Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
válasz Blackhole13 #73900 üzenetére
Én több mint egy évig használtam. Nagyon szerettem. Gyönyörű kijelző, szuper hangszóró sőt még spotify-t is leginkább rajta hallgattam fülessel, mert sokkal jobban szólt mint a telefonom. Sebességével sem voltak gondjaim. Igaz én nem játszottam vele, csak zene, film, e-könyv. Ha tehetném még ma is azt nyüstölném. Ha jó áron hozzájutsz még ma is megéri, szerintem.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
cidalain
veterán
válasz Blackhole13 #73900 üzenetére
ha 40-45 körül meg tudsz csípni egyet használtan, akkor az elég jó vétel.
igaz kijelzőben elmaradsz a qhd-tól, de még mindig jobb mint az 1280×800 pixel.
ha olyan gépet fogsz ki, akár még kicsi gyári gari is lehet rá, eredetileg ezeket hivatalos helyről véve 2 év garival adták.
Mikor már bejött az M3 8.4, akkor akciókkal 80 körül is meg lehetett venni újonnan, talán kicsit alatta (igaz, addigra már két éve kint volt a piacon)
Nem egy mai csirke, asszem android 6 van rá még, de 5 biztosan. A mai középkategóriát azért még üti erősségben is, és kijelzőben meg pláne.
Jó alternatíva lenne, de nem tudom, 40-ért szerintem még nincs eladó, 50-ért már lehet. Drágábban viszont nem is nagyon venném meg, hogy azért te is jól járjál a vétellel.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sgery
őstag
Nincs senkinek ötlete mit tudok kezdeni a Gpad 7essel?
Beragadt fastboot menübe, bármit csinálok mindig ide ugrik vissza.
Adb-ből próbáltam tovább léptetni a bootba de hibát írt. Ha rebootolni akarom adb-ből akkor nem történik semmi. Próbáltam törölni is a tárakat rajta de hibát írt arra is.
A készüléket listázza, tehát látja.
Kifogytam, mit tudnék még tenni ami segíthet?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
nyisziati
veterán
Próbáld meg a mélyvíz topikot, ott biztos tudnak segíteni.
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Az a helyzet állt elő nálam, hogy életet kellene lehellenm egy samsung galaxy note 10.1 n8010 tabletbe.
Nem tudom mitörtént vele, de nálam boot logónál nem jutott tovább.
Odin felismeri, úgy hogy gondoltam rakok rá egy cwm recovery-t. és itt ütköztem falnak, mert egyik link se él már semelyik forumon se, ahol a tablethez való fájlt linkelik...
Van esetleg valami ötletetek?
Köszönöm! -
kóóó
aktív tag
Sziasztok, most meg villamakcios minsket keszulek szuksegen lenne a segitsegetekre. A kiafiamnak lenne atlagos hasznalatra egy tab.
Kineztem 2-ot. Az egyik Onda V10 Pro 4/32GB 39.400 Ft-ert.
A masik pedig a Teclast Master T10 4/64GB lenne, 51.000 Ft-ert.Az lenne a kerdesem, hogy ti melyiket ajanlanatok?
Megeri-e felarat a Teclast esetleg?
Gyartokrol mit gondoltok megbizhatoak, esetleg lebeszelnetek valamelyikrol?Lehet sok a kerdes, de nagyon hasonlo a ket tab, van arkulonbozet es ksizeretnek fogni egy megbizhatot es tenyleg jot.
Elore is tenyleg nagyon koszonom mindenkinek aki segit!Üdv.: kóóó!
-
cidalain
veterán
válasz wollnerd #73908 üzenetére
Akkor mar inkabb az Acer. Draga? Francokat. Az Archos az olcso. Huawei fullHD kijelzovel 10"-osban az M3 10" Lite, ami akciosan is 83 rugo, egyebken a fullHD 10-esek 90-100 korup vannak.
Szoval jo aron van az Acer. Viszont tapasztalatom ezzel nincs. Regebben volt Acer tabom, szerettem.(#73907) kóóó
Nalam most a Teclast olcsobb 25 dolcsival.
Egyebkent inkabb ez, mert erosebb a soc, 6 magos, es a hattertar is nagyobb 64-es (fontos lehet gyerek eseten, ha sok jatekot akar kiprobalni, a hely jol jon)
Egyebkent mindegyik jobbfajta kinai gyarto termeke ,tehat nem fullgagyi.[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
válasz cidalain #73909 üzenetére
Archos 101B Oxygen-ről innen is láttam hogy mi tulajdonságokkal rendelkezik, amik minden szempontból megfelelne nekem. De elsőre ugye a hasonlókkal ezért lett nekem gyanús az ára miatt, ennyi mindent tud mégis ilyen olcsó...? Gondoltam hogy az ilyen ára mellett valami a rovásra megy, de miután azt láttam hogy az aksi kapacitása 7000 mAh, (tehát tényleg hosszú üzemidőt tud biztosítani?) már ötletem sincs.Próbáltam google-ozni a véleményeket erről, de csak egy prohardver tesztet láttam régebbi Archos tabletekről és ehhez tartozó HSZ-ek kaptak meleget és hideget is. Amennyiben a tech. adatok tényleg nem hazudnak, csak arra tudok gondolni hogy Archos-nak az az árpolitikája hogy drágán(?) termel, de olcsón eladja, több potenciális vásárlót csábítva.
Igazam van? (vagy abban nincs? )
Viszont arra is rájöttem hogy az LTE-s (mobilnetes) tabletek tényleg drágábbak (és lehet hogy a többi linkelt az az) de nekem nem szempont hogy mobilnettel is böngésszek vele.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
cidalain
veterán
válasz wollnerd #73910 üzenetére
Valamilyen kinai tablet atcimkezve.
Termektamogatas, frissites nem nagyon varhato hozza. A 2 ev gari szimpi ugyan, de nem tudom ki vegzi, es hol a szervizet.
Nem mondom hogy nem lehet megvenni, mert a 2 ev gari azert bebiztosit teged. De hogy milyen lesz, arrol fingom sincs.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wollnerd
aktív tag
válasz cidalain #73911 üzenetére
OK, köszi a választ! ACER-t döntöttem el. Remélem nem fogom megbánni az egyes negatív vélemények miatt. Lehet hogy tényleg nem a játékokra van tervezve, de ugyse akarok rajta nagyon játszani, az biztos hogy nem csili-villi graf-fal.
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
addikt
A huawei mediapad t3 10 ma kapott egy 622mb-os frissítést
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
22balu
aktív tag
Sziasztok
Milyen tabletet ajanlotok max 60ezer ft-ig. Egy nőnek kéne szal elonyben a feher szin Samsung Galaxy Tab E T560 nezte ki de biztos hogy ti tudtok jobbat ennel. fontos a multimedia meg jo lenne ha lenne hozza friss android verzio
koszi
-
cidalain
veterán
válasz 22balu #73914 üzenetére
Jesszum. Felejtsetek el a Samu E szeriat most azonnal!
Ez mar akkor egy rakas szar volt, amikor megjelent. Annak meg mar vagy masfel-ket eve...Ebben az arkategoriaban most a Huawei Mediapad T3 10. Ertelmes helyrol is kegkapni 2 ev garival 60 alatt. Erosebb, nagyobb ram, nagyobb tarhely, vadiuj, friss android.
Hatranya, hogy nincs feher. Nem is tudok mondani mas 10-es meretut amiben van feher, megeri megvenni, es 60 alatt van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
xy2003
tag
Látom,hogy inkább a nevesebb gyártók termékeit ajánlotok azért kiváncsi lennék mi a véleményetek ezekről,meg lehet venni valamelyiket esetleg hasonlót ajánlani? Ezekből az árakból még 19$ lejönne.
Netezés, kis játék, tvgo menne rajta esetleg netes stream.
Cube iPlay 96$
[link]Teclast 98 Octa Core Dual 4G 100$
[link]köszi
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz xy2003 #73917 üzenetére
Teljesen rendben vannak a kinai csodak is, ha a vevo egyitt tud elni az osszes hatranyaval.
Problemas garancia, nagyobb meghibasodasi arany, kevesbe kidolgozott kulso, eleg bena szoftveres tamogatas (frissitesek nem jellemzoek)
Az biztos, hogy ennyi penzert itthon a hardver toredeket nem kapod meg, 20-25 kozott 7" 1024×600px 1 GB ram 16 GB hattertar jar 2 ev garival maximum.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok!
Leszűkült a kör:
3 tablet között hezitálok:
Huawei Mediapad M3 8.4 4+64GB ~80e
Samsung Galaxy Tab S2 VE 9.7 32GB ~90-100e
Samsung Galaxy Tab S3 9.7 64GB ~150eFelhasználás:
FHD filmnézés, Screen cast chromecasttel tv-re, illetve HDMI kábellel tv-re.
Böngészés, facebook, social media, néha játék, agykiürítés gyanánt.
Otthon ágyban, illetve utazásokkor repülőn.A keret igazából 150 körül áll meg, mert vennék később NAS-t is otthonra.
A kérdés igazából az, hogy Huawei vagy Tab S2 a jobb tablet (tekintsünk el a méretkülönbségtől)
Vagy megéri-e, a fenti kettőhöz képest, a csúcshardver felár a Tab S3-nál és hosszútávon kifizetődőbb-e?Köszönöm!
MilánROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Drizzt
nagyúr
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Ha GearBest-ről rendelek tabletet, akkor még az ár mellé kell valamit számoli: Vám, vagy egyéb költésgek? Van valakinek tapasztalata erről? Vagy honnan érdemes rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz RedCactus #73926 üzenetére
Pontositok: EU raktarrol szokott lenni postakoltseg, 10-15 dollar korul.
Kinabol rendelve valoban celszeru Priority line/EU Express postat valasztani, ahol eloszor ok behozzak az EU-ba a tabletet (koltsegeit ok alljak), majd mar az EU-bol adjak fel a reszedre.
Megjegyzendo, hogy a Gearbest hivatalosan sosem nyilatkozott olyat hogy ezzel a postazasi modszerrel mentesulsz egyeb koltsegektol. Ugyanakkor, en meg nem hallottam ooyat a GB forumon itt, hogy az ipyen csomagoktlra kellett volna fizetni.
Minden mas postazasi metodus szerint itthon 27% afat kell fizetni, ami az esetleges postakoltseggelnegyutt szamit, illetve vamkezelesi aljarasi dijat is, ami a postanal 2500, futarcegnal 6000 forint>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gabe_t
csendes újonc
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. A munkám miatt elgondolkoztam egy tablet vásárlásán, csak sajnos semmilyen szinten nem követem a modelleket.
A munkám során egyszerre kell tervrajzot készítenem, jegyzetelnem, valamint jogszabályokat keresni neten és emellé nem árt ha non stop tudok mellette e-maileket kezelni.
Szóval ami a legfontosabb, hogy tudjak razolni (amit akar egyből e-mailbe el tudok küldeni) és jegyzetelni.
Van olyan tablet amivel ezek könnyedén kivitelezhetőek és akadásmentesen lehet használni napi szinten ?Remélem valaki tud segíteni.
-
xy2003
tag
Közben utána olvastam,hogy mi lehet ez. Azon a listán a "névtelenekből" kb egy sem szerepel,a telefonom meg unokaöcsém tabja sincs a listán még is megy mind a kettőn,egyszer írta,hogy rootolva van a telo,de feltettem egy másik go-t és ment újra.
Azon a listán nem azok vannak amit ők is árulnak meg tuti kiróbálták és megy? Attól még mehet másik is,persze lehet ezek se mennének.egyébként nekem elég sokszor a szgépemen ír hibát,most épp a chrome-ba megy mert a foxba nem akart.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Van egy lark x2 7 tablet,jelenség hogy pin kódot kér ami igazából nincsen...
Recoverybe nem enged be bejön a power+vol up gombbal ahol választani lehet normal-fast boot vagy recovery rámegyek és kikapcsol
Ötletek? -
cidalain
veterán
válasz #20749568 #73934 üzenetére
A 2 GB ram 40-45 kozott kezdodik attol fugg hol-mennyi akcio van.
A fajdalomkuszobodon belul csak hasznalt gep johet szoba jelenleg.Hasznaltan: Lenovo tab3 8" (gyarilag 2 ev garis, siman lehet hogy van opyan elado amin meg 1-1,5 ev gari van)
Ujonnan ezeket kell nezegetni, hatha valahol beakciozzak
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8">> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz gabe_t #73930 üzenetére
Nem sok valasztasi lehetoseged van.
A non stop email az csak akkor amikor wifi kozelben vagy, vagy tenyleg mindig? Utobbi eetben kellene a 4G tamogatas is ugye.Jelenleg ugy tudom csak a Samsung Galaxy Tab S3 tudja a speci ceruzas rajzolast. Ez azert rossz hir, mert az egyik legdragabb tablet... Mondjuk cserebe eros, es tudja azokat amik neked kellenek. A 4:3 kijelzoarany talan idealisabb is tervezeshez, mint a 16:9.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, ki milyen tabletet ajánlana egy Ipad Mini Retina után? Azért cserélném le, mert 16 GB csak.
Amire használnám a gépet :
- olvasás
- film nézés
- Messenger
- Facebook
- Instagram
- Napi dolgok stb..Tehát az alapvető dolgokra használnám. Az sem gond, hogy ha van hozzá billentyűzet, illetve ha lehet bővíteni az sem gond + esetleg még a pendrive-ot vagy a külső HDD-t is olvasná.
Ki milyet ajánl?
Köszönöm.
-
cidalain
veterán
válasz zeus_2k14 #73940 üzenetére
Ebben az esetben, ha a mini eleg volt, akkor most is 8" krouli meretet javasolok
Huawei Mediapad M3 8.4 (4 GB/ 64 GB es bovitheto microSD-vel is pluszban. OTG-s, igy kulso winyo is ok bizonyos meretig. 1-2 teras altalaban menni szokott, de a nagyobbakhoz lehet hogy kulon tap kelleni fog)
Samsung Galaxy Tab S2 VE (3 GB/ 32 GB, bovitheto, OTG is van)A huawei ujabb, a samu mar 1 eves gep. Most a Samu nehol akciosan 100, de szerintem, mivel ugyanennyi korul van akcio nelkul a Huawei, ezert a Huawei jobb vetel, ar-ertek aranyban is, meg teljesitmenyt nezve is.
A keretedbe, ha szukseges, a 4G LTE verziok is belefernek, mindegyiknek van olyan tipusa is.
-
ussseal
tag
Sziasztok!
4:3-as tablet vásárlása előtt állok 100-110e Ft között, és a kinézett két versenyzőm
- iPad 9.7 2017
- illetve Asus Zenpad Z500m.Két fontos szempontom a kijelző és az akkuidő. Akksi tekintetében abszolút az ipad a nyerő, az ipad laminálatlan kijelzője viszont nem tudom mennyire zavaró az Asushoz képest. Tudom ízlés dolga is a választás, alapvetően androidos környezetet használok, de nem idegenkedem az ios-től sem, különösen a 11-es verzióban behozott frissítésekkel.
Tudom androidos topik, de ti melyik mellett döntenétek? Esetleg van valami hasonló dolog a kategóriában, ami elkerülte a figyelmem? Köszi :-)
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #73943 üzenetére
Mert az 10-es, es most 8-asat ajanlottam.
Ugyanakkor nem egy rossz gep. Erosebb mint a Huawei M3 10 Lite, kicsit nagyobb a felbontasa. Nagy szopas, hogy csak 16 gb hattertarat tettek bele, 32 jobb lett volna. Az arazasa jo, annyival dragabb a Huaweinel, amennyivel jobb a soc.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-ája van. Na most a Telekomnál van kb 6000 forintnyi hűségpontunk, így kb 16 ezer forintért tudnánk elhozni a Huawei Mediapad T1 7.0-át. Tudom, hogy egy gyenge tab, viszont neki kb csak netezésre meg youtube-ra kellene.
Az a kérédsem, hogy hardverileg mennyire előrelépés a Samsunghoz képest és mennyire éri meg a 16k-t?
Drágábbat nem akarok, mert amúgy elvan a Samsunggal is, csak néha panaszkodik, hogy már azért be-be lassulgat a Samsung tab. Meg most szeptember végéig be kell váltani a hűségpontokat
Előre is köszi a helpet
(B verzió: megkapja az én Huawei Mediapad M2-met én meg nézek egy iPad-et az idei, "sima" ipadből 32GB-os kiszerelésben. Megérné ez a csere esetleg?)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
cidalain
veterán
válasz juuzer #73946 üzenetére
A T1 semmivel sem lesz erolepes. Ahhoz hogy erezheto javulas legyen, kell a 2 GB ram. A T1 eegy 2-3 eves konstrukcio (mar van T3 is, igaz a 7" meretben nem ajanlott, csak a nagyobbak), igy szoftver szempontbo sem lesz elorelepes. Csak penzkidobas lenne.
Az M2 az igen. Minosegi ugras lenne anyukadnak, es meg 1-2 evig biztosan nem panaszkodna. Az hogy neked az M2 helyett iPad mennyire lenne jo azt viszont csak te tudod megitelni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sgery
őstag
Sziasztok!
A kocsimba volt eddig beszerelve egy LG V400-as tablet, de megadta magát, sehogy sem tudom kihozni a fastboot menüből :/
Ennek okán keresek valami mást a helyére. A méret adott, ezt pont befér szóval nagyobb nem lehet (189,3 x 113,8 x 10,1 mm ) mondjuk vastagabb lehet, kisebb viszont valamennyivel igen.
Ez alapján én is tudnék keresni, viszont a fő kritérium az lenne, hogy kijelzőre koppintva is fel lehessen ébreszteni - ha ez nagyon nincs elterjedve és nagyon LG dolog volt, akkor pedig úgy, hogy elveszem a töltést, visszarakom rá és akkor feléledjen - ezt talán még egy appal is meg lehetne oldani?
Plusz jó lenne, ha sim kártyát is fogadna - ha nem drágít rajta sokat.
Végül pedig nem költenék rá sokat, waze, sporify, torque fotna rajta, egyik sem eszik sokat.
Viszont sokat van bekapcsolva, napfény is érheti - bár lg ezt nem bírja tól, kapott egy külön hűtő ventillátort is emiatt.
Előre is hálás köszönet a tippekértAmit én néztem, ha ez megfelel a feltétleleknek:
Samsung T285 Galaxy Tab A 7.0 (2016) 4G - itt lehet az alsó bombot ki is tudom vágni hogy elérhető legyen, ha ezzel is fel lehet kelteni..[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
juuzer
addikt
válasz cidalain #73947 üzenetére
köszönöm, akkor marad a Samsung
Bevallom őszintén szeretem az M2-t, csak eléggé bosszant, hogy nem jött ki rá official a 6.0. (A Doze miatt lényegében)
Az iPadnél fájó pont a kijelző, ami visszalépés az Air 2-höz képest, plusz a bővíthetőség vagy az OTG hiánya. Szóval szerintem marad az M2. Esetleg M3 de... nem tudom mekkora előrelépés az az M2-höz képest, mivel lényegében az is kiszolgál a lassúsága ellenére is.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
cidalain
veterán
Nagyon ms valsztasod nincsen, mert 7"-ban minden tablet ertelmtlen mostansag, a V400-hoz kepest is szarabbak. Pedig az mar van vay 3 eves.
Ha tenyleg sehogy sem fer be egy 8"-os pl
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8"
akkor csak az emlitett Samu marad. Aminek hatanya, hogy csak 1,5 giga ram, ennek ellenere jo magas az ara. Dragab, mint a fent emlitet 8-asok (persze ertelmes helyrol vasarolva)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest