- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
sagesz93 #50281 üzenetére
Én meg egy nap után visszavittem a Vega tabletet és inkább ráfizettem 12 ezret egy Lenovo A3500-ra, nem bántam meg, egész más kategória. Nem próbáltam játékot rajta, lehet hogy arra jó. Három hibája volt amit nem tudtam elfogadni:
- Üzemidő: 100 % -ra töltve, 4-5 óra wifi és nyomkodás, böngészés (tehát nem játék, vagy filmnézés) után töltőre kellet dugni úgy lemerült. (A Lenovo-t 1-2 napig elmegy hasonló használat mellett.) Ezt tetézte még azzal, hogy reggelre teljesen feltöltve hagytam otthon készenléti állapotban, a wifi is le volt állítva rajta, mire 5-kor hazaértem, annyira lemerült, hogy ki is kapcsolta magát és csak töltőre dugva lehetett újra feléleszteni.
- Kijelző: A képe tényleg szép és a fényerő is nagyon rendben volt. Az érzékenysége viszont borzasztó, főleg a szélek mentén kb. 5 mm-es sávban, ahol általában egy programot vagy böngészőfület kell bezárni, vagy menüt megnyitni. Rendesen kellett böködni az adott ponton, mire végre hajlandó volt érzékelni.
- Böngészés: több böngészőt is megpróbáltam letölteni a gyári mellé, hátha azok jobban teljesítenek, de nem tették. A görgetés és a zoomolás is akadozott, darabos volt, kb. annyira mint a két éves Sanei egymagos tabletem, amit le kívántam váltani, épp ezért.
Tehát én nem tudom jó szívvel ajánlani a Vega tabletet. Lehet, hogy többen megcáfoltok és csak én fogtam ki egy rossz példányt, de ezek után nem kockáztattam tovább, inkább biztosra mentem és váltottam. -
donmackó
addikt
válasz
sagesz93 #43140 üzenetére
Itt a válasz email:
A válaszTisztelt Böcsödi András Úr!
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket.
Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva szeretném mindenekelőtt írásban is kifejezni sajnálatomat az inkompatibilitás miatt. A jelenséget az okozza, hogy a Tab 3-as táblagép 8.0-ás változatától kezdődően található meg az OTG (USB On The Go) kivezetés, amellyel a készülék kezelni tudná a külső eszközöket (ennek miértjéről nem kaptunk tájékoztatást a koreai fejlesztőktől).
Természetesen amennyiben bármilyen kérdése adódik Samsung termékkel kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Tájékoztatjuk, hogy kérdésének/kérésének adtunk egy nyilvántartási számot: 2910704252. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is hivatkozhat következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel,
Palkó László
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
donmackó
addikt
-
haveromjeno
csendes tag
válasz
sagesz93 #42930 üzenetére
Hello!
Köszönöm a gyors választ.
Szép könnyű darab, a quad coreral meg biztos nem lesz gond. Még az ips kijelzőn is elgondolkodtam, pedig nem volt szempont. Még ránézek, hogy hány magyar fórumot találok vele kapcsolatban, mik a tapasztalatok, de így első ránézésre nyerő darabnak tűnik.Have a nice day!
-
tjb007
nagyúr
-
morsev
csendes tag
válasz
sagesz93 #41565 üzenetére
sagesz93:
Milyen géped van, teljesen megegyezik a vas az Alcore ZEST Q933R -el?
Most vívódok az Alcore és a Wayteq 100qcr között. Az Alcore-hoz még nem találtam egy fórumot sem. (ROM, tanácsok. tapasztalatok, stb.)
A Q933R-nek jobb az Antutu-ja, de kisebb hozzá az aksi. -
csibe1
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
sagesz93 #40182 üzenetére
Attól még S4
Amúgy van ott lejjebb vadonatúj (=legalábbis azt írják) Note II és HTC One is, de az is csak öt darab.
Engem a Lenovo A3000 érdekelt volna, de ezért biztosan nem fogok éjszakázni, na meg nudlifing esélyem sincs.
Ez meg 31 dollár lesz, lehet veszek egyet toalett tabletnek -
San398
őstag
válasz
sagesz93 #39441 üzenetére
Itt keresgélj: slatedroid itt találtam rá a saját PIPO M8-as root-ra is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest