- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WestBam #49379 üzenetére
Na de az új no name cuccokban pont, hogy van kraft. PL. Ezen a videón is látszik, hogy a 27k-s gép ereje tejében vanik. Legalábbis elég "nagy neveket" előz be a lista alapján.
T_chris
Döbbenet... Philips tablet?! Egyből beindult a márkafétis, mivel Philips TV-m van
Köszi a tippeket! -
tjb007
nagyúr
válasz
WestBam #49355 üzenetére
Qualcomm Snapdragon 600/800/801/805/808/810, Samsung Exynos 5 Hexa (5260) és Octa (5420, 5422), NVIDIA Tegra K1, Rockhip RK3288, Allwinner A80, MediaTek MT6595 stb. stb.
(#49356) St3ven
Annyira ajánlott, hogy nyugodt szívvel meg lehet vásárolni.
A MediaTek chipset meg akkor lesz gond, ha a legújabb, legdurvább játékokat szeretnéd futtatni rajta.
A MeMO Pad 8 -ba már valóban nem MediaTek SoC került, hanem a Rockchip RK3188-asa, de az többe is kerül.(#49358) bijesz
Esetleg még a 2013-as Nexus 7, de ebben az árkategóriában ezeken kívül nincs más, ami jobb lenne.
-
-
válasz
WestBam #46560 üzenetére
A 100USD beszűkíti a kereteket. A Pipo S1 (mind a két, mind a négy magos változat) jó készülék, az Allfine Fine 7 is egy egész jó készülék általános célra. A Pipo RK3188-asa persze erősebb a 7029-esnél, de az említett felhasználási területen nem tudok olyan dologra gondolni, aminek ne felelne meg.
Négymagos prociban a sorrend nagyjából RK3188 - A31 - MTK 83xx - 7029Viszont ebben az árkategóriában én inkább vennék itthon egy két magos gépet hazai garanciával. Nincs szükség a négy magra a leírt dolgokhoz, de ez a kategória az, ahol gyakoribb a meghibásodás és egy visszapostázás is 2,6-4k között van súlytól függően.
-
válasz
WestBam #46555 üzenetére
Gondolom nem csak a Pipo tableteket nézted, de ha olyan érdekel, akkor a saját boltjából többnyire jó pár ezressel olcsóbban lehet megvenni (ha jól emlékszem, 17USD a postaköltség légiposta esetén). Eddig egy kivételével minden Pipo tabletet innen rendeltem inkább...
-
csibe1
addikt
válasz
WestBam #33295 üzenetére
Most árazták le, 57 ezer pénzre.
-
válasz
WestBam #32833 üzenetére
A teljesseghez hozzatartozik hogy flash alapu jatekok futtatasa tableten az eroforras igeny miatt kicsit akadozos,en nem javasolnam es ez ne is kotivaljon a tablet vasarlasakor. Nekem markas tabletem van,de a flash jatekok hmm hogy is mondjam nem egy pc-s elmeny.a farmeramat nem probaltam,de abbol kiindulva milyen egy p4 es pc-n integralt vgaval ,mert azon is csak docogosen megy,akkor tableten se lesz jobb,ha csak nincs kobil felulete a jateknak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged