Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Gtx 670 4 gb vs 7870 oc 2 gb: Jó szórakozást.
[link] -
->Raizen<-
veterán
Na benézek már egy kicsit gondoltam felkavarom az állóvizet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nektek mit ad a valley extreme hd-ban? Érdekelne max oc-s eredmény tőletek.
-
->Raizen<-
veterán
Ezúttal tényleg könnyes búcsút veszek tőletek eladtam mindent.
Kiszalltam a pc-s bizniszből. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Az én példányomnak is ott körül van a vége.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Ha arról lenne szó én is elfogadnék pl egy sapphire 7970-es kártyát. De nincs rá szükségem.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Azért én vitatkoznék azzal hogy gagyi a gigabyte. Az egyik ha nem a leghűvösebb példány a 7870 OC modell. És a ventit kicsit lecsavarva full hangtalan lesz. Inkább a sapphire gagyi legalábbis a sima 7870-es széria amit kiadott rengeteg volt a black screen hibás példány. Még a használt piacon is akad páran be is szopták vele. Elég csak a keresőt használnod.
-
->Raizen<-
veterán
Hozott azért mást is az új lap. A vga beton stabil 1200 mhz-en. Korábban ezen az órajelen 1x sem futott le a legújabb 3dmark végig. Ami számomra érthetetlen.
Gigabyte p61 usb3 b3 lappal:

Asrock z77 Extreme 3 lappal cpu 3800 vga 1200 mhz:

-
->Raizen<-
veterán
Van egy kis teljesítmény növekedés. Az asrock z77 extreme 3 alaplappal valamint egy kis szorzó állítgatással.
Előző gigabyte alaplappal minden alapon:

Cpu vga oc:

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Indok?
-
->Raizen<-
veterán
Bf4 gépigény combos lesz! 3 gb-os 7870 az ajánlott.
Csak kár hogy nem létezik. [link] -
->Raizen<-
veterán
Jön a z77 extreme 3 alaplap.
Kicsit megtépem a cpu-t 1 mag 4 ghz 4 mag full load 3,8 ghz turbo a cél. Lemérek mindent újra a virtu is érdekel. A vga is kap egy kis oc-t 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem tuningal a 7870 tudja "befogni" az alapórajeles 7950-et és nem mindenhol. A 7850 nem sok eséllyel indul.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
RoboGoD.hu
üzenetére
Procit alapórajelre rakd vissza töröld le a drivert rakd fel a legújabbat. Ha ez sem segít win reinstall. Ha továbbra is BS garizhatod.
-
->Raizen<-
veterán
Na búcsúzom a fórumtól. Váltottam üzleti laptopra meg ps3-ra decemberben meg jön még egy ps4. ^^
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Macsjoz
üzenetére
Tudsz majd mindennel játszani , és megér annyit. Ha nem érdekel a 3dmark meg a pont vadászat akkor jó egy darabig. A minimum fps-ek mondjuk nem lesz az igazi mint egy i5-el. De ha nem akarsz platformot váltani akkor egy 6 magos amd phenom 2 proci úgy 3,8 ghz-en járatva nem tenne rosszat!
Fx-eket nem ajánlom szívesen max az 5 ghz-es változatot.
De ahhoz meg tökös többfázisú tápellátással ellátott alaplap kell meg még tökösebb hűtő! 
-
->Raizen<-
veterán
7870-ről szerintem nem éri meg váltani 670-re vagy 760-ra. Kezd elég sok probléma lenni a meghajtókkal is tdr stb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Azèrt is van a fòrum hogy ha valamit nem èrtünk feltegyünk kèrdèseket ès a nálunk okosabbak segìthetnek. Azon csak mosolygok hogy ròlam pròbálsz szegènysègi bizonyìtványt kiállìtani mert x èv alatt feltettem egy fura kèrdèst. Ezèrt nem fogok kiègni.
A monitor szìn karibráciò miòta tèma itt amùgy? -
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Pl a 7870 oc-val nincs semmi probléma giga fronton nem csak én rendelkezem a fórumon vele míg sapphire márkából rengeteg black screen erroros postot találsz itt giga 7870-re senki nem panaszkodik ha valami olcsó és nem megbízható az a sapphire lejáratta magát a cég a szememben.
Küzd a haverom is egy tdr-es msi 560 ti-vel amúgy.

-
->Raizen<-
veterán
válasz
tarBubbles
üzenetére
50 fok full load automata venti vezérléssel. Gigabyte 7870 OC 2 gb. 1100/1200
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Feltűnt hogy 7870/50-es topicban vagy? A 79xx széria itt kit érdekel?
Mikor zöldülsz be már és veszed meg a 660 ti-t 660-at vagy a 760-as kártyát? Nem fogsz hiányozni. 
Képzeld egy gramm por nem volt a hűtőrendszerében az n55sf notinak. Megint mellélőttél szokásodhoz híven.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Én már csak röhögök rajtad komolyan.
Látszik hogy még iskolás vagy.
A turbinától igen messze van hangilag nálad már divat lett a gagyibájtozás.(#32794) PandaMonium: Én meg ASUS-al szívok folyamatosan úgy hogy én meg asust nem vennék többet mindegy milyen eszközről van szó. 2 notebookom volt asus. Az egyik gyenge volt anyagminőségét tekintve /zsanérok a másik meg túlmelegedett és lekapcsolt ráadásul úgy kaptam vissza garból hogy egy chips darab volt szorulva a kijelző panel meg a keret közé a billentyűzet szét lett barmolva és a "javított" gt 555 egyszerűen nem adott képet. Most meg van egy hibrid tv tuner asus a gyári szoftverétől win7 alatt folyamat dobálja a kékhalálokat a gép xp alatt nincs hang win 8 alatt jó de csak akkor ha semmilyen drivert nem teszek fel!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DEV_NULL
üzenetére
És mi a pontos típusa annak a 2 kártyának? Tipikus user. Ha valami hibás cuccot vesz az ember onnantól kezdve fújolja a márkát. Nem minden modellje hibás ezért nem kellene a márkát úgy egészében lehordanod meg nem ajánlott kategóriába sorolni.
Én régóta vagyok itt lassan 1 éve ha nem több. Olvastam bs hibás asus sapphire kártyákról rezonáló ventikről, állandóan maxra pörgő majd elhalkuló msi kártyákról stb. Egy hibás giga 7870 oc-ról se olvastam itt.
Na de ennyit erről. Kicsit unok már mindig kardoskodni a márka mellett. -
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
hellboy0415
üzenetére
Gigabyte 7870 oc-t ajánlom ez a leghűvösebb modell.
És nincs nagyon messze a ref órajeles 7950-es kártya teljesítményétől.
A minőségével semmi baj sincs ennek a modellnek.
[link]
-
->Raizen<-
veterán
(#32200) Algotis
Nekem nem nagyon van gondom micro laggal. Igaz vertikális szinkront nem használok. -
->Raizen<-
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nyilván persze még az sem. A szilicium chipek optimális hőfok tartománya 71 fok körül van. A vrm ne járjon tartósan a lekapcsolási határon az fontos.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gratula...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Filmvilág
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mutass 3 gb-os 7870-et.
Nincs. Ha meg kevés lesz a vram full hd-ra b@sszák meg nem fogok váltani 1 játékért.