Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Itt a szomszéd Fury-s topickba folyamatosan ezt kapom...ha FHD-ban levert volna minden karit és magasabb felbontáson elfogyott volna a kari akkor dögöljön meg az összes 4k-s felhasználó?
(B)Szaby59(/B) : Azért venném,hogy 2 évig megint ellegyek FHD-ban (és 11 hónapja spórolok rá) a lehető legjobb áron kapjam a legnagyobb teljesítményt.Ezt szegről végről megkaptam a mostani karimtól,de a Fury-t nem érzem akkora durrnak,hogy azt vegyem,főleg hogy a fenti volt vagy 150-be a hűtéssel együtt.180-190-ben nem lenne semmi gondom ezzel a karival.
Különben teljesen lényegtelen...200+-os kategóriában lett volna kereslet egy ilyen kártyára.Kérdem én megkapta ezt a világ?Igen és 980ti-nek hívják és pont.
Hozzáteszem én is inkább várakozó álláspontra álltam és valós DX12-es tesztekre várók,valós DX12-es oprendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest