Hirdetés
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
nemis vitázunk ezen, mert nemérdemes.
mindenkinek van igazsága részben és minden igazság csak érintőlegesen van kibontva .
maradagyerekhajáccik jeligére
szóval nemmondom, hogy nem adnék egy ötéves gyerek kezébe ilyesmit, aztán lehet hogy odavezetne, hogy amikor adsz a kezébe egy játék palatáblát, akkor aszondja, "nézdmár apa , bedöglött ez a tablet "tehát, nem okoskodni akartam, akarok.
mindenki azt dob be , amit akar.
Nejem szerint az ovodában egyetlen gyereknek sincs fűzős cipője.
ÉRTSÜK ? egyetlen egynek sincs.
csak tépőzáras, belebujós, gumis, kalucsnis stb
és akkor csodálkozunk, hogy a gyerekek nemtudnak cipőt kötni.
MERT így kényelmesebb.
és csodálkozunk, amikor a gyerekek cumival sőt cumisüveggel, meg szörppel fekszenek le az oviban illetve pelenkával vannak a 3 éves gyermekek a délutáni alvásban, bepisilve, mert a cumisból sok szörp, tea stb fogy.nojó, énsem válaszolni akartam, nem neked van címezve, csak jutott eszembe, no.
szóval mindenki másképp csinálja.
énmeg éppen tablettát javasolgatok a 70egynéhány éves kollégámnak.
NO, ezmeg a másik véglet.
vanitt minden jeligére a kiadóba[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
Keresek egy olyan tabot, amiben nem kell hogy legyen kamera, meg bluetooth, és 8 mag, de legyen megbízható és stabil, jól érzékelő kijelzője és megfelelő méretű aksija. Felhasználási kőr: képek nézegetése, alap logikai játékok(mouse!, jewels, pery?,), divx.
Ja és simán jöhet kinából, pláne ha ocsó... ha van 10es elérhető áron az kireály, de ha 7-es azzal is megbarátkozunk.
Köszi a segítséget.Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz this is life #42303 üzenetére
hát ésszerű.... ha van 50dodoért az szupi, ha 70alatt nem kéne foglalkozni vele akkor tudomásul veszem.... bízom bennetek. ez mégis csak a prohardver fórum........... Mondjuk azért nézem azt is hogy ki mondja....
Túrista vagyok
-
this is life
Ármester
válasz bpmcwap #42304 üzenetére
Eleertettelek neked is amolyan concorde tab one kategoria lenne jo, bar abban az arban 50-70$kisse talan necces a jo kijelzo, 10" se jellemzo. Koszi Tjb. En voltam vaksi
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
tjb007
nagyúr
50 dollárért hadd ne mondjam mit lehet kapni, de még a 70 dollár is nagyon határeset.
Amire azt mondom, hogy meg szabad venni, az 80 dollár felett kezdődik (pl. Cube U18GT), de 110-ért már már van PIPO S1 Pro is, 120-ért meg 8 hüvelykes CHUWI V88HD. -
Luissimo
veterán
a galaxy gab3 8"-os wifi, itthon edigitalnal ötvenegynéhány (nem dollár) ezer.
(én a P1000-es tabot vettem hatvanért kétésfél éve, igaz ez SIMkártyás. egy jó Rommal azért még mindig ottvan a szeren, nemszívesen cserélném le, esetlegegy LTEképes vasra :-) )[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz this is life #42308 üzenetére
azabaj hogy szerintemis.
kutyagumiból is csak a futozott :-) -
Zeki
nagyúr
1800-as akkuval?
Szerintem ne.
Itt van gyerektablet, akciósan, nem ennyire gagyi.[ Szerkesztve ]
-
-
gps76
őstag
válasz tjb007 #42300 üzenetére
Nem csak az antutuból indulok ki,de pl.hiába írják pl.az s4-re 25000,az A820-as Lenovo-m gördülékenyebb használat közben,kár hogy nem videóztam le,olyan gyorsan kiábrándultam belőle,el is passzoltam míg ugrálnak érte.Jó mondják ilyenkor,hogy az fullhd,ez meg qhd,de mi a bánatnak 5"-hoz fullhd?
Majd figyeld meg,ha jól megírják a szoftvert alá,pislogni fogsz,mit tud,és az antutu CPU ,meg RAM kezelés értéke azért viszonyítási alapnak jó,meg a 2D megjelenítés,mert ezek eléggé összefüggnek. -
mike1334
veterán
Újabb hét, újabb dilemmák...
Nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az fhd felbontás olvasáshoz, viszont boltban még nem nagyon láttam ilyen felbontású kiállított darabot..esetleg tipp, hogy hol lehetne megnézni egymás mellett egy sima hd éa egy fhd-s kijelzőjű tabletet? Hülyenemvagyok boltban szoktam nézelődni a Westendben és a Duna Plázában, de elképzelhető, hogy én vagyok a béna...illetve Gyorsboltban is meg akartam nézni, de ott csak a dobozból veszik ki, be nem kapcsolnák semmi pénztért (na jó..ha kifizeted a vételárat, akkor bekapcsolják )Illetve mivel pdf-et is akarok rajta olvasni, jellemzően magazinokat, e mellett pedig főleg sorozatot fogok rajta nézni, ezért kérdés, hogy melyik jobb a 16:10es vagy a 4:3as képarány? A filmek miatt a 16:10 felé húzok, és érdekelne, pláne attól, akinek mindkettő fajta tablettal volt már tapasztalata, hogy nagyon béna ezen a képarányon újságot olvasni? Mert gondolom állítva (porté módban) kicsit fura lehet...
Köszönöm ismét
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mArZsi
tag
Egy Flytouch 9 csodamasinához keresek firmware-t, ami elvileg a következő oldalról letölthető:
http://www.flytouch-tablet.atValakinek nincs véletlen aktív rege ide?
Letöltéshez az oldalról minimum 3 poszt kell, megköszönném, ha jelentkezne valaki. Egyet már írtam, de moderátorok átnézik mielőtt kiteszik, így egy hét múlva se jutok hozzá[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Luissimo #42312 üzenetére
Biztosan nem Tab 3 8.0-t, az még kuponnal sem jött volna ki ötven akárhány ezer forintból.
Tab 2 7.0-t viszont kapsz 50e forintért, van amikor még olcsóbban is (volt már negyven is).(#42313) gps76
Pislogni nem fogok, mert tudom mire képes, és az nagyon messze van a nagyokhoz képest.
Azokról az értékekről meg annyit, hogy a lassan két éves APQ8064-et sem közelítik meg.
Elhiszem, hogy milyen gördülékeny, nem kell bemutatni, de egy mag mellett is közel ugyanilyen lenne, szóval ehhez nem kell nyolc mag.(#42314) mike1334
Filmnézésre a 16:10 szerencsésebb, olvasásra meg a 4:3, de nekem speciel a 4:3-as arány melletti filmnézéssel sem volt problémám. El kell dönteni, hogy milyen arányban fogod erre és arra használni.
-
Zeki
nagyúr
Ki keresett gyerek tabletet?
Itt van! -
Bizsu1st
aktív tag
Uraim! Hatalmas szivességet kérnék egy hozzáértö, jó angolostól! Hogyan tudnám feltenni a Pipo u8- ra a RileyRom 1.3-at! Ki akarom próbálni, mert a gyári szerintem nem igazán játékbarát! A freaktab-on fennt van minden, de sajna nem mindent értek, a fordítóprogik meg ugye...
Elöre is örök hála!
ui: sosem csináltam még romcserét -
gps76
őstag
válasz tjb007 #42318 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,csak arra írtam,hogy eléggé felnőttek a kínaiak processzor terén,felesleges a nagyokat választani,nekünk aki nem 150000-nél gondolkozik táblában,vagy telefonban.
Azt viszont nem értem,hogy akkor miben olyan jók a nagyok,ha nem veszi észre a mezei paraszt? Mert ami volt már júniusban UMI X2S Turbo-m,az MTK6589T-vel,2 GB RAM-mal szépen meghajtotta az FHD kijelzőt. -
black0ster
csendes tag
Sajnos valzeg figyelmen kívül maradt a #42287 hozzászólásom, de kérlek ismét titeket hogy nézzétek már meg. Érdemes e venni Asus tabletet?
-
Speedvoltage
tag
Üdvözletem Uraim! Az 1ik hsz-m figyelmen kívül maradt no se baj...
kérdésem az volna hogy , érdemes esetleg a Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB IPS kijelzővel Garanciával+32GB microsd kártyával 16 hónap garival, olyan 50K ért megvenni?Előre is köszönöm! -
félisten
válasz Speedvoltage #42323 üzenetére
Hát, a microSD miatt ez szerintem jó ajánlat, ha tényleg hibátlan a készülék, és megvan hozzá minden tartozék, plusz a tok, és a garipapír+számla is.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tjb007
nagyúr
-
lord_m
senior tag
válasz this is life #42283 üzenetére
Köszi a listát.
Most pl. elolvastam a 8" kategóriában az Alcor Zest 813i tesztjét, és az is nagyon szimpatikus, annak ellenére, hogy nem a 80 ezer körüli kategória, épp ellenkezőleg. Nehéz..
-
geckowize
őstag
Már egyszer kérdeztem, hogy 10 col, android, 100k alatt, 2 év gyári garisan a kívánt paraméterek és hogy én az Asus Memo Pad FHD10-et találtam, és hogy annál nincs-e jobb. Írta valaki, hogy csak kínai.
Már megrendeltem, ma készülök átvenni, ám még mindig nem vagyok 100%-ig biztos, hogy jó lesz, mert átolvastam kb szeptembertől az összes hozzászólást és kicsit elbizonytalanodtam.
1. Olvasásra miért/mennyire nem jó a 16:10 WUXGA? Csak mert 4:3-at ajánlottátok olvasásra.
2. Mivel Clover Trail+-os így nem lehet romolni, rootolni se? Bár ha már garisat veszek, minek érvényteleníteném... viszont:
2.a.) Így a telómon elért játékállásokat titaniummal nem tudom ott előcsalni, de van rá más mód, más app?
2.b.) Az Asusról olvastam, hogy az Android frissítések terén élenjár, ha ez 4.2.2-vel jön ki, esetleg egy 4.4 KitKat is elképzelhető, vagy annyira azért ne álmodozzak? De 4.3 az már csak valószínű, ugye? -
Tim82
félisten
válasz geckowize #42329 üzenetére
Olvasásra miért/mennyire nem jó a 16:10 WUXGA? Csak mert 4:3-at ajánlottátok olvasásra.
Mert a 4:3 képarány áll a legközelebb a könyvek, képregények formátumához az elérhető képarányok közül.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
válasz geckowize #42329 üzenetére
PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum 9.7
PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum 10.1Ár/értékben ezek jónak tűnnek!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Vageir
csendes tag
Sziasztok!
Egy 7 colos tabletot keresek, kb 20-25 ezer FT-s áron. Főként netezésre, facebookra, és alakalmi játékra lenne. -
szagnes69
aktív tag
Kedves Mindenki!
Tablet vagy esetleg e-book vásárlásban kérem a segítséget. Magyarországon szeretném megvásárolni, mindenképpen új eszközt szeretnék venni. Alapvetően elektronikus könyvek, tananyagok (pdf) olvasására szeretném használni, de néha unaloműzés céljából játékra, internetezésre. Jól olvasható kijelzőre lenne szükségem. Fontos lenne, hogy megbízható márka legyen, jó minőségű, de ne legyen túl drága sem, max 30 vagy 40000 Ft-ig. Mi lenne a legjobb vétel ezekkel a feltételekkel?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Egy használt (tökéletes állapotú) Gigabyte s1082 tablet mennyit ér?
Válaszokat előre is köszi!
-
atala
addikt
Van olyan kínából rendelhető tablet amire ha szükség van újra lehet telepíteni az Op rendszert?, Vagy frissíteni lehet?
-
tjb007
nagyúr
válasz mike1334 #42327 üzenetére
Van, de az csak 8 hüvelykes.
(#42329) geckowize
2. Rootolni lehet, ROM főzőcskézés és cserélgetés viszont nincs.
2.a.) Mivel van root, ezért ennek elméletben semmi akadálya.
2.b.) Nem emlékszem rá, hogy be lett volna ígérve a 4.3, persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesz.(#42332) Vageir
ConCorde Tab ROKEE
(#42333) szagnes69
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, WayteQ xTAB-79qci, Alcatel Tab 7 HD, Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
-
black0ster
csendes tag
Latom mindenkinek kulon nevre kiemelve megy a segitseg. Az en kerdesemre meg magasrol ejtettek! ...
-
keszo
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz black0ster #42338 üzenetére
Ha lenne valakinek személyes tapasztalata biztosan leírta volna már.
Ha csak és kizárólag A brandben gondolkodsz, akkor érdemes foglalkozni vele, viszont ha B brand is szóba jöhet, akkor érdemes ránézni mondjuk erre a tabletre, ami mondhatni megegyezik a MeMO Pad HD 10-zel.[ Szerkesztve ]
-
Bibi67
tag
Sziasztok!
Szeretnék a feleségemnek venni ajándékba egy 10" tabletet 50-60ezer ft közt.
Újat szeretnék ,itthonról garanciával,Főleg filmek,yutube videókat nézne rajta és Wifi-vel használná,szóval
jó sokáig bírná az aksija az nagyon jó lenne.BenQ GW2320 ips full hd monitor, Asus P8B75-M,i5-3470,2x4GB DDR3 1600Mhz,FSP 350-60hhn/85/,750GB Samsung HDD
-
Mans20
addikt
válasz tjb007 #42336 üzenetére
20000Ft alatt van valami értelmes tablet?7 colosba?amiket eddig néztem mind szidva van,pl concorde one,ghoo,DLS dream,stb,mindenki fagyásra,net szakadásra meg ilyenekre panaszkodik.Egy 60 éves nőnek kéne netezésre,valami olyan amitől nem hülyül meg a hibák miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Van egy Modecom FreeTab 2099-es Tabletem, amit a kislányom lejelszavazott szerencsésen, csak nem tudja mire.
Hogy lehet itt factory reset-et csinálni? Telefonból kiindulva két gombbal meg tudnám oldani, de itt csak ugye egy bekapcsoló gomb van, és az érintős gombok.Nem találtam sehol se leírást róla, úgyhogy remélem valaki tud segíteni.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Keni21
tag
Sziasztok szeretnem kiváltani filmnézéshez az asztalimat. Olyan tabletet keresnék ami hdmis és memória bővités is van. Mérete nem lényeg de szerintem nekem egy 7colos elég. Összeghatár igazán 35ezer lenne. Tudnàtok olyan tableteket ajánlani erre a célra megfelelő. Előre is köszi.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
Simba86
senior tag
válasz Keni21 #42349 üzenetére
szia!
ha külföldi rendelés is szóba jöhet, akkor neked is tudom ajánlani azt a tabletet, amiről írtam egy bemutatót a logoutra
ainol novo 7 fire
ha itthon szeretnéd, akkor a concorde tab speed az, amit ajánlani tudok
(arra figyelj, h IPS kijelzős legyen, amit veszel, mert ha csak tft, a színek invertálódnak oldalról, emiatt tényleg csak szemből tudod élvezni a filmezést...)
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest