- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
mdav88 #77317 üzenetére
Ebben az ársávban a Teclast T10 bőven ajánlott, Android 7.0 , 4GB ram, egész jó kamera, jó kijelző.
Én hónapok óta nyúzom, és nagyon szeretem. Ez a második Teclast tabletem.Német raktárban éppen akciós : [link]
De az Olasz raktár is ennyiért adja, Nekem onnan 1 nap volt DHL-lel : [link]Ha nem kell 10" akkor pedig van több alternatíva. (Teclast, Chuwii, Lenovo)
-
cidalain
veterán
válasz
mdav88 #61265 üzenetére
Milyen felhasznalasi celok vannak? Gondolom a 3G kell, hisz mindketto kinezett olyan.
Asus csak 2 magos, nem mai csirke, inteles ami jatekra nem javallott.
Concordot -én- nem vennek...Alternativak:
Wayteq xTab-7x kb 25-27 korul van
Lenovo A7-30, ez kb 30 korul van
Wayteq xTab-8x, ez 35, de 8 colosHa a penz a lenyeg, akkor a wayteq 7-eset vennem.
Ha nem gond a 30 rugo, akkor inkabb lenovo.Sajnos ebben a 30-ig kategoriaban nem nagyon lehet 1024x600-nal jobb felbontast kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest