- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
na igen én sem tudom . AZ biztos, hogy ez a jövő.
Egy GPU ként kell viselkednie szerintem mind a mid-, mind front end szintjén. valószínűleg úgy is fog. Kérdés mennyire lesz e kiforrott az elején.
Ha szigorúan a gyártástechnológát nézzük és ez alatt a chipletet értjük akkor nem biztos hogy pont ez a fejlettség irányszáma még. Lehet nem jól fejezem ki magam.
Eredeti terv ez volt az nvidiánál, hogy Ada monolitikus de ez egy átmeneti dizájn lesz az MCM hez. Ha most ezzel azért tudják tartania lépést vagy gyorsabbak lesznek akkor azért érdekes ez az architetúrális felvetés, még ha valóban 20 % körüli többlet fogyasztással is de azért WTF. nem kellene, hogy gyorsabb legyen, már csak marketing miatt sem.
A másik a fogyasztás pletyka hogy egyre többen írják hogy nyugi itt azért erős bulvár megy főleg az ilyen 900 W pletykákkal.ÉN arra vagyok kíváncsi, hogy állnak majd ehhez a programok illetve igényelnek e valamiféle speckó optimalizációt. Gondolom nem, de azért vannak kételyeim, főleg úgy hogy fél év van a megjelenésig és ilyenkor az RDNA 2 nél már tele volt a sajtó azzal, hogy az Ampere le lesz taszítva a trónról.
Nincs kizárva hogy ezek jönnek lassan, csak már hiányolom ezeket az irányszámokat. majd MLiD tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest