- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<- #24717 üzenetére
Én a min fps-t is nézem. És verhetem a seggem a földhöz, ha pascal csak mokolva fogható munkára Sony Vegasban. (Gpu acceleration) Nem akarok másik programot megtanulni mert az egyébként jó vga nem támogatja. Vagy program. Mindegy. Másik oldalon ez out of the box müködik. 60+ fps is mindegy már nekem. A minimum ne legyen kevés, vagy sok kompromisszum ne kelljen a büvös 60-hoz. Most remélem értesz 1db usert aki majdnem nv-t vett ebben a körben, de az a helyzet, jó lett az rx470-480 is ár/teljesítmény szolgáltatásban.
Az rx460 érthetetlen/értelmezhetetlen a jelenlegi árán. 1050/1050TI jobban átgondolt, de jelenlegtúlárazott az is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest