Hirdetés
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Üdv.
Szerintetek egy használt, de jó állapotban lévő Nexus 10-ért mennyit lehet elkérni? Tényleg megkímélt, akksi kb mint új korában, főleg csak sorozatokat néztem rajta, azt se sokat....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
cidalain
veterán
Ezek kozul egyertelmuen M3.
M2 mar 2 eves, nem valoszinu hogy lesz ra android 7, de kesobbiek biztosan nem.
Ellenben az M3 mar 7-tel jon, es az M szeriat azert 1-2 evig szoftveresen is tamogatja a gyarto.
Samu sem rossz, de az M3 komolyabb egy kicsivel.(#73650) jUUh
Szerintem jo fele kapizsgalsz. Az M3 egy jo valasztas adott penzkeretbol. Talan a legjobb amit valaszthatsz.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
senior tag
Valaki segítene egy kicsit megbillenteni a mérleg nyelvét?
Két (három) alaptablet között vacilálok, "anutámnak" venném, a 7 colos méretre elég. Facebook, viber, nulla játék. Árban mindkettő, nagyjából azonos 27.000 körül vannak, 16 giga tárhely lenne az ami jó lenne.
az egyik a TAB 3 730F, ez az Essential kivitelnél annyival jobb, hogy más a procija (8161p van benne a 8127-es proci helyett) kicsit erősebb a kamerája, fröccsenésállónak írják, és ezen gyárilag ott az Android 6. Ez a Mall.hu-n van, ők ha jól látom nem hivatalos viszonteladók, valaki vett már itt, vagy gariztatott velük? Igaz máshol szinte csak a gyengébb 7 colos Tab 3 van.
A másik pedig egy refurbished edigital[Asus Z170CG], ennek gyakorlatilag annyi előnye lenne, hogy ott a 3G, egyebekben nem írják kimondottan gyorsnak a proci miatt.
Vagy hagyjam a csudába őket, és hozzak el egy Huaewei T3-at, az most az Emag-on 28.000 körül kijön, azon is android 6.0 van, tudja a jobb wi-fit, igaz abban az a 8127-es proci van, ami a gyengébb Lenovo-s Tab 3-ban van csak.
(Külföldi oldalon néztem még a Voyo X7-et, és a Cube Iplay 8-at, árban nem voltak rosszak, de elbambultam az időt sajnos).
No money, no honey.
-
Ketupa
csendes tag
Üdvözletem!
Tudna-e valaki tanácsot adni a következő kéréssel kapcsolatban?
Egy Lenovo TAB3 8 tableten kihelyezek a képernyőkre különböző applikációk indító ikonjait. Egy-egy bootolás esetén /ha valamilyen okból szükségessé válik/ egyes ikonok módszeresen eltűnnek a képernyőkről.
A kezelési leírásában -mellesleg nagyon gyatra- erre vonatkozóan semmit nem találok. Vajon van valamilyen beállítási mód, hogy ez a jelenség ne forduljon elő? -
Imike20
senior tag
Sziasztok! A következő (Huawei MediaPad T2 tablet, 7", Quad Core 1.5 GHz, 1GB RAM, 8GB, 4G, Ezüst) néztem ki Lényegében a SIM kártya foglalat és a 4G lenne a lényeg! Persze azért ne legyen csiga. Szerintetek ez jó választás lenne? Árban is eléggé jó. Új készüléket szeretnék, Filmezés, netezés, náha játék lenne rajta! Árban max 40.000.-Ft
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Hybrisss
csendes tag
Sziasztok! Meglepő módon én is táblagépet keresek. Az a helyzet, hogy egyetlen maradt fenn a rostán, a mediapad 3, viszont ebből 10"-os csak a lite van - tudtommal. Nincs valakinek esetleg ennél jobb alternatívája 10"-os (vagy nagyobb) méretben? Ipadet azért nem nagyon szeretnék venni, mert melóhoz kellene egyetemen az üresjárat időkben, ahhoz meg enyhe túlzásnak érzem az ipadek árát. Szinte csak erre kellene, ezért ragaszkodom a mérethez. Viszont olyat sem szeretnék, amire nem jön frissítés (ha hülyeséget beszélek, bocsi, most kezdek belemerülni csak az egész tablet-témába).
Árban jó lenne 150 alatt maradni. Kb. ennyi a kikötésem a min. 10 colon kívül. -
cidalain
veterán
válasz Hybrisss #73668 üzenetére
Nem tudom mi volt az a szuro, ami miatt csak a Huawei maradt.
Mivel az iPad is jo lenne ha nem lenne veszett draga, innen nekem az jon le, hogy a 4:3 kijelzo is ok, nem csak a szelesvasznuAsus Zenpad Z500M
Samsung Galaxy Tab S2 VE 9,7 (SM-T813) - Edigitalban most akciosan keretbe beleferEsetleg erdekes alternativa lehet:
Lenovo Yoga Book 12.1
Bar ez inkabb ana gy kepernyo, es a billes kialakitas miatt. Mert a HD felbontas, es a 2 GB ram, es az Atom proci miatt nem egy erogep ez. Viszont jegyzetelni, netezgetni, dolgozni (kivaltkepp, ha gepelos a melo) mondjuk pont elegendo lehet ez is.(#73666) Imike20
Hat, ha kicsit porgosebb, 4G kepes tab kellene, akkor az 1 GB keves lesz
Lenovo tab3 8 LTE - 44000 Edigital most akcioban
Huawei Mediapad akcioban - kb 55 kornyeke
Igazabol ha nincs ra nagyon tobb leret, akkor ra kellene repulni a Lenovora most, mert a 2 GB ram az tenyleg nagy ugras. Osszehasonlithatatlanul. Megeri feltornaszni erte 44-ig.[ Szerkesztve ]
-
Csabesz666
aktív tag
Adott egy kynect 32013g tablett újra szeretném telepíteni recovery módban megcsináltam, a gyári visszaállítást, majd amikor beállítom, a nyelvet, wifi kapcsolatot, a képernyő zár mintát, kynect id-t és jelszót kér nem tudok sehogyan tovább lépni. mi a teendő?
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Milyen alternatívákat javasolnátok a következő igények mellé?
méretileg 8' vagy 10'
minimum 2gb ram
használat célja: elsősorban alap böngészés, facebook, messenger progik, fénykép nézegetés ( ergo vmi kultúráltabb kijelző )
wifi onlyárban jó lenne 50-60e alatt találni valamit
Miket javasoltok?
( Ja, és fontos szempont, hogy kb péntekig beszerezhető legyen, így elég sok eszköz a forrás miatt kiesik )Előre is köszi, üdv
Gergő -
cidalain
veterán
olcsóbb alternatíva, 50 alatt
Lenovo tab3 8"
Lenovo tab4 8"kicsit drágább, de még belefér a keretedbe, 50k
Huawei Mediapad T3 8"még ez is belefér a keretbe, és 10-es, 60 alatt van ez is
Huawei Mediapad T3 10"ezekből 3 raktáron van az Edigitalnál (nem reklám, lehet hogy máshol is van raktáron, nem nézegettem) a honlapjuk szerint. Ettől függetlenül, én már csak személyesen venném meg, a 3 nap már postázósan elég necces az ilyen nagyáruházaknál.
-
mrmrg
tag
válasz cidalain #73673 üzenetére
Tiszta sor, csak a személyes átvétel játszik az idő miatt
Nagyon köszi a tanácsokat.
És ha kicsit kitolom a keretet, a T3-hoz képest van ami érdemben jóval javasoltabb, megéri a töbletet?
(Nyilván ebben a nagyságrendben maradva, max +15k-ig)
Az M3 már ugrik egy nagyobb árkategóriát, köztük valami esetleg?Köszi,
üdv -
cidalain
veterán
a 75-ös keretből is ugyanezt mondanám, nincs más.
80-90-től jönne a következő lépcső.
T3 elég jó ér-érték arányú mostanában.
A Lenovo tab4 az zsírúj a piacon, nincs még vele tapasztalat (de Snapdragon soc van benne, ami nálam már kapásból szimpi), így ezt sajna a Huaweihez képest nem tudom hova tenni még.
A Lenovo tab3-nál a Huawei T3 jobb>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Samsung SM-T580 lehet még jó, ebben már 8 magos soc van és fullhd
akciósan 80 körül megkapod értelmes boltban 2 év gyári garival.nem akciósan viszont 90 ez is, akkor annyiért meg már inkább az M3 10 Lite szerintem.
-
VMatteo
őstag
Xiaomi mi pad 3-on meglehet valahogy csinálni az osztott képernyős módot?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok!
Az igényeknek és a pénztárcának megfelelően nagyjából belőttem azt a két tabletet, ami megfelelne.
Lenovo Tab3 8 és Huawei T3 8
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami lényeges, perdöntő különbség a kettő között? Speciket, teszteket elolvastam, de nem tudok dönteni. -
cidalain
veterán
válasz Khelben #73679 üzenetére
Vedd be a körbe a Lenovo tab4 8"-at is.
A snapdragon soc miatt ez szerintem kicsit jobb(nak kéne lennie) mint a tab3 8". Nem mellesleg ez már gyárilag 7-es droiddal jön, a tab3-ra meg nem valószínű, hogy kiadják már a 7-est.Ezek alapján a tab3-at ki is lőném.
Viszont a tab4 annyira új a hazai piacon, hogy nincs róla még infó, így nem tudom összevetni a Huawei T3-mal.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz kovacs65 #73681 üzenetére
mire gondolsz, mi miatt nem egy kategória?
én ezekre gondolok: Lenovo tab4 8", Huawei Mediapad T3 8"ezek a specifikációjukban is egy kategória, teljesítményben is, szoftverben is, árukban is.
update:
nem a tab4 8" PLUS-ra gondoltál?[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
-
cidalain
veterán
válasz Lendova #73688 üzenetére
Vegyen a gsm palotanal tabletet 1 ev bolti garival az, akinek 7 anyukaja van.
Az elso ertelmes bolt is 76-ert adja, de a gyari gariban ott sem vagyok biztos.
Hivatalos magyarorszagi forgalmazonal viszont nincs 80 alatt.A hivatkozott hozzaszolasban is benne volt hogy ez az ar amit irtam, ertelmes boltban hivatalos 2 eves garival ertendo
Arukeresot mindenki tud hasznalni, en is tudom hogy van olcsoert is, de szurkeimportos, nem gyari garancias gepet nem ajanlok elvbol. Ha ennek ellenere valakinek megis ez kell, az az o dontese, nem az enyem. Ezert nem is szoktam boltot irni, hacsaknem valami konkret tipus valahol pont nem akcios. A tipus elegendo, kb ar eleg, aztan majd az emberunk megnezi hol mennyi, es majd dont.
.
-
sbravub
csendes tag
sziasztok.
Aktuális ajánlatotokat keresek 30 e Ft körüli tabletre. Ebben kérném a segítségeteket.
Egy Samsung Galaxy Tab 3 Lite -ról váltunk. Gyerek használja 90%-ban és youtube-ozás a fő tevékenység. A Tab 3 Lite nál volt olyan tapasztalt, hogy huzamosabb ideig tartó youtube-ozásnál, elfogyott a memória szaggatni kezdtek a videók és be kellett zárni mindent és újra megnyitni. ezt leszámítva egyébként ezzel is meg voltunk elégedve.
Más igény nincs.
Méret: az előző 7" os volt, az ár az elsődleges szempont, ha a 7 az olcsóbb akkor most is jó lesz.
Mindegy hogy milyen bolt , csak ne kelljen 4-5 napnál tovább várni a szállításra, garancia nem érdekel.
Szín is nem számít.
Elég a csak Wifi-s is. Sim kártya nem lesz benne.
Ma holnap rendelném.Köszi
Tapasztalat más típusról:
Egyébként ezen kívül használnunk még egy Samsung Galaxy Tab A 6 ot is (SM-T585) teljesen meg vagyok vele elégedve. Üzemidő rendben, játékok jól futnak, vékony, nem igazán melegszik , videók is jól mennek rajta akár hálózatról, akár tárhelyről futtatom. Kicsit zavaró a sztereó hangszóró az alján, ami fektetett használatnál eléggé furcsa hogy egy oldalról jön a hang.Előtte szintén Tab A-m volt , SM-T555 , nem annyira tetszett a szélesség magasság arány, a mostani 585 sokkal csinosabb (keskenyebb) és vékonyabb. Nyílván a vas is jó sokat fejlődött
-
cidalain
veterán
válasz sbravub #73691 üzenetére
sajna a mai 7"-os tabok is 1 GB rammal vannak szerelve, mint a jelenlegid.
Ok, manapság azért már legalább a proci erősebb bennünk, mint a Tab 3 Liteban.Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite (ZA0R0089BG) lehet jó választás ebből a pénzből, ez elég stabil kütyü, 16GB háttértárral, ami kétszer annyi, mint a régi Samudon, és 25 körül van.
Ha minőségi, hosszabb távú upgrade kellene, akkor 2 GB rammal szerelt gép ajánlott
Lenovo tab3 8"
Lenovo tab4 8"
az első a régebbi, a második vadiúj, viszont ez már 45 körül van. Az elsőnek elképzelhető, hogy megy lejjebb az ára, ahogy ki akarják vezetni a piacról, így azt meg lehet csípni 40 körül, de lehet hogy még pár ezressel is lejjebb mehet később (bár írtad, hogy most kellene)Ha megoldható, mindenképp jobban járnál valamelyik 8-as Lenovoval, még úgy is hogy 1-2 hónapot eltolod a vásárlást, és inkább gyűjtesz, hogy kitolhasd a keretet 40 körülre.
-
sbravub
csendes tag
válasz cidalain #73692 üzenetére
Oké köszi, megfontolom a tanácsaidat és akkor lehet hogy várok, vagy hozzá teszem a pénzt.
Közben láttam egy olyan samut ami 1,5 gigával jön, és inkább a 30 hoz közelít. Ez nem lehetne egy kompromisszumos megoldás? Mégsem 1 GB és még sem 40. Ez itt: https://goo.gl/kCXF6iImádom hogy a tech kütyüknél mindig többet kell költeni a végén mint amit eltervezek Multkor laptopnál akartam 200 ból kijönni itt prohardveren, pedig ott sem voltak különleges igények csak egy stabil faja gép, de 240 nél állt meg a vége mert ha már "azt" választom akkor nehogy már ne legyen benne még "ez" vagy "az" mert úgy komplett
-
cidalain
veterán
válasz sbravub #73693 üzenetére
Az a baj ezzel a Samuval, azonkívül hogy 1,5 GB ram van benne (a Samu rendszere eleve egy kicsit több ramot igényel a megszokottól, így tulajdonképpen nem előrelépés), az az, hogy olcsóértért nevenincs boltokban kapod meg 1 év helyszíni garanciával szürkeimportból. a hivatalos helyek egyikéről vásárolva 2 év gyári Samsung garival ez is 40k-ba kerül akciósan!
annyit meg szerintem nem ér (az eredeti hivatalos 45-50 közötti árat meg pláne nem), akkor inkább nagyjából ennyiért az egyik 8-as Lenovo.[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
sziasztok!
Adott egy Huawei T3, és olyan gondom van, hogy a Play áruházba amikor be akarok lépni, akkor felvillan a kezdő oldala, és egyből ki is lép. Ha a beállítások között törlöm az alkalmazás adatokat, akkor már kb. 5 másodpercig benn maradok, de utána újra kidob. Mi lehet ennek az oka?Just a simple Lineman...
-
Zeki
nagyúr
válasz sbravub #73693 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy megfordult a trend, és amíg régen olcsón lehetett tabokat, okostelókat venni, addig manapság ha nem akarsz vackot, dupla annyit kell rááldoznod, mint amit gondoltál, a régi időkből....
Valamikor megfordult a trend, és inkább drágábbak ezek a dolgok, mint hogy csökkent volna az áruk. -
nyisziati
veterán
Szerintem inkább MI lettünk igényesebbek, rájöttünk a dolgok valódi értékére, tudjuk, mibe nem szabad nyúlni, amit 3-4 éve gondolkodás nélkül bevállaltunk - mert egyszerűen nem volt több pénzünk...
Anno én is vettem szolgáltatói akcióban 5000-ért Huawei Y300-at, 512 MB RAM-mal, ami már akkor se volt ajánlott, de nem futotta többre.
Most meg a OnePlus 5-val szemezek...
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Üdv!
A 60-80 ezres ársávban milyen 8-9"-es táblagépet tudtok ajánlani (hátha én átsiklottam egy jó ajánlaton)?
-
cidalain
veterán
nem nehéz átsiklani, mert ebben az ársávban nincs is jó ajánlat az adott méretben
Huawei Mediapad T3 8" 60 alatt van.
80 fölött meg a Huawei Mediapad M3 van, de az inkább 90-100, attól függően hogy hol veszed, és hogy akciós e.Ha szóba jöhet külföldi beszerzés is, akkor a Xiaomi Mi Pad 3 nagyjából a keretedben van (200-220 dollár körül mozog), ami az olcsóbb Huaweinél lényegesen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Külpolitika
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic