Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
fenergie84 #24896 üzenetére
Mennyit ér itt használtpiacon a 0km-es bontatlan 3 év garis Sapphire Pcie3.0 HD7850 2GB GDDR5?
-
Gtaati
őstag
válasz
MCGaiwer #24888 üzenetére
Milyen gyártmányú a kártyád? Az enyém Giga és van hozzá egy program Ocguru II és azzal lehet manuális venti szabályozást csinálni, nekem 50 fokig állnak ventik és utána kapcsol be 50 fok felet 10%-on megy 60fok felett 20% 70fok ha eléri 30%-on! Nekem így volt Crysis 3 alatt 65 fok hozzáteszem kijátszva, nem fél óra után, Sniper Ghost 2 alatt eléri a 69-70fokot gondolom hiába Cryengine 3-ra épül nincs úgy optimalizálva mint a Crysis 3-nál!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
neszoljalbe #24894 üzenetére
Nagyon megy a kártyád gratula hozzá az eredmény meg teljesen jó!
-
nubreed
veterán
válasz
neszoljalbe #24894 üzenetére
Nem jó a link.
-
neszoljalbe
csendes tag
A mai nap egy Giga 7870 Oc tulajdonosa lettem . Gyorsan meg is néztem mit tud a szidott 3dmark 11 ben .
Ez az eredmény egy 42 es szorzójú i7-2600 al mennyire jó ? 7870 ek általában mennyit szoktak menni tuningban ? -
MCGaiwer
addikt
válasz
Dictator^ #24889 üzenetére
garanciális ügynek tűnik, próbáld itt.
-
MCGaiwer
addikt
i5 mellet lucid virtu aktiválása esetén le lehet valahogy kapcsolni a 7870 hűtését?
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dictator^ #24864 üzenetére
+1 a Gigabyte-nak. nálam 1150/1450 megy alapfeszen, crysis3ban max 55°C 38-40% venti fordulaton és csendes. BF3ban 38- 40% venti fordultaon 50-52°C, szintén így a Tomb Raiderben is. Sztem ez több mint tökéletes
jó nagyon ez a WF3 hűtés. nem fogod megbánni. De az Asus is nagyon jó, minőségi cucc jó hűtéssel, a döntés a kezedben van -
Motaba78
addikt
válasz
neszoljalbe #24884 üzenetére
felraksz pár újfajta játékot és játszol, ennél egyszerűbben nem, mert random a dolog.
-
neszoljalbe
csendes tag
Sziasztok !
Hogyan , mivel lehet leginkább tesztelni a kártyát , hogy kiderüljön Black screen hibás e ? Ha volt már bocsi .
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #24880 üzenetére
Na kíváncsiságból beléptem a kombustorba ugye az eléggé izzasztja a kártyát... Kombustor szerint a gpu 75 fokos volt gpu z szerint 55...
-
nubreed
veterán
válasz
Anaren91 #24873 üzenetére
Én MSI AB-vel iratom ki az adatokat játék közben, tehét realtime-ban tudom nézegetni, hogy hogy alakulnak a hőmérskletek és egyebek és e szerint nálam a 60 fok az szinte alap.
#Toxy: Nekem 10 perc se kell ahhoz Crysis 3 alatt, hogy elérje a gpu az üzemi hőfokát
azaz, a már említett kb 68-70 fokot.
-
Anaren91
senior tag
Nem hinném hogy ki van használva teljesen a vga... de majd megnézem. Most teszem fel a Crysis 3 at de szerintem a reggeli békönt megsüthetem majd a kártyámon... Jah és milyen progival lehet azt megcsinálni h játék közbe írja a VGA/proci hőmérsékletét? sok videóba láttam de nem tudom hogy kell megcsinálni..
-
Toxy
aktív tag
válasz
Anaren91 #24873 üzenetére
Nem feltétlen azért izzasztja a vga-t egy játék mert überbrutál a grafikája. Lehet hogy csupán úgy van megirva a játék hogy feleslegesen terhel.
A Lol alatt teljesen ki van használva vga?
Nekem Crysis 3 alatt sem ment 58 fok fölé.
Igaz crysis 3-al kb fél órát toltam eddig.
-
Anaren91
senior tag
-
Dictator^
veterán
Mennyire veszi vissza magát ez a két kártya alaphelyzetben,
Gigabyte 7870 OC vagy Asus V2 7870.Annó a Toxic 6870-em, 100/150-re húzta vissza magát üresjáratban.
-
nubreed
veterán
-
Anaren91
senior tag
Na már megint valami nem kóser....Most ugyan úgy megfagy a SGW 2 megáll a kép hang van kb 10 secig utánna bevillan a monitor fekete kép visszajön kiírja a monitor h hdmi-n keresztül csatlakozik a gép és megy tovább.... Mintha egy kis időre nem adna jelet a kártya a monitornak.... Azóta vacakol a gép mióta frissítettem az alaplap BIOSát ez okozhatja ezt a problémát?
-
Toxy
aktív tag
-
nubreed
veterán
Érdekelne, hogy akinek szintén Asus 7870 dc2 v2 van, kinél mennyire melegszik főleg gpu gyilkos játékok alatt, mint pl Far Cry 3, Crysis 3? Gondolom, hogy ezelőtt 10-20-30-40 oldallal ezelőtt le lett írva, és össze lehetne szedni, de kb olyan mintha tűt keresnék a szénakazalban, még a keresővel is.
Nekem felmegy akár 70 fokig is , sőt efölé picivel a gpu hőmérséklet ha automatikusan hagyom a fan controlt, de ha beállítom mondjuk 60-65%-ra akkor 60 - 68 fok között váltakozik a hőmérséklet. De pl Sleeping Dogsnál, 60 fok fölé nem nagyon melegszik, amennyire megfigyeltem. -
Anaren91
senior tag
Valakinek tapasztalat az új béta driverrel? Vagy 13.1 el? Melyiket érdemes felrakni most 7870 hez?
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #24860 üzenetére
Oxigén.
-
zserbox
őstag
Na, hagyjuk abba az offot!
emiki6 te meg használd már azt a szerkesztés gombot! -
Gtaati
őstag
válasz
janes1976 #24836 üzenetére
Én mindig azt hittem, hogy ha akció van azt kirakják az akciókhoz, de ez így szerintem tök gáz h vevő lennél dolgokra és csak akkor találod meg a szuper szerdai árat ha már benne vagy az adott termék oldalán, még kívül a listában sem látszik..... szerintem ez így tök rossz dolog, vagy valahol meg lehet találni a szuper szerdai árakat? KöszI!
-
emiki6
veterán
válasz
kockaharcos #24852 üzenetére
Moderáljátok magatokat!
-
zserbox
őstag
válasz
kockaharcos #24848 üzenetére
ott van hogy mégsem szeretném megvenni akciós áron...
amúgy szerintem nem olyan bombajó vásár -
janes1976
őstag
Tudom hogy ez nem nvidia fórum, de mivel a kártyákról megy az eszmecsere, meg arról, hogy ki milyet fog venni vagy akar venni, gondoltam pici segítség lehet. Amúgy ezen az áron ez a kártya jó alternatíva lehet. Meg az iponos akcióról gyakorlatilag alig páran szereznek tudomást... Mondom, csak a jószándék vezérelt engem.
Amúgy én a Sapphire 7870 XT-től nem válnék meg, annyira megszerettem, ráadásul kiváló áron vettem még anno (63e-ért).
-
syberia
veterán
válasz
Kean_Sorbo #24846 üzenetére
Nem láttam hogy van ilyen gomb
(#24845) Repsol600: világos, de mi értelme így
ha nem az akciós árat igazolja vissza a rendszer -
-
syberia
veterán
válasz
csucsbicep #24840 üzenetére
Megrendeltem de a régi áron kaptam visszaigazolást
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csucsbicep #24840 üzenetére
Ha a Flex-emet eltudnám passzolni gyorsan, meg is venném.
Szentségtörés! Szentségtörés!
-
janes1976
őstag
Iponon szuperszerda van. Aki most akar karit venni, és szán rá ennyit, annak ez elgondolkodtató lehet (de csak a mai napon!):
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Van egy ASUS HD 7870 DC2 V2-es 2GB-os karim.Érdemes lenne rá rakni a TOP verzió Bios-át?Jelenleg a TOP órajelein használom alapfeszen és semmi gond nincs vele MSI AB-rel.Változik tőle vmi a kártya teljesítményén az új Bios-al, v csak annyit jelent h nem kell állítgatni szoftveresen?Hogyan kell lecserélni rajta a Bios-t, mert még ilyet nem csináltam.Már letöltöttem a TOP Bios-t.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Exelsior
őstag
válasz
Trailblazer #24832 üzenetére
Köszi
-
Trailblazer
veterán
Közben...
-
Dictator^
veterán
válasz
Anaren91 #24828 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e asztal, amire csaphatnék, mivel a kereskedelmi tevénkenységét beszüntette a WOX, így nem tudom, hogy fizikailag ott van a bolt, ahol volt.. de az első email-re válaszoltak, hogy várjak türelemmel, a 2.-ra már nem, (azt másfél hónap után küldtem, olyan 2-3 napja)
Szóval tényleg jó lenne valami, mert Január óta a backup videókártya megy, amibe még a World of Tanks menüje is akad (low beállításon).
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dictator^ #24827 üzenetére
Csapj az asztalra. Vagy az asztalt csapd rájuk... ha nekem kéne gariztatni akkor tuti nem vártam volna 2 hónapot... Nemtom jól tudom e de valahol mintha azt hallottam volna hogy a fogyasztóvédelmi törvénybe 15 nap van írva garanciázásra. 15 nap alatt kell csinálniuk valamit a hibás termékkel... Nyugodtan írj nekik h ha nem vásárolhatod le vagy adnak újat írsz a fogyasztóvédelmiseknek. Hidd el még a popsid is fényesre nyalják..
-
GergoHD
tag
válasz
emiki6 #24810 üzenetére
Van kompresszor
(először makettezéshez vettem majd rájöttem mennyire tökéletes gépet pucolni.
(#24821) BomiBoogie Nekem a top csak azért fordult meg a fejembe mert mintha annak nem lógna le annyira a hűtője jobban takarná a nyákot. Bár ez teljesen mindegy mivel úgyis csak a másik felét látom ha meg jól hűt akkor legyen csúnya végül is valamit valamiért. -
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24819 üzenetére
nem osztom én, csak próbálok segíteni
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dictator^ #24817 üzenetére
igen a memó órajele 50Mhz-el magasabb az Asuson. de szvsz a hűtése jobb mint az Asus-é
itt megnézheted
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dictator^ #24812 üzenetére
Gigabyte 7870OC is 1100Mhz-en ketyeg, ugyanúgy mint az Asus 7870DC2TG, tehát nem megy lassabb órajelen a Giga
és a Giga olcsóbb is
-
Dictator^
veterán
válasz
csucsbicep #24792 üzenetére
Ezt az Asus V2-t már legalább 4-en ajánlották amikor előszőr feltettem a kérdést.
A kérdésem viszont az lenne, hogy ez: HD7870-DC2-2GD5-V2 vagy HD7870-DC2TG-2GD5-V2.
Asus szerint a 2. picit mintha húzva lenne alapból és azért 4-6k-val drágább.A Gigabyte valamivel "lassabb órajelen megy", de 6k-val olcsóbb a DC2TG-nél.
Powercolort nem néztem, HiS-t meg nem láttam ájponba. -
ZozzHUN
addikt
Felraktam Trixx-et újra, és be van ragadva tőle a force constant voltage, nem tudjátok hogy lehet kilőni valahogy? Nincs bepipálva, nem is volt, most raktam fel, és máris az állandó load voltage-t nyomatja...
-
syberia
veterán
válasz
fireman123 #24806 üzenetére
Nekem 1680X1050-ben megy minden, nyugodtan köthetsz rá fullHD kijelzőt
mert nem ettől függ a BS, korábban írták hogy hibás kondi(k) okozzák-ha igazJééé senior tag lettem...JUHÉÉÉ!!!
-
Anaren91
senior tag
válasz
fireman123 #24806 üzenetére
Bármi megeshet max lesz 1 garanciáztatásod. Elvileg BS es kártyát is gariztatniuk kell.
-
Anaren91
senior tag
válasz
ZozzHUN #24803 üzenetére
Hát perelném is az atit a retekbe ha memória hibát kapok attól hogy felrakok 1 másik drivert... de szerencsére helyre állt... biosba piszkáltam a proci órajelével, most visszatettem mindent alapra és hálistennek helyrejött ez a hiba is. De most jött el az a pillanat amikor mindenféle tuningot hagyok a fenébe nem az én idegrendszeremnek és pénztárcámnak találták ezt ki...De a VGA mon amúgy is csak 50-50 mhz t húztam és ha egy olyan kártyánál aminek már a dobozán is azt reklámozzák h mekkora tuning császár ennyitől memhiba keletkezne hát sajátkezűleg vinném el a powercolor gyárába és valakinek az ánuszában kötne ki...
-
Anaren91
senior tag
Nagyszerű már nem kifagy a játék hanem ahogy elkezdem a cimbiből neonzöld nyalábok szálldosnak... de most komolyan wtf...
-
Anaren91
senior tag
Felraktam ma a 13.1 es drivert miután a Sniper Ghost Warrior 2 ből is kivágott a rendszer a tegnapi driver nem adott képet majd helyreállt marhasággal. Lefuttattam megint a resident evil 6 tesztet most végigment teljesen viszont az előbb azt vettem észre hogy google chrome ba amikor épp írtam a posztot bal fent elkezdett vibrálni a kép. Egy kb 3x4 cm es fehér kocka villant be többször egymás után.... Valakinek hasonló tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz +Samsung 990 PRO 1TB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest