Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman #22097 üzenetére
Igen, veryhigh minden, kivéve a motion blur, ugye az ízlés kérdése, nálam low, ne mossa el a képet.
A necces igen, pont ezt jelenti, egy-két jelenetnél be-beszaggat ilyen 20fps körül, ráadáasul az egyik ilyen épp a legelső jelenet, 20fps-el nekem nem öröm a játék, de kibírható, és amúgy jól megy, nem szabad az elején megijedni.Érdekes, mert pl az elején a 20fps mókánál se a procit, se a VGA-t nem tekeri úgy, mint máshol, ahol full folyékonyan megy (fogyimérő alapján se).
Ja, és nekem még a régi, 13.1 driver, nem krízis optimalizált beta6. (Nem akarok bétát feltenni.)
És a proci is alapon, 3,6-3,8Ghz gyári turbon megy.(#22098) szasanyi: LOW-on szerintem még éppen jó, csak annyira keni el, hogy nem látod olyan darabosnak, ha kicsit kevesebb az FPS...
De persze, ízlések, pofonok...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #22098 üzenetére
darky beállításai a 7870el.
Képek és FPS ezekkel a beállításokkal. -
szasanyi
félisten
válasz
seederking #22093 üzenetére
Azt látom, és azzal nincs is baj.
A fiam gépében cserélem a GTX560-Ti 1GB kártyát, ami 1080p-ben már gyengélkedik és ahelyett akarok egy HD7870-et.
Ilyen van most 53k-ért, ezután kérdezősködtem is, de egyedül savanya rendelkezik tapasztalattal. Szerinte jó kis kártya, ő pölö meg is tartja és inkább a másik, Sapphire HD7870-et adja el. Ez pozitív, csak kíváncsi lennék konkrét C3 sebesség adatokra 1080p HIGH beállításokkal.Gaboman: láttam, de az nem jó nekem. Nem kell cifrázni, 1080p normál (gyári) HIGH grafikai beállítások kellen(én)ek.
HSM: én ki is kapcsolom mindig ha van ilyen ficsör, mert utálom.
-
Trebron09
őstag
válasz
seederking #22093 üzenetére
A "polling period"-ot állítsátok 1000-ről 3600-ra, akkor valamelyest javul a dolog. Illetve a RivaTuner SS t-ben Vector 3D-re az OSD kiíratást.
-
Vprx
csendes tag
Hali a minap vettem egy Gigabyte 7850et 2gb oc videókártyát. Egy benq only vga kimenetelű monitorom van ami dvi átalakítóval csatlakozik a kártyába, és a hiba a következő: csak játékokban hullámzik vízszintesen a képernyő. Érdekesség: ha pl windows módban futtatok egy játékot csakis az ablakon belül hullámzik a kép kívül az asztalon sosem. Ha valaki tudna rá megoldást mihamarabb jelezze azt. Köszönöm!
-
HSM
félisten
-
seederking
őstag
válasz
szasanyi #22087 üzenetére
Hogy,hogy nem a saját kártyád tipusának fps változására vagy kíváncsi C3-nál?
Vagy össze akarod vetni ezzel a szériával?darky@ : "a gépemet a monitorozás pár %-ban lefogja játékokban amúgy is"
Ezt én is észre vettem...(sajátnál) pár %/fps marad benne ha nem monitorozok.
Nem tudom eröltessem-e az smaa2 vagy 4x-est vagy maradjon fxaa....
Csak akkor megint bogarászhatnám,hogy mivel ellensúlyozzam az élsimítás "feltekerését". -
Gstyler
senior tag
-
Tarill
őstag
üdv! ez a 7870 black screen hiba mennyire szűkíthető le, melyik szériáknál szokott jelentkezni?? gyártó/gyártási idő? külföldi oldalakon olvasgattam de nem teljesen tiszta a dolog... valaki egy kicsit besegítene? (csak azért érdeklődőm mert nekem is 7870-em van sapphire)
-
szasanyi
félisten
Igen, de hát ez most az újdonság és szerencsére olyan grafikával amiről van mit beszélni, tesztelni. Azt nézte már vki, hogy 1080p-ben HIGH garfikával a konkrét FPS értékek hogyan alakulnak?
Én VeryHigh-ban tolom ahol víz iszonyat jól néz ki, és mikor előttem békák is ugráltak a kis tóban az tényleg szuper volt látványnak.Gaboman: láttam én is, hogy már 60k-ért van új, számlás áron. Aztán megnéztem a teszteket és a fogyasztási adatokat és úgy döntöttem nem kell. Nem nagyon értem mi a fenéért zabál az többet, mint egy 7950 OC kártya...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22081 üzenetére
Azt mondtad nem megy be 30alá nálad de hát azért bemegy az sajnos, volt 3 kép amin éppen 30 alatt van de van kettő ahol 23FPS.
seederking Megnyitod őket, utána kép megjelenítése és már jó is.
-
seederking
őstag
válasz
Azért nem szégyenkezhet a játék ezekre a grafikai beállításokra sem,amit egy 7850/70 elbír.
#22083 : Ha csak bal egérrel kattintok rá akkor is új ablakban nyitja...
-
=HG=
addikt
Tiszta crysis 3 topik !
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #22082 üzenetére
A trükk linkre katt majd képre jobb click megnyitás új lapon.
-
seederking
őstag
válasz
F@ ki van.1024-ben bazi nagy a kép ha beillesztem de 800-ba meg olvashatatlanok az adatok
-
pityeszka
őstag
válasz
papírzacsi #22050 üzenetére
mennyit dobsz rá?!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #22075 üzenetére
Azt tudom, én és azért játszottam a bétában SMAA-val, de SMAA-n belül 2x és 4x között nem láttam a különbséget. Amúgy 4x mellett mennyivel csökken az FPS ? Jelentősen ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #22068 üzenetére
Miért tetted 4x SMAA-ra az élsimítást ? Én nem vettem észre különbséget a 2x-es vagy 4x-es között.
-
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #22071 üzenetére
Köszi, meg is találtam.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Kösz!
Majd megnézem én is ezekkel a beállításokkal!
Most egy 6870el tolom, proci 3000Mhzen FullHD High és Médium beállításokkal.
Látványra így is ver mindent amit eddig láttam és meglehetősen szépen fut. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Trebron09 #22069 üzenetére
A blogomban megtalálod kattints a nevem alatti piros betűkre.
Amikor intenzíven mozognak a fűszálak felmegy minden mag terheltsége 70-80% közé.
Valószínűleg azért hasalnak ez az i3 procis gépek teljesen ebben a játékban.(#22072) Gaboman : Nagyon meglepődtem hogy egy meglehetősen összetett élsimítási eljárást is simán bír a 7870! Döbbenetes a látvány főleg kültereken.
-
válasz
CPU terhelést hogyan tudnám kiírni a játék alatt illetve mivel?
És a RAM-ot?
Jó írás, köszi a választ.
BIG THX
-
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #22065 üzenetére
Ezt a monitorozást pontosan hogy is állítod be? köszi az infót!
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #22061 üzenetére
GPU tweak-ben feloldottam az overclocking range enhancement-et, és a CCC már engedi továbbhúzni az órajeleket. Egy Sapphire 7850OC 2GB alapfeszen (1.138V) képes stabilan hozni az 1150Mhz GPU-t?
-
válasz
Dealer95 #22063 üzenetére
Nekem minden gondom megszűnt, miután lecseréltem az asus programját, az msi-re.
Az asus nem engedte hogy húzzam a kártyát, meg problémázott állandóan, majd feltettem az msi-t és teljesen rendben volt minden.
Ui: és én hiába pipáltam ki az overclock range enchancementet az asus-nál.
-
Dealer95
őstag
válasz
gyuribácsi88 #22061 üzenetére
Miért lenne vele jó?
Ameddig az overclock range enchancementet nem pipálja be, 1050Mhz lesz a limit...AB-be nekem még feszt sem enged állítani
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22057 üzenetére
Azért erre a mérésre kíváncsi lennék mi neked a folyamatos mert 4xAAnél már megfektet szinte mindent, egy mérést akkor kérnék ha lehetséges.
-
-
Gstyler
senior tag
Csatlakoztam hozzátok egy ASUS 7850 2GB DCUII-vel.
Akinek ez a típus van az legyen szíves írja meg nekem, hogy milyen órajelen használja.
Ez a 850 nagyon kevésnek tűnik, még 7770-em is 1050-en ment. (???)
Gondolom, hogy van még benne ... -
=WiNTeR=
senior tag
Üdv népek!
Jelenleg egy Sapphire 7850OC kártyát használok (CCC 13.2 b5), és 1050Mhz-nél nem engedi feljebb vinni a GPU órajelét. Kérdés: Feszültségemelés nélkül megoldható (ha igen, hogyan), hogy 1150Mhz-n menjen a kártya, úgy hogy az energiatakarékos funkciók (órajel visszavétel) is hibátlanul működjenek? (ASUS GPU tweak sem engedi 1050 fölé vinni.) -
Gaboman
nagyúr
válasz
papírzacsi #22052 üzenetére
Ha megérkezik a karim lemérem neked Crysis3nál milyen beállításokkal hogyan megy játék közben.
-
kissz84
tag
Szervusztok kérdezném tőletek hogy valamelyikőtök futott-e már össze olyannal ,hogy BF3 nál ki maxolva kidob a játék de mediumon meg semmi gond vissza vettem már a kártya óra jelét is most egy 645 es amdével hajtom. Maxon lazán kéne fusson azelőtt nem volt ilyen gondom vele.
A kombustoron is elhasal 5mp alatt:-/ -
-
papírzacsi
aktív tag
-
papírzacsi
aktív tag
ha netán valaki gtx660oc-al akarja nyomni a crysis 3-at,az cserélhet velem a 7870-éért.
3év ipon garival. -
válasz
Anaren91 #22044 üzenetére
No először is, no warez, másodszor, az a verzió amit te "beszereztél" nekem is az van, és teljesen jó verzió.
Nekem i5 3570 es procival, 8 giga rammal, 7870-es kártyával sem megy max grafikán, mint ahogy egy gtx 680 sem tudja max grafikán futtatni.
De ezen nem kell meglepődni mert ez a crysis3.
A másik pedig az hogy nem fesz hiány lesz ott a bibi, hanem az hogy ne akard már a kártyát 1300mhz-n futtatni. Max 1200 vagy 1250, ne legyünk telhetetlenek.
Grafikát vedd le high-ra, anti análizinget 2x és láss csodát már is stabilan fog futni 40fps felett.
-
Anaren91
senior tag
Nemtudom valaki próbálta e már a crysis 3 at de nekem 8 giga rammal 7870 es kártyávaé fx 6200 as procival ami 4 ghz n fut van h 16 fps em van single player mode ban. ez most a rossz törésnek köszönhető (ncore) vagy annyit bír a gépem-.-(ezt azért kétlem). jah és amikor felveszem a káryámat 1250/1300 ról 1300/1350 re akk kifagy a játák ez fesz hiány lesz?
-
zserbox
őstag
válasz
seederking #22042 üzenetére
procit is eszi, élsimítást ne nagyon pakolj ha kell fps
-
seederking
őstag
7870-el C3-ban high very high-al próbálkoznék.De nem tudom milyen élsimítást társítsak mellé
smaa high4x? msaa low2x? msaa4x?Proci nagyon kell neki vagy inkább vga-n van benne a hangsúly?
Akkor high+very high minden és induljak el úgy élsimítással "0"-ról?
-
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88 #22029 üzenetére
Így van !
-
borkarico
aktív tag
válasz
Destroyer91 #22035 üzenetére
CPU v. GPU tuning van?
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Érdeklődnék,van-e valakinek olyan gondja HD 7850-el Crysis 3 alatt,hogy csak 20-40%-ban használja a GPU-t? Valamiért nem használja ki rendesen,és a játék szaggat,mint a mocsok még full lowon is...ilyennel pedig még nem találkoztam. Csináltam róla egy vidit is : Fail A gépem adatai az adatlapomon vannak,nem hinném,hogy nem bírná normálisan elvinni azért medium-high beállításokkal legalább. (legújabb 13.2 beta 6 driver van fent, a VGA nincs húzva vagy babrálva)
Ha valaki tudja,mitől lehet,ossza meg velem!Előre is danke!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
papírzacsi #22005 üzenetére
Játékokban kellene összemérni a tudásukat ha már összeméritek őket, nem hinném hogy Heavennel játszol, igazából a beépített Banchmarkok, játék közbeni mérések lennénk az ideálisak.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
zserbox #22021 üzenetére
Nem, van 1 db 6PIN tápcsatis 1:21 résznél jól látható.
fenergie84: az is lehet, de gondoltam rákérdezek még1x hát csak átsiklott vki a kérdésemen. Alapesetben én sem kimondottan ezt keresném, 1100/4900 órajelekkel, 2 év garral 53k-ért jó vételnek tűnik.
papírzacsi: köszi, megpróbálom megtudakolni csak ő is ad-vesz profil, így az is lehet semmit sem tud róla. De majd kiderül.
HA közben mégis lenne vki, esetleg konkrétan erről teszt (én nem találtam) akkor az is jöhet!
-
Arkennys
addikt
válasz
Gstyler #22024 üzenetére
Ja, kártyákat kicseréled, driver sweeperrel pl lepucolod a mostani catalystod, újraindítasz, másikat felrakod, és máris hasít még egy restart után minden, ahogy kell. Én is win 7 alatt most 2-3 hete így cseréltem kártyát.
viperabácsi: tök fölösleges ezért reinstallozni az OS-t...
-
viperabácsi
addikt
válasz
papírzacsi #22025 üzenetére
szerintem win reinstall (én úgy váltottam kártyát )
-
Gstyler
senior tag
Tudnátok segíteni nekem? 7770-et cserélek 7850-re! Kell bármit tennem vagy mivel mindegyik 7 széria, így a kártyacserén kívül nincs más dolog?
-
M@rdel
őstag
Könyörgöm, a berakott tesztekhez írjátok oda a kártya típusát és a gpu/mem. órajelét!
7850, 7870, 7870 Tahiti és már 660 teszt is van, megőrülök az adatlapok nyitogatásától!
Régóta járok ide, de nem tudom fejből mindenkiét!
Köszönöm! -
szasanyi
félisten
-
Arkennys
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21994 üzenetére
Hát, a 2-ben is ilyen ez a dolog, de nem zavart, életszerűbb tőle tényleg.
-
XaraX
addikt
válasz
kockaharcos #21988 üzenetére
-
Dealer95
őstag
válasz
Apollo_21 #22015 üzenetére
Már belinkeltem, egy szerintem elég jó beállítást, amivel nem fog lemenni 20FPS-re és még az FXAA-tól sem kell megszabadulni.
-
Apollo_21
addikt
Na, megvolnék
Jó ez a krízis Dráj meg amit akartok...dehát na..minden csummám..15-30között ugrálUgy jellemezném h ha 2-3 ellenfélnél több van a hajós részen ami eléggé az eleje akkor bekarcol 13fpsre
és örülni lehet ha felmegy 18ra
De kikapcsoltam az aliastingot ..és láss csodát 30-55között ugrál. Átlag inkább 35-40...de játszható egyelőre. -
belinho
senior tag
válasz
papírzacsi #21986 üzenetére
Alapon ment a teszt, max 1100mhz a boost miatt, a valley rosszul írja az órajelet!
1250-en ennél jóval többet dob, nézd meg az eredményeket a 660-as topikban!A tuning meg egyszerű, mivel nem tudsz feszt emelni, kitolod a power limitet maxra, aztán húzod, van még benne tartalék, akár 1200mhz fölé is mehet, a memória meg 1700mhz fölé.
marcusa már megint megelőzött, de úgy van ahogy írja!
-
viperabácsi
addikt
válasz
seederking #21999 üzenetére
7850 msi kártya előnyéről beszéltem , hogy vizezhető, mert van rá blokk.
-
papírzacsi
aktív tag
akkor a gtx660 kb. súrolja az alap 7870-et 1680×1050-ben.
ennyit szerettem volna megtudni. -
RVR400
veterán
válasz
papírzacsi #21975 üzenetére
-
pityeszka
őstag
válasz
papírzacsi #21975 üzenetére
-
polgi803
őstag
Ismerőstől venném...nem egész 5k lenne a különbség...akkor érdemesebb TOP-ot ugye?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest