- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
Elég nagy káosz van az országban én Tolnán lakom itt is kb olyan 10cm hó lehet. A városból gyakorlatilag ki se lehet jutni mert egy 30cm-es hó "fekvőrendőr" zárja le a kivezető utat a hatosra. Szüleim tegnap egy 10km-es távot Szekszárdról Tolnára másfél óra alatt tudtak megtenni. Szerencsére nálunk van áram víz tv és internet is.
-
viperabácsi
addikt
válasz
->Raizen<- #24297 üzenetére
Akkor tartalékold az akkut.remélem mihamarabb lesz víz villany nálatok.
Én szegedi vagyok nálunk 10 cm hó esett az éjszaka.Most már csak szállingózik.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
viperabácsi #24295 üzenetére
Hajdu bihar megye netunk se lesz sztem jo ideig. Meg tv mert kabeltvs a rendszer sztem lehet elszakadt a vezetek tobb helyen most banom az adsl visszamondast. Mobilrol vagyok es lassan lemerulok. :_(
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #24294 üzenetére
Anyáméknak kb fél milla kára lett. Munkatársam kamionnal ütközött és agykárosodással intenzíven van. Van aki tegnap óta Fehérváron rekedtt és 4 ig nem oldják fel az útzárat, én most sétáltam egy órát, mert nem jött a busz éjjelesből haza.
-
viperabácsi
addikt
válasz
->Raizen<- #24294 üzenetére
Hú az kemény merre laksz?
-
Algotis
addikt
Na, a 7850-em nem bírja az 1050mhz-t, eléggé kifagy BF3 alatt.
De mivel a procim így is limitál, nem sokat számít most az OC... -
Toxy
aktív tag
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #24288 üzenetére
Csak rev.2.0... Szerzői jogok taranis-t illetik.
-
taranis
addikt
válasz
->Raizen<- #24282 üzenetére
BS?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #24282 üzenetére
Próbáld a dolgok jó oldalát nézni: nem fogyaszt, nem melegszik, nem hangos a ventilátor... sorry, de gonosz vagyok.
-
->Raizen<-
veterán
Aram nelkul nem valami jo. 8 ora ota nincs. ::-(
-
noby
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24277 üzenetére
igazad van ezt nem írtam. már a 3dik volt
-
noby
aktív tag
nem értelmezni nem tom
csak azt nem értem miért irkálja ki állandó jelleggel.
-
noby
aktív tag
a gépem az avataromnál nem kis teljesítmény,csak kérdeztem miért irja ezt ki a win amikor már választottam hogy a jelenlegi beállításokat tartsa meg.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24269 üzenetére
Az adatlapja szerinti gépnek nem kéne lassúnak lennie szerintem....
-
Algotis
addikt
Ha nem bírja a kártya az órajelet akkor a játék fagy ki vagy a gép?
Mert most fagyott egy BF3, de ez lehet a játék hibájából is, ezért kérdem. -
-
hitman,
őstag
válasz
kockaharcos #24255 üzenetére
Igen, ezt a beállítást nem mutatja most nekem a ccc!
Ezzel állítottam be a 7950nél is de most ehelyett olyan beállítás van:alap
hdtvAz alapnál a legmagasabb az 1680*1080, ha arra rakom van nagy képernyő csak rossz képpel (ugye mert 1920kéne a monitornak)
hdtv beállításnál a max az a 1080p-s beállítás de ott meg összehúzza a képet
-
Algotis
addikt
7850 OC 2gb-vel 1680x1050-ben 1050/1350-es felállásban ezt kaptam: [link]
Ez jónak számít?3D Markban számít a proci mellette?
Mellesleg 3,1 Ghz-s a proci, de itt csak 1,596Ghz-t ír. WTF? -
nubreed
veterán
-
zserbox
őstag
-
hitman,
őstag
Itt mindenki betudja állítani az 1920*1080-as felbontást úgy hogy teljes képernyőre teszi ki a képet?
Nekem nem megy...pedig volt 7950-em és ott megtudtam csinálni a ccc-ben de itt nem engedi.
1080p beállítást enged ahol fekete keret van a kép körül vagy pedig 1680*1080-at ahol kirakja teljes képbe de akkor az meg kockás.
-
nubreed
veterán
válasz
lowzor #24246 üzenetére
Ok, kösz, nyomok most egy heavent.
Amúgy épp lefutott 1075/1275-ön a 3DMark: [link]
#Algotis: ez a legújabb verzója a 3DMarknak (aszem 2013, guru3d-ről is lelehet tölteni) és a basic edition van meg nekem.
Kérdés: hogyan futtasam a Heavent, milyen beállításokkal, Ulta és minden maxon?
-
GergoHD
tag
Szerintetek ha az MSI-met gariztatom a ventipörgés miatt akkor mekkora az esélye hogy visszakapok egy ugyanolyan esetleg egy BS-es példányt?
-
zserbox
őstag
válasz
#73966957 #24235 üzenetére
a TDP limitet lehet vele növelni vagy csökkenteni. ha tuningolsz akkor a megnövekedett teljesítmény igény miatt lehet nem fér bele a gyári TDP keretbe ezért vissza veszi az órajelet ha kitolod +20%-ra akkor ennyivel növeled a rendelkezésre álló keretet így már nem fog vissza venni.
-
Algotis
addikt
Az MSi Afterburner azt írja Memory Clockra: 1200Mhz.
A GPU Tweak pedig 4800Mhz-t ír. Nem lenne ugyanaz?
A 4800-asat lehet feljebb állítani? -
Cruiserke
tag
válasz
Turbolada II #24236 üzenetére
Aha
-
törölt tag
Valaki el tudná magyarázni hogy mi is pontosan a "power control" beállítási lehetőség melyet -20% és +20% között lehet állítgatni? Pl.: Mi történik ha -20%-on van mi történik ha +20%-on van valamint milyen értékre kell tenni hogy a legtöbb fps-t kapjam játékokban bár nem is vagyok biztos benne hogy ez a beállítás befolyásolja az fps-t.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cruiserke #24232 üzenetére
MSI Afterburner. Unofficial OC.
-
Cruiserke
tag
Megtaláltam közbe
-
Cruiserke
tag
Milyen progival lehet 1050 fölé menni? És mennyi feszt ajánlotok kb? Asus DirectCU-s 7850 em van.
-
Algotis
addikt
-
GergoHD
tag
Tudom hogy hülye kérdés de nincs valami file az afterburner/catalyst mappájában ahol megvan adva hogy mennyin pöröghetnek maximálisan a ventilátorok(RPM). Mert én most átnézegettem a config fileokat de nem találtam semmi kézzel fogható dolgot.
-
törölt tag
Számít valamit ha az alaplapom csak 16x PCI-E 2.0?? Tehát egy 3.0-ás alaplappal gyorsabb lenne?
-
Pferi
senior tag
válasz
fireman123 #24212 üzenetére
Az utóbbi pár napban én is tapasztaltam néhányszor ezt a firefox kockásodást, úgyhogy valszeg a Firefox hibája.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fireman123 #24212 üzenetére
Ez lehet böngésző is, azt hiszem, más is említette már. Ha eddig nem jött ki, reméljük, szerencséd lesz. Vegyél nyugodtan full HD monitort, de ne várd, hogy megerősítsük, SOHA nem lesz BS-ed.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon értek hozzá, ezért kérdezek:
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE kártyát használok november óta, eddig nem volt BS hibám, kérdésem, hogy nyugodt lehetek-e (elő kellett volna jönnie már ennyi idő alatt?), vagy bármikor előjöhet ezután is?
(Catalist szerint a BIOS dátuma:2012/07/18,.....a GPUZ szerint: release date:2012 március 5)További kérdésem, hogy a BS csak nagy terhelésen jelentkezik, vagy kis terhelésnél is?.....a monitorom csak 1280x1024-es....ha esetleg veszek egy fullhd-s monitort, akkor előjöhet a BS a fullhd felbontást használva a nagyobb terhelés miatt?
MÁS: A firefox használatánál a képernyő jobb alsó sarkában kis területen néha "kockásodást" lehet látni...ez a böngésző hibája lehet vagy a kártyáé?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
hitman,
őstag
Egy 4200-on ketyegő 3570k kihajt már egy 1200 körül járó Giga 7870-et?
Csak játék érdekel nem pedig a szintetikus tesztek eredménye...
-
lowzor
veterán
Egy 7850+7870 CF szerintetek hogy viselkedne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest