Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy nexus 7-ben... Ahogy nézegettem, láttam, hogy az edigitalban 80k, az expansys-on meg 'csak' 68k. Eddig minden kütyüt csak az edigitalból rendeltem, szerintem megbízhatók, de azért 12k különbség eléggé nyomós ok lenne az expansys mellett. Rendeltetek már onnan valamit? Ha igen, vélemény? A garanciát hogyan intézik? Vagy inkább rendeljem meg az edigitalból? :/
Köszi előre is a válaszokat! -
z0d1AK
nagyúr
válasz fateless #42653 üzenetére
Ezzel leginkább az a probléma, hogy négy kínai tablet is van itt, újabb modell, de kb. semmire nem megyek velük. Az egyikre nem került HDMI. A második 4:3-as képarányú, 1014x768 pixeles felbontással, HDMI-re kötve FullHD ugyan a képe, de úgy, hogy az eredeti képernyőt húzza szét, hogy kitöltse a teret. A harmadik tabletbe a csoda ATM7029 négymagos van, amitől már a 2D-s játékok is akadoznak - ha elindulnak egyáltalán, a negyedik meg ugyan hardverben jó, de annyira gagyi az érintőpanelje, hogy egyszerűen nem lehet rendesen vezérelni a játékokat. Köszi, így nem kell kínai, előrébb nem lennék egy ötödik modellel sem.
(#42652) tjb007: Alapjában a legtöbb gyártó MHL és sima micro/mini HDMI esetén nem védi a jelet, viszonylag ritka az eset, mondjuk a Sony az védi, de hirtelen többről nem tudok. Elég lenne nekem egy MeMO Pad HD 7 is valószínűleg, ha lenne rajta HDMI.
Most így hirtelen a Galaxy Tab 3 8.0 az, ami megfogta a tekintetem, hogy talán jó lehet, bár ennek az ára kicsit borsos a tudásához képest, ennyit elsőre nem terveztem adni érte.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Kleroo
veterán
Annyival módosítom, hogy többet szánok rá. Legyen 70k a full max, ha nagyon megéri, de inkább 55-60k.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nyesix
senior tag
válasz nyesix #42654 üzenetére
elrontottam a linkeket, és már nem tudok javítani, sorry
szóval: LG G Pad 8.3 VS Galaxy Tab 3 (8.0 WiFi)
és:Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 VS Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 VS WayteQ xTAB-100qcr
[ Szerkesztve ]
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasgatni, de nem igazán találtam választ a kérdésemre. Olyan táblagépet keresek, amelyik alkalmas arra, hogy gps, wifi es TV nézés. Tudtok ilyent elfogadható árban???? Jah és jó lenne mindez 10 collban. Várom az infokat, tanácsokat, hogy milyent és merre keressek? Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Azért kérdezek, mert nem tudok semmit. Ha tudnám, akkor nem kérdezném....
-
tjb007
nagyúr
válasz nyesix #42654 üzenetére
A Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 és a WayteQ xTAB-100qcr pariban van, a másik kettő közül meg egyértelműen az LG G Pad 8.3.
(#42655) z0d1AK
Gondolom játéktesztekhez kell, ugye (a nem védett jelből következtetve) ?
Én valami komolyabbat -még a Galaxy Tab 8.0-nál is, a Mali-400 kezd már kevés lenni (minőségre)- néznék erre a célra, főleg, ha hosszabb távra tervezel vele.
Persze tudom, ez több pénzt is jelent, ami azért nem mindegy.(#42656) Kleroo
Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, WayteQ xTAB-100qcr
(#42658) billyjack
A tévézést úgy kell érteni, hogy legyen a tabletben DVB-T tuner ?
(#42659) mike1334
Van, a MeMO Pad
HD10 erősebb.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tjb007 #42660 üzenetére
Köszönöm, vhol sejtettem, de sose lehet tudni ezekkel a tablet gyártókkal...egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy az Asus nagyjából minden árkategóriát lefed már? Igaz a 60-70e kategória 10 colosban még nincs meg, de ezzel az új Memo paddal az előző árát a használt piacon leviszik..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zeki
nagyúr
Nincs tabeletem, így nem tudom... ez a lányos weboldal megy tableten? Lehet vele játszani, mint egy rendes gépen?
A lányom állandóan ezzel ízzítja a laptopom.Köszönöm!
-
Gorbesz
tag
en lennek ennyire bena, vagy valoban nem letezik a lenti igenyeimnek megfelelo tab?
-MKV 720p filmek, ez a fo irany
-8 col, vagy ehhez kozeli, lehetoleg 16:9 keparany (filmek!)
-IPS kijelzo minimum 1280-as resi.
-es ami leszukiti az egeszet: 50-nel ne legyen tobb, vagy csak kicsivel.
-es ne legyen "nagyon kinai" chuwi, etc.amit talaltam, vagy csak TFT, vagy csak 1024..ehh :/
ha tudnatok seegiteni, azt megkoszonnem.[ Szerkesztve ]
PS5/iOS
-
üszök
őstag
Azok tabletek amikben van HDMI azok általában mini,vagy micro HDMI csatlakozósak?
Amikben nincs,azok mennek a gagyi Kínai MHL átalakítókkal?"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
z0d1AK
nagyúr
A kínai tableteken jellemzően mini HDMI van, az A brand készülékein meg micro HDMI, vagy MHL/Slimport.
A ,,gagyi Kínai MHL átalakítókkal" csak az működik, ami támogatja is az MHL-t, ha ez nincs meg, akkor nem megy vele.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
válasz this is life #42668 üzenetére
Annak csak XGA a felbontása, amelyik meg 8 hüvelykes és WXGA aznem IPS.
-
Gorbesz
tag
-
Gorbesz
tag
válasz tjb007 #42674 üzenetére
megneztem, koszonom ez is 1024-es. de akkor megkerdezem a Ti velemenyeteket, hogy IPS eseteben az 1024 es az 1280 kozott szemre nagyon nagy-e a kulonbseg? en majd csak most megyek boltokba nezelodni, de azert ugy erzem az i4 utan hogy a ppi igenis szamit (nekem).
PS5/iOS
-
motoflug
őstag
Üdv!
25-35e Ft között melyik a bestbuy tablet, akár használtan, garanciával?
A méret az ár miatt inkább a 7" körüli.
Korábban olvastam egy tesztet egy Hyundai tabletről, amit az S3-hoz hasonlítottak. Az esetleg kapható itthoni supporttal? -
z0d1AK
nagyúr
válasz motoflug #42676 üzenetére
A Hyundai T7/T7S-re gondolsz, az is kínai modell, itthon nem kerül forgalomba.
A Kínából rendelőknek: a Hongkong Posttal valós szállításnak befellegzett, a vállalat megszorítja a nadrágszíjat és akkumulátort, vagy azt tartalmazó terméket nem szállítanak.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
mikersz1
senior tag
Hali.
7" méretnél mi számít jó vételnek max 35-37 ezerért?
8-10" méretnél? Max 37, ha van annyiért. -
z0d1AK
nagyúr
válasz mikersz1 #42678 üzenetére
8"-ban talán az új "király" a WayteQ xTAB-79QCI lehet a negyven alatti árkategóriában a 39.900-as árral. Ennél olcsóbb és nomrális 8"-os nem nagyon van itthon. 10"-os még úgy sem.
7"-ban már szélesebb egy fokkal a választék.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Sasu007
csendes tag
Sziasztok!
Anyumnak (51 év) szeretnék tabletet venni 7" vagy 8" méretben.
Keret: ~40.000
Felhasználás: Netezés, kisebb játékok, filmnézés, youtube-ozás, könyvek olvasása
Ami szükségtelen: GPS, GSM, HDMI biztos nem kell
Bonyolult számolós feladatokat nem kell a szerkezetnek ellátni, brutál igényű játékot nem fog futtatni rajta. Legyen gyors, használható és szép kijelzőjű.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:Sanyi
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Hali, érdeklődnék ki tudna 35-max 40k-ig 7"-os tab érdekelne a, munkatársam fiának kellene:
Amire használná:
- Netezés, filmezés
- Netes flash játékok(már ha futnak rajta) (Valami Word of tank vagy micsoda
- sd kártya bővíthetősége (Ez többségében alap)Amiket nézegettem :
- WayteQ xTAB-700qci
- Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
- Acer Iconia Tab B1-710 ?? (róla sok mindent nem tudok specifikáción kívül)
- Lenovo IdeaTab A1000 (59-374127)Ezek között ha hardveresen kellene választani akkor Wayteq, ha viszont ár/érék /garanciát is nézem akkor Prestigo.
Ezenkívül bárki bármi ajánlhat, de csak olyan Tab jöhet szóba ami új, és ittohon is beszerezhető bármelyik üzletláncban/boltban..
Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
laszlohu
addikt
válasz stigma #42684 üzenetére
Az Acer - en és a Lenovo - n 4.1.2 - es Android fut,
van bennük GPS, ua. a Soc van bennük,
majdnem ua. a kettő, de az Acerben újabb szabványú Bluetooth van,hátrány : TN panelú kijelző
előny, pl. az Acer B1-710 - et meg lehet venni kék,piros, és fehér hátlappal
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz z0d1AK #42679 üzenetére
És a Koobe X8 slim quadrum? Sok jót olvasni róla és 100ft híján 40e.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
lendvaizs79
csendes tag
Üdv!
Ma megrendeltem egy Prestigio multipad 4 quantum 9.7-est 65E jó magyar forintért. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, ha van rá igény szívesen megosztom. -
Gorbesz
tag
áááá. fel napon keresztul az ASUS memopad 7HD-t nezegettem, es tok veletlen bukkantam egy oldalon a Dell Venue 8-ra.azt hiszem ez lesz az a masina amit en keresek
Csak erkezzen mar meg, es 50-nel alljon meg az ara. videoPS5/iOS
-
troland26
őstag
válasz lendvaizs79 #42692 üzenetére
szia
Persze , hogy van ..én is nézegetem azt a tabot
-
stigma
addikt
válasz laszlohu #42685 üzenetére
Tehát akkor ha support a fontos akkor :
- Acer Iconia Tab B1-710 ?? (róla sok mindent nem tudok specifikáción kívül)
- Lenovo IdeaTab A1000 (59-374127)
- Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo (2 év gari)Ha meg SoC-ra kell gyúrni()
- WayteQ xTAB-700qci (itt ugye már 4.2.2 van)....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest