- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Értem. Akkor 14nm-en nemhogy frekvenciaemelésből származó teljesítménynövekedés, de fogyasztáscsökkenés se várható. Csak azért kérdeztem, hogy ennek a konzolnak, aminek még ~5 éve van hátra elmondásod alapján várható-e hardveres teljesítménynövekedés ezidő alatt. Nem fog akkor gondot okozni a 1080p? VR-hoz új gép lesz? (Vagy nem cél a konzol és a VR házasítása?)
Ha másra áttérni ma nem éri meg, akkor mit akart volna az AMD 20nm-re átvinni? Volt arról pletyka, hogy 20nm-re vitték volna a konzol csipeket, ami végül meghiúsult, és azt hittem, pont ezekről szól a cikk, hogy viszik akkro 14 nanóra. De szerintem a 14nm még csak költségcsökkenést se nagyon hozna a következő években, hiába esetleg a kisebb lapkaméret. Úgyhogy akkor feltételezem, hogy a konzoloknál marad a 28nm bulk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs