Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz HSM #7200 üzenetére

jo de szerintem erted a problemat. a 290x 8GB araban indult a 390x, ami remek, csak eppen ott a 980.

persze, 390x CF vs 980 SLI (aka idealis 4K very high/ultra@60fps amig megy a multigpu) tekinteteben mar az AMD megoldasa a jobb, de vegeredmenyben egy arban vannak a 390x magasabb fogyasztasa miatt. ertsd viz / sokkal jobban szellozo haz kell.

szoval itt egy lassan egy eves kartya (290x 4GBt nezve ketto), atmatricazva, ugyanazon az aron, egy fikarcnyit se gyorsabban. es nem raktak rendbe a fogyasztasat, pedig jellemzeon az volt a deal breaker.

a 8GB memorianal neztem tesztet, 290X CFnel 4K eyefinitynel (12K) volt elonye a sima 290X CFhez kepest, de ott mar elfogadhatatlan fps volt mindenhol. nekem ezert lett 290x 4GBm es nem 8GBm.

komolyan, aki ket eve megvette a 290xet, levizezte, esetleg vett belole kettot, az most kb orulhet.

Speed(R): igen, a Fury X kene, a 390xet viszont nem tudom mire velni. NVnel is volt mar, hogy a top tier vga ment kovetkezo evre (680 -> 770 ha jol emlekszem), nade itt konkretan a top tier fole behoztak meg egy kategoriat, hogy kevesbe legyen feltuno, hogy nem valtozik a lineup.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés