- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Értem. Akkor 14nm-en nemhogy frekvenciaemelésből származó teljesítménynövekedés, de fogyasztáscsökkenés se várható. Csak azért kérdeztem, hogy ennek a konzolnak, aminek még ~5 éve van hátra elmondásod alapján várható-e hardveres teljesítménynövekedés ezidő alatt. Nem fog akkor gondot okozni a 1080p? VR-hoz új gép lesz? (Vagy nem cél a konzol és a VR házasítása?)
Ha másra áttérni ma nem éri meg, akkor mit akart volna az AMD 20nm-re átvinni? Volt arról pletyka, hogy 20nm-re vitték volna a konzol csipeket, ami végül meghiúsult, és azt hittem, pont ezekről szól a cikk, hogy viszik akkro 14 nanóra. De szerintem a 14nm még csak költségcsökkenést se nagyon hozna a következő években, hiába esetleg a kisebb lapkaméret. Úgyhogy akkor feltételezem, hogy a konzoloknál marad a 28nm bulk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fogyjunk le!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest