Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvôben Ramos W30HD tablethez gyári firmware file? A vhd file-ra gondolok nem a cwm-bôl felrakhatora.
Koszi!A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
bally4
tag
Hali!
Itthonról mit érdemes androidos tabletet gyereknek venni? Hajlok a 2 Gb RAM felé, de nem szeretnék túl drágát, itt még nagy a leesik/pohár víz ráömlik/elhagyja faktor.
Youtube, gagyi játékok, film nézés feladatra.ED-n ez a legolcsóbb olyasmi:
Lenovo IdeaTab3 8" (ZA170171BG) 16GB Wifi tablet, Black (Android)Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bally4 #74152 üzenetére
Ez jo.
Vagy az ujabb verzioja Lenovo tab4 8"
Esetleg meg Huawei Mediapad T3 8"
Mondjuk ezeket ki kell varni akcioban mert 45-50 korul van az alaparuk.Vagy kulfoldrol egy Lenovo P8. Gearbesten 150 dollar.
Mint a tab3 8, csak annak a pro verzioja: 8 mag, 3 gb ram, fullhd. Erosebb, arban ugyanannyi vagy olcsobb, mont a hazaiak. Negativum a szallitasi ido, es a garanciaztatas nehezsege.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HellGreg
őstag
SZiasztok. Valaki próbálkozott már tabletet rendelni wishről? A szomszédom a minap rendelt 3 ezerért olyan okosórát, ami full együttműködik a telefonjával, magyar menüvel stb.
Olyan tableteket látok 15-25 ezer ft-ért, amik tudásban szétszednek egy itthoni 150 ezrest...
Hol az átverés?
Gondolom ezek kínai koppintások, de azért csak elmennek egy darabig, nem? ennyiért... -
cidalain
veterán
válasz HellGreg #74155 üzenetére
15-20ert ami szetszed egy 150ezres hazait?
Ezeknel a legnagyobb atveres a leiras. Egyszeruen nem az van benne amit odairnak. Te meg a hiperszuper leirast veszed meg olcsoret. Aztan amikor megjon, akkor latod, hogy az egesz csak asztal ala jo billegesgatlonak.Altalaban 25-30 korul van fullhd 8", 2/32GB, intel atom. Ami azert az itthoni kozepkategoriat veri eppen, leginkabb csak a fullhd kijelzovel, mert azert az intel atom nem erogep.
Tehat ami ezeknel olcsobb, es joval erosebb, az tuti kamu. 50-60 dollalert egyszeruen nincs 10" fullhd vagy meg jobb, 4 GB ram, octacore, miegymas.
-
-
JoinR
őstag
válasz HellGreg #74157 üzenetére
Apróságokat rendeltem már wishről, de ha eleve a felére számítasz a leírásnak, olyat kapsz megbízható(bb) forrásból is. Szerintem ilyen paramétereket elfelejthetsz 200$ alatt, és csak a bosszúság lesz egy hamisítvány hamisítványával. Én ajánlom a Teclastot, mert nekem is ilyen van, de nyilván tömegével vannak hasonló paraméterű tabletek..viszont ennél olcsóbban orosz vagyis kínai rulett az egész
-
cidalain
veterán
válasz HellGreg #74157 üzenetére
Altalaban a fele sem igaz. Esetleg bedobhatod ide a linket, hatha kiderul valami konkretabb.
Nem a wish-el van a baj egyebkent, ilyen fake szarok vannak boven alin, es ebay-en is.
Volt mar aki ugy gondolkodott, hogy ennyi penzert jo lehet. Aztan a hattertar ugy voot megformazva mintha 64 giga lenne, de valojaban csak 4 volt. Az android hasznalhatatlanul bugos volt, a kijelzo meg kozel sem volt retina. Tehat igazabol tenyleg csak asztalszintezonek volt jo.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz HellGreg #74160 üzenetére
Tabletben szerintem fel kell menni 100 dollarig. 90 korul a gep, a tobbi az okositott posta, hogy ne te fizesd az afat.
Onda V80 Plus peldaul. De ajanlom a Chuwi, es Teclast modelleket is. Hidd el ami parametereket irtal 60 dolcsiert az nem az. Es nem ugy nem hogy a fele olyan jo is jo, de annyira sem jo, hogy szot erne. Azzal a gyerek nem fog tudni jatszani.Teloban lehet hogy van olcsobban 60-70 dollar korul, de az 5". Nemreg vettem flash saleben 5,5" Doogee Y6C telot asszem mindennel egyutt 85 dollar volt az is. Pedig az sem erogep. Noname-ebb gyartok olcsobbak. De ott a szoftver altalaban bugos.
Osszefoglalava, ha foldhozvagasra jatszol, vegyel neki egy teglat. Olcsobb, es annyit az is tud, mint a fake tablet. Ha akarod, hogy hasznalja is akkor olcsot vegyel, de ne eroset. Nem kell neki az elejen a csillio mag, meg ram, meg retina screen.
Pl: cube iplay 8" mindez 60 dolcsi. Nem egy erogep. De tanulni, videot nezni ok. Mondjuk ilyesmit itthon is kapni hasznaltan meg garival mondjuk Lenovot.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz HellGreg #74162 üzenetére
Priority line/ EU express postat kell valasztani GearBesten
Ekkor eloszor beszallitjak Angliaba, es a te cimedre ott adjak fel majd csak az angol DPD-vel. Igy az Unioba torteno behozast (es az extra adoterheket) nem neked kell kifizetni, hanem a ceg intezi.
Az a 7 dollar plus koltseg boven megeri, mert kulonben ha te fizetned akkor a 27% magyar afa miatt siman lenne az vagy 25 dollar, plusz a vamkezeles 3000 forintos ugyintezesi dija. Szoval erosen tobb lennne.
Nekem legutobb pont 1 honap alatt jott meg igy egy telefon.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. A 6. iPademet nyúzom, 2,5 éve vettem a mostani Air2-t; viszont nem szeretem az iOS-t.
Milyen tabletre lenne érdemes cserélni?Sokat használom, üzemidő fontos, Wifi elég, ujjlenyomat olvasónak örülök, tiszta Android preferált, friss rendszer szintén. (A telefonom Nexus 5x - adná magát egy Nexus tablet, ha volna, de nincs friss.)
Köszönöm előre is!
Szerk: legjobb lenne Oreot tenni az iPadre
Használt tablet is OK.[ Szerkesztve ]
-
onlineair
tag
Sziasztok,
Nem nagyon volt még androidos kütyüm, most kaptam egy "noname" tabletet amin még 4-es android fut, ha rámegyek a frissítésre kiadja hogy nincs frissebb, ez gyártó függő? Csak mert hasonló specifikációval látok android 6-os 7-es rendszerrel tabokat. Illetve még annyi hogy lefuttattam az ESET vírusírtót ami kiadta hogy a készülék fel van törve forduljon a rendszergazdához... Ez azt jelentheti hogy rootolva van, ha igen ha nem mit tehetek? Bocs de windows-hoz vagyok szokva. 🙂 Ja és bejelentkezve google fiókkal iszonyatosan lassú, konkrétan használhatatlan lassúságú lesz, gyári állapotban nem bejelentkezve még el-elmegy, de annak meg semmi értelme, ezért is lenne jó rá valami optimalizálás, frissítés, bármi... Vagy ennyire vacak a spec?1gb ddr3 ram, Quad Core ARM Cortex-A9 1.2GHz, 16gb,
-
cidalain
veterán
válasz onlineair #74165 üzenetére
Persze gyartofuggo a friss rendszer. A Droid nem univerzalis, az adott hardverre kell formalni, drivereket, szenzorrokat, mindent beloni, es a komplett cuccot lehet rakuldeni a gepre. Ez eleg maceras. Eppen ezert az olcso cuccoknal van az a verzio amivel kijott, max egy-ket bugfix, aztan tojik ra a gyarto. Nem eri meg szoftverkovetni.
Lehet igen, hogy a root jogra ugrik a viruskereso.
A specifikacio alapjan ez egy belepo hardver, manapsag 20-25 korul kapni ilyet nevesebben (Lenovo, Acer, Huawei) 7" meretben 6-os vagy 7-es droiddal.
Nyilvan ezek jobban gazdalkodnak a gyengebb hardverrel, hasznalhatoak azert.
Az ilyen kapott cuccokkal akkor erdemes foglalkozni, ha hasznalhatoak. Ha nem akkor nem eri meg a raforditott idot.
Egy factory resetet lehetne rajta nyomni, ugy megnezni a lassusagot. Ha javult akkor jo lesz neked ismerkedesre, egyebkent kuka.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
MODERÁTOR
Sziasztok, bocs az off-ért. Ulefone Vienna USB csatlakozója elromlott, nem lehet tölteni... van esetleg tapasztalat, javaslat, ki hol javítaná elfogadható áron Budapesten? Előre is köszönöm!
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ermac
tag
Sziasztok !
Olyan tabletet keresek amit csak ezekre a célokra használnék:
- Repülőn filmnézés bluetoothos fejhallgatóval
- Messengeren videóhívás
- spotify zenehallgatás bluetoothos hangszóróvalMásra nem igazán használnám, méret min 8" max 10.1"
A keret rá max £100 azaz 34-40 ezer forint itt Angliába kellene főleg amazonon vásárolok de megnézek bármit ha jó ár megbízható oldalról van szó.
Eddig amit kinéztem az az Amazon Fire HD 8 tudom nem androidos de lehet rá szedni google play-t meg androidos progikat. Valaki esetleg tudja mennyire jó ez azokra a dolgokra amiket felsoroltam ? Videóhívás mennyire jó rajta ?
Köszi előre is.
We are Many You are but One
-
WestBam
senior tag
Egy ravasz kérdésem lenne hozzáértőkhöz:
Huawei Mediapad T3 8.0 vagy Lenovo Tab 4 8.0 a jobb választás?
Nagyjából azonos a specifikációjuk, a gari is 2 év mindkettőre.
Esetleg 40e-ig van jobb ajánlat ezeknél?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
vendingo
veterán
Sziasztok!
Ismerős megkeresett, hogy kerítsek neki egy tabletet, ebben kérném a segítségetek.
Nem sok elvárás van: 10" kijelző, min.: 8-16GB belső tárhely, normális márka, magyar beszerzés, 40-50k.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Lacielvtárs #74174 üzenetére
Köszönöm, de max 60 a plafon.
Én azt hittem, 50 körül már lesz bőven kínálat.
Megígértem, hogy a héten kerítek nekik valamit, de nem lesz egyszerű.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DonThomasino
veterán
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minnél nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Tök mind1.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Gyereknek kéne ütni verni (. játék, internet, filmnézés stb.)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
20e
■Ha vannak konkrét elképzeléseid, például négymagos processzort szeretnél és 2GB RAM-ot, 3G/LTE modemet, vagy ha épp fehér színű készülékházra vágysz, akkor oszd meg velünk ezeket is, így könnyebben és gyorsabban találhatunk egy számodra megfelelő modellt.
Semmi extra igény." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
alphamooncam
őstag
Sziasztok !
Lenovo Tab3 A8-hoz keresnék ajánlott perifériákat.
Összefoglalóban nem találtam erről semmit.
Vezeték nélküli billentyűzet+egér párost, Aktív OTG-s elosztót, ami alkalmas külső vincsi csatlakoztatására.
Terv be van véve egy Chromcast2 ill. egy monitor vagy TV. Nem tudom melyik lenne alkalmasabb?
8 éves kislányom használná játékra, Youtube-ra, ill. iskolai feladatokra, jelenleg az ABC-t tanulják.
Mit tudnátok ajánlani?
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
nagyúr
Na gyerekek megvettem a Lenovo Yoga Tab 3 Plus-t, nagyon jó kis tablet. Nem olcsó mert ráadásul 4/64-es változatot vettem de úgy gondolom alkalmasabb tablet filmezésre, sorozatozásra nincs jelenleg. Veszek még hozzá majd remélhetőleg egy rendes tokot, hogy védve legyen meg egy 128GB-os microSD-t, hogy soha ne kelljen géphez vagy pendrive-hoz csatlakoztatni így is növelve az élettartamát bár usb type c csatlakozója van de akkor is.
Topikja látom nincs, nekem nincs kedvem nyitni ha valakinek kérdése van erről a tabletről akkor privátban válaszolok. Vagy itt ha nem zavar senkit de mivel már nem keresek új tabletet így nem biztos, hogy sűrűn olvasom majd itt a hozzászólásokat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Primary92
senior tag
Van valami adatbázis tabletekről, ahol részletes szűrést lehet végezni?
-
cidalain
veterán
Lenovo P8 Email Price Only 139,99 USD, de csak ezzel a linkkel (ugye ez van az email promocioban), sajna csak a feherre ervenyes
Ok, hogy nincs EU rakin, de Priority Line/ EU express posta eseten (6-7 dollar), a Gearbest behozza sajat koltsegen UK-ba, es ott adjak fel a nevedre az angol DPD-vel, igy a vasarlo mentesul az extra fizetesek alol (mert ezeket a szallito vallalja be)
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Csalánka #74190 üzenetére
Az igy jarasnal mindenkepp jobb, ha jelzed az eladonal. Ha nagyobb cegnel vetted akkor a cuccra van 1 ev gari. Ket eset van: visszkuldod es kijavitjak, de ez maceras, es hosszu ido. Vagy felajanlanak x dollar kerteritest, amibol itthon megjavittatod. (Vagy ha nem, akkor is visszakapsz egy kis fajdalomdijat)
Szoval erdemes utanamenni, es nem belenyugodni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
alphamooncam
őstag
válasz alphamooncam #74179 üzenetére
Ha már nem kaptam erre ajánlást, legalább annyit, hogy TV-vel, vagy monitorral célszerű megoldani a tükrözést, vagy mindegy?
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
senior tag
válasz alphamooncam #74198 üzenetére
Nekem Chromcast 2- és egy Tab 2 A10-70, megy tv-vel, gond nélkül. A TV előnye talán, hogy több a HDMI bemenete, így nem kell állandóan ki-be kötni Chromecast csatiját, ha mást is bekötnél oda.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
alphamooncam
őstag
válasz davenport #74199 üzenetére
Köszi ! Kérdezhetek még?
USB OTG HUB ez jó lesz vezetékes összekötésére ( bill+egér ) vagy jó vezeték nélküli vmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest