- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok már a témábam, régen jártam erre, melyik a legújabb driver a kártyámhoz, vagy melyiket érdemes felrakni, ami BF4-ben hoz javulást?
Kb januárban tettem fel utoljára drivert, de nem is foglalkoztam az egésszel, mert a BF4 számomra annyira siralmasan futott, mert többet vártam annál...
-
Algotis
addikt
Az hogy lehet, hogy mióta felraktam a Catalyst 14.2-t, azóta kikapcsolt állapotban is ad áramot a gép USB-ről?Arról jöttem rá, hogy a gép kikapcsolása után rajtahagytam a telefonomat és még mindig töltötte, ha meg lehúztam és visszadugtam akkor is elkezdte tölteni megint
-
Algotis
addikt
válasz
Joe Swanson #46087 üzenetére
-
Algotis
addikt
Feldobtam a 14.2-t, hat egyszercsak youtube vidi kozben kapok egy ilyet:
-
Algotis
addikt
Na megvan miért akadt a BF4, a Mantle miatt, DX11-gyel 1100/1300-on is stabilan fut!
-
Algotis
addikt
Az is driver hiba, hogy nem tölti be a Facebook videókat, csak villog középen az a 3 vonal, meg az indexen a videókat sem tölti be?
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Mostanában vettem észre a következőt:
Kinyomom a monitort, elmegyek egy darabig és amikor visszajövök a géphez és bekapcsolom a monitort hiába mozgatom az egeret, vagy csinálok akármit, nincsen kép... Csak az újraindítás segít. 10-ből 9-szer ez van, a maradék 1 esetben csodával határos módon van kép és minden működik jól...
a 14.1 óta van ez így, mit lehetne állítani, hogy kiküszöböljem az említett problémát? -
Algotis
addikt
Melyik benchmark most a legnagyobb divat?
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Valaki 5let?
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ha dobok egy kis OC-t a kártyámra akkor elkezd akadni itt-ott a BF4.
Ha visszaveszem az alapra (975 mHz) akkor kevésbé csinálja, de néha-néha beakad még akkor is.
Lehetséges, hogy nem bírja az alap órajelet sem teljesen? -
Algotis
addikt
Halihó!
Na 1 hét pihi után megnézem én is ezt a 14.1-es csodát -
Algotis
addikt
válasz
isizakhi03 #44040 üzenetére
Ha össze szeretnéd mérni a kártyádat a többiekével akkor Heaven vagy Valley benchmarkot csinálj illetve 3Dmarkkal próbálkozz!
-
Algotis
addikt
válasz
GegeWarrior #43523 üzenetére
Asus->Sapphire Dual-X->Sapphire Vapor X, de az utolsó kettő között akkora különbség, viszont az ASUS a legmegbízhatóbb.
-
Algotis
addikt
Egy gyors kérdés:
Az igaz, hogy a 7870-ek általánosságban nem annyira tuningosak, mint a 7850-ek? -
Algotis
addikt
Mindenkinek FPS-ben gazdag, de kék halálban szegény Újesztendőt kívánok!
-
Algotis
addikt
válasz
bakosadams #41424 üzenetére
99%=100%
Nem a matematikaban -
Algotis
addikt
válasz
marquuard #40959 üzenetére
Állítsd át, és megtudod!
Baja nem lesz a kártyának az biztos, maximum kifagy a dolog és azzal jelzi, hogy nem bírja az órajelet.(#40962) EnterR
Akár azt is futtathatsz, de a legmeggyőzőbb az, ha játékkal teszteled le!
Ha nem bírja, de te mégis erőltetni akarod azt az órajelet, akkor csak adj neki pici feszt, nem árt neki! -
Algotis
addikt
válasz
Steve198310 #40918 üzenetére
Szerkesztés gomb, pls.
-
Algotis
addikt
Boldog Karácsonyt és FPS-ben gazdag új esztendőt kívánok minden topiclakónak!
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Régebbi driverre csak simán feltehetem az újabbat, vagy kell ilyen AMD clean cuccot csinálni?
-
Algotis
addikt
válasz
FragMaster #40217 üzenetére
PlayClaw 5!
-
Algotis
addikt
Windows 8.1 64 bitesre melyik driver kell?
Ezzel működni fog?
-
Algotis
addikt
Windows 8 vagy 8.1-gyel jobban futnak a játékok?
Kinyerhető egy kevés FPS a váltással? Ha igen akkor melyikre kéne? -
Algotis
addikt
válasz
Kaci84 #39237 üzenetére
Én se értem de mindenki a gigabyte-ot nem javasolja, pedig az az egyetlen olyan kártya aminek nincsen semmi tipikus baja, csak olcsóbb az anyaghasználata a hűtő terén de még így is az egyik legjobb hűtő a WindForce!
(#39239) miresz Miért is? Nézz már hőfokokat, a WF-nél a rendkívül alacsonyak a hőfokok!
-
Algotis
addikt
válasz
zol1991 #39226 üzenetére
Használj ASUS GPU Tweaket, ott fel lehet oldani az 1050-es határt.
Settings -> tuning -> tune setting -> overclocking range enchancement bepipál és apply és kész. előtte válts advanced módra a bal alsó sarokban.
A power limited told ki 120%-ra, a voltage-t meg ahogy kívánja a kártya, a tied Sapphire, azt hiszem 1,21V az alapfesz, azon mennie kéne. nekem csak 1,225V-on viszi, nem egy tuningos darab.
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz
ALONSO11 #39180 üzenetére
Nem feltétlenül hardveres hiba lehet, hanem lehet az is, hogy nem bírja az alap órajelet.
Találtam Neked megoldást rá, itt írja a srác hogy szintén 7850-nel volt baja mikor indította a játékokat.Try this fix. It worked for me when I was using a 7850 and started having bsods during games. Before you attempt it, make sure you uninstall your current drivers first. I use atiman to uninstall drivers and it works well for me. You can also use Driversweeper. After you've done that, move onto the following steps:
Step 1: Download and install the latest ati graphic driver.
Step 2: Then go to C:\Windows\System32\Drivers and rename atikmdag.sys to atikmdag.sys.old.
Step 3: Go to ati directory (usually in C:\ATI) and find the file atikmdag.sy_.
Step 4: Copy the file to your Desktop directory.
Step 5: Open cmd.exe by going to Start -> type cmd in the search box and hit enter.
Step 6: Change the directory to Desktop by typing chdir Desktop.
Step 7: Then, type EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys. Or, expand -r atikmdag.sy_ atikmdag.sys
Step 8: When the expansion is complete, copy the new atikmdag.sys from your Desktop to C:\Windows\System32\Drivers
Step 9: Restart your computer
As I said, this fix worked for me when I was having bsod issues with atikmdag. I can't guarantee it'll work for you as it could be something at the driver level (which these steps would fix) or it could be something at the hardware level (obviously these steps would not fix malfunctioning hardware). Give the above fix a shot and see if it works. If it doesn't work we can proceed from there.
-
Algotis
addikt
1095/1250-nel ezt kaptam, valamiért rosszul írja az órajelet és az alapot írja, előbbi tesztnél 1075-ön kevesebbet kaptam, picivel 7k alatt, ezért emeltem pár mhz-et hogy meglegyen 7k felett
-
Algotis
addikt
Hali!
Nem tudom hová tettem a fogyasztásmérőt, valaki nem tud esetleg valami olyan progit ami kimutatja a számítógép fogyasztását?
Április óta meg akarom mérni hogy mennyit fogyaszt így az "új" konfig, de mire sikerül megmérnem lesz egy új gép
Egyszóval van rá valami progi? -
Algotis
addikt
válasz
gezu1025 #38820 üzenetére
Én anno még a Prototype játékkal játszottam és ott jött elő először, aztán utána többször is.
Volt hogy youtube videózás közben, volt hogy videoszerkesztés közben, tehát nálam eléggé random jött ez a képernyő. Aztán a Sapphire 5770-emet cserélték Sapphire 6770-re, annak is ugyanez a baja voltMekkora mák kellett hozzá hogy annak is ugyanilyen baja legyen
Aztán a 6770-est cserélték egy MSi-re és azzal elvoltam 2 évet. Most áprilisban meg jött az upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest