Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én a min fps-t is nézem. És verhetem a seggem a földhöz, ha pascal csak mokolva fogható munkára Sony Vegasban. (Gpu acceleration) Nem akarok másik programot megtanulni mert az egyébként jó vga nem támogatja. Vagy program. Mindegy. Másik oldalon ez out of the box müködik. 60+ fps is mindegy már nekem. A minimum ne legyen kevés, vagy sok kompromisszum ne kelljen a büvös 60-hoz. Most remélem értesz 1db usert aki majdnem nv-t vett ebben a körben, de az a helyzet, jó lett az rx470-480 is ár/teljesítmény szolgáltatásban.
Az rx460 érthetetlen/értelmezhetetlen a jelenlegi árán. 1050/1050TI jobban átgondolt, de jelenlegtúlárazott az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest