Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anaren91 senior tag válasz  BomiBoogie

üzenetére BomiBoogie

üzenetéreIgen frankón működik minden ha háttérnek teszem be a képet akkor is normális csak ha win nézegetőbe nézem akk szar.:S 
- 

Gaboman nagyúr Szóval akkor melyik a legjobb driver a 7870 XThez eddig, mert azt töltöm le akkor. 
- 

Anaren91 senior tag Sziasztok. Nem tudom h jó helyre írok e de mivel 7870 es kártyám van gondoltam megkérdezem h más találkozott e már ilyen hibával. Szóval az a problémám hogy ha 1 képet megnyitok win képnézegetőbe akkor nem látszanak a színek az egész kép zöld meg kék sőt még az ablakon belül a fehér rész is zöld... ha berakom háttérnek akk jó csak képnézegetőbe vacakol:S mi lehet a bibi? 
- 

RVR400 veterán 
- 

Sziasztok, nem tudja valaki hogy ilyen műanyag kártya tartót, ami a VGA-t támasztja meg úgy középtájon, de inkább a vége felé, hogy hol lehet kapni? Mert eléggé lóg a kártya vége és nem akarom hogy baja legyen. 
- 

Dyrg aktív tag Sziasztok! 
 Van különbség Win7 ás Win8 között játék teljesítményben? 7850-es kártyánál.
- 

Gtaati őstag Helló! Érdeklődnék, hogy valaki esetleg a vga-n frissített-e már biost? Én a Gigabyte 7870oc megcsináltam a hozzá adott program talált hozzá frissítést így f10-es biosról váltott f11-re előtte sem volt gond a kártyával most is megy tökéletesen, esetleg valaki tudja milyen változásokat tartalmaz az új bios? Köszönöm! 
- 

Gaboman nagyúr válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreNézed itt az aprót? 
 SEMTEXnél van az is, VTX X-Edition.
- 

BomiBoogie MODERÁTOR válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreMegérni megéri, csak ne fogj ki BS hibát.  (#18083) FaTHI 
 Tudod, hogy a tuningolhatóságra és a pontos mértékére nincs garancia, az kártyánként változik. Esetleg a feszemeléssel lehet macera, egyébként az órajeleket az Afterburnerrel az egekig emelheted, szóval előbb ér véget a kártya, mint az AB csúszkája.
- 

FaTHI őstag válasz  BomiBoogie

üzenetére BomiBoogie

üzenetéreAzokat lehet húzni, vagy molyolni kell valamit? 
 Nem értem ezeket az Ati-karikat, csak olvasgatom itt hogy némelyiket nem elég az Afterburnerrel-feltolni, hanem még van valami szivatás.
- 

banderasz77 addikt 
- 

V.Dave senior tag azt tudja valaki miért van az, hogy este bezárok minden programot, csak a letöltés megy meg a minialkalmazások, és 1-2 óráig működik a zero core, aztán az éjszaka közepén bekapcsol a kártya és bár nem túl hangos, de azért lehet hallani? Nem nyitódik meg semmi, csak úgy idegesítő hogy nem bír visszaaludni a kártya és gyakran én sem.. jah igen talán annyi hogy változó hátterek vannak beállítva 30percenként de ha nincs bekapcsolva a monitor akkor is változtatja a winfos és lehet azért van ez? 
- 

FaTHI őstag Sziasztok! 
 Gtx580-as kariról váltanék 7870-re. kb 5000-et kellene rádobnom a 7870-re.
 Van e értelme, illetve 60-65-körül melyik a legjobb választás 7870-ből?
 Valami jófajta tuningosat ajánljatok ha lehet.
 köszi
- 

üzenetére banderasz77

üzenetéreKét Shappire között annyi hogy a második linken lévőnek gyárilag magasabb a 50mhzel a mag órajele és 200al a memóriának. 
 Hűtése is másként van kialakítva.
 Sapphirnál van a legtöbb BS, Powercolor is jó, de ott a VTXnek az X-Edition is 1100Mhz gyárilag és 54 ezerért.
- 

BomiBoogie MODERÁTOR válasz  MontyCrew

üzenetére MontyCrew

üzenetéreNa, én is gyakrabban járkálok majd a lépcsőházban, ott sok a lépcső, hátha valamelyiken lesz ilyesmi.  Minél több lépcső, annál nagyobb az esély, jól gondolom? Minél több lépcső, annál nagyobb az esély, jól gondolom?(#18074) banderasz77 
 Nézd meg a Sapphire oldalán, kimenetekben lesz kis eltérés.
 Viszont ne vegyél, vedd a Powercolort.
- 

banderasz77 addikt 
- 

üzenetére banderasz77

üzenetéreOnnan bizony.  
- 

Tom5 addikt Milyen hűtés ajánlott és megy fel egy ref 7850-re? 
- 

Cruiserke tag Eddig 10 perc Dirt3 után menetrendszerűen jött, Cod4 ben csak 1-2 óra után. Más játékban és benchmarkokban egyáltalán. Pedig kínoztam rendesen. És érdekes mert a megvásárlást követően csak egy héttel jött az első. Kicsit utánaolvastam, érdekes hogy mennyi "megoldást" ajánlanak. Bár ha valóban a kondikkal van a bibi nem értem hogyan tud némelyik segíteni. Update: Van valakinek tapasztalata Ipon-os Black Screen gariztatással? 
- 

gyuromoj veterán 
- 

MontyCrew senior tag Egy ilyen szépség fogadott ma a lépcsőn: ![[L:https://lh4.googleusercontent.com/-rqfUL2kbo0U/UP8b4cP33qI/AAAAAAAAA2s/NUWX2vnFp5c/s912/IMG_20130123000758.jpg][link][/L] [L:https://lh4.googleusercontent.com/-rqfUL2kbo0U/UP8b4cP33qI/AAAAAAAAA2s/NUWX2vnFp5c/s912/IMG_20130123000758.jpg][link][/L]](https://lh4.googleusercontent.com/-rqfUL2kbo0U/UP8b4cP33qI/AAAAAAAAA2s/NUWX2vnFp5c/s912/IMG_20130123000758.jpg) 
- 

Gaboman nagyúr Tegnap adták fel a VTX3D 7870 Black Edition kártyámat, remélem ma de legkésőbb holnapra ideér. 
- 

plekk tag válasz  Cruiserke

üzenetére Cruiserke

üzenetéreBeszélj - = Zk = - -val, hátha neked is megoldható az ő módszerével! 
- 

gyuszaa őstag válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreValóban  Próbáld ki másik konfigurációban, ha ott is előjön akkor a szervizeseknél is előfog jönni. 
 Illetve ha szintetikus tesztek alatt nem jelentkezik ( vagy 2d-ben ) csak játékoknál akkor ezt is meg kell említeni nekik, nehogy visszaküldjék hibásan. Hova szól a garancia?
- 

plekk tag válasz  Cruiserke

üzenetére Cruiserke

üzenetéreHa a kártyád alapórajelen üzemel alapbeállításokkal alapfeszültségen és akkor is ezt produkálja akkor bizony az alábbiakra van esély: A kártyád valószínűleg BS ben szenved. (Black Screen) 
 A Sapphire kártyáknál ez mostanság a "divat" :S (Szériahiba, sok kártyánál előfordul a Sapphire nél)
 Erre megoldás nemigen van, azaz én csak a gariztatást tudom neked javasolni.
 De ha valaki tud jobbat akkor írjon. 
 Ja és nem csak játékoknál jöhet elő hanem bármikor.A hőfokokkal semmi baj nincs. 
- 

Cruiserke tag Srácok, mostanában olyat csinál a gépem, hogy kb 10 perc dirt3 után, de egyéb játékoknál is előfordult. Az hogy egyszerűen fekete képernyő és csak a restart segít. Amikor megjött a Sapphire 7850 néztem hőfokot: terheletlenől 28-29, furmark aladt 54 körül. 
 Most nézem h 68 on tetőzik. Milyen hőfokon szokták magukat megadni?
- 

kene84 aktív tag 
- 

gyuszaa őstag 
- 

gyuszaa őstag Ha a profilodon lévő processzoral használnád, akkor nem fogsz tapasztalni nagy különbséget. Csak egy picit olvass vissza. Itt asust fogják ajánlani vagy az msi-t, sapphire-nek volt egy hibás szériája, ami nem biztos, hogy a piacon van még, de lutri. Nekem hibátlan, majdnem 1 hetes sapphirem van. 
- 

Najz tag válasz  DanielXXXV

üzenetére DanielXXXV

üzenetéreértem köszi a másik kérdés kb mennyivel lenne jobb egy 7870 mint az 50 ? gondolok itt akármilyen játékra 
 mert már 48ért árulnak sapphire 7850et 2gb és nemtudom hogy megéri a + 7ezret
 illetve 7850ből melyik gyártót ajánljátok gondolok itt zajszintre és tuningra is 
- 

Rocky100 csendes tag Üdv Szeretném ezt megkérdezni itt valaki helyett "Szerintetek a jelenlegi chieftec tápom ami 400W-os valamint 80+-os, elbírja a 95W TDP-s AMD 6magost és egy 7850-es kártyát aminek 130W a hivatalos TDP-je?. Tunning nem lenne valaminr 1 SSD és 1WD Caviar Black vinyó lenne. A 12 voltos ágon 330W leadására képes a táp. Jelenleg megvan már a proci és minden más de egy 4770-es kari van a gépben. Terhelés mellett 201 wattot fogyaszt az egész konfig egyben. A kérdés az hogy elbírná-e a 7850-s pluszba? " Én azt mondtam az illetőnek hogy nem egy egészséges dolog 400W-os táp alá egy 7850est pakolni és ez nem matek kérdése.Csak azt nem tudom milyen tápja van pontosan típusra.CTG-GPS-vagy esetleg más Ha minőségi a 400as táp mehet alá a 7850?Vagy jól gondolom hogy az azért hanyagság és nem "egészséges" ? köszi előre is  
- 

Najz tag Sziasztok! 
 videókártyát szeretnék venni terveimben a 7850 szerepelt , de most találtam egy 7870et - 55ért úgy gondolom lehet megérné az a +5ezret
 a kérdés az lenne hogy ha jól látom ez nem v2 ez probléma?
- 

#77081088 törölt tag válasz  gyuszaa

üzenetére gyuszaa

üzenetéreAzért nem kell annyira leírni a "jó öreg" 6870-es kártyát!  Pl nekem MOHAW-nél csak azért laggolt be mert elfogyott az 1GB vram. Egyébként egész szépen elboldogult vele. Pl nekem MOHAW-nél csak azért laggolt be mert elfogyott az 1GB vram. Egyébként egész szépen elboldogult vele.
 Az igaz, hogy most az MSI karim jóval hűvösebb, és kevesebb kakaóval is beéri     Más: Kérdezném a hozzáértő embereket! És akinek MSI 78xx vga-ja van azoknak is kérném a véleményét! 
 MSI AB-vel monitorozok mint sokan mások, a cpu ram kihasználtságot a HIWINFO64-el. A 6870-es karin lehetett a vramok hőmérsékletét is monitorozni. Az MSI 7870-nél ez az opció nincs benne a listában. GPU-Z látja,és méri is a hőmérsékletet,viszont a HIWINFO nem. Ez egyedi eset vagy mindenkinek ez a tapasztalata?
- 

gyuszaa őstag válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreLáttam már 4,72-őn lévőt 1,62v-al.  890-es chipsettel. 890-es chipsettel.
- 

gyuszaa őstag 
- 

Dyrg aktív tag Hali! 
 Ezt a CPU / GPU kihasználtságot milyen progival lehet nézni?
- 

TSanya aktív tag Már a Tahiti LE duruzsol a gépemben. 
 Meglátjuk, mit lehet kihozni belőle a viszonylag gyenge proci /X6@3,5Ghz/ ellenére.Nagyon kíváncsi vagyok a 6870 után. 
- 

Alpachino veterán válasz  Attix82

üzenetére Attix82

üzenetéreDe ugyan abban a konfiga, környezetbe kellene, mert így mindig lesznek akadékoskodó emberek, amit ez esetben valahol meg is értek..... De szerintem nagy meglepetés nem lesz a házi tesztek után sem, vagy is a 7870 a 660 és a 7950 között végez valahol, játékoktól függően. 
- 

üzenetére Attix82

üzenetéreDe ez így nem igazán jó nekünk, vagy is 7870 tulajoknak, mivel a mi karinkat kihagytad a képből  még összehasonlítási alapnak sem jó, mivel nem kapunk képet a 660 és a 7950-en keresztül, pl. a 7870-ről még összehasonlítási alapnak sem jó, mivel nem kapunk képet a 660 és a 7950-en keresztül, pl. a 7870-ről Pedig ha ebbe a topicba linkelsz teszteket, akkor ez jogos igény részünkről, tehát keríts valahonnan egy 7870-et gyorsan Pedig ha ebbe a topicba linkelsz teszteket, akkor ez jogos igény részünkről, tehát keríts valahonnan egy 7870-et gyorsan 
- 

plekk tag Értem, köszi a választ!  Akkor ezek szerint csak nem egy rossz CPU ez az i5-2500-as  
 Kicsit tartottam tőle hogy esetleg nem hajtja ki teljesen a 7870-et , de szerencsére kellemesen csalódtam benne.
 Egyedül GTA 4 ben illetve Assassins Creed 3 ban figyeltem fel az alacsony GPU kihasználtságomra ami átlagosan:GTA 4 nél: 40 % 
 AC 3 nál: 50-60% volt. (itt volt hogy lement 37 % ra is, Meglepödtem rajta nem kicsit ) )Ez szerintem csak a játék optimalizálatlansága miatt volt. 
 Javítsatok ki ha esetleg tévednék.
- 

plekk tag Hali A FarCry 3 alatt megnéztem hogy a sima i5-2500 am turbo móddal mit produkál a 7870 nel. 
 Sajnos arra lettem figyelmes hogy az AIDA 64 3411 Mhz et mutat a CPU órajelének a játék futtatása közben.
 99% -os GPU kihasználtság mellett.Ez után még indítottam egy Artlantis dizájner progit illetve ment a net, az msn is és még másoltam pár fájlt a win commanderrel, és ugye a FarCry 3 is futott. 
 Így is maximum 3411 Mhz et mértem AIDA 64 el és CPU-Z-vel.Szerintetek miért nem engedi fel 3700 Mhz ig a procit?  
- 

- 

üzenetére Attix82

üzenetéreMost egyet nem értek és kérlek ne értsd félre....de.... GTX660-al teszteltél és 7950-el holnap....akkor mit keresnek ezek a tesztek a 7850/70-es topicban ???  Min. a 7950-es topicba kellett volna belinkelni őket, (persze a 660 topic mellett), de ott nem látom Min. a 7950-es topicba kellett volna belinkelni őket, (persze a 660 topic mellett), de ott nem látom Mi a szándék, vagy összehasonlítási alap ?  
- 

belinho senior tag válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreAnnyira nem fontos, úgyis tölt fel a tag 7950-es kártyával majd videót, azon úgyis látszik majd, hogy van-e microstuttering. 
- 

Attix82 addikt válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreHa adsz nekem egy ugyan ilyen felvételt, akkor egymás mellér rakom. Holnap jön egy HD7950 Flex OC VGA, azzal is végig futok ezen a 3 játékon. Lényeg, hogy a beállítások egyezzenek. 
- 

milszab senior tag Az alaplapi videokártyához képest gyorsít valamit a gépen ha berakok 1 külön vga-t? Inkább netezés van a gépen meg 1-2 netes játék. Amúgy ez egy Core2duo gép. Bocsi hogy ide írok de talán ti jobban képben vagytok.  
- 

Malibutomi nagyúr válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreMár megnéztem mert rájöttem ez lesz az első kérdés  
 34-40 lett, átlag olyan 35-36.Nekem az alap a kártyának 1050/1200, d enem hiszem hogy az az 50MHz nagyon sokat számít. 
- 

belinho senior tag válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreHa tudod be is linkelheted ide, én most nem az fps-re voltam kíváncsi, ugyanazt a helyzetet úgyse tudod produkálni, szóval nem ez a lényeg, hanem semmi akadás, microstutter, szépen egyenletesen fut! 
- 

gelacihun aktív tag A "bedöglött" 7870-emet cseréltem 7950-re mert nem tudtak olyat adni amim volt ! 
 Simán megvan a 80-200 FPS alap óra jellel !
 Akkor minek húzzam följebb ? Hogy jobban melegedjen , vagy többet kajáljon ? (tesztprogikkal meg nem játszom )
 Majd ha váltok másik játékra , és leesik 50 alá az FPS , akkor van lehetőségem "fölrakni 4-esbe"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

kockaharcos senior tag válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreAkkor próbáld ki felvétel nélkül is,pls  
- 

Malibutomi nagyúr válasz  belinho

üzenetére belinho

üzenetéreKiváncsi lettem, ezért lefutottam ugyanezt a távot alap 7870-el, ugyanígy ultra+4x msaa-val, és egy jó 10%-al több az fps úgy hogy közben felvettem a futkározást. 
 Ha jól figyeltem a GTX660 24 és 32fps között volt, nekem 31-37 (ja és én nem videókamerával vettem fel, hanem a gépen. ) )
 7870 rulez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Először azt hittem, hogy a kártya szar, mivel gyakorlatilag 5 perc használat után már frissítettem.
 Először azt hittem, hogy a kártya szar, mivel gyakorlatilag 5 perc használat után már frissítettem. 

még összehasonlítási alapnak sem jó, mivel nem kapunk képet a 660 és a 7950-en keresztül, pl. a 7870-ről
 még összehasonlítási alapnak sem jó, mivel nem kapunk képet a 660 és a 7950-en keresztül, pl. a 7870-ről  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)