Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Másik kiválasztott:
http://www.infolex.hu/termekek/adatlap/43609/univerzalis-fejtamlara-szerelheto-tablet-pc-autos-tarto-roxa-ct08
Itt van róla videó, de nem sokat mutat:
https://www.youtube.com/watch?v=DU229gJ75IoMelyikre mernétek rábízni egy Pixi 3 10-et ?
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz tonermagus #73591 üzenetére
A tabra teszel egy Kodi playert, a telefonra Kore távirányítót és wifivel összekapcsolod.
Box's don't touch!
-
bippeti
tag
válasz tonermagus #73599 üzenetére
ebay-es kütyüs topic-ban kérdeztem korábban hasonlóról (úgy emlékszem), kintről olcsóbb lehet, viszont amire ott sokan ugrottak (joggal), az az, hogy a második sor közepén ülő gyerek/személy baleset esetén nem fog örülni ennek a megoldásnak...
Esetleg ilyen diy-megoldás kevésbé balesetveszélyes és sokkal olcsóbb. Akár az első ülés fejtámlájához is rögzíthető. -
bippeti
tag
válasz junkpod #73602 üzenetére
(#73591) tonermagus
Szerintem a hozott két progi közé internet fog kelleni. Kocsiba szerintem nem fogsz wifit tenni, de ha
A) mindkét eszközön lesz mobilnet, akkor működik.
B) ha pl. csak a mobilodon van mobilnet és megosztod és arra csatlakozol a tabbal, na azt nem tudom, hogy ilyen esetben is látja-e a két eszköz egymást, de azt gondolom, hogy igen.
Szóval legalább egy mobilnettel már lehet megoldásod. -
tonermagus
aktív tag
válasz bippeti #73604 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezt a gumis felfogatásos dolgot inkább kihagyom, elég kókány
Valamelyik teleszkóposat fogom megvenni, csak még nem döntöttem, hogy melyiket. Hátul középen sosem ül senki, így senkit nem vág pofán ha véletlenül csattanunk.
A kodi-t már sikerült összevarázsolni, a "távirányítós" telefonon bekapcsoltam a mobilnetet, csináltam egy hotspotot. egy másik telefonra a Kodi Centert telepítettem. Ezen a mobilon nincs mobilnet, csak a wifit kapcsoltam be, amivel meg rácsatlakoztam a "távirányítós" telefonra.
Ip-címet megnéztem, az alapján rácsatlakoztam a távirányító programmal... Eddig tökéletesen működik. Már csak valami filmet kéne rányomni, hogy ki tudjam próbálni.Kérdés, hogy a Centeres gép mindig azt az IP-t kapja-e a Hotspotos telóltol .... Ha nem, akkor minden indulás előtt újra kell konfolni
-
junkpod
veterán
válasz bippeti #73604 üzenetére
Miért kellene internet? Bármilyen hálózati kapcsolat elég ha megadod a Kodi server címet. Szerintem ha a tabon nyit egy acces poitnot vagy felrak valami wifi hálózat kezelot akkor mehet.
Sőt léteznek mobil acces poitnot eszközök amire wifivel lehet csatlakozni.Tonermagus: az új Kore automatikusan megkeresi a hálón a Kodit.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Megérkezett kevesebb mint 2 hét alatt a Xiaomi mi pad3 tabletem Kínából vám mentesen!
Ehhez keresnék billentyűzetes tokot, amit lehetőség szerint hátul nem kell kitámasztani, hanem olyan lenne vele a tablet mint egy laptop ( tetszőleges dőlésszög). Tudnátok ajánlani valami bevált tokot? A gyáriját sehol se találom, ha igen egy vagyon.
Köszönöm a segítséget előre is!Tisztelet a Gépésznek!
-
cidalain
veterán
válasz VMatteo #73608 üzenetére
az olyan tokok, amiben vájat van, és megtartja a tabot, ne adj isten még mágnes is van benne, az szintén horror ár, 20-30 ropi itthon.
ha nincs benne mágnes, akkor a tab csak befeszül a vájatba, esetleg hátsó kitámasztóval tartódik meg, de ölben gépelésre nem igazán alkamas szerintem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz VMatteo #73610 üzenetére
létezik csak nem olcsó.
Nekem most a Logitech K480 jut eszembe, van rajta egy vájat oda kell beleállítani a tabot. de ugye az ott nem áll annyira stabilan hogy ölbe véve, mozgatva is ott maradjon.zsanéros megoldás is van, de ott is egy U alakú profil hajtogatódik, és abba kell belecuppantani a tabletet.
ezek a sínek bizonyos modelleknél lehet hogy mágnessel kombináltak, de hogy az az adott tabnál van e vagy sem az jó kérdés.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz VMatteo #73612 üzenetére
nem tudom hogy kellene rákeresni, hogy csak ilyen megoldásokat kapjál
tablet docking keyboard talán ez lenne a legjobb, de itt is lesznek támasztósok a listában. nem tudom hogy ennek a technikai megoldásnak van e valami külön neve
ezt a megoldást azonban legfőképpen csak gyári megoldásként láttam
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rrobi
senior tag
cidalain és keszo, köszönöm a segítséget!
-
hans989
tag
sziasztok!
húgomnak keresek tabletet a következő feltételekkel:
márka: preferencia nincs, de az asus-sal rossz tapasztalatai vannak
android: minél újabb verzió
vásárlás: újonnan, Magyarországról
kijelző: 8-10 colos (ha a különböző méretekre lenne 1-1 alternatíva, azt nagyon szépen megköszönném)
min. tárhely: 16 Gb ROM
min. memória: 2 Gb RAM
felhasználás: internetezésre + aktívan skype-n keresztüli tanfolyamra
egyéb: a fentiek miatt fasza előlapi kamera, és jó miki nem ártana
(vagy fülhallgató kimenet / bluetooth legyen rajta mert adott esetben headset fülessel lesz használva)
lehet hogy mobilnet is kelleni fog hozzá, így vagy sim kártyát lehessen bele tenni vagy vmi alternatíva legyen ráár: gondolom 50.000 ft alatt nem nagyon találni ilyen tabletet, így 50-70.000 ft között lenne a keret
előre is köszönöm a segítséget!
-
Lesliesz
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, de sajnos nem tudok dönteni a Huawei Tablet M3 Lite 10.0 Wifi, és a Huawei MediaPad T3 10 között. Most jelenleg akció van az MM-ben vasárnapig kéne kitalálni, hogy melyik legyen.
Azzal tisztában vagyok jelentős különbség van a két gép között, 30eFt különbséggel, de az M3 Lite ér annyival többet?
Felhasználás: net, yt., némi játék, film, sorozatok nézése. Mivel az eszközeimet igyekszem minél hosszabb távra vásárolni, nem szeretnék 1-2 év múlva egy akadozó rendszerű géppel kinlódni.Véleményetek szerint a T3 elég lehet 4-5 múlva is, vagy inkább ruházzak be az M3-ba?
Segítségeteket előre is köszönöm.
(ui. tudom kérdezték már de nem derült ki egyértelműen, hogy az M3 bűvíthető memóriájú?)
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Lesliesz #73616 üzenetére
M3 memoriabovithetoseg leiras ellentmondasos, de kellene tudnia, a marka nem szokott ezzel szarakodni, minden mas termekeben van bovithetoseg.
4-5 evre szerintem meg az M3-mal sem lehet tervezni, de ha a keret megvan ra akkor inkabb azt vennem.
Az M szeria a ceg premium sorozata, a T szeria csak kozepkategoria. Mindegyik 7-es droiddal jon, de kesobbi szoftvertamogatas esetleges jovobeli verziougras az M szeriara varhato.(#73615) hans989
Huawei mediapad T3 8" vagy 10" is jo lehet. Mindegyiknek van sima wifi es 4G verzioja is. Ezekbol valogatnek, jelenleg ar-ertek aranyban elegge ott vannak.
Most a Mediamarkt-ban raadasul akcio is van rajtuk[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék, csak filmnézésre. Lényeg a szép kijelző és a nagy akksi lenne. Max. 8" és 80e Ft. Az se számít ha nem kap támogatást később a készülék, de most azért szeretnék egy minimum 2016-os készüléket.
Első tabletem lesz és semmi tapasztalatom a témában, tudnátok segíteni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vrs
csendes tag
Közben kicsit nézelődtem és nagyjából 4 jelölt maradt, a Xiaomi MiPad 3, Huawei Honor Pad 2, Lenovo Yoga Tab3 és Huawei Mediapad T3 8.0
Csak és kizárólag filmnézésre ár/érték arányt is figyelembe véve, melyiket ajánlanátok? -
junkpod
veterán
Akksi tapasztalat Teclast T98 tablettel, 4 óra 10-egynehany perc képernyő idő, 99% 2D játék és youtube.
Box's don't touch!
-
cidalain
veterán
válasz faresz5 #73627 üzenetére
Asszem felreertetted. Nem type-c helyett akar microusb-t, hanem vezetek nelkuli toltest akar. Ami utolagosan altalaban egy tok hatuljaba van beepitve.
Ioyet egyebkent mi pad 3-hoz nem lattam eddig, de ami kesik nem mulik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vrs
csendes tag
-
hroberto
veterán
Sikerült leejtenem a Huawei T3 tabomat. Sajnos a digitizer a felső részen megrepedt. Nem befolyásolja a használatot, de engem zavar.
Egyben van ebben a tabletben a digitizer és a kijelző? Hol tudnám cseréltetni? Meg az is lényeges, hogy mennyiért...Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
gorgocska
tag
Sziasztok.van egy Alcor tabletem és tegnap ezzel az üzenettel fogadod "Sajnos az android process acore alkalmazás leállt. pár játékot meg nyit de nem mindegyiket a böngészőbe nem megy bele ki dob a play áruházba nem megy bele.
Tud valaki valami megoldást hogy működjön a masinám ?
És nem tudom a gyári adatokra vissza állítani sem !!!
kÖszi a segítséget.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
zserrbo
aktív tag
A külföldről rendelt Xiaomi mi pad 3-as tud magyarul? A Gearbest oldalán a képek alapján tud, de érdekelne mit mond az, akinek van is ilyen.
-
Zeki
nagyúr
A gyerekeimnek Lenovo tab7 essential van, 5.01-re frissült droiddal. Vettem beléjük memóriakártyákat, de sehol nem találom hol állítsam be, hogy a képeket és videókat oda mentse, illetve a progamokat is kézileg kellett átmásolnom.
Van valami megoldás amit nem találok?
-
törölt tag
A közelmúltban tablet vásárlás okán elég sokat olvasgattam itt a hozzászólásokat, illetve tanácsot is kértem, ami alapján megvásároltam a Huawei Mediapad T3 8.0-t, így szeretnék néhány sort írni róla.
Alapvetően dilemmában voltam 8-10" méretet illetően, de meghúztam egy árhatárt, max 60 ezer forint értékben.
A 8-10" kérdést az döntötte el, hogy a T3 9,6" ugyanúgy 1280*800 felbontású, mint a 8" tablet, illetve kipróbálás után méretben is inkább a kisebb méretű felelt meg számomra.
Pár napnyi használat után a tablettel kapcsolatban mindenképp kiemelném, hogy üzemideje bitang jó, elég masszív akksit kapott. A külseje teljesen kategórián felülivé emeli, az összeszerelési minőség, az anyaghasználat prémium jelleget ad a tabletnek, mondjuk ki, tényleg szépre sikeredett.
A kijelzőn szépen mutat a HD felbontás, abszolút nem hiányzik ilyen méretben a FullHD. A fényerő, a betekintési szögek a kategóriának megfelelőek.
Alapból már a 7.0-s android verzió volt az eszközön, a rendszer gyors, stabil, megfelelően működik az osztottképernyős mód is, bár nem tudom, ekkora méreten van-e igazán haszna ennek. Pár napnyi használat során megakadást, laggolást, nem tapasztaltam. Csak egyszerűbb játékokat próbáltam ki (Angry birds), ezekkel nincs probléma, de azért tény, hogy a GPU miatt a komolyabb grafikai játékokkal már meg fog küzdeni.
Az ablakok, alkalmazások közötti váltás gyors, a készüléket belakva egyelőre elégnek tűnik a 2 Gb memória is.
A fényképezőt inkább nem részletezném, nem értem, egyáltalán miért kerül bele hátlapi kamera, benti fényképezésre szinte alkalmatlan. Az első, 2 megapixeles kamera videochatre bőven alkalmas.
Röviden összegezve a készülék ár/érték arányban a jelenlegi(!) kínálatot nézve eléggé bestbuy.
(ha igény van rá, készíthetek egy még részletesebb elemzést is logoutra) -
biega
aktív tag
Ez a 3 tablet között vacilálok.
Olvasnék rajta, néha Youtube, navigációt is futtatnék rajta, de szeretem, ha gyors az eszköz és nem kell várni rá.
Melyiket javasolnátok?HUAWEI MediaPad M3 lite WiFi 25,6 cm (10,1 Zoll)
HUAWEI MediaPad M2 Standard WiFi inkl. SKY Ticket 25,6 cm (10,1 Zoll)
Samsung Galaxy Tab A (2016) T580 25,54 cm (10,1 Zoll)
Talán még az iPad is szóba jöhet.
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Tabletet keresek egy családtagomnak, ebben kérném a segítségeteket.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? Lehetőleg 10' felett, de minimum 10.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új kellene.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Elsősorban itthonról, de Amazon még belefér.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) 1-2 játék, (Minecraft, ilyesmi), kotta olvasás, internetezés, YouTube.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. 75-90e Ft körül.
Jó lenne, ha minimum 3GB RAM lenne benne.
Ezt néztem ki.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek