- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy nexus 7-ben... Ahogy nézegettem, láttam, hogy az edigitalban 80k, az expansys-on meg 'csak' 68k. Eddig minden kütyüt csak az edigitalból rendeltem, szerintem megbízhatók, de azért 12k különbség eléggé nyomós ok lenne az expansys mellett. Rendeltetek már onnan valamit? Ha igen, vélemény? A garanciát hogyan intézik? Vagy inkább rendeljem meg az edigitalból? :/
Köszi előre is a válaszokat! -
Zsombo®
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, a 3g csak azért lenne fontos, mert lényegében ingyen 'ingyen' jár az inviteles net előfizetésemhez 1gb mobilnet... Egyébként okostelefonról megt tudom osztani a netet, csak sajnálom kárbamenni azt az 1gigát...
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes lenne vennem 60k-ért egy 32gb-os 3g-s nexus 7 (2012) refurbished-t, vagy inkább már egy 16gb-os új nexust vegyek inkább? -
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Az asus tf300t tabletemet szeretném leszerélni egy kisebb tabletre... 7-8 incehsre gondoltam, és jó lenne ha tudna kezelni otg-n pedrivet, vagy usb sticket... az n7 (2013), samsung tab3 8.0, az lg 8.3-ra, vagy az asus memo pad hd 7-re gondoltam... ezek közül melyik lehet a legjobb választás? Ha van más ötlet leírnátok? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest