- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
maxxxboy #25256 üzenetére
Volt erről már szó korábban, a cikkben arról volt szó, hogy nem megfelelő minőségű kerámia kondenzátorokat rendeltek be, de szemmel láthatóan nem volt rajta hiba ( lehet csak ebben a szegmensben nem megfelelő) , ezért nem értem ha a gép tolja ki magából a több tízezret ugyanúgy mint máskor, miért kéne látszódnia rajta. Nyilván van selejt néha persze. A képen láthatót meg kicserélték és kézzel forrasztották be.
-
-
-
kockaharcos
senior tag
válasz
maxxxboy #22141 üzenetére
Mikor megvettem a két 7870 DC II V2-t, akkor szépen egyesével kiteszteltem őket alapfeszen,és max tuningban is. Majd ehhez igazítottam az órajeleket.
Az egyik 1220MHz-et ment, a másik 1190-et kb. Így az 1175MHz-et találtam jónak. Memória szintén ugyanez, bár azok szépen mentek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
maxxxboy #21782 üzenetére
A gyártók nyilván a saját védelmükben ajánlanak túlméretezett tápokat, hogy ne őket érje a vád, ha nem megfelelően működik a kártya, például, mert kicsi a táp. Ráadásul nem csak a névleges teljesítményt szokták ajánlani, hanem azért konkrét, "certified" típusokat.
Egyébként pedig nézz meg egy GTX 680 Quad SLI rendszert és meglátod, miért vannak 1000W-os tápok is.
(#21784) Malibutomi
Amit leírtam, csak egyszerűbben megfogalmazva. -
Malibutomi
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
maxxxboy #21528 üzenetére
Majd mutass a Crysis2-ben csak fele olyan komplex környezetet és fizikát, és AI-t, mint ami a GTA4-ben van.... Ja, tényleg, én is játszottam, és nincs benne.
Viccet félretéve, kevés hozzá szvsz a procid. Nálam a régi I7 picit visszavéve a grafikát 3,7Ghz-en éppen pariban volt az 5850-emmel.... A 7870CF-hez tuti nem elég 4Ghz-en....
Ja, és fontos patch-elni, remélem te is a patchelt játékról beszéltél, az 1.00 egy nagy bughalmaz, amit pár hónap alatt szépen helyretettek.(#21531) maxxxboy: Megpróbálhatnád minimálisan visszavenni a látótávolságot, procilimittel csodákat tud tenni.
Esetleg kikapcsolt CF-el, hátha azt nem szereti, de azzal nincs tapasztalatom.
(#21530) aero2zero: Maximálisan osztom a véleményed.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
maxxxboy #21278 üzenetére
Szia!
Én azt tapasztalom,hogy ha a powertune ki van tolva, akkor talán a maximális fps-ek jobbak lesznek pár %-al, de ez elenyésző.
Viszont ha tuningolni készülsz, akkor ki kell tolni a csúszkát 20%-ra, hogy ne lépjen közbe tdp limit.
(#21281) borkarico: Gép többi alkatrésze? Esetleg tuningolva is van? (CPU,RAM) ?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
maxxxboy #21255 üzenetére
Ha a második kártyán akarod a feszültséget állítani,akkor :
Regisztrációs adatbázisban kell beállítani.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ Class \ {4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}.
Ha megvan nyisd ki, találsz benne ilyen mappákat, hogy: 0000, 0001, 0002, 0003. Ezen mappák majd mindegyikében megtalálható az EnableUlps dupla szó, és az EnableUlps_NA szting. Mindegyiknek az értéke 1-en van, ezeket állítsd 0-ra.
Restart és happy. Driver frissítés után mindíg el kell ezt játszani.by jones965
ezt anno nekem válaszolta,mikor a 7870 CF-el akartam egy kis tuningot eszközölni, és 1200 fölött nem ment stabilan az egyik vga.
Viszont azt tudni kell,hogy ha ezt megcsinálod,akkor az egyik kártyát nem fogja lekapcsolni a win.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest