Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
venesia
üzenetére
Érdekes, hogy a lakás másik részén lévő szobában jó a jel, néhány perc alatt le jött a frissítés.
Az is igaz, hogy itt a panelban rohadt sok router van wifi analizer kész falfestményt rajzol, mindjárt ki próbálomfix n-re rakva eés kevésbé terhelt csatornán mi a szitu.Egyébként Wayteq xtab - 79qci esetén csak wifi panaszt láttam a többi user error volt, vagy v2-re frissítés hiánya.
-
mexel
veterán
válasz
venesia
üzenetére
A wifi nálam is jó, Andriodosból most Samsung Galaxy S van, az sem hoz jobb térerőt semmivel. HTC Flyer tablet is volt, az sem volt erősebb. Leszakadnia netről, vagy azt eldobni, még nem csinálta a 3-ból egy yoga sem. Alvó módban is tökéletesen megy a wifi, nincsnek olyan gondjai mint amit olvastam sok más darabról, hogy újra kell csatlakozni, stb. Itt nem volt ilyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX