- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74162 üzenetére
Priority line/ EU express postat kell valasztani GearBesten
Ekkor eloszor beszallitjak Angliaba, es a te cimedre ott adjak fel majd csak az angol DPD-vel. Igy az Unioba torteno behozast (es az extra adoterheket) nem neked kell kifizetni, hanem a ceg intezi.
Az a 7 dollar plus koltseg boven megeri, mert kulonben ha te fizetned akkor a 27% magyar afa miatt siman lenne az vagy 25 dollar, plusz a vamkezeles 3000 forintos ugyintezesi dija. Szoval erosen tobb lennne.
Nekem legutobb pont 1 honap alatt jott meg igy egy telefon. -
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74160 üzenetére
Tabletben szerintem fel kell menni 100 dollarig. 90 korul a gep, a tobbi az okositott posta, hogy ne te fizesd az afat.
Onda V80 Plus peldaul. De ajanlom a Chuwi, es Teclast modelleket is. Hidd el ami parametereket irtal 60 dolcsiert az nem az. Es nem ugy nem hogy a fele olyan jo is jo, de annyira sem jo, hogy szot erne. Azzal a gyerek nem fog tudni jatszani.Teloban lehet hogy van olcsobban 60-70 dollar korul, de az 5". Nemreg vettem flash saleben 5,5" Doogee Y6C telot asszem mindennel egyutt 85 dollar volt az is. Pedig az sem erogep. Noname-ebb gyartok olcsobbak. De ott a szoftver altalaban bugos.
Osszefoglalava, ha foldhozvagasra jatszol, vegyel neki egy teglat. Olcsobb, es annyit az is tud, mint a fake tablet. Ha akarod, hogy hasznalja is akkor olcsot vegyel, de ne eroset. Nem kell neki az elejen a csillio mag, meg ram, meg retina screen.
Pl: cube iplay 8" mindez 60 dolcsi. Nem egy erogep. De tanulni, videot nezni ok. Mondjuk ilyesmit itthon is kapni hasznaltan meg garival mondjuk Lenovot. -
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74157 üzenetére
Altalaban a fele sem igaz. Esetleg bedobhatod ide a linket, hatha kiderul valami konkretabb.
Nem a wish-el van a baj egyebkent, ilyen fake szarok vannak boven alin, es ebay-en is.
Volt mar aki ugy gondolkodott, hogy ennyi penzert jo lehet. Aztan a hattertar ugy voot megformazva mintha 64 giga lenne, de valojaban csak 4 volt. Az android hasznalhatatlanul bugos volt, a kijelzo meg kozel sem volt retina. Tehat igazabol tenyleg csak asztalszintezonek volt jo. -
JoinR
őstag
válasz
HellGreg #74157 üzenetére
Apróságokat rendeltem már wishről, de ha eleve a felére számítasz a leírásnak, olyat kapsz megbízható(bb) forrásból is. Szerintem ilyen paramétereket elfelejthetsz 200$ alatt, és csak a bosszúság lesz egy hamisítvány hamisítványával. Én ajánlom a Teclastot, mert nekem is ilyen van, de nyilván tömegével vannak hasonló paraméterű tabletek..viszont ennél olcsóbban orosz vagyis kínai rulett az egész
-
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74155 üzenetére
15-20ert ami szetszed egy 150ezres hazait?
Ezeknel a legnagyobb atveres a leiras. Egyszeruen nem az van benne amit odairnak. Te meg a hiperszuper leirast veszed meg olcsoret. Aztan amikor megjon, akkor latod, hogy az egesz csak asztal ala jo billegesgatlonak.Altalaban 25-30 korul van fullhd 8", 2/32GB, intel atom. Ami azert az itthoni kozepkategoriat veri eppen, leginkabb csak a fullhd kijelzovel, mert azert az intel atom nem erogep.
Tehat ami ezeknel olcsobb, es joval erosebb, az tuti kamu. 50-60 dollalert egyszeruen nincs 10" fullhd vagy meg jobb, 4 GB ram, octacore, miegymas.
-
gps76
őstag
válasz
HellGreg #56813 üzenetére
Nekem volt ilyenem,kijelző szép,akksi is jól bírja,csak az 1 GB ram fogja meg,de az eléggé. Volt már 2 GB ram-os Lenovo-m is,az ugyanezzel procival gördülékenyebb. Nekem inkább a win korlátai tableten keserítenek el,mert a Metro-s felületre szánt programok nagyon soványak,az asztaliak meg nem tabletre valók,olyan pici minden kifolyik az ember szeme. Böngészőből meg csak az explorer használható normálisan,de azt meg utálom. Ha androidhoz vagy szokva csalódni fogsz.
-
válasz
HellGreg #36294 üzenetére
28000 ert jo vetel,ha szerencsed van akkor sw oldalrol is egyben van nagyjabol
akkor aztan no para... mekkora az aksi benne ? Kozben utana olvastam 3800 mah , hat extra hosszu uzem idore ne szamits. Amugy hw teren nem rossz darab, aztan hogy sw oldalrol mennyire optimalizaltak es konfiguraltak az majd csak a hasznalatnal derul ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged