Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker
üzenetére
igen?! na ezt meglesem, lehet nekem is van ilyen opció...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker
üzenetére
az inteles dolog miatt, igaz?!

-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777
üzenetére
gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt.
nah, pont ezért próbáltam ki a 270X+7870 CF után egy GTX770-et... és lőn minden ok... persze vannak itt "ismerőseim" akiknek vígan megy a CF, bug halál stb nélkül... elismerem

Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem

ezt mindig felhozod, és pont ugyanúgy le#@&om, mint anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
még a 4870-es korszakban használtam utoljára asszem....
sajnos az AB nálam mindig bugzott a BF3/BC2-vel
aztán 5770/6950@70 majd 7870. előbbieket Trixx utóbbit már EVGA PrecisionX.. nálam a lényeg a ventivezérlés.
háklis vagyok a hűtésre. felőlem üvölthet, de legyen hűs
így van ez most is a 770-nel. Giga WF3 OC bla bla, de netezés közben halk, de ha tolok egy kis gémet, akkro megjön a hangja... viszont nem megy 65fok fölé.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BogyóBP
üzenetére
4mag+4modul. nah

ne mond, hogy 8 magos, mert jönnek páran és lehurrognak. ez egy ilyen hely sajnos
régóta PH-s vagyok, sok jó embert "ismerek" innen (névről persze), és rájöttem. ha teheted ink magad tapasztald meg a dolgokat, mert érhet meglepetés

velem is történt már ilyen. azóta csak arra hagyatkozom, amit magam tapasztalok.
(persze, az okos a más kárán, a hülye a sajátján tanul... aha. lehet
) -
- = Zk = -
félisten
válasz
BogyóBP
üzenetére
nekem semmi bajom az FX szériával. nálam elfogadható eredményt produkált CF alatt is (máramikor úgy volt kedve a driver firkálóinak)
most nVidiával használom. elvagyok vele. nem nézegetek teszteket, monitorprogikat stb. arra használom, amiért vettem. játszok vele. oda jó. nekem legalábbis.ha akarod, cseréld el és megtapasztalod. ennyi. én soha nem nézegetek teszteket. max 1-2 embert hallgatok meg csak.
(#49160) Grave444
+1.
adom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bluobluo75
üzenetére
ismeretlen GPU?! na azt hogy?!

am meg 7870-hez képest jó.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Grave_444
üzenetére
az a baj, hogy... én sose értettem egyet az ilyen, "felhúzod és enny" dolgokkal
a 270X nem véletlenül 270X, és nem egy húzott 270
mondom én
de ne legyen igazam.am meg 50K?! 270X?! hátigen, jó is az. boltból. de mire kihozza és a gépbe teszi, már csak ér 40-42ezer körül

tudom, mert most adtam el az enyémet.. épphogy. igaz, nem bolti garis volt, de... nézőpont kérdése
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777
üzenetére
jó a kérdés, régóta ismert fórumtársam
nem tudom. egyelőre tesztelek, éldegélek vele. ha úgy alakul, mindenképp beszerzek egy második 770-et. akár kölcsönbe is, de...érdekel a SLi is, ha már vót' CF...idő kell még ennek a Mantle-nak, szvsz.
igen, papírforma szerint igen. tudja az SLI/CF-et egyaránt. dobozon is hirdeti
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
függő :v
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Y)
-
- = Zk = -
félisten
nah, embörök ( és katt
)elment az utolsó vga-m is, igy lépőre veszem a dolgot és váltok. áttérek a zöldekhez.

még nézelődöm, de sztem lefekvés előtt megrendelem iponból a 770-est, feltéve ha holnap elhozható....köszönöm a hozzámvaló igazán nincs mit

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX
üzenetére
jah. ne is mond
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX
üzenetére
igen.
nehéz kifogni jót amikor pénz van.. ugyebár
holnap fizu, lefogadom hupsz megemelkedik a 770 ára, átverapróról meg eltűnik az összes
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX
üzenetére
igen, nekem is van az ismerősi körömben, akik nem találkoztak vele.
sőt, én sem, sztem. de... nem tudom. annyira nem figyeltem soha, vagy csak annyira vaksi vagyok, hogy.... de azért azt csak észrevenné az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...