Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Asus 7850 vga-t az a gondja, hogy az 1. venti csak akkor kapcsol be, ha manuálisan 85% ra állítom, ha visszaveszem kb 70% ra akkor leáll. Kerregő hangot is ad. Lehetséges, hogy csak por van benne, vagy a venti hibás?
Csináltam egy videót is.
[link] -
Repsol600
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Szerintem megéri, főleg ha nem kell sokat ráfizetni.

-
Repsol600
addikt
válasz
Coolmat
üzenetére
Black screent nem lehet szoftveresen javítani. A GPU hátán lévő kis smd kondik hibája okozza a problémát. Tehát ha ezután is csinálja, ajánlatos ha videót készítesz róla, és utána visszaküldöd gariztatni, mert sok esetben visszaküldték az ilyen kártyákat, hogy hibátlan.
-
Repsol600
addikt
válasz
Oneill90
üzenetére
Sima Intel procik szorzózárasak, a K- procikat lehet tuningolni. H-B lapokban nem lehet szorzót állítani sem csak a Z-vel.
Tehát ha Intelt veszel és nem akarsz tuningolni akkor sima proci + H-B alaplap megfelel. Ha tuningolni is akarsz akkor K-s proci kell és Z alaplap. -
Repsol600
addikt
válasz
baloghbalint
üzenetére
Ha az is x16 nem lehet különbség...
-
Repsol600
addikt
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Gap padot nem kell pasztázni.
Egyébként ha nem lehetne BIOST cserélni akkor miért elérhető minden gyártó honlapján az átlag usereknek is?
Ez csak egy kifogás a szerviz részéről. Amúgy meg 5 perc feldobni a szervizesnek és akkor tudja hogy szakember tette fel.
Elvileg még hűtőcsere se járhatna gari vesztéssel, mivel egyik Asus kártyám gari papírján az állt, hogy ha garanciáztatni szeretném és előzőleg volt hűtőcsere, akkor a gyári hűtőjével kűldjem vissza. 
-
Repsol600
addikt
Nekem Rev 1 van, VRM-re itt a hűtés szerintem fölös is, 1200-as gpu mellett is 75 fokon megáll játék közben.
szerintem nem rosszak, halk, jól hűt. Viszont az igaz, hogy a házból szinte semmi meleg levegőt nem fúj ki, tehát nem árt egy jó szellőzésű ház hozzá. Egyébként ez szinte az összes nem ref kártyáról elmondható. -
Repsol600
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
-
Repsol600
addikt
válasz
Daffchy
üzenetére
Nincs ismerősöd akinél ki tudnád próbálni a kártyát? Én még régebbi chipsetes gépben is használtam 7850-est. Ráadásul még AMD chipsetes is a lapod, ha Nforce lenne akkor még inkább lenne lap bios a gyanus. Valószínű a kártyával van valami. Vagy hibás vagy valaki elcseszte a biost rajta. HA jó a kártya és nincs újabb bios a lapodhoz akkor viszont nem fogod tudni használni ebben a lapban.
De szerintem is a kártyával van valami gond. -
Repsol600
addikt
Ez az ASIC nem mérvadó tuningban, nekem a régi 74%-os sokkal jobban tuningolható volt mint a 81%-os.

-
Repsol600
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
Működik!

Én HWInfo progit használok. -
Repsol600
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
A gappad jobb hővezető mint a levegő.
Elvileg az áramot se vezeti. -
Repsol600
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nálam sincs semmi gond az AMD driverrel.
Kivéve az utolsó Beta driverrel volt olyan, hogy -10fpst kaptam de a végleges driverekkel megszűnt ez a probléma is. -
Repsol600
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Asus vagy Giga.
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ok teszteld le milyen hőfokon hány % legyen a fordulat. Dinamikus lesz, olyan mint a gyári.
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ja tudom, alap 30%-on megy nem?
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Nem veszélyes szerintem. Ha elküldöd a lementett bios-od meg hozzá egy leírást, hogy milyen hőfokon milyen fordulaton szeretnéd hogy menjen a venti én szívesen megcsinálom neked a moddolt biost. Viszont a kártyára neked kell feltenned.
Az se egy nehéz dolog. [link] -
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
AB-ben be tudsz állítani profilt neki. Nekem is ilyen kártyám volt én így oldottam meg.
-
Repsol600
addikt
B.U.É.K!!!

-
Repsol600
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Memória vagy GPU hiba lesz.

-
Repsol600
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ahhoz,hogy látványos legyen csak egy 7950 v. 290-re esetleg 7870 Tahiti-re lenne értelme váltani.
-
Repsol600
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az első a legelső szériás 7850 (ilyen volt nekem is) ennek még jobb a hűtése, és van VRM hűtés is, általában ezek nagyon jól mennek tuningban. A másik a Dual-X ez már spórolósabb, nincs VRM hűtés.
-
Repsol600
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A +1év gari nem szempont?
4k-t sztem megérne de a Sapphire tuti nem rossz kártya... -
Repsol600
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem volt pár Giga kártyám (most is az van) nem volt egyikkel se semmi bajom eddig.
Ezt a típust konkrétan nem ismerem mert nem volt ilyenem, de ha sokkal olcsóbb én biztos kipróbálnám.
Ha viszont nem ezt veszed, akkor Asus. -
Repsol600
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Ezzel a progival próbáld leszedni az AMD drivert: [link]
Utána tedd fel megint, szerintem jó lesz. Ha nem akkor más tippem nincs. -
Repsol600
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
GPU hibás 5770 csinált nekem ilyet.
-
Repsol600
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Megbízható, nincs semmi gond ezzel a típussal.
Elég neki, molex - 6pin tápátalakítót adnak is hozzá, tehát tudod használni ezzel a táppal is.
A procit azért rendesen meg kell rántani hozzá.
-
Repsol600
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De szerintem is a kártyával van valami gond.

Ilyen drága kártyát nem érdemes tartani a fiókban.