Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
-
tjb007
nagyúr
Szerdán a Mobilarena TV-ben a WayteQ xTAB-79qci lesz, az írásos teszt pedig pénteken fog kijönni róla.
Akit esetleg érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Mivel úgy fest kifogtam egy rokkant 79qci-t,nem tudok a teljesítményéről beszélni.Ellenbe tudok a kijelzőről aminek nagyon szép színei vannak és brutális a betekintési szöge.Isten igazából most jövök rá,hogy milyen nagy minőségi ugrás egy belépő szintű TN paneles ketyeréhez képest(MyAudio708DR).A mérete baromi jól el van találva,igazi felüdülés egy 7 colos tabhoz képest.Érintésre nagyon szépen és pontosa reagál és a g sensort sem imbolog mint sz olcsóbb versenyzőkben.A 30-34 ropis 8 colos ATab8D-hez képest ez a 7.85-ös méret sokkall jobban kézhez áll,és az összeszerelése/megjelenítése magasan veri azt.A hátlap műanyag aminek valahol örülök,mert az alu lap igényes,de árnyékolhat is rendesen.Ha már wifi...a Lumia 520-asom erősebb e tèren,de ettől eltekintve nem dobálta el a jelet(kivéve amikor elfogyott a memória a gépből,de ugye az enyém hibás e téren).Egy TP 741-es routert használok ami finoman szólva is belépő szintű,olcsó termék,bár egy 8db-es nagyobb antennát(970ft)dobtam rá ami érzésem szerint kicsit javított a jelen.A teszt egy második emeleti panel kecóban történt 8m és 2 fal távolságból.A jel 2,nagyobb részt 3-as szinten volt.RR3-at egész gyorsan luhúzta a netről,szó nem volt 40-50 perces küszködésről,mint a fent említett tabokkal tapasztaltam.
Melegedést nem tapasztaltam,mint a 708DR-nél ami most írás közben is kellemetlenül meleg.
Öszességében ha azt leszámítom,hogy hibás motyót fogtam ki és a kici kínaiak elfelejtették,hogy a gép 1gb-s verzió az én 512mb-mel szemben,egy egész korrekt kis gépet kapunk elérhető áron. -
senki11
aktív tag
Az alcor zest 933-os hasonló tulajdonságokkal rendelkező tabletet tudnátok ajánlani (9-10' -ben gondolkodom)? Attól tartok a hardver el fog vérezni a kijelző miatt, ezért talán nincs is szükségem retina kijelzőre. Olvastam itt egy tesztet a WayteQ xTAB-100 QCR -ről, ami szintén akadozott a próbálgatás közben.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Egy tabot vennék, de spec elvárásaim lennének.
Film nézés lenne a fő feladata. Viszonylag hosszabb aksiidővel, filmekhez alkalmas kijelzővel.
Másodállásban viszont torrenteznie kellene. Kb 90% ez lenne. Nem száz szálon, meg ezer torrentel.
Csak szolidan lenne használva. Minnél több RAM gondolom azért jőhetne bele. Jó lenne még ha lan portos is lenne. A kijelző 1280 hogy atlátható legyen. Méret kb 7-es, max 8-as. Bírja az állandó töltést, és legyen OTG, meg eseti alkalmakhoz valami display port. Használt, vagy régebbi típus is érdekel
Ötleteket , tapasztalatokat várok. Köszönöm.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
A két gépet néztem ki, de nemtudok dönteni, lécci segitsetek :
Prestigio 3870 (8GB) vagy a 3970 (4GB +HDMI)vagy esetleg ebben az árban 25-30 körül lenne valami jobb vétel ?
Elöre is köszi a segitséget ! -
senki11
aktív tag
Még nekem sem sikerült eldönteni, hogy mi legyen. WayteQ xTAB-100qcr és Alcor Zest 933 között vacilálok éppen. Szerintetek melyiket éri meg jobban?
-
tjb007
nagyúr
válasz maxika2004 #43061 üzenetére
Gyakorlatilag egy és ugyanaz a kettő annyi különbséggel, hogy előbbiben 8GB a belső tárhely (plusz jár mellé tok is), utóbbiban pedig 4GB.
Lényegében mindegy melyiket választod (de értelem szerűen a 8GB-osat érdemesebb). -
tjb007
nagyúr
válasz maxika2004 #43065 üzenetére
Akkor a sima HD-t választod
Jobb vétel meg ebben az árkategóriában itthon nincs. -
gps76
őstag
Na lejárt a szerk.idő.Akit érdekel:AlcorQ813I vs Nexus7
[ Szerkesztve ]
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Olyan olcsó, 15-20 eFt körüli (max. 25 eFt) táblagépet keresek, amit lehet USB-ről tölteni. Van ilyen?
Olvasásra, emailezésre, böngészésre kellene. A játékteljesítménye nem annyira érdekes, és videót sem ezen fogunk nézni. Utálom a sok kábelt meg töltőt, azért kellene USB-s
Jó lenne itthon is kapható, de külföldről rendelhető is szóba jöhet. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tannhauser #43070 üzenetére
van olyan, amit nem lehet USB-ről?
-
Tannhauser
csendes tag
válasz CoolBoy323 #43071 üzenetére
Kimaradt, hogy 7-8" tablet kellene, persze nagyobb is jó lenne, de ennyiért nem hinném hogy kapnék.
10" tabletet már vettünk, és ebben a méretben nem volt akkor USB-ről tölthető. A kérdésed alapján a kisebbek rendszerint tölthetőek USB-ről?
-
FET-MEN
veterán
Sziasztok. Vettem egy Xtab79 QCI-t. Több mint elégedett vagyok vele. Meglepően gyors akadásmentes, S advancet simán elveri 2x. A kijelző nagyon szép tényleg nem kell ide 4k kijelző meg hasonlók, tűéles. Anyagminőség nagyon rendben van, fém hátlap, jó összeszerelés, nincs recsegés semmi hasonlók. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Iphone 7
-
tjb007
nagyúr
Ez a készüléken lévő szoftver hibája, nem a chipseté.
Az meg, hogy nálad mindegyik így viselkedett szimplán pech. Butaság lenne ez alapján általánosítani (főleg úgy, hogy nem fedi a valóságot).(#43070) Tannhauser
Itthonról ez: [link]
Kínát/külföldet passzolom az USB-s töltés miatt.
Az USB-n keresztüli töltés meg nem a kijelzőmérettől függ. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tannhauser #43072 üzenetére
valószínűleg nagyon sok tölthető USB-ről, DE! az ilyen nagy akksiknak az USB 500mA-e elég kevés, "hetekig" tart feltölteni...
szóval érdemesebb egy kábelt elviselned a konnektorban, amin mondjuk 2A megy
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Nagyszüleimnek szeretnénk karácsonyra egy tabot venni. Jelenleg egy Galaxy mini 2-t nyúznak, de kicsi a kijelző. Csak alap dolgokra használnák: keresztrejtvény fejtés, pasziánsz, snapszer stb... ezek mellett minimális internet: menetrend, youtube, hírek olvasása. A tabot újonnan szeretnénk vásárolni, itthon, max keret amit rászánnánk: 30e Ft. Prestigio MultiPad 7.0 HD-t néztem, van ebben a kategóriában még másik alternatíva?
Köszi!
-
Alextras
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni abban, hogy összeköltözés előtt állunk az Asszonnyal és amikor Én ülök a gép előtt Neki kellene, amikor Ő Nekem
Lényeg az, hogy egy táblagépet szeretnék ajándékozni Neki, a probléma, hogy fogalmam sincs, hogy milyet.
Filmezni, böngészni e-mailezni kellene. Nem szeretnék gagyi gépet venni, de túlzásokba se szeretnék esni.
Max 30 rugót szánnék rá (pár ezer difi belefér ha arról van szó)
Köszi előre is!
-
senki11
aktív tag
Erre valaki? Minél többet agyalok és böngészek, annál jobban elbizonytalanodom. Alacsonyabb árkategóriában léteznek hasonló tulajdonságú 10' gépek egyébként? Az akadozásokat mindenképp el szeretném kerülni. Inkább beáldoznám a nagy felbontású kijelzőt.
-
donmackó
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung Galaxy Tab3 7.0 wifi + egy atab lck117hu billentyűzetes tok, és nem sikerül a billt életre kelteni. Anysoft meg van, beállítások meg vannak.Hol a probléma?Ezt csak így itt hagyom ;)
-
venesia
csendes tag
Először az amazon.de-ről próbáltam de nem szállít Magyarországra ilyesmit. Az amazon.co.uk elfogadta a rendelést, kb 7 font a szállítás, sajnos az áfát 27 % -al precízen kiszámolták. Egyébként még kb ötezerrel olcsóbb lett volna. Mastercarddal fizettem, más kártyát is fogad, pay pal nincs. Szállítás folyamatban.
-
Tim82
félisten
-
bolka1982
csendes tag
Pár napos tulaja vagyok a Xtab79 QCI, de azt mondom óvatosan a készülékkel! Nekem felismeri az 1 gb ramot, mégis akad egy 2 éves "alap" játék, a CK Zombies nevű, teljesen egyszerű lövöldözős játék. A hardver ugye elvileg elég erős, de ha ez a játék akad, akkor valami gond csak van ezzel a géppel...
-
Tim82
félisten
válasz donmackó #43084 üzenetére
Átállítottad a beviteli módot az External Keyboard Helper-re a Beállításokban?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
donmackó
addikt
válasz sagesz93 #43088 üzenetére
Nincs otg kábelem és perpill kókányolni sem tudok egyet mert, nincs fölös micro usb-m. Ez a vacak meg alapból micro + mini usb-s. Egyébként ezt az external keyboard helpert nem bluetooth billhez találták ki? Mert az usb-s felismerést csak kísérletinek írja.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
wassermann
addikt
Segítséget szeretnék kérni:
- Minél olcsóbb legyen
- bírja a FullHD-s stream-et
- méret: 7-10 közt bármi
- legyen rá hosszabb garancia
- hangszórók lehetőleg elöl, jobbra-balra -
Tim82
félisten
válasz donmackó #43089 üzenetére
Tudtommal nem (csak), én is USB-s billentyűzettel használtam.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
IpiBcsi
tag
Sziasztok! Meghozta délután a futár a Wayteq xTab-79qci-t. Azóta nyüstölöm, nagyon tetszik, hozza, ami elvárható tőle. Egyetlen "borzalmasan" nagy problémám van: lehúztam a felső, vastag fóliát a képernyőről és az alatta lévő vékonyabb fólia alatt van egy pár buborék. Érdemes ezt is lehúzni (jól oda van applikálva), vagy inkább ne piszkáljam és barátkozzak meg a bubikkal?
-
vilmaboy
őstag
ez a billentyű vagy ez elvileg jó a blútyukos tabletekhez?
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
troland26
őstag
friss teszt WayteQ xTAB-79qci
már csak egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 teszt kéne ...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz wassermann #43091 üzenetére
Ezt a Full HD streamet hogyan képzelted el ? A tablet képernyőjén, vagy HDMI-n keresztül monitoron/tévén ?
(#43098) vilmaboy
Igen, elvileg jó (gyakorlatilag is annak kell lennie)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest