Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz #32711680 #74900 üzenetére
egyszerűbb játékokra, angry birds szint pl teljesen jó.
40-et rá kell szánni, kell a 2 GB ram.Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"mindig akciózzák ezeket, valamelyik általában kapható 40 környékén.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz #32711680 #74900 üzenetére
Ha, nem Karácsonyra kell, ill. játszik a kínai rendelés, akkor érdemes várni a Lenovo P8-ra (vagy pontos típus szerint TB-8703F). Kis szerencsével megcsíphető 130$ alatt ("tokkal-vonóval"), és ennyi pénzért szerintem nincs erősebb / jobb.
#74902 gyuszmó
"Én a garanciára gondoltam elsősorban korrekt ?"
Ez szerintem tök szubjektív. Hogy, kinek, mennyit ér a plusz vagy épp kevesebb garancia személyfüggő. Pl. ha rögtön nekiesel és root-olsz (mint általában én), akkor kb. mind1. -
aerosmith
őstag
Sziasztok Huawei Mediapad rootolása az wareznek számít vagy nem? Lehet itt azzal kapcsolatban kérdezni?
-
cidalain
veterán
-
fecus
őstag
Huawei M3 Lite lett a kiválasztott. Sajnos csak igen kicsi a topikja. Tudjátok hol tárgyalják részletesebben?
Tokot és fóliát vennék rá, de jó lenne kipróbáltakat.
Keresném a módját a több felhasználó beállításának, ha lehet egyáltalán. Családi gép."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
cidalain
veterán
válasz castiels #74908 üzenetére
Attol fugg mi a cel?
Ha azt akarod, hogy ne a telefonod iranyitson, akkor minden kozossegi/email/ertesito alkalmazast nyugodtan iderakhatsz (es persze a wifi/4G is legyen kikapcsolt alvo modban) aztan nagyjabol okes is vagy.
Egyeb appokat meg izles szerint.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Kb 1 éves Lenovo tablet rendszerfrissitest akart csinálni. Leokéztam letöltotte de utána a kis zöld robotnak nem jön össze a munka. Kb 20mp után kiirja hogy verification signature failed. És kezdi elölről. Mit tudok tenni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Fredo78 #74915 üzenetére
Pontos típus? Amennyiben Qualcomm-os, akkor van rá esély, hogy a QPST Flash Tool-al rendbe lehet tenni. Persze ehhez keresni kell egy rá való gyári image-et.
-
Fredo78
aktív tag
válasz <Adamsky> #74918 üzenetére
Tegnap este az idegtől nem láttam, plusz nem emlékeztem hogy az egy éve vett tabletnek mi a pontos neve
Nem tudom hogy sírásnak hangzik-e:
Adott egy neves gyártó gyári tabletje. A szoftveréhez senki nem nyúlt hozzá. Ő ajánlott frissítést és ezután bootloopot kap a készülék. Agyrém. -
Wolfskin
őstag
válasz <Adamsky> #74862 üzenetére
köszi, pont ezt találtam én is közben, akartam kérdezni, h jó lehet-e, ezek szerint igen...
egyébként még a Knox sem megy a mostani ROM-al, nem kompatibilis....
a gyári rom-ot simán vissza lehet downgradelni, nem gond, hogy a mostani 6.0.1? vagy vigyem olyanhoz, aki már csinált ilyet...? nagy a kockázta, hogy nem sikerül?Amúgy tényleg átkúrt vele egy Répássy Máté nevű jászárokszállási srác, a jófogásról. Azt hazudta, hogy a ceruza nem jó, a kijelző igen. Viszont amikor megkaptam és kipróbáltam, kiderült, h pont fordítva van. Akkor kellett volna visszaküldeni, de mivel autóba vettem GPS-nek, úgy voltam, hogy nem igazán számít a ceruza. Gondoltam 18 ezret még így is megért. Kipróbáltam, és a térkép is ment, sajnos megtévesztzett, hogy a wifi alapján pozicionált. A gond az, hogy közben elment több mint egy hónap, nem foglalkoztam vele, nem volt akut a probléma, csak aztán tettem be a kocsiba, és ott szembesültem vele, hogy a gps bizony nem működik.
Úgyhogy ennyi idő után elment az egy hét próbagari, átvert a köcsög, de az én hibám, hogy nem voltam alaposabb.Úgyhogy most próbálok kihozni belőle valamit. (a wifi, bt, kamera, mennek, végülis ezek valamennyit csökkentenek a káron), de ha sikerülne eredeti gyári állapotra visszaalakítani, akkor praktikus kütyü lenne. Az android 6-al amúgy is meggyűlt már a bajom, a legtöbb app, amit használok nem fut rajta korrektül.
Ha mégsem sikerül, mit ajánlotok, ami olcsó, 8", van fizikai gomb rajta (home) és viszonylag korrekt hangminőség van benne (mint pl. pl. a Note 8.0 Wolfson WM1811AE DAC).
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
-
fecus
őstag
Senki sem használ Huawei M3 lite 10-et tokkal fóliával?
Szeretnék rendelni, de kellene bevált típus.A másik kérdésre a support adott választ: nem lehet több felhasználót beállítani a tableten.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Wolfskin #74923 üzenetére
Mivel nincs ilyen tablet-em, ill. sose frissítettem Odin-al, ezért 100% bizonyossággal nem merem állítani, de szerintem elég korrekt és részletes a leírás. Esetleg nézz még szét itt. Telefon / tablet bütykölés témában ennél nagyobb tudásbázis nincs.
-
mickemoto
őstag
Tudnátok tabletet ajánlani?
20 ezer forint környékén mi lenne a legjobb vétel?
Nem kínai rendeléssel hanem hazai beszerzéssel. -
cidalain
veterán
Ezt a fajta kerdest sose ertettem, telefonok eseteben sem.
Rendelsz olyat az ebayrol ami ra valo azt kesz.
Vagy az kene hogy a csiagun, vagy kanjitik markaju folia jobb e? Nem hallottam meg foliateszt oldalrol. A felhasznalo max annyit tudna mondani altalaban (pl en is a sajat dolgaimrol) hogy ebayen/hardverapron vettem foliat, az ok. Den12 masik user meg mind masfelet vett. Nem vagy kozelebb.
Tok: Olyat vegyel, ami tetazik es belefer. A tokok belso merete le van irva, tablet meretei adottak, lehet nezegetni a webshopokban.(#74926) mickemoto
Osszefoglaloban emlegetett 7"-os Lenovok barmelyiket megveheted.
Lehet hogy 1-2 ezressel dragabb, de megeri. A 20 alatti tabokat annak se ajanlanam akit gyulolok.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74927 üzenetére
Akkor neked jó. Én már hallottam méretben nem jó fóliáról, meg rossz helyen kivágott tokról. Az utóbbi esetben még a pénz sem jött vissza mert a tok használható volt csak a hangszóró nem hallatszott.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy ki ismeri ezt a készüléket illetve mennyire megbízható készülék ?
Köszönöm, ha válaszoltok!!
-
ZS3NI
őstag
Lenovo p8-at rootolt már valaki? Jó lenne egy reklámblokkoló.
ez működhet?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
cidalain
veterán
A kepek alapjan mindig megnezem, hogy jo helyen vannak e a lukak stb.
Ha nem jo, nem ra valo akkor hibas teljesites, penz visszajon. En nem hagynam a rossz helyen levo hangszorolukat.
En is hallottam olyanrol amit irsz, aztan ki tudja, aki rendelte lehet hogy elbenazott valamit. Ha az ember odafigyel, nagyon nem futhat melle.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
<Adamsky>
nagyúr
Én ez alapján csináltam, mivel az olvastam, hogy a bootloader-je zárt, vagyis a "fastboot oem unlock" nem működik, ill. utána nem tudod csak úgy recovery-t flash-elni. Próbáld ki, aztán, ha nem megy, akkor marad az, amit link-eltem. Majd azért légy szíves jelezz, hogy mire jutottál, mert kíváncsi vagyok...
Ja, és ha már van TWRP, akkor én a Magisk-et ajánlom a root-hoz. Használatával a root rejthető...
... a reklámok ellen pedig majd ezt (hogy az adblock is systemless legyen)[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem egy Teclast Master T10 tabletet. Az lenne a kerdesem, hogy amikor megjon kellene rola mentest csinalnom valahogy vagy van barmi feladatom ami esetlegesen a kesobbiekben szukseges lehet?
Elore is koszonom nektek!Üdv.: kóóó!
-
kem001
tag
Sziasztok.
Osztottam, szoroztam, és 3 Tablet maradt a listámon:
Lenovo Tab4 8 Plus ZA2E0033CZ
Huawei MediaPad M3 8.0
Xiaomi MiPad 3 64G
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás, szoftver támogatást tekintve? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz kem001 #74936 üzenetére
A MiPad3-at szerintem kihúzhatod a listáról. A Xiaomi nagyon mostoha módon kezeli a tablet-jeit...
A másik kettővel kapcsolatban szerintem ember nincs aki biztosat tudna mondani. A Google szerint mindkettőre van Nougat, de a Lenovo az újabb. Szerintem vedd azt, amelyik olcsóbb / szimpatikusabb. -
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Tegnap meghalt az LG G4-s androidos telóm.
Emiatt új telót mindenképpen kell vennem.A dologban az a számomra frusztráló, hogy a teló mellett kávéztam, cigiztem és böngésztem a neten vagy éppen filmeztem a saját adattáramról ( NAS ).
Úgy gondoltam, hirtelen felindulásból, hogy netezésre és főleg a filmek miatt vennék egy tabletet.
Olvastam az ajánlásokat de most a véleményetekre lennék kíváncsi ugyan is találtam egy régebbi de nagyobb képátmérőjű modellt : Xoro MegaPAD 1854 V2, Tablet-PCAzért van leakciózva mert apróbb karcok vannak rajta.
Szerintetek elegendő lehet az igényeimnek ?
Böngészni tuti....
Filmek általában virágbolti 1080p-s mkv-k valamint "remux"-ok.Egy dolog van ami kicsit zavar : 768 x 1.336 Pixel a felbontás mindössze , tehát "csak" HD .
Ti mit gondoltok ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Dapro
senior tag
hali, gyors kérdés mert holnap választanom is kéne,
felhasználás : édesanyámnak facebookozás, skype, messenger video chat stb, 10inch en
eddig lenovo tab 4 10 et szerettem volna (azt ajánlottátok) de kb sehol nincs raktáron (UK vétel)
néztem a huawei mediapad t3 10 et az ugyanolyan nem? miért olcsóbb? a név miatt? ráadásul a huawei re 2 év gari lenne lenovora 1 van.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Ugyanaz. 8"-ban meg a Lenovo olcsobb picivel.
Ne foglalkozz az arcedulaval, a T3 10" ugyanolyan jo valasztas, ha az elerheto, nyugodtan veheted.(#74942) Borisz76
18,5" derek. A rockchip soc mar nem egy mai darab ami benne van. A felbontas ezen a mereten mar zavaroan kicsi lesz szerintem normal tablet hasznalatnal, ahol kozel van a szemedhez. 2,7 kilo, szoval erotelejsen el kell kezdeni karra gyurni, mert le fog szakadni, ha sokat tartod kezben. (Egyes laptopok nincsenek ilyen nehezek)
Nem figyeltem mennyi az annyi, de a teljes ara 400 eruo korul van, annyiert biztos nem vennem meg, helyette inkabb egy premium kategorias hasznalt erintos laptop inkabb.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz castiels #74945 üzenetére
A 435 8 mag 1,4 GHz, míg a másik 8 mag 2.0 GHz.
A csíkszélessége kisebb a 625-nek, így a chip kisebb, kevesebb a fogyasztása is
Kicsit jobb a memóriasávszélessége, stb.
Szóval a 625 jobb a 435-nél.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest