Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
HD5850-ről fogok majd váltani 7850/7870-re konkrét típus még nincs meg ebben kérném a segítségeteket.
Sapphire-al szimpatizálok, de "csak" 2év garit ad a kártyáira, ASUS, MSI-ből meg úgy egyáltalán ebből a szériából mit érdemes venni? Melyik gyártó az amit esetleg el kell kerülni, milyen típushibák lehetnek?
Lehetőleg halk legyen a kártya, tuningolhatóság se szempont a számomra, mert úgyis alapon fogom használni, jobb a békesség.Remélem érthető mit szeretnék kérdezni, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
válasz ->Raizen<- #20647 üzenetére
Milyen error? Erről még nem halottam, nem hangzik túl jól
Akkor majd Asus vagy MSI lesz inkább már-csak a +1year gari miatt is.bogyo112: nem rossz
Szerintetek ha egy 1Gb-os 7850-et vennék az mennyire lenne elég fHD-ba max. (de zömmel 1680*1050-ben játszom). Gép többi része az adatlapon..
-
Trebron09
őstag
válasz Arkennys #20758 üzenetére
BF3 multit pont nem fogok.. (vagy ha igen akkor alacsony részletességgel)
Ezenkívül crysis/2/3 multizni szoktam illetve fogok arra majdcsak elég lesz.
Tehát 1Gb-os 7850-ből vehetek "bármit" nem fogok mellényúlni?(A "zöldeknél" melyik az a két kártya amelyik a 7850/7870 konkurense...)
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz - = Zk = - #20760 üzenetére
Lehet az lesz mert nem sok az árkülönbség az 1 vs. 2 Gb között.
GTX660Ti már túl drága nekem, nem ez lesz az én kártyámMajd eldől... persze csak akkor váltok ha valaki elviszi a mostani kártyám, de ha nem viszik akkor se gond mert akkor később jön egy ~HD8850 a helyére.
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Repsol600 #20819 üzenetére
És ezeket nem cserélik gariban?
Erről a gigáról valami vélemény? [link]
(habár ódzkodok a giga márka miatt.. mostanában csak rosszat hallani mind alaplap mind vga-k terén)
ezekről:
[link]
[link]
Ezek közül az MSI bejön talán ennek a legjobb a hűtése is.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
-
-
Trebron09
őstag
válasz viperabácsi #20841 üzenetére
Igen már rájöttem... most a 2Gb-os verziókat nézegetem, egyelőre ez van kinézve [link]. , inkább most áldozok rá többet, úgyis kiszolgál majd egy 2évig biztosan
-
-
Trebron09
őstag
Na elvitték az 5850-et, úgyhogy már csak egy 2 hetet kell várnom
Ez is jó lehet, mint alternatíva: [link] ?[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz gyuribácsi88 #21043 üzenetére
Ez amit linkeltem már nagyon a max. keret ami rászánok, azért kérdeztem, egyébként ez van kinézve már, sok helyen olvastam hogy jó, illetve kérdeztem olyat is akinek már volt pont ugyanez, csak jókat írt róla:
[link]Szóval inkább a 7850-ek között nézelődök, szerintem az egy 2 évig biztos elég lesz (tekintve hogy még az 5850 is elég volt a számomra, csak most lehetőségem van váltani )
A linkelt boltból veszem majd mindenképp a garancia miatt.[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Ez elég bizalomgerjesztőnek tűnik és a hűtése se lehet rossz:
[link]valaki esetleg használ ilyet?
-
Trebron09
őstag
-
-
Trebron09
őstag
Ugye a 7870-es át tudja tolni a 3D-t HDMI- kábelen (esetleg ehhez milyen kábel kell)? Mert megnézném mit mutat egy ES6100-es TV-n.
-
Trebron09
őstag
válasz Kean_Sorbo #21943 üzenetére
Sejtettem, de mondom megkérdezem,
-
Trebron09
őstag
válasz ->Raizen<- #22065 üzenetére
Ezt a monitorozást pontosan hogy is állítod be? köszi az infót!
-
Trebron09
őstag
válasz ->Raizen<- #22071 üzenetére
Köszi, meg is találtam.
-
Trebron09
őstag
válasz seederking #22093 üzenetére
A "polling period"-ot állítsátok 1000-ről 3600-ra, akkor valamelyest javul a dolog. Illetve a RivaTuner SS t-ben Vector 3D-re az OSD kiíratást.
-
Trebron09
őstag
Most nézem, hogy ezeken a 7850/70 kártyákon nincs is vrm hűtés (legalábbis amiket néztem, de a referencián sincs [link]).
Ez korábban a régi kártyákon (pl. az előző 5850-emen) elég nagy probléma lett volna, ha nincs, most ez a DRMos-ok annyira nem melegednek hogy kéne rájuk hűtés vagy csak azért nem raknak rá mert úgy van kialakítva a nyák, hogy nem lehet rárakni
De néztem ezt a kártyát is: [link] Na ez pl. nem referencia nyákra épül és a fetek is mások, valamint egy "tömbben" vannak mégsincs rajtuk hűtés.
A gpu-z ált. kiírja a vrm hőfokokat vagy valami?
Tehát összegezve, ettől "kell" tartani vagy nem mondjuk tuning során.[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Itt nem látom mi hűtené a vrm-et: [link]
Vagy nem tesznek rá gap padot se?Nekem ez nem tűnik ref-nek:
[link]
[link]Akkor itt mi hűti a vrm-eket, mert csak a gpu-t látom hogy hűtené valami (még ramokat se hűti itt semmi):
[link]
Ebből csak a 7870-en láttam olyat amin van ilyen "lemez".A power edition az már más ott tényleg látni hűtést meg jobb vrm-et:
[link][ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Repsol600 #22175 üzenetére
Zafírt ebből nem veszek...
Ez van kinézve elsődlegesnek: [link]
Második helyen van a 7850 TFIII, ezért is érdeklődök.(Habár ezen a gigán se lehet vrm hűtés, viszont a gpu és a ramok elég jó hűtést kaptak, meg ezt nem tuningolnám, ha ez lesz).
[link]Bocsánat ha "túl aggódom" a dolgot, csak szeretek utánanézni a dolgoknak ha veszek valamit, no a meg a legtöbbet kihozni amit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
70 meg 80 fok
Na akkor vagy veszek egy jobb 7850-et amin van hűtés (pl. msi power edition) 60-62körül, vagy pedig ennyiért már lehet kapni 7870-et és azt veszem (amin meg nincs)..nagy a dilemma, főleg úgy hogy a Sapphire mint olyan nálam kiesett, nem fogok kísérletezgetni vele.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Trebron09
őstag
válasz gyuszaa #22225 üzenetére
Amit tegnap nézegettem teszteket ott már szinte gyárilag is súrolta valamelyik kártya ezeket:
[link]
(Pl. az XFX... lehet az 1év gari se véletlen, VTX3D)De még mindig a kiszemelt Gigabyte a leghűvősebb, pedig nincs rajta hűtés (vrm), érdekes hogy amelyiken van is "lemez" melegebb valamennyivel.
Igen, ezt mondtam hogy lehet túlaggódom a dolgokat, és miről volt szó korábban pontosan?szerk.: [link]
Jó árba is van... meg van hűtve rendesen, csak ez mellett már a procim malmozna lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz gyuribácsi88 #22894 üzenetére
Mellé az ötös lottó nyerőszámokat is linkeld pls.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz gyuribácsi88 #23165 üzenetére
az szép 24/7-re
-
Trebron09
őstag
válasz Exelsior #23323 üzenetére
Hőfokok hogy alakulnak?
Win reinstall se segített?Nem akarok vészmadár lenni.. de ez hasonló a memória hibához... kérdezz rá akitől/ahol vetted hogy mi legyen.
(Gondolok itt főképp a VRM-re: [link])
Hmm.. főleg ha így 4nap alatt előjött ez a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz Jinxb1rd #23327 üzenetére
Értelmes emberektől? Nem kell célozgatni.. ha meg nem érted a poént akkor sajnállak.Exelsior: 3Dmarkok lefutnak rendesen? Heaven?
Vedd vissza a gyári OC-t ahogy javasolták (jó tudom.. nem a legtisztább dolog, hiszen nem ezért fizettél, de ha úgy is csinálja akkor szerintem memóriahibás... az azért durva hogy 2D-ben is hibázik már.)
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz vvillie #23472 üzenetére
OFF:
Tegnap vettem át a kártyám amit a "vizes" boltban vettem.. a doboz előre ki volt nyitva (széttépve ahol ki kell nyitni).. a doboz oldalán pedig egy zacskó van amibe volt valami de kiszedték belőle.. (mindezt csak felbontás után tudtam meg, mert az egész egy nagyobb dobozba volt benne) szerintem ebbe is benne voltak a never settle játékok csak ezek a k*csgk kiszedték.Nem tudom ilyet megengedett nekik csinálni? Mert az oké ha személyesen ott vagyok és elöttem kibontják vagy valami.. de így futárnál való rendelésnél elég gáz.
Lehet írni panaszbejelentést is.. de végül nem írok.. mert netán ha garancia lesz valamikor akkor szarozni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz werszomjas #23477 üzenetére
Hát most 2 játékért nem fogok ezzel foglalkozni csupán megemlítettem hogy vannak ilyenek.
Egyébként magával a cuccal meg semmi gond nincs más meg nem hiányzott a dobozból, csak így nálam ez a bolt leírta magát.. most vásároltam itt először.. ez volt az utolsó is.(Máshol meg nem tudok ilyen akciót sem egyébként ami mellé adják ezeket és épeszű áron vannak a kártyák is.)
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
válasz zserbox #23479 üzenetére
Én direkt rákérdeztem:
"Tisztelt **ua!
Azt szeretném kérdezni, hogy a minap rendeltem önöktől egy Asus HD7870-es vga kártyát amit majd pénteken hoz ki a futár.
Ez a kártya részt vesz ebben az akcióban:http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx#2
Köszönöm!
Üdv."
Válasz:
Kedves Norbert!A kártya része az akciónak, viszont rengeteg február előtt érkezett videokártyánk van, amihez nem volt még kupon, mivel az akció február elején kezdődött, így garantálni nem tudjuk, hogy lesz benne kupon.
Üdvözlettel:
Boda TamásAzaz kár volt nekem megkérdezni.
Ja írtam nekik panaszlevelet is.. kíváncsi leszek a válaszra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest