- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Cobra652
üzenetére
Abu leírta, miért lassul, és nincs okom benne kételkedni. Egy kódot ha debbugolsz, csak lassabb lesz, nem gyorsabb.
Most vélhetőleg az egzotikusabb optimalizációkat irtják ki, ne dobálja el magát a DX...(#1100) gbors: Planetside2-t tudom felhozni példának... Pl. néha lehal az egész térkép, kidob mindenkit, aki előbb odaér a fontos pontokhoz, előnyhöz jut. Vagy ha egy csoportvezetőnek kifagy, akkor egy egész alakulat 1-2 percig csak tengődik. Engem biztos rendkívül zavarna, ha valakinek jó lenne, nekem meg minden bajom lenne. Persze, most én lennék a jobb oldalon, de akkor se lenne okés így.
Mondom ezt jó sok SC2, Diablo3, PLanetside2 online MMO tapasztalattal. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Dobozos, garancia 2030.01.06-ig - nem SFF verzió!
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most vélhetőleg az egzotikusabb optimalizációkat irtják ki, ne dobálja el magát a DX...
Mondom ezt jó sok SC2, Diablo3, PLanetside2 online MMO tapasztalattal.