Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
BogyóBP
üzenetére
Mi ebben az érdekes? Ennyi az ára..
Sőt..inkább 60 ezer.... Mondjuk, ha a tipus pontosan van írva, akkor már nem annyira... 
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Tedd fel az xp-t ! Hátha azon rendben lesz minden !

-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Pedig nálam meg pont a BF4-nél volt és az asus 7950-el.a piros képernyő....Tuti nem hardver hiba!
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Hajrá! Remélem megtalálod a bibit !
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
A hibát okozó modul neve:atidxx64.dll ...az eseménynapló szerint...Na ettől okosabbak lettünk !

-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
A poén, hogy a piros halálra azt írják mindenhol, hogy hardver hiba...De szerintem tuti, hogy valami driver turpisság...Mondjuk nem ezért adtam el a kártyát..viszont megoldást nem tudok rá...Eseménynapló:Hiba:
EventData
bf4.exe
1.0.0.0
527cfab6
atidxx64.dll
8.17.10.525
528f72cb
c0000005
00000000004bb19b
bf4
01cee87d565b79af
F:\Origin telep\Battlefield 4\bf4.exe
C:\Windows\SYSTEM32\atidxx64.dll
11dcdd28-5474-11e3-beac-bc5ff42cf744 -
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem akarlak a számozással bezavarni, de: a nov.22.-i driverrel mintha megszűnt volna, az előtte levő beta-val dobálta sokat... (Asus 7950..csak már eladtam, így csak emlékezetből mondom..a PowerColor nem pirosodott) Ja, és win8 64...
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem BF4-ben dobált néha pirosakat a 7950...De hogy mitől ???

-
=HG=
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Ha minden rá van dugva, és a monitor is a vga-ba van dugva, akkor kell legyen kép.. Biosig sem látsz rajta semmit ? Esetleg egy bios reset !?
Szerintem megteszi a prespán is..De ne az egész vga-ra, mert hőt is szigetel...Csak arra a csíkra, ahol közel van a hűtő...Behajtasz egy csíkot L alakban a venti és borda közé, oszt jó !
-
=HG=
addikt
Lehet, hogy én is hülyeséget írtam, mintha DVI-I csatit érzékelne az ATI kártya.... A lényeg, hogy igen, valamelyiken megy ki hang..De sokkal problémamentesebb a HDMI....Viszont én próbáltam több HDMI átalakítót, de nem sikerült hangot kicsikarni belőle..Ettől függetlenül valószínű létezik...
-
=HG=
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Bár ahogy a linkelt cikket olvasom, ez csak egy lehetőség a játékot fejlesztők kezében..Kérdés ki él vele ?
Mivel egyenlőre a Dice alkalmazza, nem hiszem, hogy nagyon ki akarnák engedni a kezükből...ha egyáltalán tényleg jelentős javulást hoz.... Lehet nagy lila köd az egész...De jó a fiúk marketingje !
-
=HG=
addikt
válasz
Tibroo
üzenetére
Minden gcn arhitectura támogatja..tehát a jelen állás szerint igen...
(#37050) radi8tor1 :
Én nem így tudom...vagy valamit rosszul értelmeztem ?(#37050) radi8tor1 :

-
=HG=
addikt
válasz
marci.weller
üzenetére
Abból is ki lehet fogni garist, jót olcsón...Igaz, túlzottan off ! -
=HG=
addikt
válasz
marci.weller
üzenetére
Akkor vedd meg ezt, és vegyél egy tápot is...
-
=HG=
addikt
válasz
marci.weller
üzenetére
80 körül.. A tápodat nem ártana cserélni, valami márkásabbra,....

-
=HG=
addikt
válasz
marci.weller
üzenetére
Csar az R9 290-290x a lényeg, a többi csak átnevezett régi széria...De a mantle-t az összes GCN arhitectura kezeli..
És majd a most megírandó játékok fogják használni, ha akarja a fejlesztő csapat...
-
=HG=
addikt
válasz
marci.weller
üzenetére
-
=HG=
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Szívesen segítenék, de fogalmam sincs! Viszont itt tuti jobban kapsz segítséget...

-
=HG=
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Bennem van a kisördög, hogy megpróbáljam, csak ahogy elnézem, nem igazán keresik a 7850-es karikat aprón..Ezt az egyet is nehéz lesz jó áron eladni, hátha még kettő lesz belőle...
Attól nem félek, hogy nem elég neki a 3750..Ha kell megcibálom 4,8-ig, vagy lecsapom a kupakot és 5Ghz...
De inkább a 8320 mellé gondoltam 4,5 Ghz fölött az is biztosan elég..Ennél jóval komolyabb CF-el is megbírkóztak már ezek a procik... -
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nemá!!? Tényleg?...Na akkor pláne nem próbálgatom...inkább egy erős vga... -
=HG=
addikt
Hát nem sikerült rábeszélj a CF-re..
Szerintem anno olvastam is a commentjeidet.... Lehet benevezek egy asus 7950-re... Bár még egy kicsit az asus 670Top is képben van..Csak nem tudom tényleg kell-e a 3 Gb majd a BF4-hez..(#35557) darky@: Tesztekben lényeges a különbség, de játékokban nem teljesített jól a virtu. Fagyogatott, laggolt..stb. Bár volt vagy fél éve hogy próbáltam...hátha javult azóta...
-
=HG=
addikt
HD 7850 2Gb CF szerintetek mit tud ? Tesztek szerint 7950 szint...Aki próbálta pár szó erejéig nyilatkozhatna....
-
=HG=
addikt
Én elmondtam a véleményemet, nem akarom bizonygatni. 8120-am volt, amiről váltotta, 3570K-ra, és pont a BF volt az egyik motiváció, hogy rakjak össze egy gépet 8320-al.. Nekem meggyőződésem, hogy sokkal jobban fut rajta a játék...
Sikerült beállítani a billentyűzetről élesztést ? -
=HG=
addikt
A BF3 már csak ilyen játék...Egy 64 fős szerverre esetenként legalább egy 4,5-re húzott 3570K kell ! A 8 magos FX-ek ezt kb 60-70 %-on megoldják...
Biosba állítsd be, hogy billentyűzetről "feléleszthető" legyen a rendszer. Egyébként win8 tulajdon képen csak "készenléti" módba kerül kikapcsoláskor, ezért világít a vga-n a led...Ne törődj vele, semmi baja.
-
=HG=
addikt
válasz
RoboGoD.hu
üzenetére
Milyen tápod van ? Volt akinek az energia takarékos funkciók megfektették a rendszert....
-
=HG=
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Már rég nem a 2600K 40 fps a téma....de tényleg elég az off-ból !
(#34533) marcusa : megy privi -
=HG=
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
Miért is ? Az hogy elméletben low grafikán proci limited legyen egy jóval gyengébb procinak kéne a vga mellett lennie, ami 100 %-on teker..Gyakorlatilag a processor számítási feladatát könnyedén megjeleníti egy nagyobb teljesítményű vga...(elég nagy különbségnek kell lennie....) Viszont egy i7 és 7870 között nincs ekkora technikai különbség, tehát a proci limit nem minimum grafikán fog jelentkezni, mivel ennél többet tud a proci..
Tételezzük fel, hogy ez a pont High grafikai megjelenítésen érkezik el, amikor a mellé rakott i7 100%-on teker..
Viszont az ultra beállításra már nincs elég ereje, nem tud elégséges számítási feladatot ellátni, tehát itt jelentkezik a proci limit..Már tényleg nagyon sok az off! (bünti lesz)
-
=HG=
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Olvasd el figyelmesen mit írtam : (#34513) =HG Egyáltalán nem értem, miért akartad kettéharapni a torkom...
Mint általában a hasonló probléma, gondolom ez is User hiba.. Valamit még nem vett észre a kolléga ami nem frankó a gépén.. A HT kikapcsolása csak egy tipp...egy lehetőség... (másoknak is volt vele gond ) -
-
=HG=
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Látod, ez a különbség kettőnk között, hogy engem nem érdekel, hogy melyik oldalra húz a szíved, de Te a hozzászólásomat egyből minősíted....( elvadult AMD hozzászólás). Ha megnézted volna az adatlapomat, akkor nem írogatnál ekkora faxságokat ! Senki nem javasolt procicserét, csak az iróniát is érteni kell, és figyelni a hangulat jeleket !
(#34521) HSM : : +1
(azért a grafika is számít, de a procinak nem csak a vga "kihajtásával" kell foglalatoskodnia ) És tetszik, nem tetszik, az FX 83XX prociknak ez jobban fekszik... -
=HG=
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Ez a baj, hogy mindenki csak "hallottam, és olvastam" infókra alapozza a procik erejét... Erős proci a 2600K, de a BF3 elég rendesen megizzasztja...Nem hülyeség, hogy el tud fogyni a kraft, ha nincs rendesen megcibálva. És HT ebben a játékban semmit nem profitál. A kolléga nem alap órajelen hajtja a 7870-et...
-
=HG=
addikt
Senki nem mondta, hogy boltban... Azt mondtam, itt aprón... Én egy ilyen xart vettem nemrég 25-ért.persze használtan, de hibátlan állapotban... Hát nem 50-60 ezer az az ips, ami ezt leveri...
És oké, hogy az újat 1x kell megvenni..De ha nincs rá cash ? -
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Gyakorlatilag Te is ugyan azt mondod, mint én! Megfizethető(bár nem olcsó) vga-hoz nincs megfelelő tudású/áru cpu a gamer kategóriában...Le vannak marada..
-
=HG=
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Igen, gondoltam, hogy a 2 kártyához lealább 4,5 Ghz kell, főleg BF3-hoz.. Szerintem ha szénné van húzba az i5, akkor is cpu limit lesz. (Nem intel fikázás miatt írom, mielőtt támadnának az intelesek..) Egyszerűen azt kell mondjam, le van maradva a CPU "ipar" a vga-hoz képest....
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Csak rev.2.0... Szerzői jogok taranis-t illetik.

-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha erre válaszolnék " flame" lenne..

(#23416) Algotis : Szerintem tedd be az újat, és akkor egy driver csere..
-
=HG=
addikt
válasz
Algotis
üzenetére
Így van ! És csak azért, mert ebben a fórumban, mióta megjelent csak a CR3-ról szól minden....1 nap alatt közel 100 hozzászólás, és szinte semmi szakmai...
(#23411) zserbox : Ez arra vonatkozott, hogy remélem akkor vége lesz a sok Crysis off-nak...
(#23408) zserbox : " minek versenyeztetni a két játékot" : Én nem versenyeztetem, felesleges...
-
=HG=
addikt
Na, hogy én is offoljak 1-et! Mert már tele van a pupom a sok crysis fan-nal...Éljétek ki magatokat, mert 12.-én jön a BF3 "End Game"..és akkor a crysist eláshatjátok a kert végébe!

-
=HG=
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Úgy látszik Te állandóan a WC-ben campelsz !
Kukkolós ! -
=HG=
addikt
válasz
miresz
üzenetére
Igen ! Ha ez lesz a tendencia, hogy több szálra írják a játékokat, intel fanok elkezdenek majd sírdogálni..
Márpedig egyenlőre magasabb frekvencián járó procik nem igazán lesznek,mert ahhoz gyártástechnológiában újabb előrelépést kéne tenni, ami nem megy egyik napról a másikra..Így marad a több mag, több szál.
Ha gépigényesebb játékok születnek, kénytelenek a programozók a több szálra optimalizálni... -
=HG=
addikt
Tiszta crysis 3 topik !
-
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Így van !

-
=HG=
addikt
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Hát igen ! És gondolj bele, hogy ezt csak páran tapasztaltuk..A többiek beszopták.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ki használ már freemailt ?

(#21347) darky@ : Ha hiszed,ha nem, nagyon ritkán sikoltozik..
Lehet te vagy a vírusos, mert csak az első linkre jelzett ! 
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azért van, hogy beriasszon..
(#21339) darky@ : Persze, meg arra is, ami vírus....
(#21334) bogyo112 : Ahogy letöltötte, kiírja, hogy kezdés, és el is kezd valamit, mert procihasználat egyből felmegy...
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Többszörös kártevőt írt ki a NOD, és autómatikusan indul, úgyhogy töröld!!!!
-
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azért egy gyakorlott fórumozótól nem várunk ilyeneket !!! Töröld a linket darky !!!
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A kedves családtagjaidnak ajánld ! Ne kattintsatok a linkre !!!
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Na de colléga !! Én a Te javaslatodra vettem sapphire 7850 OC-t (Nem is bántam meg)
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Te kb. annyira vagy BF fanatic mint én !

-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez tényleg gyors volt !
-
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Azt jól tetted... -
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ssd-nek sem használ, hogy rajta van a lapozófájl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Asztalos klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nemá!!? Tényleg?...Na akkor pláne nem próbálgatom...inkább egy erős vga...

Lehet te vagy a vírusos, mert csak az első linkre jelzett !