kapom, hogy "nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni".
A tablet wifin keresztül kapcsolódik az internethez.
Amúgy semmi gond vele, csak ilyen mellék linkeket a porfolióról nem tudok megnyitni, mert ezt az üzenetet kapom.
A nagy számítógépről persze egyből sikerül, az megnyit mindent.
Kérem segítségeteket ebben, hogy mi lehet a probléma, és hogy hogyan lehetne ezt orvosolni.
Nagyon szépen köszönöm előre is. -
Rayyy
senior tag
Sziasztok! Munkára kéne valami megoldás... a lényeg, hogy legyen hozzá toll, olyan program, ami a kézírást átalakítja text-té, és mellé tudok vázlatokat rajzolni. Nincs játék, nincs telefonálás, fényképező minősége nem számít, csak működjön stabilan egész nap. 200 000 környéke lenne a keret.
(Ha azt mondjátok, hogy iPad Pro-t kéne néznem, azt is megértem.)Minden a legnagyobb render!
-
t72killer
titán
Gyors kérdés: 12" körüli droid tabletet gyárt ma valaki?
-
cidalain
veterán
Samsung galaxy tab S3 android vonalon amihez van jo toll.
Aztan ki is fujt.(#76872) prime77
Mi irja ezt ki? A bongesző? Melyiket használod?
Szerintem ez bongeszo problema/ bongeszo beallitas problema lesz.
Azon felul hogy valoszinuleg onnan ered hogy a linkelt oldal https protokolt hasznal, de a tanusitvanya nem jo. Ezert nyavog a bongeszo. Szerintem, aztan persze lehet higy rossz fele kapizsgalok (pl dobj ide egy ilyen linket, megnezem nalam)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
oimuka
tag
Google Nexus 10 tablet, 2012-es modell. Szóval azt vettem észre, hogy nagyon keveset tartja az akkuját és ehhez nagyon sokat kell tölteni. Ha maximum fel van töltve, talán 3-4 órát lehet használni (kizárólag csak böngészésre használom, pár minimális alkalmazás van csak rajta). Az este 15 %-on volt az akku, 22:30-kor odatettem tölteni és reggel 09:20-kor még csak 63%-on volt a töltöttség? Ez normális? Érdemes új akksit venni hozzá? Vagy mit tanácsoltok?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz oimuka #76880 üzenetére
6év használat után érthető, hogy megzakkan az akksi. Ha magad szereled, 30$ az akksi szerszámokkal, szervizben gondolom ennek 3x-osa vagy több.
-
t72killer
titán
válasz oimuka #76882 üzenetére
Dunsztom sincs, youtube videókra keress rá...
-
prime77
aktív tag
válasz cidalain #76876 üzenetére
Szia Cidalain!
Samsung Galaxy TAB 3 Lite - ilyen tabletem van.
Nos a linkek a következőek!
https://forum.portfolio.hu/topics/konzum-story/4812
A Konzum topic bejön simán, azzal nincsen gond.
Viszont kérlek menj a péntek, 11:57-es hozzászóláshoz!
Első oldalon megtalálod!Konkrétan ez!
péntek, 11:57Tegnap Metwolf kolléga linkelt errol egy cikket
https://mfor.hu/cikkek/befektetes/ez-adhat-ujabb-lenduletet-a-konzum-arfolyamanak.html
Na ez nem jön be sajnos - az mfor.hu/cikkek.......
Hát szerintem sima internet explorer van fent.
Van a tabeleten egy kis földgömb, alatta "Internet" van írva.
Semmi spéci keresőnk nincsen fent - nem is szeretnénk!Egyébként édesapám használja ezt, ő keresett meg ezzel tegnap este, hogy nem jön be az oldal már napok óta, és nem ez az első ilyen oldal.
Konkrétan ezt írja ki!
A háttérben : "A weboldal nem elérhető"
Feljön egy kis ablak, ott meg ezt írja : "Kapcsolódási probléma" - Nem sikerült biztonságos kapcsolatot létesíteni"Hát ez az én gondom!
Remélem tudsz, vagy tudtok segíteni!
Maradok tengermély tisztelettel!
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! 2012 karácsonyán vett Asus TF300T tabletem szeretném lecserélni. Leginkább filmezésre és netezésre használnám, dokkoló ami a mostanin van nem lényeg. Sokat ülök és várok kocsiban így a mobilitás fontos. A wifi elég, usb aljzat jó lenne ha lenne és nagyobb kijelző. Hirtelen ezek a feltételek jutottak eszembe.
Előre is köszönöm a segítséget. -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt kérdezném tőletek:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10" full HD
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció? Csakis itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? lightos játék, internet, filmnézés
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max 75000 ftElső körben [link] néztük ki, milyen ez? Volna ettől jobb vétel? Elég ha csak wifi-s, nem szükséges az LTE.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12
-
sharkypeti
aktív tag
válasz sharkypeti #76887 üzenetére
Az előzőhöz, de már lejárt a szerkesztési idő: esetleg egy alig használt is szóba jöhet innen a Hardverapróról, ha volna egy visszautasíthatatlan ajánlat...
OnePlus 12
-
cidalain
veterán
válasz prime77 #76884 üzenetére
Akkr az vala beepitet bongeszo lesz.
Nekem gogle chrome alat bejon az adott link. Mivel https a linkelt oldal tenyleg valami biztonsaginize lsz, amin a gyari alap bongeszo nem tud tullendulni (ezekrol tudni kell, hogy nem frissulnek allandoan ugy mint egy chrome, vgy friefox)
Probalj leszedni a tabodra egy google chrome-ot a plybol, szerintem az megoldja.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dimaj
aktív tag
válasz sharkypeti #76887 üzenetére
Hi. Használt Tab S2 9.7 modellt tudod megvenni ennyi pénzért, és még marad is egy kevés, vagy ha rá tudsz még dobni kicsit akkor S3. Ennyi pénzért ezek a legjobbak, nem mintha sok választék lenne.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Azert a 75-re kicsit radobva csak ugy lesz tab S3, ha konkretan megduplazza, es meg ugy is necces. Nyugodtan lehet ajanlani arkategoriajanak megfelelot.
Adott esetben mondjuk a Huawei Mediapad M3 10 Lite-ot, amihez meg mindig hozza kell rakni kicsit, vagy kivarni egy akciot.Ha valaki hetvegi bevasarlashoz keres autot, amivel egy evben 2x hosszabb tavra is megy, 5 misiert, akkor nem egy 10 eves touring hathengeres BMW-t ajanlunk... Es nem is egy vadiuj Scania R620-at, hogy abba kenyelmesen belefer a hetvegi bevasarlas...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A kolléga lightos használatra keres, azért ehhez nem kell csúcstablet. Viszont ezesetben inkább egy még szűkebb, 50k körüli keretet és egy még garis Tab A-t javasolnék: elviszi az igényelt dolgokat, a mozizáshoz ideális 16:10-es szép kijelzője és szuper akksiideje van. És ha 1-2éven belül gyengének bizonyul, különösebb lelkiismeretfurdalás és hosszas vásárlókeresés nélkül lehet nagy ívben a kukába hajítani komolyabb anyagi veszteség nélkül.
Persze ez attól is függ, mennyire lightos az a játék/igénybevétel.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Persze, én is magamból indulok ki , látva a tabletpiac esetlenségét (az x hónap MÚLVA kijövő "csúcs"tablet a tavalyi telók SoC-jét kapja, és 700EUR-t kérnek érte), én ezt a stratégiát fogom követni, a szükséges minimumot veszem, mire megzakkan, csak kijön már valami értelmes vas. Ehhez persze a lehető legszűkebb büdzsé kell, akkor is, ha az ember elvben megvehetné a 4x-es árút is.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
újat akar 75-ért. az nem ugyanaz, mint a használt 100-ért. lehet hogy használati értékben ugyan többet kap, de nincs gari adott esetben, ami sokat számít annál, aki nem szeretné hogy egy 100k-s kütyü két hét alatt elromoljon, és akkor a 100k olyan, mintha lehúzta volna a klozeton. tudom, hogy vannak olyanok, akiknek egy ilyen kiadás fáj. és ha már egyszer fáj, legalább 2 évig legyen bebiztosítva a garanciával.
internetezni, facebookozni, videót nézni nem kell csúcstabot ajánlani, mert ágyúval verébre eset.
lájtos játék sokminden lehet. pl szókereső. ami 512 megás tabon is vígan elfut.ajánláskor nem csak a műszaki tartalmat kell szem előtt tartani, hanem a másik pénztárcáját is. nem azt mondom, hogy ár-érték arányban nem lehet jobb tabot mondani; adott esetben pár ezressel drágább, de magasabb szint belefér. ugyanakkor a Samu Tab3 S tipikusan nem jó ár-érték arányú tablet. maximálisan kihasználni csak a felhasználók nagyon kis százaléka tudja, ezért az átlag tabletezőnek nem ideális választás, max akkor ha a pénz nem számít hozzáállással párosul.
android vs ios. jó az ipad, szó se róla, de tele van korlátokkal. nem bővíthető memóriakártyával. zenék, filmek lejátszása nem annyira szabad, mint egy android esetén.
-
Rayyy
senior tag
válasz cidalain #76897 üzenetére
Én most a Tab S3-at az Ipad Pro-val és a Surface-szel hasonlítom össze, mert mindenképpen tollas, jegyzetelős, skiccelős tab kell... ilyen szempontból az S3 a legjobb ár/érték arányú gép.
...köszi a tanácsot, annyira nem értek a tabokhoz, hogy nem is tudtam, hogy létezik az S3
[ Szerkesztve ]
Minden a legnagyobb render!
-
t72killer
titán
válasz cidalain #76897 üzenetére
"ami 512 megás tabon is vígan elfut"
Firmware kérdése a dolog, az sgs2-m firmware-ét jól elbaxta a samsung, annak ugye 1GB RAM-ja van. Megtartottam másodtelónak, de ha 2db tab meg van nyitva, akkor szenved, ami krónikus memóriahiányra utal. Nejem Moto G2-je szintén 1GB RAM-mal röccenésmentesen dolgozik.
#76898: apropó toll: az olcsó Tab A P585 vajon mennyire megfelelő erre a célra? Profibb egy drága gép (s3, ipad) írásfelismerése?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #76899 üzenetére
az 512 mb ramot a Szókereső játékhoz értettem, nem az egész rendszerre
Samu P580/P585: ugyanazt az S-Pen tollat támogatja, mint a Tab S3, és némelyik Samu Note. Gondolom ugyanannyira használható. De figyelem! nem összekeverendő a T580/T585 és a P580/P585.
itthon ami kapható, az a T széria. ott nincs toll. és nem megoldás S-Pent hozzá venni, mert nincs meg az érzékelő a tabban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest