Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Maximum hány mV ajánlott Crysis 3 ban?
Msi hd7870 twin frozr iii 1050 MHz (gpu clock)[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz kovsol #22521 üzenetére
Eddig bf3aztam igy levettem 1219 rol(alap) 1081mV ra msi ab ben
Mi az a minimális maximum ami crysis 3hoz kell?
Bocs hd7870[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Nekem windforce os hd6850em volt.100% venti használatnál rázta a gépet rendesen.
Most msi twin frozr iii as hd7870em van sokkal hatékonyabb a hűtése ha gyorsan megy akkor is csak a légellenállás miatt van hangja. Alapjáraton hangtalanul 27-8°Con tartja a kártyát.100%gpu fasználaton pedig halkan 55°C alatt tartja(kicsit alulfeszelve)
Higgyétek el megéri a minűségit venni![ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
válasz gyuribácsi88 #22742 üzenetére
Az msi afterburnerben tudsz beállítani autot.
A gyári auto szerintem általában rossz. Alapjáraton nagyon hangos, játék közben meg nem hűt eléggé.
Nekem alulfeszelve van egy 7870:
0-30°C - 30%
50°C - 50%
55°C - 70%
60°C - 100%
Azthiszem valahogy így."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz gyuribácsi88 #22744 üzenetére
Ha a ventik 0-24 ben mennek akkor be fognak állni
-
emiki6
veterán
100% GPU használaton is MAX 55°C
A gyári fesszel valóban megőrülnék (1,219V), de az alulfesz (1,081V) teljesen stabil, mivel nem olyan meleg ezért kevesebbet is fogyaszt.
( MSI Twin Frozr III HD 7870 1050/1200)
Alapjáraton a többi ventihez képest hangtalan, játék közben van egy kis hangja, de fejhallgatóm van és nem zavar."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz #77081088 #22757 üzenetére
Mikor más felhasználó van bejelentkezve akkor viszont lényegesen hangosabb mint nálam (alapjáraton), ott nem fut az AB. 30% helyett talán 40% on megy, ami fej/fülhallgató nélkűl pl. olvasás közben zavaró lehet...
Nem azt mondom hogy rossz a gyári,de szerintem érdemes mindenkinek a saját igényeinek megfelelően beállítani.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz gyuribácsi88 #22760 üzenetére
Jó, igaz ez csak a kevésbé jó minőségű ventikre igaz...
-
emiki6
veterán
Kéne csinálni egy msi afterburner topicot!
-
emiki6
veterán
Halk és nem meleg
(alulfesz)
Nem biztos hogy ez a beállítás, majd csinálok screenshotot.
Most jöttem el a géptő és telóról vagyok.
Azt is telorol irtam azert nem biztos[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #22795 üzenetére
Na nekem ez van beállítva:
1% = 40 RPM; 55°C fölé nem nagyon megy.
Tehát alapjáraton 1200 RPM (hangtalan a géphez képest) 55°C-on 2000 RPM (így már van egy kis hangja, de játék közben fejhallgatóval nem zavaró)
(MSI R7870 Twin Frozr III 1050/1200 Mhz 1219 mV helyett 1081 mV)[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
egy 3 perces kép terhelés alatt. Mindent megtalálsz rajta. AIDA64-gyel terheltem.
Tudja valaki mért ugrik fel a feszültség?[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz gyuribácsi88 #22856 üzenetére
Apply, aztán save
-
emiki6
veterán
válasz gyuribácsi88 #22860 üzenetére
Van az optionsban olyan hogy Unlock voltage controll az ki van pipálva?
-
emiki6
veterán
Valaki aki ért hozzá csináljon egy MSI Afterburnere (és egyéb ehhez hasonló programoknak) egy topicot, vagy kérjen meg rá valakit.
Mert elég fura hogy ezeket itt itt kell megbeszélnünk."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Bogyó bá' #22967 üzenetére
Ha jól tudom akkor az órajele alapból 1050MHz a fesz pedig mint neked, 1219 mV
És (ha jól tudom) akkor levette az órajelet 1000 MHz-ra és a fesz úgy 1056 mV
Nekem ugyan az a kártyám van, mint neki ,de nekem az órajel 1050 MHz a fesz pedig 1081 mV és valóban stabil a BF3 nekem is"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
emiki6
veterán
Ha lényeg az olcsóság, akkor sipi85 fórumtárs jó áron adja, bár most valamiért pihen...(jegelte mindet)
-
emiki6
veterán
válasz fenergie84 #23204 üzenetére
Nekem a név se mond semmit...
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz BomiBoogie #23240 üzenetére
Hallottam, hogy valamelyik Crysisban volt ez, de melyikben?
-
emiki6
veterán
válasz - = Zk = - #23244 üzenetére
Beavatnátok?
Nem nagyon értem, de elkezdett érdekelni"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Turbolada II #23306 üzenetére
Hitman?
-
emiki6
veterán
válasz ->Raizen<- #23353 üzenetére
Csak a TF3-nál vagy a HAWK-nál is?
[ Szerkesztve ]
-
-
emiki6
veterán
válasz ->Raizen<- #23514 üzenetére
Én most sem hiszek!
-
emiki6
veterán
Az 560 ti ennyivel jobb lenne?
http://rendszerigeny.hu/valley-benchmark-nyeremenyjatek-lezarult/
(Bocs hogy nem link, de telóról vagyok.)"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest