- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz
zserbox #24391 üzenetére
Azt tudom de azt figyeltem meg a processzor általában hasonló módon és ütemben melegszik mint a videokártya és esetleg annak a hőmérsékletével tudnám szabályozni. Mondjuk tudom hogy ez nem valami biztos megoldás mert ha pl. valami olyan programot használok ami főleg a processzort használja akkor pörögni fog miatta a videókártya is, vagy olyan programot ami a videókártyát használja nem pedig a procit és akkor meg melegszik. Vagy keresek egy olyan fordulatszámot amivel még épp hogy hallható de jól hűt kb olyan 1600-1800 RPM. Avagy egy olyan programot ami felismeri a gpu érzékelőjét és azalapján lehet vele állítani a sebességet bár ezt kétlem.
-
GergoHD
tag
Huhh emberek olyan ötletem támadt a rossz ventilátorszabályzós MSI kártyákhoz. Na az ötletem a következő kihúzom a ventillátorkábelét a kártyából majd haverom csinál hozzá egy átalakítót amit majd betudok dugni az alaplapba és így akár speedfanal is tudom szabályozni a kártyát és így kikerülhetjük a rossz ventilátorszabályzót.
Ez milyen ötlet? -
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #24383 üzenetére
A GPU Voltage-hez csak 1216mV-ot enged maximum állítani. Az is elég? Szerintem az már elég közel van az 1225-höz.
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #24364 üzenetére
Megnéztem, 1216mV a max. Már az is elég lenne?
-
GergoHD
tag
Ja és mégvalami nektek körülbelül hány RPM-en megy a ventilátor pl BF3-ban (highon) átlagosan?
Ja már leesett nektek annyin megy amennyire állítjátok xD.
-
GergoHD
tag
Valaki már garanciáztatott úgy kártyát hogy megfelelő felár ellenében mást kért vissza?(pl MSI-t vitt vissza és egy ASUS-t kért vissza)
-
do3om
addikt
Meglestem már én is a Tomb Raider-t. Már elötte a képek alapján is írtam az egyik cikkhez hogy ez a haj effekt ez nagyon gáz, és teljesen ellenkezője az élethű viselkedésnek.
Na végre láttam élőben is: Egy rakás szar, elbújhat vele az AMD nem hogy reklámozza.
Mondjuk a játék is egy fasza szokásos konzol átirat, szerintem a nehézségi szint lehetne az hogy mennyire gyorsan kel néha nyomogatni az adott gombokat. A konnyűnél még csak szépen gépelős sebességgel a nehezen meg mint az idegbeteg. Ez jelmezei ezt a fantasztikus gamét üsd billentyűt és mehetsz tovább, szánalmasak.
Bocsa az offért. -
polgi803
őstag
válasz
->Raizen<- #24341 üzenetére
Reméljük hamar rendeződik a helyzet!
-
Skimaster
senior tag
válasz
banderasz77 #24301 üzenetére
Nekem ilyen van,és hibátlanul megy....de ha garisat veszel,mint az enyém,akkor cserélik,ha bs előjön.Halk,szépen dolgozik,én alapon használom és elég!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Turbolada II #24344 üzenetére
régen igen.. de mostanában ez nem divat valahogy.. nagy volt a kihagyás
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #24364 üzenetére
Jójó elhiszem Neked, köszi!
Köszönöm a többieknek is!
Jóccakát -
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #24361 üzenetére
De nekem gigabyte fele oc-s van. terheles kozben 1,138-at ir a gpu-z meg az asus gpu tweak is.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #24349 üzenetére
Ahh... Te nem vagod a 9gag-et??
Nem menozni akarok, de legalabb ertetted mire gondoltam -
Algotis
addikt
Ha feltolom a 7850 karimat 1000mhz-re, akkor ilyen Koleszos Ghz editiont csinaltam belole?
-
proci985
MODERÁTOR
HIS 7850 2GB ICEQ turbo első benyomások
előzmény: rendeltem egy HIS 6970 ICEQt a 6950 ICEQ mellé, ehelyett kaptam egy HIS 7850 2GB ICEQ turbot (1000/1200as órajel).
ma a HIS 6950 2GB ICEQt eladtam, jött helyette egy HIS 7850 2GB ICEQ turbo (1000mhzs core clock a standard 840 helyett), ha már elcserélték a boltban.
a 170Wos idle fogyasztás lement 100 alá. a 6950 horror módra fogyasztott három kijelzővel asztalon is, ez megoldódott. 6950 500/1200 alá asztalon sem ment, a 7850nál ez 300/1200.
a 6950 a leghalkabb ilyen típusú kártya volt, egy minőségi finoman járó fújással szabadon pörgő Adda 92essel és 2+2 6+8milis csövekkel. a 7850 felépítése hasonló, de csak a két 8milis csöve van meg. a ventije gyengébb, OEMnek még nem néztem utánna, de szinte biztos, hogy golyós. BIOS alatt picit hangosabb az új. nem veszélyesen, de mégiscsak az. aztán ülőpozícióból már nem igazán van különbség, ez is hozzátartozik.
viszont, a régi kártya idleben olyan 55 fok körül volt (CPUhűtő alulról szívott + két 120ast be kellett rakni mellé és még így is!) 1200as fordulaton, ez az új nem tudom mennyit pörög, de 37 fokos.
rányomtam kombustort, 225Wot eszik a teljes gép vele, olyan 65fokig megy 47%os ventivel (rpmet nem mutat, üresen 20). mivel én 80ig egész jól elvagyok a kártyákkal, lehet felül fogom bírálni. a 6950 itt is halkabb volt, más kérdés, hogy kombustor alatt meg sem állt 85fokig úgy, hogy két venti támogatta plusz a CPUhűtőt be kellett állítani arról szellőzni, mert annyira extrém módon melegedett. csak éppen halk volt megterhelve is.
idle fesz 0.9V, load 1.138.szenzorok tekintetében a régi kártyán volt egy raklap szenzor, itt még az rpmet se tudom.
a hűtése mindkettőnek nagyon szépen volt fokozatosan állítva, 45-55fok között ahogy nézem a 7850nek fokonként van eltérő %os értéke beállítva. nagyon jó.
konklúzió: a 6950 csúcskártya volt egy prémiumgyártótól, annak minden szépségével és nyűgjével. a 7850 felső/középkategória, sokkal kevésbé terheli meg az összes többi komponenst, de a hűtése hiába hasonlít az elődjére, gyengébb. más kérdés, hogy nem is kell 200Wal megbirkóznia.
állítólag egyébként a nem turbok halkabbak, csak én "GHZ edition"t kaptam. játék tesztek még most jönnek, elvileg az új sávszélben gyengébb picit, viszont fejlettebb az utasításkészlete és 25%al magasabb órajelen jár.
viszont, van hozzá cool n quiet SW, be lehet állítani totál csendre a kártyát. remek
. elfogadható beállításokkal olyan 70fokig megy a kártya, szóval mégiscsak jó a hűtése, bár a venti lehetett volna Adda itt is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Te jó ég. Nálunk is sokan az úton ragadtak éjszakára, kamionok álltak mindenhol a városban, az M1 felhajtó is teljesen megállt.
-
Gstyler
senior tag
válasz
Merre lax? Ez horror ...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
polgi803 #24339 üzenetére
Mobilrol vagyok. Egy ideje van mar aram de folyton elmegy. Delutan leterdelt a tmobilos halozat is. Nem volt víz futes aram jo sokaig es hideg volt marhara arra keltem. Mentem tesomek is fat vagni mert a ferjet mutottek o nem tud ilyeneket csinalni a faluba egy bolt volt mar nyitva az utolso 3 asvanyvizet hoztam el onnan erdekes nap volt. Sokan egesz nap fagyoskodtak a kocsijukban olvastam a hireket remeljuk lassan mindenki hazajut!
-
polgi803
őstag
Darky@ mi van veletek? Van már áram és víz? Bocs az Offért!
-
bombibmw
veterán
válasz
gyuribácsi88 #24337 üzenetére
"Mindenesetre én is gondolkodtam CF-en,de nekem lap,táp és HÁZCSERE is kell". -
-
bombibmw
veterán
válasz
gyuribácsi88 #24335 üzenetére
Meg processzort,mert limit lesz CF-nél.
Vagy nem?Mindenesetre én is gondolkodtam CF-en,de nekem lap,táp és házcsere is kell.
-
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88 #24333 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok amúgy a CF -re, úgy döntöttem nem váltok fölösen már össze vissza más kártyára, mert csak bukta lenne eladni a 7870 -t így majd beszerzek még1 -t aztán mehet a CF. Elég lesz nekem ez utána jó sokáig.
(#24335) gyuribácsi88 nekem szerencsére jó az alaplap erre. x8-x8 pci-e 3.0 tökéletesen elég cf re. Én tápot veszek másikat, de azt már régóta tervezem. XFX 650pro van tervben.
-
-
hitman,
őstag
Az új 7870-es Gigám 8700pontott ért el 3dmark11-ben 4200-as cpu és 1200-as gpu mellett.
Ez reális eredménynek számít?
Most tesztelem 1250-en és még alap feszen vagyok.
-
Algotis
addikt
Olyat nektek is szokott csinalni a chrome hogy osszeomlik? es kiirja hogy a manoba...
ezt miert? -
kittl1120
csendes tag
nekem a sapphire 7850 és az msi is csíkoz d-sub átalakítóval. már megszoktam
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #24297 üzenetére
A jó öreg ADSL.
Nem hiszem, hogy sokat segítene is, de Hajdúszoboszlón semmi probléma sincs. Igaz Hajnali 3-kor olyan volt a város, mint ha a déli sarkon lennék. Debrecenben meg sikeresen elestem részegen az ónos esi miatt. -
baluka6
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24319 üzenetére
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Sapphire 7850 2gb- hez (oc-s) tudnátok linkelni egy régebbi drivert? 13.1 van fent, de csíkokban remeg a kép. Játék alatt is és simán az asztalon is látni. Viszont lefuttattam a Heaven benchmarkot, nem melegszik túl, nem kapott még Bs-t, és hb alatt nem remegett a kép. Ezért gondoltam, hogy kipróbálok régebbi drivert. Vagy inkább újat kéne?
-
maxxxboy
tag
válasz
BomiBoogie #24315 üzenetére
Nah jah
csak tuning teruleten nem
annyin mennek max stabilan ami az adatlapomon is kint van... eleg gyer.
-
maxxxboy
tag
válasz
Nekem 2db ilyen megy CF-ben es egyiknek sincs semmi baja, tokeletesek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #24312 üzenetére
Én nem mentek, mire odacsúszok, rég elolvadt.
-
- = Zk = -
félisten
Te, ez már megint örül más örömének!.... Hát ki ez Te?!...
buhehe. no para.szép napot..... és hó mentest... ha lehetne -.-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24309 üzenetére
Figyelj, azert adom ki a penzt high-end cuccokra mert elvarom hogy gond nelkul menjen ne kelljen napokat eltolteni amig rabirom hogy elinduljon. Ez olyan nagy keres ?
Egyebkent mar baratok lettunk az alaplappal.
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #24300 üzenetére
Azt nem akarok es nem is fogok mert nem akarom elcseszni, masreszt meg most vettem es a procim melle full mindegy hogy mennyit porog mert igy is csak 30%-on fut minden jatekban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24305 üzenetére
Most megint mi a bajod velem ?
-
banderasz77
addikt
válasz
csucsbicep #24303 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Kopp-kopp nekem pont ilyen van egy eve, tokeletesen mukodik, tuning 1000-rol 1275 a vege es egy BS sem kaptam az 1 ev alatt.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Iyet ne vegyél,BS veszély. A többi márka szinte kivétel nélkül jó, egyedül MSI-nél voltak még ventilátorszabályozási problémák.
-
Blaise
veterán
válasz
Isten óvjon ettől a kártyától
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Erről vélemény?
SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest