Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Cobra652
üzenetére
Abu leírta, miért lassul, és nincs okom benne kételkedni. Egy kódot ha debbugolsz, csak lassabb lesz, nem gyorsabb.
Most vélhetőleg az egzotikusabb optimalizációkat irtják ki, ne dobálja el magát a DX...(#1100) gbors: Planetside2-t tudom felhozni példának... Pl. néha lehal az egész térkép, kidob mindenkit, aki előbb odaér a fontos pontokhoz, előnyhöz jut. Vagy ha egy csoportvezetőnek kifagy, akkor egy egész alakulat 1-2 percig csak tengődik. Engem biztos rendkívül zavarna, ha valakinek jó lenne, nekem meg minden bajom lenne. Persze, most én lennék a jobb oldalon, de akkor se lenne okés így.
Mondom ezt jó sok SC2, Diablo3, PLanetside2 online MMO tapasztalattal. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most vélhetőleg az egzotikusabb optimalizációkat irtják ki, ne dobálja el magát a DX...
Mondom ezt jó sok SC2, Diablo3, PLanetside2 online MMO tapasztalattal.