Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Sziasztok! Mivel a tablet topikjában nincs élet, jobb híján itt kérdezek...
Samsung Galaxy S6 Lite 2022 tableten van, aminek az S Pen elfelejtett működni.
A tablet érzékeli, mert a kurzor előjön, de kattintani, írni, rajzolni nem tudok vele. Újra indítás, frissítés keresés és társai már megvoltak, de mégsem megy... Szerintetek mit próbáljak még?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz cidalain #89537 üzenetére
Felettébb érdekes, hogy ez a topic alapján igencsak lenne igény egy normális 9" alatti tabra, de a gyártók valamiért mégsem gondolják így. Tényleg 12-14" környékén vannak az igazán komoly eszközök már.
Én is sokkal jobban szeretem a T3 8" méreteit, mint a céges T5 10"-t, de a kicsi már annyira kevés, hogy lassan a PH-n kívül más honlapokat se bír normálisan kezelni, nemhogy appokat, így muszáj leszek váltani.
20 cm alatti magasság, fhd kijelző, 4 GB RAM, USB C, legalább 2 év várható terméktamogatás... Nagyjából ez kellene nekem 100-120k környékén, de szerintem remény sincs már rá.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Beni2360 #89528 üzenetére
el kell felejteni ezt a kategóriát szerintem
Az egyetlen 8" körüli, 3-4 évig biztos használható tablet az iPad Mini. Vártam én is, hogy hátha a CES-en lesz valami bejelentés, de nem. Lassan már ott tartunk, hogy a 10-11" köztiek lesznek a kis méretű tabletek, így nekem is marad a barátkozás a 10,4"-al...Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Tisztelt Zoltán!
Erre a termékre viszonteladói, tehát "bolti" garancia vonatkozik.
Köszönjük levelét! Amennyiben további kérdése merülne fel, a levél alján található elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.
Tisztelettel:
Tamás - A Konzolvilág csapataÍgy most akkor nem tudom mi legyen. Attól nem igazán félek, hogy 2 éven belül becsődölne a cég, de ha meg valami van a masinával, azért olyan gyarkan nem járok fenn, hogy csak beugorjak vele.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Samsung Tab S6 Lite hogyhogy ennyivel olcsóbb a Konzolvilágnál, mint bárhol máshol? Mit nem veszek észre? Azért az a 25k különbség sok az Euronics-MediaMarkt, és társaihoz képest. Vagy ne parázzak, rendeljem?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz cidalain #87049 üzenetére
Egy hónappal ezelőttig tök jól ment az app, azért is szerettem, mert nincs mindenhol pop-up videó, meg minden kacat. Most csak a töltő képernyő jön be, de tartalom nem. Fantasy app meg kiírja, hogy something went wrong, aztán ennyi.
Igazából ez a Google fiókba visszajelentkezés sikertelensége zavar eléggé...Eléggé elkeserítő, hogy ennyire kihalt ez a 8" körüli méret, és nincs semmi modernebb hardverrel rendelkező belőle.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Van egy Huawei T3 8" Tabletem, amit 2017 óta használok.
Az utóbbi időben egyre lassabb... Kb egy hónapja újrahúztam az egészet, de nem igazán javult a helyzet. Sokszor már gépelés közben is belaggolt, bár ez valamelyest javult az újra telepítés óta. Nem használok sok appot rajta, de abból a kevésből pl. az NFL és NFL Fantasy appokba nem tudok már belépni, ma reggel pedig kiírta, hogy kiléptette a Google fiókom, és újból be kell jelentkezzek, viszont ez nem sikerül, csak pörög a kör, akár fél óráig is, ha úgy hagyom.
Ezek mitől lehetnek? A régi android rendszer nem támogatott már esetleg? Vagy ez az USA szankciók következménye lehet? Vagy csak szimplán rá akarnak kényszeríteni, hogy vegyek egy újabb tabletet?
Nézegettem már amúgy a kínálatot, de nem igazán találtam tetszőt. A 8" méret nekem nagyon bejön, a 10" már nem olyan kényelmes (van olyanom a munkához), de ahogy nézem nincs igazán értelmes ajánlat ebben a méretben (talán valamelyik iPad mini)Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
nem értem
jó cucc a Huawei, nekem is olyan van, nincs baj vele, ezt írtam is.
De a kérdezőnél választási szempont/komoly igény a megfelelő kamera is, ami ezeknél a taboknál sok minden lehet, csak megfelelő nem, és én ezt jeleztem. Ezért nem értem miért kellene hagyni a kamera témátJust a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
valóban jó cucc, de a kamerája semmire sem való. Ha nem lenne benne, se lenne tragédia. 2 fényképet lőttem a T3 8"-al kíváncsiságból, de töröltem is őket. Szerintem ebben a Lenovo sem jobb. Még egy 10 éves kompaktot sem tudnak kiváltani, ha csak nem 2 pálcás volt az a gép 10 éve.
(#76827) zsoltzsolt
ha gondolod hívhatod olcsó kacatnak is. Felénk a gagyi szinonimája ez a "2 pálcás" kifejezés, ami abból ered, hogy a búcsúban a céllövős muki 2 hurkapálcára tenné fel, mert annyit ér.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Gabesz1019 #75232 üzenetére
Engem zavarni szoktak az ilyen mindenféle ciripelések, zajok, nyöszörgések, de a töltőt nem hallottam eddig. Állandóan be van dugva, az asztalomon van, arról töltöm a tabot, és a telefonokat is. (T3 8" van nekem)
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Narxis #74023 üzenetére
alapból ilyen beállítási lehetőségek vannak:
Ha átállítom az alapértelmezett helyet az SD-kártyára, és telepítek egy appot, az is a belső memóriára megy.
SD kártya formázásnál nem kérdez semmit, csak szól, hogy minden adatot törölni fog, és utána ennyit ír ki:Külön az SD kártyánál szintúgy nem találok lehetőséget arra, hogy beállíthassam belső tárhelynek.Külön az alkalmazásoknál se látok lehetőséget átpakolni appokat ide-oda.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Hát szerintem véd: a tabot körbe fogja egy kemény műanyag, a kijelzőre meg rá lehet fordítani az elejét, aminek a külseje valami műbőr, a közepe kemény, belül meg valami plüss szerű dolog van.
Vittem már táskában többször, és jövő héten a nyaralás alatt is csak ebben a tokban lesz. 🙂Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
sziasztok!
Adott egy Huawei T3, és olyan gondom van, hogy a Play áruházba amikor be akarok lépni, akkor felvillan a kezdő oldala, és egyből ki is lép. Ha a beállítások között törlöm az alkalmazás adatokat, akkor már kb. 5 másodpercig benn maradok, de utána újra kidob. Mi lehet ennek az oka?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz User_Smike #73547 üzenetére
10-el feletted van a válasz a kérdésedre: [link]
Ez a kettő közül érdemes. Listádból a 8"-os Lenovo, vagy ha rászánsz kicsit többet, akkor a Huawei T3 8.0. Nekem az utóbbi lesz végül, letettem a 30k környéki tabletekről.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Mivel nem jött válasz a kérdésemre, így megpróbálom kicsit máshogy feltenni.
Szóval: milyen paraméterekre figyeljek, amikor használtan szeretnék tabletet venni?
1.) Ahogy nézem a 2 GB memória szűk paraméter az általam felsorolt elvárások közül. Mennyire gáz az 1 GB teljesen alap (netezés, youtube, messenger) felhasználásnál? Elég az 1 GB, ha mondjuk ez a három program fut is egyszerre?2.) Processzor sebesség mennyire számít? Teszem azt, egy 4x1,0 gHz sokkal gázabb, mint a 4x1,3 gHz?
3.) A régebbi android (4.4) mennyire korlátozó tényező manapság? Érdemes frissebb verziót használni?
(gondolom igen)
Van valahol egy rendesen összeszedett lista, ahol fel van sorolva, hogy melyik tabra melyik verziót lehet felszuszakolni? Mert én nem találtam ilyent.Köszi!
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
helló!
Használtan/felújítva vennék 25-30k környékén 8-10" közti tabletet. Nagy elvárásaim nincsenek, net, messenger, instagram, amire kb. használva lenne olyan alkalmakkor, amikor laptopot nem akarok/tudok vinni, vagy nincs kedvem leülni a pc elé. De amúgy az is előfordulhat, hogy hetekig be sincs kapcsolva,ezért se szánnék rá többet.
Ahogy elképzelem (nem vagyok nagyon jártas az ilyen hardverekben, csak felületesen) 2GB RAM, 4 magos proci és 5.0 android alá menni nem igazán érdemes, de cáfoljatok meg.
Ebay, hardverapró, megbízható használtcucc árustól származó dolog is jöhet.
A kérdés az lenne, hogy mik azok a típusok, amik szóba jöhetnek, esetleg kinél keresgéljek?
Köszi!
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy lehetetlent szeretnék, de hátha mégis van valami, amit tudnátok ajánlani, megmondom őszintén, én már kicsit elvesztem a sok típus közt.
Szóval valami olyasmit szeretnék, ami max 30k, 7 collos, jobb kijelzővel rendelkezik, hardverre nem kell feltétlenül űber akármi, netezni, casual játékokat játszani lenne, viszont nem lenne hátrány, ha bírna 4-5 órát ilyen felhasználás mellett. N-es wifi kéne, 3G támogatás nem lényeg, nem tervezem azt venni. Kamera lehet akármilyen szar, akár el is maradhat. Jah és az se lenne rossz, ha nem kéne 3-4 hetet várni rá, hardverapró, vatera, kicsit használt cucc is érdekelhet, ha jó ajánlat. Bár ha van valami nagyon jó, ami csak kicsi kínai barátainktól tud jönni, akkor akár beleférhet pár hét.Néztem Navon Platinum 7-et, de annak eléggé lehúzzák a kijelzőjét, ez a sok kínai csoda között meg nem tudok eligazodni.
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest