Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
->Raizen<- #23299 üzenetére
"Akkor mit szóljanak a bulldozer, cölöpverő tulajok?"
mihez kellene szólni ?
cry3 alatt nem teljesen full-full grafba 98-99% gpu használat és kb.50% cpu használat van egy FX-8320-al -
->Raizen<-
veterán
válasz
polgi803 #23296 üzenetére
Egy kis 3dmark teszt koncentrálva a fire strike dx11-es tesztre Gigabyte 7870 OC 13.02 beta 7 driver:
(#23297) kovsol Egyik játék se lassul be játszhatatlansági szintre a cpu miatt ugye?
Akkor mit szóljanak a bulldozer, cölöpverő tulajok? Azért azt kicsit erősnek érzem hogy 4800 mhz-es i5 kell ezt írtad korábban.
Én nem tapasztaltam sehol hogy kevés lenne. Mindenhol megvan a kellő fps.
-
kovsol
titán
Szerintem ő 4xSSAA val mért.
Én 1920x1080 minden maxon a játékban VGA: 7870@1125/1375
FXAA 44fps
2xSSAA 30fps
4xSSAA 19fps(#23295) darky@ Battlefield3 multi, Guild Wars 2 PvP, F1 2012, Starcraft2, Skyrim, Borderlands2 ha tolsz neki physx -t is, MS Fly simulator. Ezek csak azok amiket én játszani is szoktam.
-
polgi803
őstag
Akkor elég lesz minél alacsonyabb szinten húzni a procit. A Giga,meg remélem hoz a konyhára Crysis 3 terén...amennyi tőle tellik...Nagy bizalmat szavaztam neki...a mostanában kijött gamék,meg talán nem zabálják be kereszte a gépemet,mint a Crysis 3 ,úgyhogy elleszek egy ideig a 7870-el...
-
polgi803
őstag
válasz
->Raizen<- #23290 üzenetére
Feltételezem a proci bajuszát is meg kell picit húzni...vagy nem?
Pow limitet a karinál nem kell bántani? Csak mert láttam 20%-ra vagy mennyire állították sokan...
5.2-őn még beboot-olt...
de természetesen azért 5 alatt stabil...olyan 4.2 körül elég neki szerintem,nem kell 4.8...de nem offolok itt ilyeneket...
-
polgi803
őstag
Sziasztok! Holnap érkezik a Giga 7870 OC kártyám. Tudnátok mondani egy elsődleges húzott beállítást?! Crysis 3 lenne a cél...elsődlegesen.
-
ryger
aktív tag
Udv,
Milyen progit ajanlotok ami fut orakig, hogy teszteljem a kartyat mert idom nincs sok jatszani de mar ketszer kaptam a VRM-et azon, hogy 105 fokra ment fel, habar a cpu sem hajtja ki rendesen(i3-2120)?
Koszi
Szerk: ha pedig youtube ment, egyik szam a masik utan, 1-2 ora utan osszezuhant a driver vagyis nem tudott recovery-t csinalni(11199-00-20G a dobozon a sorszam)
-
polgi803
őstag
válasz
gyuribácsi88 #23284 üzenetére
Köszi, már le is szedtem a Beta 6-ot!
-
-
polgi803
őstag
Sziasztok!Akkor most melyik a legmegbízhatóbb progi a karikhoz? MSI AB, Asus, vagy melyik?
-
ETOM
addikt
válasz
gyuribácsi88 #23280 üzenetére
Ezt elvileg javították a legújabb betaba.
-
2 napja szenvedek azzal hogy rájöjjek hogy mi a lótúró tekeri a egyik CPU magot 90%-on, még akkor is ha nem csinálok semmit a géppel.
Hát a drágalátos MSI AB csinálta.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Van rá valamilyen mód, hogy lelassítsuk a kártyát?
Ugyanis próbálnék a GTA: San Andreas-szal játszani, de túl gyors a kártya, a gta szériára meg jellemző, hogy ilyenkor bebugosodik. Frame limitet nem akarom bekapcsolni, mert a 25 fps nevetséges...
Magához a játékhoz nem találtam megoldást, ami működik is, ezért most más lehetőségeket szeretnék számba venni. Valakinek valamilyen tippje van esetleg?
-
borkarico
aktív tag
válasz
korcsi #23271 üzenetére
2 hetes volt a kártya és ez alatt kb 5-6x csinálta a BS-t, fekete kép játék közben, hang beakad, csak a reset gomb segít. ha erre voltál kíváncsi akkor tényleg BS-es volt
Pont olyan kártyám volt amit a Sapphire is hivatalosan megemlített a közleményében hogy melyik kártyák a hibásak: 11199-16 és A130300061911 előtti széria szám (11199-16-20G és A124800001372).
Remélem kielégítő volt a válaszom
-
borkarico
aktív tag
Kinek küldted? A gyártónak vagy a nagykernek? Nekem most van gariba egy Sapphire 7870-em BS miatt, én is elküldtem nekik a linket sőt még a gyártóval is felvettem a kapcsolatot. Ők megírták hogy a viszonteladónak (nagyker/kisker) ki kell cserélnie a kártyát ilyen esetben. Nyitottam egy Support Ticket-et is a Sapphire Supporton keresztül, ezt is elkdüldtem a nagykernek bizonyítokul. Remélem most már nem szaroznak és cserélik a kártyát, hiszen a Gyártót is értesítettem és tud róla. Jóformán a nagyker helyett intézkedtem hogy minél előbb kapjak egy jó kártyát vissza.
-
GoZoL
senior tag
Fejlemény a Sapphire 7870-es kártyám körül! Elküldtem a Sapphire linket amin elismerik a BS-t ahol vizsgálták a kártyát és jött a válasz küldjem vissza nekik, megnézik megint! Na most másodjára mit fognak látni?
-
Toxy
aktív tag
Na átvettem tegnap az Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5-V2 videókártyám.
Eddig minden frankón megy. Tomb Raidert próbáltam, az nagyon jól fut.
-
tesszeláció alapú az effekt, úgyhogy nemigen tudtak vele mit kezdeni - amikor az ütközésvizsgálatot csinálják, még nincs meg a haj pontos kiterjedése. gondolom, inkább konzervatívak voltak, mert ha belecsúszna a vállába, az minden irányból látszana, és sokkal röhejesebb lenne.
-
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #23254 üzenetére
Én is tanultam esztergálást a suliban.
Apám esztergályosmester volt.(#23231) csucsbicep:Hát ez kiábrándító,inkább még a gondolatát is elvetem,hogy oda dugjam be az én kis ASUSomat.
BOLDOG SZŰŰŰŰLÍÍÍÍNAAAPOOOOT!!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #23252 üzenetére
"egyetemen".... pff. na én oda nem mentem. jó nekem a kantáros+bakancs kombó
-
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #23252 üzenetére
Hm. Ez érdekes dolognak tűnik, de gyanítom, sok oldal sztori lenne belőle
máris kicsit otthonosabban érzem magam itt azért. Mégiscsak jó volt valamire ez az este.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #23244 üzenetére
Tele van gépészekkel a topik? Remek! Nem kell bemutatni őket!
Volt hozzájuk szerencsém az egyetemen.
-
emiki6
veterán
válasz
Beavatnátok?
Nem nagyon értem, de elkezdett érdekelni -
RetepNyaraB
veterán
válasz
V.Dave #23236 üzenetére
Sikerült ugy gondolom.
Trixx: "force constant voltage" opcio kipipalva, különben gyari feszültsegen megy függetlenül attol, mit piszkaltal.Jelenleg 1,031V, mely terhelve leesik picivel 1V ala (GpuZ szerint), jatekot meg nem neztem (majd mingya); az Unigine benchmark max. beallitasssal legalabb is nem fagyott ki es nem ment 55fok föle.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Nekem egyelőre sajnos még csak egyetemes csúcseszterga jutott.
Arkennys:
hát ezt most meg nem mondom, egyelőre erősen tanuló fázisban van a dolog. -
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #23237 üzenetére
Netán gépészetet tanult az úriemeber ?
-
emiki6
veterán
válasz
BomiBoogie #23240 üzenetére
Hallottam, hogy valamelyik Crysisban volt ez, de melyikben?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #23239 üzenetére
A föld alatti tenger mélyén, természetesen, ami 10.000 méteren hullámzik és fényt tör.
-
V.Dave
senior tag
válasz
RetepNyaraB #23222 üzenetére
Az az erdekes, hogy a trixxben (fixalva a feszt, különben nem veszi vissza a tetü terheleskor, hanem tolja az 1,256V-ot ) 1,037V, gpuz szerint (terhelve ) kerek 1,0V; a HW monitor szerint viszont marad minden eredetiben, tehat 1,256V. Viszont a höfok lejjebb ment 8-10 fokkal (58). Tehat ugy erzem a gpuz-nek van igaza...
bocsi ezt leírnád magyarul is, most akkor sikerült feszt állítani vagy nem?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
csucsbicep #23231 üzenetére
CNC.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #23233 üzenetére
Mindig elb@szom..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #23231 üzenetére
GCN...
[link]
Graphics Core Next. -
Sonja
nagyúr
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Ha X16-ból X4-be pakolnám át a VGA-t,az milyen "káros hatással" lenne a teljesítményre?
Köszi előre is. -
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #23223 üzenetére
nem mediumon kellene összehasonlítani és akkor ki is jönne a tényleges erőkülönbség a kártyák között
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
V.Dave #23215 üzenetére
A legujabb Trixx enged feszt allitani, ha hiszünk neki.
Az az erdekes, hogy a trixxben (fixalva a feszt, különben nem veszi vissza a tetü terheleskor, hanem tolja az 1,256V-ot) 1,037V, gpuz szerint (terhelve ) kerek 1,0V; a HW monitor szerint viszont marad minden eredetiben, tehat 1,256V. Viszont a höfok lejjebb ment 8-10 fokkal (58). Tehat ugy erzem a gpuz-nek van igaza...
beallitasok; 6870@1000/1200; 7870 xt alap.
annyat valamiert nem megy egy posztban
-
Maxxy10
addikt
köszönöm a válaszokat
-
Maxxy10
addikt
7870 ára a forinttól ingadozik?
-
V.Dave
senior tag
válasz
RetepNyaraB #23201 üzenetére
ha sikerül feszültséget állítani oszd már meg velem is please
de addig próbáld ki mennyit megy alapon ha már tuningolni szeretnéd
-
Trebron09
őstag
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #23201 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint BOOST karin nem tudsz feszültséget állítani, ha nem fixálod a feszültségeket. De a kis Tahiti-LE úgy se fogyaszt lényegesen többet.
-
baluka6
aktív tag
Na srácok, megjött a Sapphire Hd 7850 2gb-m. BSmeg menjen a pixx@ba...
Melyik játékkal/progival teszteljem le, hogy hajlamos-e rá a kártya vagy sem? -
papírzacsi
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #23202 üzenetére
faja kép.
faja lehet a gém is,bár nekem mindig nehéz volt. -
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #23206 üzenetére
Úgyis jön már lefele a 6GB -os bf3 csomag.
Te úgy is azzal szoktál játszani gondolom főleg.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fenergie84 #23204 üzenetére
akk kimarad
-
emiki6
veterán
válasz
fenergie84 #23204 üzenetére
Nekem a név se mond semmit...
-
fenergie84
addikt
válasz
- = Zk = - #23203 üzenetére
Arma3 szerintem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gyuribácsi88 #23202 üzenetére
mi ez?
-
Hagyjátok a tomb raider-t, vegyétek meg ezt steamen:
És gyertek
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #23200 üzenetére
bocs nem szerkeszthetö.
Fent van a trixx, örömmel latom immaron visszaveszi a 2D feszültseget is, nem tartja a kezi vezerles erteken
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest