Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Mi?
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtamNyilván játszottál valamennyi megjelent játékkal ugyebár...
Silent Storm nevű játék megvan? Gondolom hallani se hallottál róla...
Fix helyen fagyott. Hogy csak egyetlen példát említsek (a korabeli játéktesztek is említették, hogy nV-vel problémamentesen fut, míg Atival gondok vannak). BBA volt nekem is. Hja, cirka 2 év alatt megdöglött az egyik RAMDAC a kártyán, aztán olyan 4-5 éves korában a kártya is elhalálozott, már egy kollégám gépében (ez volt az egyetlen meghalt vga a környezetemben).
De sebaj, told csak az általánosítást, hazudtolj meg mindenkit...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- BMW topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtam
Silent Storm nevű játék megvan? Gondolom hallani se hallottál róla...