Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
35e-ig szeretnék tabletet vásárolni.
Melyik a legjobb? Főképp netezésre és játékra használnám.
Köszi a választ! -
Andi-74
tag
Sziasztok!
A 3G megléte mennyire javítja a Net elérhetőségét, vagyis a 3G nélkül is lehet stabil Net? -
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #43199 üzenetére
LG G Pad 8.3
Mennyivel gyengébb a MeMO Pad 8 ? Sokkal(#43200) Gorbesz
Úgy van ahogy mondod.
(#43201) Djmarko
Alcatel Tab 7 HD
(#43202) Andi-74
Akkor, amikor WLAN hálózatra vagy csatlakozva ? Semennyire.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Bocsi, de kiírom ide is. Hátha többen nézik.
azt hogy tudom megoldani, hogy ha megkeresek xy böngészőben egy youtube videót, akkor ne a beépített youtubbal játsza le? Megőrít.. Sima weblap nézetben szeretném megnézni mint a laptopomon. Ugyanúgy ha vége a videónak, akkor legyenek kint a javaslatok a képernyőn stb… Kommenteket köszi.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
atala
addikt
válasz tjb007 #43198 üzenetére
Szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj. A kijelzőn van egy nagyon kemény fólia, és az repedt meg több helyen. Óvatosan lehúztam a repedésig, és alatta semmi baja a panelnek.
Vagy ha lehúznám ezt a kemény filmet, nem is lehet használni? Mi a szerepe ennek, csak a védelem?Másik kérdés. A földre pottyanás után a fém hátlap lepattant, pontosabban csak meglazult. Ezt vissza pattintottam, jól illeszkedik, de utána ki, és bekapcsolás után nagyon lassú volt. Sokat kellett várni, míg bármit is csinál. Utána megint ki, és bekapcsoltam, és most jónak tűnik.
Lehetett a földre ejtéstől valami olyan baja, hogy belassuljon?monti0222w: Köszi, hogy lemérted. Remélem nem lesz rá szükség.
-
Lazsnak
tag
Sziasztok.
Segitseget szeretnek kerni, vasarolnek tabletet edesapamnak ajandekba es szeretnek tanacsot kerni, hogy miben gondolkodjak.
Amik az igenyek
- 40-50ezer penz
-rendes hardver, az hogy kinai 4magos vagy brand 2 magos mindegy, de egy mtk 4mag 1,3-1,5ghz szintu valami
-jo kijelzo 8-10" kozott vagy valamelyik
-csak wifi, 3g nem kell
- ES AMI A LEGFONTOSABB, legyen ra franko kozossegi tamogatas, ergo fozott rom opciok legyenek, hogy ne csak a gyartoi igergetesek legyenek (pl kinai telefon lenovo a820 topic nagyon porog remek romokkal, olyasmi szint)Na, egyeb annyi lenne, hogy akar itthoni vasarlas is erdekel (myaudio, wayteq, concord) uj vagy megbizhato hasznalt ha valaki el szeretne adni, de pandawilles kinai rendeles egyarant jatszik szamomra, de azokat a tyuklabas markakat nem ismerem, de ha valaki ajanl jot es van ra romok garmadaja johet.
Tablet mobil fronton ugy erzem kepben vagyok, de sajat keszulekeim mind nexus-ok, ezert kerdezek elsosorban tapasztalatot mert mast csak ritkan fogok kezbe, es kivancsi vagyok miket ajanlotok.
Elore is koszonom a segitseget.
-
Bozek
nagyúr
Elérhető az Android 4.4 Nexus 7-re is (mind a 2012-es, mind a 2013-as modellre: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz wassermann #43209 üzenetére
Ha téged nem zavar a felbontás (nem IPS paneles amúgy), akkor nyugodtan vehetsz.
-
Hege1234
addikt
melyiket érdemesebb venni ?
Wayteq 70qci vagy 700qci
én különbséget nem nagyon találtama google paly ezeket felismeri ?
milyen nevet ad nekik ?
wayteq 70qci, wayteq 700qci
vagy ismeretlenként említi őket ? -
montressor
aktív tag
Sziasztok
Tablet otleteket szeretnek kerni az alabbi parameterek alapjan:
Teljesen uj, 7" kijelzovel megaldott, itthon beszerzendo keszulekre lenne szuksegem az 40-50-60eFt arkategoriaban, ami elsosorban jatekra es neten keresztuli jatekra alkalmas. Feher szin elony, de nem feltetel. Kulso billentyuzetet nyilvan barmelyikhez lehet csatlakoztatni, de ha lenne neki a kis tokjaban egy az is szuper lenne.
koszonom -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 4:3-s tabletet szeretnék venni. Prestigo MultiPad 4 Quantum 9.7-ra gondoltam. Tesztet nem találtam, a fórumban is csak 1 tag szólt hozzá. Mi a véleményetek róla, vagy esetleg tudtok mást ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok, tudna valaki segíteni iPad mini ügyben.
Lett egy telecom-os iPad-om. Beleraktam a nano simet, mivel cellular változat (most cseréltettem a sim-et a telenorba). Csak adatkártya, tehát telenoros internetezésre van, eddig zsebwifiben használtam és ment.
Viszont iPad-ban nem megy valami miatt. Kiírja bal felül, hogy telenor, 3G, térerő, de amikor böngészőbe megyek azt kapom, hogy nem rendelkezek mobiladatforgalom-al.
Beállítások/Mobil adatforgalom:
Mobil adatforgalom bekapcsolva
Adat-roming kikapcsolva
APN-ben: APN online, felhasználónév és jelszó üres
Van valakinek ötlete?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Tim82
félisten
válasz JoceeHunt #43224 üzenetére
Szerintem innen az internetbeállítások rész érvényes az iPad-re is.
"•APN: online
•Felhasználói név (Username): <<üresen marad>>
•Jelszó (Password): <<üresen marad>>"[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Jogos, benéztem, első blikkre azt olvastam, hogy az APN-nél nincs kitöltve a mező nála.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Esetleg még lehet, hogy az APN-nél az "online" helyett "net"-et kell beírni. "Egyes esetekben elképzelhető, hogy az “online” APN helyett a “net” lesz szükséges, de a Telenor már jó ideje megváltoztatta a “net” APN-t, és azóta az “online” a hivatalos. Ha a hivatalossal valami oknál fogva nem akar menni, érdemes megpróbálni a “net” beállításával." [link]
-
Gorbesz
tag
ez a refurb nexus 7 eleg bestbuy, nem?
valakinek van tapasztalata ilyen termekkel? olvastam valahol hogy A es B kategoria van, kozmetikai hiba, es mukodesbeli felujitas. ezt lehet valahogy ellenorizni?PS5/iOS
-
montressor
aktív tag
erre vk?
[link] -
őstag
-
Sanyig4
tag
Tablet vásárláson töröm a fejem.
Mobilnettel szeretném használni, 7-10" kijelző, elsősorban netezésre kellene. Nem akarok komoly játékokat játszani. Egy jó ár/érték arányú készüléket keresek. Telefonban kétmagos 1ghz + 1gb ram elég, gondolom a tabletbe is elég lenne ennyi. Lehet új vagy használt is, lényeg a garancia, és kedvező ár.
Egy mezei felhasználónak lesz, nem lesz rom cserélgetés, meg ilyenek.Mit ajánlanátok?
-
ensign75
csendes tag
Üdv
Családtagomnak keresek 8-10" méretű új tabletet. A fő funkciója film nézés lenne, tehát legyen szép a képe, és erős hangszórója. Nem kell semmi extra tudás csak megbízható legyen. Az összeg amit rászánna kb 40 ezer Ft.
Köszi előre is a segítséget! -
Hajas Mao
tag
Üdv!
Olcsó tabletet vennék. Mindenre lenne használva, játékra is. Több típus között gondolkodom:
-ConCorde Tab ROKEE
-ConCorde Tab SPEED
-Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
-Alcor Zest Q813IXJátékon kívül a legolcsóbb is elég lenne szerintem, de játék szempontjából le tudnátok írni, melyik soc (Allvinner A20; RK3066; RK3188) hogyan áll velük? (esetleg konkrét példával)
[ Szerkesztve ]
-
Ödike
tag
Helló Mindenki!
Sajna nem tudok dönteni, pedig a hétvégén már el kéne.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 - 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat, lehetőleg minél több garanciával.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon kell megvenni, kell az ÁFÁ-s számla.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? Leginkább net, film, PDF nézegetés szerkesztés.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 75eFT3G, GPS nem kell. Kijelző IPS. Nagy akkumulátor kapacitás előnyt élvez!
Mivel párom még vacillál, így ha lehet, akkor egy 8 és egy 10"-os tabletet is ajánljatok légyszi.Előre is köszönöm!
Voltam már jobban is, de szarabbul még soha.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek! Vásároltam egy Concorde Tab Rokee-t.Tudna-e valaki segíteni abban, hogy miként lehet a ext.memóriába ( memóriakártya ) telepíteni játékot programot. a beállítások közt sehol sincs lehetőség, az alkalmazásokban csak az sd kártya szerepel áthelyezésként, ami a belső memória. köszi előre is.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
atala
addikt
Össze kötöttem a tabletet (Alcor zest q813i) a tv-vel hdmi kábelel. A tv-n nem jelenik meg a kép. A tableten ki van pipálva a Turn on HDMI. Mit kell még tenni?
-
atala
addikt
válasz wassermann #43245 üzenetére
Természetesen meg volt. Egyébként magától is át kell kapcsolni, de kézzel is megtettem ezt. Próbáltam két LCD TV-n, és a monitorommal is. Még egy másik kábellel kellene megpróbálni, de azt nem tudom, honnan szerezzek.
-
atala
addikt
válasz wassermann #43245 üzenetére
A kábellel van gond. Nem lehet eléggé bedugni, mert a gumi megakadályozza. Ha nagyon benyomom a kábelt, akkor működik.
Vágtam le a gumiból egy kicsit, és így már tökéletes. Úgy látszik a csatlakozó bentebb van a házban.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Üdv.
Végre lett pénz egy tabletreElvárások: 10col, IPS, nagy üzemidő (6+ óra filmnézés beltéri fényviszonyok között), stabil működés, kevés/ritka típushiba, minél szebb kijelző és színek, akadásmentesség, pdf gyors kezelése, és kb Baldurs Gate szintű játékok, feltéve, ha megjelenik valaha andoidra is végre
keret: 90-100eTudtok ajánlani vmit ilyen feltételekkel?
jah..csak itthonról és garanciásan, 3G nem szükséges
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
atala
addikt
Már többször akartam kérdezni, de mindig elfelejtem.
Ha a tableten a nyíllal megyek vissza, és nem kérdezi meg az alkalmazás, hogy bezárja-e, csak egyszerűen visszalép, akkor az magától bezáródik, vagy esetleg fut a háttérben? Vagy ha pl egy játék közben megnyomom a kis házikó ikont, akkor egyből a fő képernyőre lép. akkor bezáródott a játék?
Nekem pl a mobilon ha a vissza gombbal megyek, akkor nem zárja be az alkalmazást, a háttérben fut. Mondjuk az nem androidos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest