Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A billentyűzeted elkopott az előző - sztem fölösleges - díszkörökben, és láthatóan nem volt könnyű eljutni eddig a mondatig. De mivel annyira ismerlek már nem lepődtem meg, csak sztem még Zorel PH!órumtárs nem "beszélgetett" veled.
Beleolvasva a topikba, többnyire itt is ez megy: az enyém jobb... nem, az enyém... sztem pedig ez jobb... stb. 
Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz? Enélkül a topik címéhez hozzá kell ígyni, hogy ... oltogatós topik. Azonos teljesítménykategóriájú termékeket boti br árukkal, teljesítmény / teszt adatokat összehasonlítva ugye, mellőzve a fölösleges technoblablát és csak a látható valóságot értékelve tehát korrekt módon kell összehasonlítani. Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is.
Ti. a légből kapott, esetleg fals infókon és tesztadatokot alapuló vélemények nem érnek sokat, márpedig felhasználói tapasztalat nélkül (esetleg nem is elfogulatlanul) érvelvi vmi mellett és erről vitatkozni és/vagy győzködni bárkit...
Hozzáteszem, és vice versa érvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beleolvasva a topikba, többnyire itt is ez megy: az enyém jobb... nem, az enyém... sztem pedig ez jobb... stb. 
Ti. a légből kapott, esetleg fals infókon és tesztadatokot alapuló vélemények nem érnek sokat, márpedig felhasználói tapasztalat nélkül (esetleg nem is elfogulatlanul) érvelvi vmi mellett és erről vitatkozni és/vagy győzködni bárkit...
Hozzáteszem, és vice versa érvényes!