- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy látom, nem nagyon sikerült fogni, amit írtam
én a cégek értékrendjéről beszéltem, és arról, ami ebből a termékekben megjelenik, Te meg jössz a legfrissebb architektúrával, és ezredszer is leírod ugyanazt a mantrát a PC-s piac jelenéről / jövőjéről. megsúgom, hogy amit írtam, az 6-7 éve is ugyanúgy jellemző volt a két cégre, és ha már ide akarjuk keverni az architektúrákat, akkor azok, amik akkor mentek, már 10 évvel ezelőtt lettek tervezve.
plasztikus példa: a 2007-ben vásárolt HD2600XT-met nagyon szerettem, a játékok zömében sokkal gyorsabb volt, mint az előtte lévő 7300GT OCOCOC. viszont amikor nekikezdtem a Deus Ex-nek - na, akkor lefagyott a mosolyom a 20-30 FPS láttán. bármit csináltam, nem lett több. jó volt a 2600XT, csak az nVidiás tesókája (8600GT, ha jól emlékszem) kiszámíthatóbban viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest