- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Világos az ábra. Ugyanakkor a teszt elég felszínes. Egy kukkot nem ír pl. milyen feszültségeken tesztelte az egyes kártyákat.
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.Amiről én beszéltem, azok kitesztelt feszültségű beállítások, 1000-1100Mhz-en, egymással szemben, kimaxolt power limittel, hogy az ne szólhasson bele. Magyarul a praktikus gyakorlatban, hogy mire képesek az egyes csipek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy az összes 280X-em gyakorlatilag tökugyanannyit fogyasztott (+/-10W nagyságrendje), míg a régebbi csipesek meg többet.(#6444) daveoff: Hihetetlen, milyen gyorsan felejtessz!
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: [link]
Aki sokmindent leír, 0 releváns tapasztalattal, az nem én vagyok. Jössz itt alapfeszekkel, amikor állatira nem alapfeszekről írtam, hanem hogy azonos órajelet lényegesen kisebb fogyasztással hoztak az új csipek.
Amit mellesleg saját szememmel láttam a fogyasztásmérőn, és nem 1-2 kártyánál, hanem lényegesen nagyobb darabszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen routert?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: