Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Baszki!
Hülye világ!Ez már 3 éve is jobb volt... 75 USD volt az en.jd.com oldalon. Akkor még kb 200Ft volt a dollár.
Mi a frászkarika ez a helybentoporgás?
-
Dr.NX
Topikgazda
Lenovo Tab 3 8 Plus-hoz
szilikon TPU tok
https://www.aliexpress.com/item/for-Lenovo-Tab-3-8-Plus-TB-8703-TB-8703F-TB-8703N-Soft-Silicone-TPU-Back/32796302701.html 5.11$
Teljesen jó, fényes hatású, nem túl tapadós, de jól véd. (Feketét rendeltem)Kijelzővédőt GB-ről rendeltem, még nem tettem fel. 4.37$
Szállításhoz EVA kemény tok
https://www.ebay.com/itm/Black-EVA-Travel-Case-Cover-for-Lenovo-Tab-2-3-8-3-8-Plus-Yoga-Tab-3-8/142445371136?hash=item212a67df00:gMwAAOSw4PxZ55N2
8.58$[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy jó ideje nézem az rtl most alkalmazást és eddig nem volt vele semmi gond de most szaggatnak a filmek 2-3 percig jó utána teljesen be fagy mi lehet a gond?
-
height
aktív tag
Sziasztok!!
erről a készűlékről mi a véleményetek ?
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz zolikaDB #74650 üzenetére
Nekem van. Én nagyon elégedett vagyok vele. Tényleg "mindent" tud: 625-ös SoC, 3 Gbyte RAM, sztereó hangszórók, GPS, iránytű, notif led, fm rádió (!), 5 Ghz-es wifi, otg (szépen olvassa az NTFS-es pendrive-om) Egy bajom van csak, hogy mióta vettem volt olyan akció, hogy a "deep blue"-t levitték 121$-ra (én a fehéret vettem 139$-ért) Szóval vásárlás után nem szabad nézegetni az árakat
Van-e rocoges, docoges?
Nincs / eddig nem tapasztaltam
Van valamilyen tipikus hibaja? Szoftveresen, hardveresen, osszerakasi minosegben, barhol?
Nekem néha meg-meg reccsen a műanyag ház ha valamelyik szélén csípem meg két ujjal, de - nálam - ennyi belefér
Mennyire smooth az android rajta ezzel a hw-el?
Teljesen. Ennél szerintem kisebb / gyengébb HW is elég lenne ehhez a rendszerhez.
Hanyas android fut rajta?
Android 6.0.1, júliusi sec. patch level
Volt-e mar frissites?
Ja, ennek a következménye a júliusi "foltozás"
Vannak-e rajta lenovo specifikus progik?
Egy-kettő, abszolút nem vészes
Mennyi kijelzoidoket hoz egy toltessel?
Jó kérdés, nem szoktam nézegetni, de majd igyekszem figyelni. Én elégedett vagyok az üzemidővel.Ahogy Dr.NX írta, root-ra van lehetőség, de csak a bootloader patch-elésével. Én megléptem, mert nekem kell a root. Eddig nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Friczi
csendes tag
Hali!
Szeretnék segíteni egy nyugdíjas barátomnak tablet vásárlásban. 9.5-10" körüli érdekelne. Szinte kizárólag netezésre, online fogadásra használná. 50-60e.Ft körüli árban. Netezéshez sim kártya is kellene bele. Kinéztem a
Huawei MediaPad T2 10 4G 16GB típust, ill. a Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6 8GB típust.Talán max még szóba jöhet: Samsung T585 Galaxy Tab A 10.1 LTE 16GB. A dilemmám: melyik lenne jobb választás? 8mag,android 5.1(Huawei), vagy 4mag,android 7.0 (Samsung). Szóval melyik választás az előnyösebb? Persze lehet ajánlani más típust is.[ Szerkesztve ]
-
zsolesz777
tag
sziasztok!lenovo yoga tab 2 win 10 vagy xiaomi mi pad 7,9?erre a kettőre szűkült a vétel...
-
castiels
addikt
Sziasztok.
ez a 10.1 es tok jo lenne m3 lite 10 hez?
keményfedelű gumis tokot szeretbék csak a hátuljára de sajnos nem találtam csak szilikont..
-
Tordaj06
csendes újonc
Sziasztok!
Tablet/2 in 1 Tablet vásárlásához szeretnék segítséget kérni.
- Főként netezésre, filmezésre használnám
- Külföldre évente többször is utazna, jó lenne ha strapabíró anyagokból lenne összerakva
- Kb 10-13as képernyő
- Jó lenne, ha billentyűzetet lehetne hozzá csatlakoztatni minél egyszerűbben
- 160-180 ezer FT lenne rá kbKöszi a válaszokat előre is
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi, rendeltem egy ilyen szilikon tokot.
Tempered glasst aliról rendeltem , remélem hamar megjön .
Még ilyesmi [link] keményfedeles kitámasztós tokot keresek, amibe belefér szilikontokkal, együtt és egyszerűen ki lehet venni belőle.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Bizzer_
újonc
Sziasztok!
Karácsonyra tabletet szeretnénk gyerkőcnek, hogy ne unatkozzon az autóban utazás közben. Még kicsi, ezért leginkább mese nézésre lenne használva, de gondolom egy két egyszerűbb játék is kerül majd rá idővel. Teljesen fogalmatlan vagyok tablet kérdésben, így kérném segítségeteket, merre kéne elindulni. A keret olyan 30-35k. Ebben a kategóriában a Lenovo Tab3 8Gb illetve az IdeaTab7 16Gb volt az ami nekem tetszett, de nyitott vagyok bármire.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
artiny
őstag
Melyik tablet a jobb, gyorsabb szerintetek ? Karacsonyra anyumnak szannam, 10,1 szeretnek bar ha van sokkal jobb 9.6" akkor azon is elgondolkodnek...
1.)
Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi Black
Tablet - Samsung Exynos7870 Octa Core 1.6GHz, 10.1" 1920×1200 touchscreen, 2GB RAM, 16GB internal memory, microSDXC up to 200 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 2x camera (8 Mpx + 2 Mpx), microUSB, 7300mAh battery, Android 6.0 (SM-T580)
255€2.)
Lenovo Yoga Tablet 3 10 LTE
Qualcomm Snapdragon Quad Core MSM8909 1.1GHz, touchscreen 10.1" 1280x800 IPS, 2GB RAM, 16GB eMMC, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, LTE (4G) modem, micro USB, microSDXC up to 128 GB, 8Mpx swivel webcam, 8400mAh battery, Android 5.1
259€Nem lenne hasznalva utazasra, csak othon , wifi vel
a keret 200-300€
1 es 2 neztem ki eddig, melyiket valasztanatok ?
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Android tabletet szeretnék venni az alábbi kritériumoknak megfelelően:
- ~10" FHD IPS
- min. 2GB RAM (ha több, nem gond)
- min. 16GB háttértár + SD bővítő
- Stereo front facing hangszórók (Elég nagy igény, ahogy elnézem)
- Android 7.0 + frissítést kapjon Oreo-ra
- Billzetes dokkoló előny, de nem fontos
- LTE opcionális, nem fontos.
- USB Type-C
- Audio jack
- Lehessen hozzá használni Stylus/pen-t
- Jó akku időTartalomfogyasztás és internet/youtube a fő profil.
Árat nem írok, érdekelne, hogy mennyiből lehet kijönni ezekkel az igényekkel.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
tomy0628
aktív tag
válasz jaffa 2843 #74722 üzenetére
Huawei MediaPad M3 Lite 10 32GB
A HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 hangzása a HARMAN KARDON hangtechnikai laboratórium és a HUAWEI hangtechnikai mérnökei közötti szoros együttműködés eredménye. A közös fejlesztőmunka három generációja után a HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 gyönyörű és harmonikus hangzást biztosít.
3GB RAM
Android 7
Snapdragon 435
Adreno 505
10.1 Full hd felbontás
elképesztő hangzás (4 hangszoró)
32Gb tárhely( sd bővíthető)[ Szerkesztve ]
-
Melyik tablet ajánlott olyan 10 col körül csak Wifi-vel csak böngészére (google kereső, hírolvasás) és youtube-ra? Játék egyáltalán nem fontos, csak hogy böngészni lehessen olyan élménnyel mint egy két magos full integrált asztali géppel vagy laptoppal, ha nincs sok tab nyitva nyitva. Ja és azért legyen olcsóbb mint egy alsó kategóriás laptop
Annyi még, hogy ha nem is a legutolsó droid van rá, de azért a gyártó valamennyire bajlódjon a frissítésekkel. Néztem Alcatel-t, de pl nagyobb droid verzió frissítéseknek se híre se hamva.
Idősebb ismerősnek lenne, aki szeretne böngészni, a chrome-ot ismeri is, keveset ír, inkábbb guglizik és olvas.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
cidalain
veterán
válasz E.Kaufmann #74729 üzenetére
Huawei Mediapad T3 10"
Lenovo tab4 10">> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz E.Kaufmann #74731 üzenetére
mini laptop celeronnal, az azért elég döcögős lesz win-nel szerintem. 2GB ram + EMMC tárhelyes van olcsón.
csak böngészésre, videóra életképesebb egy korrekt androidos tab. azért írom hogy korrekt, mert olcsóbban csak 1 GB ramos van, az meg ugyanolyan lesz, mint egy alap wines olcsó netbook.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz cidalain #74732 üzenetére
Hát, jól kicentizik a RAM-ot, kár, hogy a fizumat is
1 GB ramos van, az meg ugyanolyan lesz, mint egy alap wines olcsó netbook.
Ha már ilyen lenne már nem lenne olyan nagyon rossz, csak attól tartok mobilos tapasztalatokkal, hogy még azt a szintet se hozná.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
nagysandor79
aktív tag
az új androidok tudják-e azt mint a win alatt pc a böngésző hogy pl két "ablak" megy egyszerre és az egyiken szól a zene, a másikon böngészek ?
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #74734 üzenetére
elvileg igen, megoldható
de ez megy régi androidon is, ha megfelelő zenelejátszót használsz, akkor az tud futni a háttérben, miközben böngészgetsz. (persze ekkor a zene helyben van mondjuk, nem tudom hogy netes rádióval, esetleg youtube lejátszási listákkal is kompatibilis e)de pontosat nem tudok mondani.
tabomon (android 4.4 ) eleve van split screen, így meg tudom oldani, hogy az egyiken YT megy, a másikon meg böngészek
telómon (szintén 4.4 ) meg offline zenézek, és a rajta lévő zenelejátszó tudja azt hogy a háttérből megy[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #74734 üzenetére
7-es andoirdtól megosztható a képernyő két alkalmazás számára, igen.
Nexuson így néz ki, de egy huawei M3 lite 10-as tabon is próbáltam, és ott is így megy, csak persze nagyobban használhatóbb.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz qpakcovboy #74737 üzenetére
Mennyi a SOT? 3,5-4 óra? Nem ismerem a Samsung féle Android-ot, de ha nincs olyan nézet, ahol látszik, hogy volt-e deep sleep fázis (és ha igen mennyi), akkor ajánlom a Wakelock Detector-t (elvileg van root nélküli verziója, de hál' Istennek ezzel még nem kellett vesződnöm)
ui: Mi a szösz az a "Samsung Internet"? Vicces, hogy többet evett, mint a facse és a Youtube (ill. elvileg annyit, mint a kettő együtt)
(#74734) nagysandor79
Mit szeretnél lejátszani a háttérben? Lehet erre nem a böngésző lenne a legjobb megoldás. Egyébként Android-on szinte mindent meg lehet oldani. Más kérdés, hogy alapból ezt - az általam használtak közül - egyik böngésző sem támogatja (Youtube-al próbáltam, böngésző alól).[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
megjött a Cube iPlay 10
nov 8 volt rendelve a gearbestrol
de egy hibát egyből észrevettem szét volt vallva a tablet egyik fele teljes hosszában (a videon 1 perc 24 másodpercnél nyomom össze) sajnos elfelejtem hanggal felvenni így nem hallatszik ahogy vissza kattan a helyere (meg kell ezt a video felvetélt is gyakoroljam nem latszik teljesen jól )működni működik de akkor is fura hogy mar újonnan hogy van az hogy szét vált az egyik fele a későbbiekben ez okozhat bajt?
video
[link]és kép arról a feléről de mar össze nyomva
kb fél centimétert volt szétválva ezen a felén teljes hosszában
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
addikt
válasz spileraaa #74740 üzenetére
Elméletileg nem lesz semmi baja ettől. Ezek csak rá vannak pattintva mint egy mobilnál. Ha nem deformálódtak a tartó fülek és nem áll el most semennyit akkor jó lesz.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
stigma
addikt
Szaisztok!
Ismerősöm keres Androidos tabletet, az alábbi paraméterekkel:
- Itthoni garancia
- 10"-os kijelző (ő azt mondta szép legyen a képe, erre én azt mondtam FullHD környéke legyen)
- RAM: én ajánlottam neki , hogy mai világba >=3GB
- Wifi-s tablet elég, nem kell 4G-s támogatás
- microsd-vel bővíthető
- Átlag felahsználás, netezésre kell + youtube
- kb 2-3 évre venné a tabletet
- Árban : MAx:80kAmit ajánlottam neki és ő is ezt linkelte nekem : Huawei MediaPad M3 Lite 10 32GB
Ezenkívül van valami aminek nem HD-s a felbontása, és itthon beszerezhető.
Ajánlhattok bármit szívesen fogadom.
Segítséget előre is köszönöm.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
CortezX
aktív tag
Üdv! Cube iPlay 8-al van valakinek tapasztalata? Szinte kizárólag olvasgatásra használnám. Most 50$ a GearBesten és elgondolkodtatott.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz nagysandor79 #74744 üzenetére
" ... az egyik lapon megy egy online rádió ... "
Nem tudom melyik rádióadóról van szó, de nagyon meglepődnék, ha - mondjuk - a TuneIn Radio nem ismerné. Android-on jobb / hatékonyabb külön alkalmazást használni ilyen esetben. -
Luki_01
újonc
Sziasztok!
Elöre is bocsi az ekezetek hianya miatt, nemet billentyün irok....
Szoval kerdesem a következö:
Mivel immar ket kisgyermek boldog apukaja vagyok, felmerült hogy hosszabb utazasokra jol jönne az autoba egy dupla kijelzös mediajatszo. Stuttgart - Budapest viszonylat kb 10 ora hossza, jo lenne lekötni a gyerekeket.Neztem minden fele markat es lehetöseget. 10 zoll körüli kepatmeröben gondolkodom, kisebbet nem szeretnek. Ez a kategoria mar siman veri a 200 eurot (60.000 ft) es meg mindig valami kinai csodarol beszelek. Igy arra jutottam hogy ekkora összegert mar sokkal erdemesebb lenne venni ket tabot....
csak hat ezeket össze kene "köni" hogy a ket tabon egyszerre tudjak egy filmet jatszani.Kabeles összeköttetes?
Ebben az arkategoriaban amiket eddig talaltam nincs HDMI port igy az nem jöhet szoba, nem is tudom h egyaltalan az müködne e. USB-n keresztül?
V marad a WiFi, Bluetooth.Mar kerestem megfelelö programot a Play Store-ban, de eddig nem jartam sikerrel.
Egyet talaltam, de nem igazan tettszett, nem kifejezetten erre a celra valo.Szoval olyan programot (barmilyen egyeb megoldast) keresek, amivel az autoban összekapcsolhatom a ket tabot, es minosegromlas es szaggatas nelkül le tudok jatszani egy filmet egyszerre ket tabon.
Segitseget, hozzaszolasokat elöre is köszönök!
L.P.
U.I.:
a tabok amiket eddig talaltam:
Asus Zenpad Z300M
Acer Iconia Tablet B3-A30
Lenovo Yoga Tab 3 10
Lenovo Tab 2 10 A10-70F
Velemeny roluk? Melyiket lenne erdemes?
Mindegyik kb hasonlo arban van, 100 eur környeke... -
cidalain
veterán
válasz Luki_01 #74749 üzenetére
Hat ez igy nem fog menni szvsz.
Egy tablet nem tud kulso kijelzokent mukodni kabelen, masreszt egy olcso tab nem tud kulso kijelzot normalisan meghajtani (nincs madzagos lehetoseg)A WiDi, Miracast szerintem alkalmatlan normalis vitokeleitelre. Legalabbis amikor en probaltam, akkor nem volt sose tokeletes. Oke elmegy, de nem olyan mint mondjuk hdmi-vel tovabitani.
Kerdes, hogy van e lehtoseg tabletet beallitani kijelzokent. En tabletrol csak TV-re lottem at jelet. Tablet-tablet kerdeses>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.